کاملا" موافقم. (2156291) (alef-10)
البته اين يكي از اشتباهات ما در آن سالها بوده است و اشتباهات ديگري نيز داشته ايم و ضمنا اين اشتباه كما كان ادامه دارد جريان 3000 دانشجوي دكتري به دستور احمدي نژاد را كه فراموش نكرده ايد اين عزيزان بزودي مسئولين اينده خواهند بود و لذا اينده سياه اين مملكت را از حالا بخوانيد. اين ها همان دانشجوياني هستند كه سفارت مي گيرند . (2156295) (alef-10)
این اعتراف چه دردی ازمن شاگرداولی که به دانشگاه نرفت ویک کارگرشد،ودوست ضعیف ترازمنی که امروزاستاددانشگاه شد!دوامیکنه؟ (2156297) (alef-10)
علیرضا
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۷:۱۷:۵۰
من خودم استاد دانشگاه هستم - کاملا با نظر شما موافقم . می بایست فضای علمی کشور با دادن این امتیازات بی محتوا نمی شد . (2156320) (alef-10)
مطلب قابل تعمقی است اما همه مشکلات از این نقطه نشات نمیگرید و رسیدگی بشتری نیاز دارد در عین جالیکه می بایست این اسیب شناسی با دقت مد نظر داشت و برای جلو گیری از اسیب های بیشتر که هم خود پذیرش شده و هم کشور را در برمیگرد را مچددا باز بینی و اجرایی کرد . (2161451) (alef-13)
گيرم پدر تو باشد فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل؟؟؟؟ آيا جز اين بود كه در قران پسر حضرت نوح با اينكه پدرش پيامبر بود عذاب شد، پدر هركس شهيد شد بايد به خانوادش حقوق و مزايا داد ولي مثل بقيه اونام تلاش كنن در رقابت سالم علمي قبول بشن،حتي برا استخدامم بايد اينطور باشه،ما به قران عمل نميكنيم اينم نتيجش (2156322) (alef-10)
اونقدر که فرزندان اساتید دانشگاه وارد دانشگاه شدن تواین سالها فرزندان شهدا نشدن! این جمله رو به بچه های اساتید هم میشه گفت که گیرم پدر تو بود فاضل... (2157961) (alef-13)
درسته که یک سری از مردم رفتند جنگ وشهید و جانباز شدند و کشور را از دست بیگانگان نجات دادند اما فرزندان همین عزیزان با قانون های الکی که وضع شد مثل داشتن سهمیه در کنکور و مصاحبه بعد از قبولی و عدم شایسته سالاری برعکس پدرانشان عمل میکنند و کشور را به فنا میبرند (2156327) (alef-10)
این مطلب داره به چی اشاره میکنه؟من که چیزی نفهمیدم؟! (2156329) (alef-10)
خوب شاید شما نمی فهمید! (2157956) (alef-13)
متأسفانه متن این مطلب درست است و وجود همین سهمیه های عجیب و غریب در دانشگاهها باعث شدکه کشور از لحاظ علمی افت کند ، کو گوش شنوا ، اگر این مطلب در مجلس مطرح شود نمایندگانی مثل رسایی و کوچک زاده مدعی العموم می شوند و می گویند حذف سهمیه دانشگاه یک طرح آمریکایی است. (2156331) (alef-10)
تلخ بود... (2156334) (alef-10)
من با این مطلب موافقم تمام مشکلات کشور به خاطر رانت های علمی افرادیه که شایستگی ندارندو با این سهمیه ها ارتقا داده میشوند بعدهمه پست های مدیریتی کشور رو می گیرند دست به دست هم می دهند وکشور را نابود می کنند همون چیزی که الان شاهدش هستیم (2156341) (alef-10)
با سلام بنظر می رسد که حضرتعالی با عینک خود به موضوع نگاه می کنی شما فکر می کنید چه فرقی با سهمیه ایها دارید مطمئن باشید اگر آنها توان علمی نداشتند حتی دیپلم هم نمی توانستندبگیرند منتهی در میان کسانی نیز بودند که تعداد آنها کم بود ودر آمار قابل چشم پوششی است . (2156367) (alef-10)
سخن درست و منطقی است که باید فارغ از تعصب پذیرفت (2156369) (alef-10)
ایشون احتمالا کتاب دکتری که دیپلم نداشت رو نخوندن ... سری به آرشیو سخنرانی های مجلس بزنید می فهمید ماجرا چطوریه؟!
به نظرم مشکل دانشگاه ها، نظام آموزشی پایه است که یک دانشجوی بیگانه با تحقیق رو به دانشگاه می فرستن و البته همونطور که اشاره کردید، مدیران دولتی که برای گرفتن دکترا اومدن دانشگاه! (2156371) (alef-10)
حرفتون بسیار درست بود متاسفانه به جای کمک های مالی که باید برای خانوادهای شهدا و جانبازان در نظر میگرفتند سهمیه دانشگاه و استخدام بود که به همین سبب خیلی از افراد با استعداد وارد دانشگاه نشدند و به همون دیپلم اکتفا کردند و مسلس سوخته هستند (2156373) (alef-10)
ايراني
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۸:۱۲:۳۵
با سلام . بنده هم عرض كنم . پدرم نظامي بود و در جنگ تحميلي در پست حساس مخابرات و بيسيمچي بودند اما من و برادرام دريغ از يك درصد ناقابل سهميه كه بتوانم با ان به دانشگاه برم . حال ما مانده ايم و و دكتر و مهندسين بي سواد سهميه دار كه در تمام مقاطع همچنان با سهميه بدون از شايستگي علمي جلودارند . بايد فكري كرد . بايد نه براي امثال من كه براي حفظ و نجات علم و دانش تلاش كرد . (2156374) (alef-10)
مرجان
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۸:۱۳:۴۳
عالی بود
به عنوان یک داروساز شاغل در صنعت .دقیقا این مشکل را در زمینه کاری خودم در سازمان غذا و دارو زیر مجموعه وزارت بهداشت احساس می کنم .کارشناسانی که او لین دغدغه شان نه حفظ سلامت که پر کردن شکم در ساعات نهار و صبحانه .بن کارگری و....می باشد کارشناسی که نمونه کپسول پرشده یک کارخانه را در دست دارد و باجدیت اضهار نظر می کند که این کارخانه محصول نمی سازد .کارشناسی که کلا با رفرانس های معتبر آشنا نیست و کارشناسی که به جای بررسی علمی کار جهت پیشبرد درخواست آی پد تا سفر به خارج کشور می کند .و............. (2156376) (alef-10)
33 ساله هستم زمانی که سال اخر دانشگاه بودم دوست و همکلاسی داشتم که که دوره شبانه همین رشته ای را که من میخواندم قبول شده بود البته با سهمیه .از سربازی هم معاف بود یادم هست که درسهایش را بزور پاس میکرد و وقتی از سربازی برگشتم تازه درسش را تمام کرده بود .توجه کنید الان معاون یکی از ادارات شهرستان استان کرمانشاه است .....توجه کنید قبولی سهمیه پرداخت شهریه از ...سربازی معاف و درنهایت انچه که نصیب کشور میشود یک مدیر ناکارامد و ..الان وضعیت همینه و این ادامه خواهد داشت ...........البته منظورم این نبود بجاش من باید میرفتم ولی حداقل باید شرایط برای همه عادلانه باشد. (2156379) (alef-10)
