توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 377886
ادعای مضحک هاوارد دین: حکومت ایران اسلامی نیست!
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۲۱
رئیس اسبق کمیته ملی حزب دموکرات در اظهاراتی بی اساس مدعی شد ایران با نظام جمهوری اسلامی فاصله زیادی دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وبسایت «بریت بارت» مصاحبه ای با هاوارد دین، رئیس اسبق کمیته ملی حزب دموکرات آمریکا، منتشر کرده است. وی که فرماندار سابق ایالت ورمونت نیز است، در این مصاحبه با بیان اظهاراتی ضد ایرانی مدعی شد: «حکومت ایران با آنچه جمهوری اسلامی می نامند، فاصله زیادی دارد. ایران کشوری مسلمان نیست.» در ادامه شرح بخش هایی از این مصاحبه را می خوانیم.
در جریان این مصاحبه، هاوارد دین درخصوص توافق هسته ای ایران و کشورهای ۱+۵ مدعی شد: «من به سیاست های اوباما احترام می گذارم و قطعا مخالف توافق هسته ای نیستم؛ اما باید پذیرفت این توافق، توافق خوبی نبود. ما بیش از آنچه چیزی به دست آوریم، امتیازاتی را واگذار کردیم. این توافق قطعا مزایا و معایبی داشت. قضاوت بیشتر درخصوص این توافق بستگی به وقایع آینده دارد.» وی در ادامه با مطرح کردن اظهاراتی بی اساس و ضد ایرانی ادعا کرد: «در هر حال، ایرانی ها بزرگترین حامی تروریسم در جهان هستند. آنها متحدان ما در منطقه را به ستوه آورده اند.»

وی در پاسخ به این پرسش که آیا عربستان سعودی متحد واقعی آمریکاست، اظهار کرد: «بله، قطعا همین طور است. من به شخصه با سعودی ها مشکل دارم؛ زیرا معتقدم آنها به حقوق بشر احترام نمی گذارند. با این حال، ما با سعودی ها دشمن نیستیم. آنها یکی از کلیدی ترین متحدان ما در منطقه خاورمیانه هستند.»

وی جنایات تروریست های داعش را ناشی از مشکلات روانی دانست و افزود: «آنها افرادی به شدت روان‌پریش هستند. افرادی که برای پیوستن به داعش به سوریه و عراق می روند نیز مشکلات روانی دارند.»

هاوارد دین سپس با مقایسه ی بی اساس و مضحک جمهوری اسلامی ایران با گروه تروریستی داعش، در اظهاراتی سخیفانه مدعی شد: «حکومت ایران نیز از ابزار مذهب برای اعمال فشار بر شهروندانش استفاده می کند. من فکر می کنم حکومت ایران، حکومتی اسلامی نیست. ایران فاصله بسیار زیادی با نظام جمهوری اسلامی دارد. ایران از لحاظ احترام به حقوق افراد جامعه بدترین کشور جهان است.» وی در ادامه اظهارات بی اساس خود ادعا کرد: «جمهوری اسلامی ایران هیچ نقطه مثبتی در کارنامه خود ندارد. در واقع نظام حکومتی ایران، نظام جمهوری اسلامی نیست. به نظر من بهترین نوع حکومت برای اداره ایران، نظامی سکولار است.»

هاوارد دین در پاسخ به این پرسش که آیا حکومتی در جهان وجود دارد که با اکثریتی مسلمان و با تکیه بر قوانین حقیقی اسلام اداره شود، مدعی شد: «شاید اندونزی چنین کشوری باشد. در اندونزی هم تروریست هایی وجود دارند؛ اما از سوی دولت حمایت نمی شوند. کشورهای اسلامی دیگری نیز هستند که حقوق بشر را به خوبی رعایت می کنند؛ از جمله تونس و مراکش. کشورهای اسلامی دیگری با اکثریت مسلمان وجود دارند؛ اما رفتار این حکومت ها به هیچ وجه مانند رفتار ایران با شهروندانش نیست.» وی در ادامه سخنان ضدایرانی خود مدعی شد: «من ایران را کشوری مسلمان نمی دانم. من برای مسلمانان احترام قائلم و فکر می کنم اکثریت جامعه یک میلیاردی مسلمانان جهان هیچ تمایلی به زندگی در کشور ایران نداشته باشند.»

وی در خاتمه از پاسخ دقیق به این سوال که آیا حکومت عربستان حکومتی اسلامی است، طفره رفت و مدعی شد:«نظام حاکم بر ایران، به مراتب بدتر از نظام حکومتی عربستان سعودی است. با این حال من هنوز هم معتقدم عربستان تا حدودی از تروریسم حمایت می کند و حقوق بشر نیز در این کشور نقض می شود.»
 
کلمات کلیدی : هاوارد دین ، ضد ایرانی ، ضدایرانی ، توافق هسته ای
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.