کد مطلب: 490973
نمایشگاه شهر آفتاب، قرقگاه حیوانات وحشی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۴۸
نمایشگاه شهر آفتاب واقع در جنوب تهران، این روزها جولانگاه گله سگهای ولگرد شده است.
به گزارش خبرآنلاین، مشکل تجمع و حضور سگهای ولگرد در اکثر مناطق جنوبی و حاشیه ای تهران مردم را آزار می دهد. مشکلی که شبها بیشتر باعث اذیت و آزار مردم می شود و البته خبرهایی هم گاه و بیگاه از حمله این حیوانات به شهروندان منتشر شده که خطر آنها را گوشزد می کند.
مرکز فرهنگی بزرگ تهران، یعنی نمایشگاه شهر آفتاب هم از تجمع حیوانات وحشی و سگهای ولگرد بی نصیب نمانده.
تصاویری که از سوی شبکه اجتماعی منسوب به شهرداری منطقه 19 تهران منتشر شده، تجمع گله سگهای ولگرد را در نمایشگاه شهر آفتاب نشان می دهد.
مسئولان شهرداری تهران پیش از این بارها اعلام کرده اند در جمع آوری و دفع حیوانات ولگرد، دست تنها مانده اند و سایر سازمانهای ذیربط، تمایلی به حضور جدی در این عرصه ندارند.
کلمات کلیدی : شهر آفتاب+سگ
ببینید می توانید کاری کنید شهرداری حیوانات بیگناه را بکشد؟ معلوم نیست این زبان بسته ها چه هیزمی تری فروخته اند که اینقدر ار آنها نفرت دارید. (4467821) (alef-11)
اگر تنها یکبار این سگ ها به شما حمله میکردند این حرفا رو نمیزدید! (4467989) (alef-11)
سایت اصول گرا چرا از سگ گردانی خانم ها در پارک ها وخیابانها انتقاد نمی کنید آیا این سگ ها محیط پارک را آلوده نمی کنند (4467866) (alef-11)