صدر اعظم
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۸:۱۶:۰۲
این تفاوت در هیات علمی شدن و گرفتن شغل و پستهای مدیریت دولتی نیز وجود دارد یعنی شاگرد ضعیفه مدیر شاگرد قویست (2156380) (alef-10)
مریلا
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۸:۱۶:۳۷
بسیار به جا و جالب بود چون خودم متولد سال 60 هستم بسیار دیدم افرادی را که واقعا شایستگی علمی ندارند و بخاطر همین عضویت ها به چه جاهایی که نرسیدن بسیار زیبا پرداختی به نکته ای که اتفاق افتاد و اکنون داریم چوب آن را میخوریم آن زمان برای خودم و خانواده ام و دوستانم این بی عدالتی های فجیع اتفاق افتاد اکنون نیز برای فرزندانم می گویید چطور در مدارس الن هم فرزند فلان دکتر میشود شاگرد اول کلاس و فرزندم زجر میکشد دیوانه میشود روانی میشود که بابا مامان چرا اینکارها را میکنند من جوابی ندارم که البته این یکی ازاتفاقهاست و آخرش افت تحصیلی میگیرد و الان کارنامه اش شده وحشتناک در حالی که باهوشترین دانش آموز کلاس از مدرسه و علم و دانش بریده میشود و میشود مثل من و ایران اینطوری میشه (2156382) (alef-10)
متاسفانه مشکل اصلی در کشور همین زیاده خواهی است که افرادی که در جنگ بوده اند دارند ضمن احترام فراوان برای ایشان اما اگر قرار باشد رفتن به جبهه و حفظ کشور بعدش منجر به مدیریت افراد نا وارد در مناسب بسیار مهم اقتصادی و علمی شود همان بهتر که به جبهه هم نمیرفتید (2156386) (alef-10)
بهرامی
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۸:۱۸:۱۷
سلام کاملا بحث علمی وعقلانی است واثار مخربتر ان تاثیر بد روانی برجامعه علمی است . یک دفعه هرامتیاز مالی در شان خانواده معزز شهدا وایثارگران واسرا ... پرداخت کنند واین قصه خاتمه پیداکند.تاشاهد رقابت سالم عزیزانمان در سطوح علمی باشیم وزمینه رشد علمی واقتصادی در گرو این عدالت است. (2156387) (alef-10)
جنابعالي بر اساس چه تحقيق علمي به اين نتيجه رسيده اي كه مدعي يادگاران شهدا و رزمندگان عزيز هستيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر اين نوشته توهين آميز شما از روي كينه ورزي نيود هيچگاه چنين بي رحمانه به اين عزيزان نمي تاختيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما آمار همه دانشجويان مشروطي را بررسي كنيد ببينيد چه تعداد مربوط به اين قشر ايثارگر و فداكار هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر نمي دانيد بدانيد5درصد سهميه ايثارگران علاوه بر سهميه هاي دانشگاهي است و هيچ حقي از ديگران ضايع نمي شود
اگر مشكلات مديريتي را بررسي كنيد واختلاس و تخلفات ديگر را تحليل كتيد خواهيد فهميد كه كمترين آنها مربوط به ايثاگران هست و جهت اطلاع شما با قاطعيت بايد گفت كه قشر همانند دوران دفاع مقدس كه جان و ناموس مردم بودند در محل كار و دانشگاه نيز حافظ ارزش ها هستند
از اينكه شما زحمت مطالعه به خود نداده ايد و در كنكور مردود شده ايد باعث تاسف است كه به دنبال مقصر ميگرديدچون خودتان هستيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و سخن پاياني اينكه عده اي كعبه آمال و آرزوهاي خود را در سرزمين بيگانه جستجو مي كنند و در هنگامه دفاع و سختي ها هم حاضر نيستند در كنار ساير هموطنان و هم كيشان خود باشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2156388) (alef-10)
بي سهميه
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۲۰:۲۷:۰۱
دوست عزيز نياز به تحقيق نيست چيزي كه واضح هست را نبايد كتمان كرد
بنده به شخصه با أعمال سهميه براي أفراد خاص مخالف نيستم ولي بايد مازاد سهميه عام باشد نه جزيي از آن....
مثالي واقعي براتون ميزنم كه فردي عزيز با داشتن سهميه شاهد در بالاترين كنكور اين كشور كه ازمون ورودي به دوره تخصصي دندانپزشكي است شركت ميكند وا با اختلاف بالاي صد نمره كه بدون احتساب ضريب معادل سي و سه سوال از ازموني است كه شامل ٢٤٠ سؤال است به راحتي حداقل ٣٠٠ نفر رو پشت سر ميگزاره و بعدش هم با خيال راحت به عنوان صندلي ازاد سبت نام ميكنه ( پرداخت شهريه به جاي تعهد خدمت ) و همين شهريه را هم درصد زياديش از طرف بنياد شهيد پرداخت ميشه......
نتيجه : كمترين زحمت + بيشترين حق انتخاب + حداقل هزينه ممكن + عدم پس دادن تعهد به همين دولتي كه حامي محكم ايشان هست و........
حالا شما بفرماييد در اين موارد كه بسيار زياد هستند عدل حضرت علي كجاست ويا چه به آن شخص عادي كه بايد به جاي ايشون در دورافتاده ترين دانشگاه تحصيل كرده و تازه كلي هم تعهد خدمتي بايد پس بده از اين عدل چي رسيده؟!!!!!!
ألف جان ميدونم منتشر نميكني ولي همين كه خودت خوندي كافيه........ (2157953) (alef-13)
مصطفی
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۸:۲۰:۳۷
این سخن کاملا درست و منطقی می باشد زیرا بنده خودم از کسانی می باشم که در دوران جنگ تحمیلی در جبهه حضور داشتم و در همان دهه شصت با استفاده از سهمیه رزمندگان وارد دانشگاه شدم و این مطلب را از نزدیک شاهد بوده ام که شایستگی علمی اولین ملاک برای تحصیل می باشد و آنچه امروز در جامعه شاهد هستیم و ظاهرا همه دکتر و استاد هستند ولی بنیه علمی انان پایین است به همین موضوع بر میگردد قدر دانی از رزمندگان و ایثار گران به گونه ای دیگر می باید می بود نه اینکه سکان علمی کشور به دست انان سپرده شود درست به مثابه اینکه به طفلی شیر خوار به جای تغذیه باشیر به او فقط کباب بدهیم (2156391) (alef-10)
سید مصطفی
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۸:۲۱:۰۰
جانا سخن از دل دردمندان گفتی . (2156392) (alef-10)
جناب آقای امیری شما بخاطر عدم توفیق در آن سالها دارایمشکل شدی عزیزم هم اکنون با اینکه حدود 70 سال از جنگ جهانی میگذرد هنوز هم بازماندگان آسیب دیده گان جنگ جهانی در انگلیس از امتیاز هایی برخوردارند ودر ثانی اگر نمیدانید برای آگاهی برای سهمیه ها یک حداقل قائل شده اند والبته کسی هم نمانده است .
ومهم تر اینکه فرق کسانیکه در زمان جنگ جانبازی کردند خانواده هایی که با یک جانباز نخایی و شیمیایی بخاطر میهن زندگی کردند با کسانیکه حتی توی شهر های خودشان هم نماندن و کنار پدر مادرشان درس خوندن چیه آیا کسی که عزیز داده یا جانباز ی کرده حداقل دلسوز میهن نیست دلسوز انقلاب نیست . و در آخر چرا دروغ آقای امیری من که رنگ اونطرفهارو ندیدم میتونم حداقل ده نفر مثل شما که در امیکا تحصیل کرده اند نشون بدم که هر تخصصی را به جهان سومی ها نمی دهند مگه همین چند وقت پیش دانشجویات فیزیک هستهای ای ایرانی را اخراج نکردند و.... به نظر من واکثر متخصصان مدیریت باید در خون انسان باشد وبه سواد نیست واتفاقا کارشناسان باید سواد داشته باشند که طراحی واجرا میکنند از این نمونه هم بسیار سراغ دارم برای معرفی خواهشا احساسی اظهار نظر نکنید چون شما امریکا درس خواندید ؟ ومیدانید که باید با مطالعه اظهار نظر کرد . (2156397) (alef-10)
بله باید مدیریت در خون انسان باشد به سواد نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2157900) (alef-13)
امتیاز یعنی رانت ولی کسی در این خصوص صدایش در نمی آید (2156398) (alef-10)
حرف حق (2156402) (alef-10)
احسنت به این نویسنده زیباگفتی یه همچین اشتباهی مملکت مارا به این روزانداخت. (2156405) (alef-10)
احسنت این همه سال هرچه ما میگوییم شایستگی براساس علم وادب است ونگذارید نخبه های علمی ازکشور فرار کنند .اما کو گوش شنوا. (2156406) (alef-10)
احسنت درود بر اين تحليل درستت (2156408) (alef-10)
با تشکر از صراحت لهجه این نویسنده محترم، این موارد اگه به استحضار مقامات ارشد کشور به طرز صحیحی برسد شاید نتیجه بهتری داشته و کشور از این فلاکت مدیریتی نجات یابد.و شاید فرزندان کوچک همه ماها بعدها به نیکی از گذشتگان خود یاد کنند و اگر غیر ازاین باشد بی شک خسارات جبران نا پذیری به کشور زده ایم. (2156417) (alef-10)
من کاملا صحبت های شما رو تایید میکنم.خود من هم قربانی شدم البته از نوع بدون سهمیه.وباعث شد به همان لیسانس اکتفا کرده بالاتر نروم.در حالی که با کسانی هم کلاس بودم که بی سوادترینشان که حتی در درس بینش اسلامی هم تجدید می شد.الان با فوق دیپلم یک رشته بی ربط،به لطف طرح های آقای حاجی بابایی معلم شد.حال تصور کنید چه دانش آموزانی تحویل آینده می دهد.من دهه شصتی هستم واز این موارد فراوان دیدم.بیشترشان اطرافم هستند وروز بروز پیشرفت ثانیه ای دارند ومن همان بودم که بودم چون پارتی ندارم ،سهمیه ندارم وپول برای ادامه تحصیل در خارج هم ندارم.تفاوت از کجا تا کجا.خواهشا مسئولان به خود بیایند..... (2156420) (alef-10)
فرزند شهد
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۸:۵۵:۲۶
واي بر شما كه چطور يه طرفه به قاضي رفتي بنده دانشجوي ارشد هستم بايد گفت بله يه سهميه براي ورود به دانشگاه در هر مقطعي به فرزندان شاهد و ايثارگران تعلق ميگيرد ولي بايد گفت در محيط دانشگاه به دليل افرادي مثل شما رومون نميشه بگيم فرزند شهيديم چون شما و استاد با ما چپ ميافتند و بايد مثل شما بخونيم كه نمره بگيريم و از دانشگاه با رتبه علمي مثل شما خارج بشيم. بنده به شما دوست عزيز هيچگاه حسادت نكرده ام كه شما پدر بالا سرت بوده و من از سن هفت سالگي بابام شهيد شده و در پايان ميگم كه بابك زنجاني و خاوري و امثال آنها الا ماشاالله كه كم هم نيستن فرزند شهيد و ايثارگر نبودن.برادر يا خواهرم فساد كشور ما به اين بر نميگرده به تعصبات مذهبي بر ميگرده كه تكفيريها الان فرزند شهيد رو گزينش ميبرند و ميپرسند شيعه اي يا سني؟ با وجود اينكه زمان جنگ باباش هم تو لانه موش جاشون نميشد و باباي ما بايد بخاطر اينكه ناموس طرف رو نبرند مقاومت ميكنند و به درجه رفيع شهادت نائل ميشن. حالا قضاوت كن. (2156421) (alef-10)
مهران
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۸:۵۷:۵۶
این که بگویی تحصیلات تکمیلی برای من غیر ممکن بود حرفی گزافه و غیر منطقی است. او شهریه د ا نشگاه های ازاد و غیر انتفاعی قطعا به هزینه شهریه دانشگاه امریکایی و هزینه سفر و اقامت ان نمی رسد. خوب است کمی انصاف رعایت بفرمایید. (2156425) (alef-10)
مقصود
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۹:۰۳:۳۳
بنظرم اطلاعات شما خيلي كم ميباشد پيشرفت هاي علمي عزيزان ايثارگر و شيفتگان خدمت به كشور خيلي از فرنگ نشينان را ناراحت كرده است (2156431) (alef-10)
امان از این همه سهيمه. (2156433) (alef-10)
اين نوع سهميه بندي خود ظلمي بزرگ به افراد فاقد سهميه بود مثلا فرزند من نتوانست از سهميه استفاد كند از همرديفان خودش كه رتبه بسيار كمتر داشت او پزشكي قبول شد ولي فرزند من كارشناسي اين ظلم آشكاري است كه قابل گذشت از سوي مسئو لين نيست (2156453) (alef-10)
سعید امیری
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۹:۱۵:۳۷
عزیز جان، من یکی از همون کسانی هستم که با سهمیه وارد شدم والبته جز 10 نفر از 50 نفر هم دوره ای بودم که به موقع فارغ االتحصیل شدم. و الان هم در یک شرکت خصوصی و به واسطه اطلاعات علمی بسیار بالایی که دارم پست مهمی دارم. مشکل سیستم آموزشی ما سهمیه ها نیستند که حتی در خود امریکا نیز وضعیتی مشابه سهمیه برای ارتشیان و کسانی که به جنگ رفته اند وجود دارد. مشکل از جای دیگری است که همه به آن واقفیم. (2156455) (alef-10)
حسین از جهرم
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۹:۱۵:۴۰
من هم معتقدم امتیاز علمی دادن بر اساس جنگ و جانبازی و غیره یک اشتباه است و باعث رشد رفرادی کم سواد با مدارک عالیه می شود و ضرباتی جبران ناپذیر بر پیکره ی علمی کشور وارد می کند (2156457) (alef-10)
این بلا را دانشگاه آزاد سرجامعه آورد کیفیت پایین آموزش،افزایش دیمی دانشجویان بدون ایجاد زمینه اشتغال ، مدارک بی پشتوانه که رنگ وبوی سیاسی گرفت و بعضا به مدیران مملکتی و برخی مسئولین داده شد، تبعیض و رانت به این شیوه بلای جان جامعه شد فرصت ها از دست رفت و افراد با استعداد که زمینه ارتقاء آنان بدلایل سیاسی نبود به تدریج بستوه آمده و رفتند و در خارج از ایران نخبه های واقعی شدند.حیف نبود؟؟! (2156463) (alef-10)
ایرانی
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۹:۱۹:۳۲
عمر گران میگذرد !
ما هم که جوونیم گذشت ؟
اللهم عجل لولیک الفرج .. (2156465) (alef-10)
کاملا درست است (2156468) (alef-10)
يك نفر
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۹:۳۱:۰۹
من با متن فوق موافق هستم. بدلايلي كه بعضي از آنها ذكر شده سطح علمي كشور ما پايين آمده و بخاطر برخي ملاحظات سياسي علم مسير درست را طي نكرد و كشور هم اكنون از اين بابت در حال ضرر است. ما زمانيكه به دانشگاه رفتيم هيچ سهميه و اولويتي نداشتيم ولي خيلي ها بخاطر اولويتها و امتيازات غير اصولي راحت تر از ما رفتند و حالا آنها با اينكه اغلب بي سواد مدرك دار هستند در مشاغل بعضا مهم مشغول هستند وطبيعتا به نفع مملكت نيست. (2156487) (alef-10)
من بعنوان برادر شهید با این مقاله موافقم.به خانواده محترم شهدا و فرزندان انها و جانبازان عزیز از جنبه های رفاهی و مادی حتما باید رسید ولی بنظر من هم علم را نباید قاطی این مسائل کرد که بقول نویسنده مقاله متاسفانه برخی مدیران مسبب این نابسامانیها هستند (2156491) (alef-10)
میگیویید ... عزیزانی که پدر یا برادر یا جان و سلامتی خود را در جهت دفاع از وطن از دست دادهاند باید مورد حمایت قاطع قرار می گرفتند ... میگویم کودکان با استعدادی که پدران و مادران خود را از دست داه اند و یتیم شده اند زندگی به مراتب سخت تری نسبت به اینان دارند چراکه از نظر اقتصادی نیز مورد حمایت حاکمیت قرار ندارند (2156515) (alef-10)
اینطور نیست که همه چیز را صد در صد سیاه ببینی زیرزا خیلی از همن افرادی که امتیازی داشته اند افراد توانمدی هم بوده اند نمونه اش زیاد است . (2156516) (alef-10)
افرين
همه براي خانوادهاي شهدا و ايثارگران ارزش بالايي قائليم و معتقديم بايد مورد توجه ويژه اي قرار بگيرن، اما پيشرفت علمي كه زيربناي پيشرفت كشور است اين تعارفات را نمي پذيرد. (2156517) (alef-10)
من در امریکا تحصیل کردم و سال 60در ایران بودم همان موقع فهمیدم که دارند چه میکنند واقعا راست گفتی ولی فایده ای ندارد فساد همه گیر شده. (2156526) (alef-10)
siamack
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۹:۵۲:۵۲
من کاملا موافقم واقعا حرف حساب جواب نداره (2156527) (alef-10)
وقتی کسی پدرش رو در جنگ از دست میده، دولت باید کاری کنه که این کمبود براش کمتر آزاردهنده باشه.
اعظای سهمیه در دانشگاه یا استخدام، مسلما ربطی به کمبود وجود پدر نداره...
کسی که پدرش شهید یا جانباز میشه، از لحاظ هوش و توان فکری و شایستگی شخصی که بهش لطمه وارد نمیشه، که دولت در این جهت براشون جبران کرده و میکنه...
من تمام 12 سال تحصیلم رو در مدرسه شاهد درس خوندم، دوستی داشتم که پیش دانشگاهی ش هنوز پاس نشده بود، اما در رشته پزشکی دانشگاه تهران قبول شده بود با سهمیه!!!
لااقل به فکر مردمی باشید که برای درمان به این پزشکها مراجعه میکنند... (2156533) (alef-10)
سالهاست که چنین فریادی را می زنیم .خوب است که حرف دل مارا یکی زد. مطمئن باشید دل هر انسانی اول برای مملکت خود می تپد و وقتی نا امید می شود مهاجرت میکند . نسل جدید در راه است سعی کنیم اینان را نا امید نکنیم.وسبب مهاجرتشان فراهم نکنیم. (2156534) (alef-10)
الان همين افرادي كه با سهميه وارد دانشگاه شدند به منسب استادي رسيدند و خود را با سواد مي دانند. ديگه از دانشگاه سهميه اي انتظار كار انقلابي نميشه داشت (2156542) (alef-10)
ابوالفضل
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۰:۰۵:۴۴
آقا بالاخره یکی حرف دل ما رو زد. ولی تو اینران یه مرد میخاد تا این گونه کارهارا از ریشه بزنه. بعد از دانشگاه در بحث استخدام هم صلاحیت مدیریتی یا علمی پایین تر از برخی فاکتورهاست. (2156559) (alef-10)
موافقم.
البته بحث سهمیه مناطق جداست. در ارزیابی ورود به دوره های عالی (قبل از تحصیلات تکمیلی) معیار نمی تواند فقط سنجش دانش درسی فرد باشد. چرا که این دانش، به ویژه با شیوه سنجش تستی کاملا تابع امکانات در دسترس جوان است. لذاطبیعی است که جوانی با قابلیت علمی بالاتر صرفا به خاطر مهارت پایین تست زنی که تابع امکانات کمتر در مناطق محروم تر است، در چنین رقابتی کم بیاورد. اما پیشرف علمی در دانشگاه و توان اجرایی در کار بیشتر تابع قابلیت علمی و استعداد فرد است تا محفوظات چند ساله و مهارت های تست زنی. به علاوه کمبود دانش دوره دبیرستان برای افراد مستعد با اندک تلاشی در نخستین سال تحصیل جبران می شود. تجربه تحصیلی و تدریسی من هم این امر را تایید میکند. به علاوه بر اساس همین تجربه افت زیادی در بین افرادی که با دوپینگ کلاس کنکور و تقویتی و معلم سرخانه و ... (که عمدتا در دسترس جوانان مناطق برخوردارتر و بدون سهمیه هستند) به دانشگاه رسیده اند دیده می شود. (2156561) (alef-10)
رحمت بر شیر پاکی که خوردی حرف دل ما جوانان دهه شصتی رک راست گفتی اما بقول معروف گوش اگر گوش تو ناله اگر ناله من . . . . . (2156570) (alef-10)
من متاسفم برای این دیدگاه البته نم من ونه فرزندانم نه ازسهمیه ای استفاده کرده ایم ونه به قول شما جزء نخبه ها بوده ایم من به شخصه به عنوان یک شهروند موافق ادامه این سهمیه ها تاابد نیستم اما بدانیدآن دانش آموزروستایی که هیچ امکاناتی ونظام کمک آموزش مثل شماها که در مرکزکشورنشسته اید واز جیب مردم فقیر کشور می خورید وحتی به آنها اجازه شغل وتحصیل حتی در استانهای خودشان هم نمیدهید چیزی از شما کم ندارد اما یک چیز از شما کم دارد وآن هم دسترسی به امکانات . (2156573) (alef-10)
به نظر می آد جامه کم کم داره به این نتیجه می رسه که اگه آینده مدیر می خواد باید از الان به فکر باشه. (2156599) (alef-10)
با احترام به تمامی خانواده های معظم شهدا ببینید اگر پدر یک فرد که حالا شهید شده در قید حیات مادی بود تنها فرزندانش را به بهترین کلاس کنکور بفرستد نه اینکه برایش سهمیه ایجاد کند پس بهتر این است تا برای این عزیزان کلاس کنکور رایگان بگذارند در ثانی فردی که یتیم به دنیا آمده و اصلا پدری نداشته که به جنگ برود چه باید بکند ؟؟؟ (2156606) (alef-10)
ایرانی
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۰:۲۷:۲۹
صد در صد با نظر شما موافقم. قدردانی و حمایت خانواده ها و اشخاصی که در انقلاب و جنگ تحمیلی از مال و جان خود مایه گذاشتند امریست قطعی. اما در زمینه علم باید بدانیم جامعه برای پیشرفت نیاز به مغزهای متفکر و عالم دارد. من بشخصه 13 سال پیش جهت استخدام در ارگانی تمامی مراحل را با امتیازهای بالا (عملی، تئوری) سپری کردم از 250 نفر شرکت کننده بالاترین نمره در عملی و تئوری را کسب کردم اما گزینه آخر که وضعیت مطروحه بود متاسفانه جا ماندم. خدا را شکر که موفق به ورود نشدم چون توانستم بیرون از آن محیط موقعیت بهتری برای خودم ایجاد نمایم. با آرزوی ایرانی آبادتر (2156607) (alef-10)
حمید صحرایی
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۰:۳۷:۱۶
این مطلب کاملا درست است. در همان زمان و حتی تاکنون این مسئله حتی در حوزه های دیگر هم به شدت به چشم میخورد. چه بسیار دفتر داران و کارمندان دون پایه که فقط به واسطه متصل بودن به نظام یک شبه رئیس شدند. هنوز هم مدیریت کشور با همین نگاه اداره میشود و پستهای مدیریتی در بین یک گروه تقسیم میشود و مرتب با تغییر دولت این مهره ها جابجا میشود. در هیچ یک از پستهای مدیریتی چهره جدیدی نیست و مرتب نگاه برای انتخاب مدیر سنوات کاری وی است. گو اینکه من معتقدم مشکلات کشور از دهه 60 اغاز شده است و همین مدیران امروز هم هیچ مدیریت کارامدی نداشتند. (2156631) (alef-10)
میلاد
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۰:۴۰:۱۸
با نظر شما کملا موافقم.....بسیار کلیدی وبنیادی اشاره کردید. (2156637) (alef-10)
مطلب بسیار قابل تاملی است.در کدام کشور این همه سهمیه های مختلف و گاه پیچیده وجود دارد. (2156641) (alef-10)
من خودم فرزند شهید هستم اما فکر میکنم در مجموع دادن سهمیه علمی به هر قشری تحت هر عنوانی که باشد در درازمدت به نفع کل جامعه نیست و کاش مسئولان تدبیر بیشتری به خرج میدادند و در زمینه های دیگر غیر از علمی از خانواده شهدا و جانبازان و آزادگان تقدیر می کردند. ضمن اینکه باور کنید به ما بچه های شهدا هم در ابتدای نوجوانی و جوانی همیشه این فشار روحی وارد می آمد که میترسیدیم بقیه بگویند با سهمیه قبول شده ایم و ... (2156659) (alef-10)
ذب د ز دزد
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۰:۵۳:۰۵
عالی بود انجه به جای نرسد فریاد است (2156668) (alef-10)
مگر چقدر سهمیه داشته اند - سهمیه های وزارتخانه ها و ورزشی هاو... چه می شود.--- اگر همه ی مخ ها رفتند این همه رشد علمی از کجا آمد . زهی خیال باطل که فرنگ رفته ها خیال می کنند فقط آنها سواد دارند ... این همه دانشمند جوان ایرانی در حال حاضر مگر در خارج درس خوانده اند ویا سهمیه داشته اند ... درست مطالعه کن عزیز من می بینی برای کسانی که ناراحتی که سهمیه داشته اند ... همچین فکری اغراق آمیز است...ببین که چقدر با سهمیه و بدون سهمیه قبول نشده اند... کمی انصاف داشته باش عزیز دلم انسان باسواد ایثارگر هم می شناسی یا در مخیله ی شما خطور نمی کند که چنین چیزی باشد...دم شما هم وطن با مرام گرم... (2156675) (alef-10)
سلام، من قبول دارم که این سیستم سهمیه ها مشکل داره ولی نه اینکه فکر کنی حالا درست بشه گره مملکت باز بشه. واقعیت این هست که اولا منطقه یک و دو و سه تقریبا همه مثل هم هستند و کافی است شما در یک دانشگاه دولتی رتبه های کشوری افراد را بپرسید، میبینید مثلا کسی که منطقه 1 رتبه اش 3500 شده و کسی که منطقه 2 رتبه اش 2500 شده هر دو رتبه کشوری حدود 6000 دارند و در یک کلاس نشسته اند. ضمن اینکه در دوره ارشد که سهمیه مناطق وجود ندارد قبولی دانشجویی که از منطقه یک آمده نسبت به منطقه دو بیشتر نیست. فقط مناطق دو و سه تعهد کار بیشتری دارند! (2156678) (alef-10)
1آمار صادقانه اعلام کنید چند درصد از صاحبان مدارک بالا از سهمیه استفاده کرده اند.
2-آمار صادقانه اعلام کنید چنددرصداز افتخارات علمی متعلق به همین گروه است .(همه را بی سواد فرض کرده اید؟)
3-آمارصادقانه بدهید چنددرصد مثل نویسنده نخبه اند وخدمتی علمی به انسانها نموده اند .
4-آمار صادقانه بدهید چنددرصد ازفرزندان شهید ،جانباز وایثارگر بیکارند.
در پایان ،نویسنده بفرمایند مشکل کارشخص اشان کجاست که این سهمیه مانع است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وصدها حرف نگفته دیگر.
کجائید ای شهیدان خدائی (2156679) (alef-10)
دقیقاً، با این تصمیم اشتباه، فرهنگ و مکتب رانت را در کشور پایه گذاری کردیم که حالا مسئولین و مدیرانی که در این مکتب رشد کردند، نمیتونند مدیریت بی رانت را اجرا کنند!!! (2156699) (alef-10)
سلام دستش درد نکنه یکی پیدا شد حرف درست بزنه (2156704) (alef-10)
کاملا درسته ما بعد از جنگ در تمام زمینه ها راه رو اشتباه رفتیم.و فقط به اقتصاد نفتی و ایجاد سرمایه داری و اشرافیت فکر میکردیم.بخاطر همین همیشه درجا زدیم.اون مسئولین که خیلی هاشون الان باز برگشتن و همون تفکرات رو این بار در سنین بسیار بالا و پیر دنبال میکنن.الان 90% دانشگاههای ما از سطح علمی برخوردار نیستن و سطح دیمی هستن.بخاطر همینه که اینهمه دزدی ،رشوه و اختلاس داریم و کسی هم نیست جلوش رو بگیره.اون دنیا خیلی ها باید پاسخگو باشن البته آخر عمری در همین دنیا هم حساب پس میدن. (2156728) (alef-10)
كاملا با اين مطلب موافقم كاملا (2156763) (alef-10)
گیرم که پدر تو بود فاضل، از فضل پدر تو را چه حاصل!.. (2156777) (alef-10)
خدمت آقای علی امیری سلام عرض میکنم.
با قسمتی از حرفهای شما موافقم ولی اینکه تنها 10% بدون سهمیه وارد دانشگاه میشوند بی انصافی محض است و اینکه شما 90 % دیگر را به خانواده شهدا و جانبازان ارتباط میدهید دیگه کمال بی انصافی را کرده اید.شما اگر دفترچه کنکور را حتی برای یکبار خوانده باشید میبینید که این سهمیه خانواده شهداو جانبازان تقریبا برعکس این مطلبی است که شما فرمودید.شما که به قول خودتون در دانشگاه آمریکا تحصیل کرده اید بد نیست که کمی در مورد مطلبی که میخواهید انتشار دهید تحقیق کنید نه اینکه برای تهمت زدن به خانواده مظلوم ایثارگران که همواره حرفو حدیث پیرامون ایشان زیاد است ولی به کام دیگران است ارتباط دهید.حتما تی کارها را هم تو امریکا بهتون یاد دادند.
والسلام (2156795) (alef-10)
باید تاسف خورد که بالغ بر 70درصد افراد که استخدام میشوند یا پستی میگیرند شاید بار علمی نداشته باشند ولی با استفاده از امتیازات ش.ج.ر.ای.وصدامتیاز دیگه.. شاید بیش از صدجا مراجعه داشتم ازمون استخدامی دادم ولی قبول نشدم.. افرادی از اشنایان خودم قبول شدن که یک دیپلم با بدبختی گرفتن ولی راحت استخدام شدن چون امتیاز داشتند (2156808) (alef-10)
دانشگاه های ما هم خوب است خیلی ها چون پول دارند قبول هستند .؟؟ (2156809) (alef-10)
محمد رضا پولادی برج
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۱:۳۵:۴۴
ای والله دست مریزاد برادر . جانا سخن از زبا ن ماگفتی . ولی کوگوش شنوا. (2156820) (alef-10)
یادش بخیر، وقتی ما میخواستیم در آنزمان وارد دانشگاه شویم، سهمیه داشتیم، سهمیه ایثارگرن، رزمندگان، جانبازن،آزادگان، خانواده محترم شهدا، سهمیه منطق ۲ ،۳، ۴، ۵.. خلاصه سهمیه شایستگان علمی و کسانی که بالاترین نمره علمی را داشتند زیر ۱۰ درصد بود که تازه در دورههای تکمیلی،بورس و دکترا و تخصصی صفر بود، نتیجه این بی عدالتی محض و ظلم آشکار این است که حالا همه آب این مملکت دارد خشک میشه، بالاترین تورم را در جهان داریم، پایینترین میزان رشد اقتصادی را داریم، بالاترین بیکاری و رانت و فساد اداری را داریم و.... این نتیجه از بین بردن حق مسلم عزیزانی بود که نمره بالاتری داشتند،ولی باید به کشورهای خارج میرفتند و آنجا را اباد میکردند، و حالا هم به هیچ صورت ٔبر نخواهند گشت که دوباره زیر نظر همین آقایان که حق علمی آنها را ضایع کردند کار کنند، مؤمن از یکی راه دو بار اجازه ظلم به خود را نمیدهد. (2156866) (alef-10)
جالبه که بيشتر نظردهندگان بجز اين مورد، فقط سهميه خانواده شهدا را درنظر گرفته اند در حالي که سهميه مناطق و ديگر سهميه هاي عجيب و غريب سازمان هاي مختلف حجم اصلي اين ناعدالتي را دربرداشت. (2161567) (alef-13)
همه ایرانیان دلسوز و متعهد بر این باورند که تمامی عزیزانیکه در راه استقلال و اعتلای وطن جانفشانی کردند باید از مزایایی بهره مند شوند که پاسخی باشد به زحمات این دلاوران . اما در تعریف مزایا ما دچار اشتباه شده ایم ، مگر نه این استکه این بزرگواران در شرایطی حتی از جان خود گذشتند تا اسلام و ایران سربلند و سر افراز باشد ، حال چگونه با تصاحب جای علمی کسی که می تواند منشاي اثرات مثبتی در زمینه های مختلف گردد این مهم برآورده خواهد شد . (2156883) (alef-10)
قربانی
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۱:۵۶:۲۸
با طرز تفکر شما کاملا موافقم و تحسینش میکنم علی رغم اینکه خودم مجاز به استفاده از سهمیه بودم. متاسفانه در کشوری زندگی میکنیم که مسئولین و کسانی که در راس امور هستند فرهنگ وسوادشان توانایی درک و پیشبینی چنین فجایعی رو ندارد شاید هم دارد ولی به اصل اقتصادی منافع شخصی پایبندترند تا در نظر گرفتن پیشرفت همگانی و منافع عمومی (2156901) (alef-10)
majid
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۱:۵۷:۱۴
با سلام
این صحبت ها همه ،درد دل مردم و به خصوص جوانان فرهیخته ایرانی است که متاسفانه با بکارگیری سیاست های نادرست در زمینه جذب دانشجو و همینطور بدتر از آن به قول شما تکرار می کنم و این بار خیلی بدتر از آن استخدام هایی که اکثرا درگیر سهمیه بندی های رنگارنگ شده اند، جوانان را دلسرد از ادامه تحصیل و تلاش برای یافتن کار کرده است
کاش کسی بود که فارغ از جبهه گیری های سیاسی و تحجر های بیجا به این مطالب می اندیشید و این سیاست های غلط را که همچون سمی است در پیکر کشور ایران، بر می چید . (2156905) (alef-10)
موافقم فقط شایستگی علمی البته به غیر از موارد گفته شده آقازاده ها ونورچشمی ها هم اضافه کنید (2156932) (alef-10)
جعفری ازجویبار
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۲:۱۳:۰۹
بیست ونه سال سابقه کاردرآموزش وپرورش دارم ایثارگر جبهه و جنگ هستم متاسفانه آموزش وپروش هم به همین بلا دچار شده است با کلام ازدل برخاسته این آقا کاملا موافقم خودم همیشه این موضوع رامطرح می کردم وهرگزازاین فرصت استفاده نکردم (2156938) (alef-10)
يكى از فرزندان ملت
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۲:۱۸:۳۷
با سلام خدمت نويسنده گرامى ، در دوران دفاع و مبارزه گروهى از دانش اموزان و دانشجويان به حسب وظيفه عقيدتى و نه از سر اجبار به مناطق بسيار پر خطر (تهديد كننده حيات) اعزام شدند و عده اى كثيرى از انها يا شهيد ، يا معلول و يا اسير گرديدند و ادامه تحصيل نيز با توجه به شرايط موجود ممكن نبود و وقتى به خانه و كاشانه بر گشتند از غافله درسى عقب و در مسابقه بى منطق كنكور از قبل باخته بودند لذا با كمك سهميه هاى قانونى پس از امتحان وارد دانشگاها شدندبه ظاهر اينان از نمره اى كمتر نسبت به ساير شركت كنندگان بر خوردار بودند ولى به اين عزيزان ايثارگر كشور فرصتى داده شد تا بتوانند در اين فرصت خودشان را با توجه به قوانين اموزشى يكسان حاكم بر همه داشجويان ارتقا بدهند و يا به عبارتى باز پيرايى اموزشى بنمايندو مى بايستى نمره قبو لى در هر ترم تحصيلى را كسب مى كردند كه الحق بسيارى از اين افراد چنين نمودند، لذا در صورت كسب نمره قبولى از دانشگاه و تاييد ان توسط وزارت مربوطه بدون توجه به سهميه ورودى خط بطلان بر هر شبهه و ترديد در توانايى علمى فارغ التحصيلان عزيز مى كشد ، البته پر واضح است كه در شرايط كنونى و صلح روش پيشنهادى نويسنده محترم مطلوب نظر اينجانب نيز مى باشد . (2156950) (alef-10)
بسیار عالی و منطقی بود.
البته الان هم تعداد مقالاتِ پوچ برای مقاطع بالاتر، معیار شده!
مقالاتی که حتی خود نویسنده حاضر نیست بهش ارجاع بده. (2156956) (alef-10)
فرزاد
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۲:۲۳:۰۷
خدا پدر و مادرتو بیامرزه حرف دل مارو زدی ولی ای کاش که میگفتی شرایط امروز از دهه 60 هم بدتره چون الان دیگه همون کنکور و ارزشیابی هم از بین رفته و هر کس پولی داره راحت میتونه بره دانشگاه اونم از انواع مختلفش1تازه بماند که انواع مدارک پولی هم تو بازار قابل خریدوفروشه! (2156967) (alef-10)
امیرحسین
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۲:۲۵:۵۶
واقعانظردرست و منطقی دادی قابل توجه مسولان عزیز که فقط معتقدندمدیریت درذات اونهاست بدون اینکه مراتب علمی رابصورت دینامیک پیموده باشند .تاازاین دست مسولان یک شبه دکترا بگیرداریم وضعمون همین برادرجان .بجنبیداین ایران عزیز رادریابید (2156979) (alef-10)
چرند نگو بابا، كل كساني كه با سهميه قبول مي شدند 10 درصد هم نبودند. (2157000) (alef-10)
رزمندگان جنگ وجانبازان هنوز هم در همان محروميت ها هستند كساني كه از تمام وجود انقلاب و كشور را حمايت كردند در زمان جنگ نه سهميه اي بود و نه امتيازي نيروهاي مردمي اغلب با انگيزه الهي راهي جبهه شدند و در اين مسير تعدادي به فيض عظيم شهادت نائل وتعدادي نيز ماندند تا اين بار سنگين امانت شهدا را به مقصد برسانند در اين بين اغلب انهاي كه متخصص شدند با تمام توان علمي كه نمونه هاي ان بسيار است در جهاد علمي شركت نموده و خيلي اين نخبگان از اين قشر اند و با جسارتي كه در جنگ داشتند فارغ كاغذ بازي هاي اداري بي ادعا كار كردن وتعدادي نيز در مشاغل ديگر در حال كارو تلاش ميباشند وتعدادي نيز در پيچ وخم زندگي بدون استخدام دولتي كارگر روزمزد ميباشند (2157004) (alef-10)
محمودی
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۲:۳۷:۲۱
حرف حق جواب ندارد. کتملا با نگارنده موافقم. با زحمت و تلاش درس خوندم. باری تامین هزینه تحصیلم از ده سالگی تا فوق لیسانس از عملگی گرفته تا پادویی و آرایشگری و چندین شغل دیگر را تجربه کردم. بی هیچ سهمیه ای در بهترین دانشگاه کشور درس خواندم و با درجه عالی فوق لیسانس گرفتم. اکنون بیکارم و مسافر کشی می کنم. هزاران ایده برای کار آفرینی دارم ولی چون هیچ سرمایه ای برای شروع ندارم فقط حرص می خورم. در حالیکه پسر عمه های من که هیچ استعدادی ندارند و با کلی امتیاز شاهد به زحمت از دانشگاه آزاد بی نام و نشانی در دور افتاده ترین نقطه لیسانس گرفته و اکنون هر یک در اداره ای رئیس کل هستند. کاش تا می شد از فرزندان شهدا و ایثارگران حمایت مالی و معنوی می شد ولی امتیاز تحصیل و استخدام نداشتند. و ملاک فقط شایستگی و استعداد بود. کاش (2157005) (alef-10)
متاسفانه با این نوع حمایت از خانواده های که در راه کشور و نظام جمهوری اسلامی فداکاری کرده بودند هم اعتبار علم خدشه دار شد و این عزیزان در چشم اجتماع عده ای رانت خوار معرفی شدند که برای خودشان هم بد شد والان در دانشگاه یا ادارات اینها تا میتوانند این عنوان را پنهان میدارند و کاش ما از طریق دیگری از این عزیزان حمایتی که حق شان بود انجام میدادیم تا هم دانشگاه و ادارا صدمه نمی دید و هم خود این عزیزان در چشم دیگر هموطنانشان (2157023) (alef-10)
دانشجوی دکتری تهران
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۲:۴۶:۴۳
دیگه باید فاتحه آموزش عالی را هم بخوانیم
خود من که در بین دوستانم هم جز مدعی ها هستم میگویم و اعتراف می کنم که نه از ما توقعی برای تلاش کامل علمی است و نه اساتید میتوانند چنین توقعی داشته باشند و نه ما چنین می کنیم.
خلاص.
تیتر بزنیم اعترافات تکان دهنده یک دانشجوی دکتری: ما همگی به طور ساختاری در حال کم کاری و خیانت به ارزشهایمان هستیم وجدانمون هم درد می کند گاهی! (2157025) (alef-10)
حرف حساب!! (2157048) (alef-10)
عبداله
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۳:۰۱:۲۱
هزاران آفرین ولی کو گوش شنوا (2157050) (alef-10)
محمد رضا رنجبر اژدری
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۳:۱۶:۰۳
با عرض سلام فقط یک جمله : رحمت خدا به اون شیر مادرتان بر قرار باشی. (2157083) (alef-10)
علیرضا
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۳:۲۳:۳۰
با سلام و تشکر از مقاله صادقانه شما
دکتری پژوهش محور پولی را هم به این قشر اضافه بفرمائید (2157097) (alef-10)
ahmad
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۳:۴۷:۵۵
عالي بود حرف دل همه ملت وزدي (2157148) (alef-10)
افسوس
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۱۳:۵۰:۲۲
من با نظریات شما موافقم
بسیار عالی نوشتید و به مطلبی اشاره کردید که کمتر کسی جرات پرداختن به آن را دارد...... افسوس از استعدادهای به بادرفته (2157154) (alef-10)
سلام جناب امیری
نکته ای مطرح کردید قابل تامل است
اما استدلال هایتان در بعضی موارد ضعیف است
1. اینکه 10 درصد پذیرفته شدگان از منطقه 1 هستند.
این یعنی 90 درصد را مناطق دو و سه و دیگر سهمیه ها!
نمی دانم دقیقا در چه سالی این نسبت وجود داشته ولی برای من که ورودی 81 هستم کمی غیر منطقی است.
2. اینکه در منطقه 1 فقط علاقه و استعداد ملاک است.
فکر می کنم افراد زیادی در همین منطقه 1 هستند که به علت ضعف مالی یا شرایط اجتماعی بد علی رغم علاقه و استعداد توان رقابت با اقشار متمکن تر را ندارند
همین استدلال برای افراد مناطق 2 و 3 و فرزندان شهیدی که از نعمت پدر محرومند هم صدق می کند
من افرادی را می شناسم که از بهترین نخبگان علمی کشورند و از همین سهمیه های غیر از منطقه 1 وارد دانشگاه شده اند و اگر قرار بر رقابت با شهرهای بزرگ بود هرگز به جایی نمی رسیدند و البته با پایبندی بالا در کشور مانده اند و به افرادی مانند خودشان هم کمک می کنند چون قدر امکاناتی که برای رشدشان فراهم شده را می دانند.
3. من هم منتقد سیستم آموزشی کشورمان هستم شدید!
اما مشکل سیستم آموزشی در ایران کیفیت آموزش و هدفمند آموزش و توزیع مناسب افراد باهوش و با استعداد و با انگیزه در رشته های غیر فنی و پزشکی و ... است. (2157197) (alef-10)
درود بر شما .رسانه ها ی دل سوز باید موضوع را در برنامه خود بگنجانند.هرچند بسیاری از نخبگان امکان زیادی برای ماندن در کشور ندارند و نصیب بیگانگان میشوند. (2157222) (alef-10)
از نظر من چند اشتباه فاحش در این نوشته بود:
پذیرش دانشجویان منطقه 1 در دانشگاه ها قطعا 10 درصد نبوده، نیست و نخواهد بود.
اگر رتبه های برتر کشوری در کنکور سراسری را بررسی کوتاهی کنیم، خواهیم دید بسیاری از رتبه های برتر از منطقه 2 و 3 بوده اند. همان طور که تعداد قابل توجهی از ایشان هم از منطقه 1 هستند. پس ملاک باید رتبه کشوری کنکور باشد نه اینکه دانش ـموز از چه منطقه جغرافیایی در کنکور شرکت کرده.
در دوره های تکمیلی و تخصصی در آمریکا، بسیاری از دانشگاه ها آزمون خاصی ندارند و معیار پذیرش آنها مصاحبه است که در این مصاحبه ها بدون هیچ تردیدی مسائلی غیر از مسائل علمی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.
این متن اگر به عنوان درددل باشد می تواند قابل قبول واقع شود ولی فاقد هرگونه مستندات دقیق و علمی است. (2157245) (alef-10)
سلام من يك مربي تربيتي دهه هفتاد و هشتاد هستم و كاملا موافق نظر ايشان در خطاي صورت گرفته مي باشم (2157280) (alef-10)
دوست عزیزفکرنمکنم مشکل سهمیه بندی این وضعیت راایجادکرده باشدمشکل تنگ نظری هاوگزینشهای افراطی وخارج ازمعمول وعدم مدیریت صحیح. (2157324) (alef-10)
رانت و ویژهخواری حتی از نوع قانونی شده اش در دراز مدت مشکلات ریشهای برای کشور ما ایجاد میکند که این نوع رانت علمی هم از آن دسته است.
من عضو علمی هستم ولی میگویم فرزندان فرهنگیان یا فرزندان اعضای علمی دانشگاه یا فرزندان شهدا و جانبازان فقط با صلاحیت علمی و نه چیز دیگری باید به مدارج برسند نه این که موروثی باشد.
فکر نکنم علم دانش از طریق خون و ژنتیک به فرزندان منتقل شود. (2157327) (alef-10)
من در دانشگاه هنر تهران درس خواندم اکثر دانشجویان با سهمیه وارد شده بودند و بسیار از نظر علمی پایین بودن (2157368) (alef-10)
با سلام ، چند روز پيش پيامي دادم ولي منتشر نشده است هرچند كه هيچ بي احترامي در آن نبود. علي ايحال مجدد عرض مي كنم كه مسلماني آدابي دارد و مسلما رفع تبعيض و بي عدالتي (بخصوص وقتي توسط خودمان وضع شده و بسادگي آب خوردن قابل رفع باشد) لازمه آن است. در حكومت فعلي كه اساس بر اسلام گذاشته شده انتظار تبعيض (آنهم ناروا) نمي رود. فرزند من كه الان بايد كنكور شركت كند و 26 سال پيش كه جنگ تمام شد اصلا هنوز پدر و مادرش همديگر را نمي شناختند! چرا بايد با نظام سهميه بندي مواجه شود. چرا درصد قابل توجهي از سهميه ورودي دانشگاهها بايد به عناوين مختلف اختصاصي شده و داوطلبان از رقابت عادلانه و صحيح دور بمانند. من اصلا به اينكه سطح علمي دانشگاه پايين مي آيد يا نمي آيد كاري ندارم و فقط به همين يك جنبه تبعيض نگاه مي كنم.
يادمان باشد كه 30 سال قبل شايد سهميه رزمندگان توجيه منطقي داشت چرا كه نوجوانان و جوانان در جبهه ها بودند وامكان مطالعه مثل بقيه دانش آموزان را نداشتند ولي بعد از 26 سال چرا؟ اگر قرار است از رزمندگان، ايثارگران خانواده محترم شهدا و ..... تجليل بعمل آيد كجاي دنيا اينگونه عمل مي كنند كه ما كه اسلامي هستيم اين كار را مي كنيم. ايجاد شكاف بين اين عزيزان و عموم مردم با اينگونه خط كشي ها و تبعيض ها بيشتر مي شود نه كمتر!
در ضمن اگر بر فرض، بنده جرم و خيانت كرده ام و در زمان جنگ شهيد نشده ام، به چه عدالتي فرزند من بايد تاوان اين جرم و جنايت من را بدهد؟ علاوه بر اين من هم خيانتي را سبب نشده ام چرا كه اگر همه جوانان آنموقع شهيد شده بودند كه تعداد جمعيت فعلي از ايني هم كه هست و مورد گلايه مستمر رهبر معظم انقلاب هم قرار دارد كمتر شده بود!
انتظار دارم كه اين پيام كه از باب تذكر براي نمايندگان محترم مجلس، مسئولين محترم دولت، قوه قضائيه براي برقراري عدالت و در نهايت توجه جناب آقاي دكتر توكلي به اين موضوع اجتماعي نوشته شد، براي نقد و بررسي مردم، در سايت قرار گيرد. (2157386) (alef-10)
چقدر ساده و زیبا و قابل درک نوشته اید! (2157399) (alef-10)
مطلب دقیقی است .ولی این اولین نقد نیست اینها به یمن دنیای مجازی نوشته می شود ما معلمان دهه ی 60 چقدر فریاد زدیم دانش آموز نخبه مان از قبول شدن در دانشگاه باز ماند وبچه هایی با درجه ی علمی وهوشی پایین تر کرسی های دانشگاه را یا با سهمیه یا با رانت علمی یا با خرید سوال کنکور اشغال کردند. دانش آموز داشتیم در نوشتن دو سطر متن ده غلط املایی داشت رشته ی پزشکی قبول شد وچون نمی توانست پزشک باشد پست مدیریت گرفت وووو شد این که می بینید (2157920) (alef-13)
سلام،سوالم از نویسنده این که آیا در دهه شصت یا هفتاد نیز مشکل سهمیه بود .آیا همه آنهایی که با پول رفتند کشورهای اروپایی عقل کل هستند.واگر این سهمیه ها نبود الان مملکت گل وبلبل می شود؟واقعآ کشورهایی که این سهمیه ها وجود ندار د؟مشکل از بی تعهدی وبی ایمانی بی اصافی مااست نه اینکه تمام مشکلات راناشی از سهمیه بدانیم.در ضمن چرا تنها حساسیت بر سر سهمیه ایثارگران هست ؟م جویباری (2157948) (alef-13)
امان از دست انگلیسی ها (2157971) (alef-13)
دمت گرم واقعا راست گفتی ..
من خودم قربانی همین مدیران هستم.. (2157985) (alef-13)
نسیم شمال
۱۳۹۳-۰۳-۰۱ ۰۰:۴۱:۵۹
ای کاش فقط تو ماراتون های علمی اینطور بود.تو استخدام ورارت آموزش و پرورش تو سال 89حدود 150هزار نفز ثبت نام کردند و قرار بود 40هزار نفر بردارند ما شرکت کردیم کلیه مراحلش راطی کردیم موقع اعلام اسامی اسم ما نبود وقتی پیگیر شدیم گفتند لیست قبولی ها رفت تهران و برگشت 180درجه عوض شد و از افرادی دعوت کرده بودند که نه تو آزمون شرکت کرده بودند و نه تو مصاحبه .تازه بعد از پیگیری های بیشمار به من گفتند چون به موسوی رای دادی و نه به احمدی نژاد نمی توانیم شما را بپذیریم .من موندم اینا از کجا می دونستند من به کی رای دادم خودم که مطمئنم حتی پدرم هم از رای من خبر نداشت (2159924) (alef-13)
با سلام من نه فرزند شهیدم نه خواهر شهیدم نه همسر و نه مادر شهیدم 35 ساله با مدرک کارشناسی ارشد ریاضی ,معلم ریاضیم در بهترین مدارس تهران در مقطع سوم و پیشدانشگاهی در این سالها فقط یک دانش آموز متوسط فرزند شهید دیدم که از سهمیه استفاده نابجا کرد بقیه فرزندان شهیدی که شاگردان من بودند جزء بهترینها بودند نفر اول نبودند ولی بسیار خوب بودند..اما دانش آموزان زیادی داشتم که متوسط بوده واز سهمیه اساتید استفاده کرده ودر بهترین رشته ها مشغول به تدریس شده اند ....گر چه من هم موافق این سهمیه بندیها نیستم ولی هجوم به سهمیه شهدا و ندیدن بقیه موارد از جمله سهمیه های دیگر .. و عوامل دیگر به غیر از بی انصافی بنظر میرسد ریشه های روانی و فرهنگی و سیاسی دارد (2161498) (alef-13)
بنده الان استاد دانشگاه هستم. اگر این سهمیه ها نبود شاید در رشته ای کاربردی تر خدمت می کردم. اما در هر حال خدا را شکر. (2162541) (alef-10)