توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 430518
افسران گذرنامه لبخند بزنند
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۴۴
رئیس جامعه تورگردانان کشور با اشاره به اینکه در برخی مواقع باید راهنمایان گردشگری کم صحبت کنند زیرا خارجی‌ها روحیه گفت‌وگوی طولانی ندارند، گفت: همچنین توصیه می‌کنیم حتماً افسران گذرنامه در ایران در حین ارائه خدمت به گردشگر لبخند بزنند.

به گزارش تسنیم، ابراهیم پورفرج - رئیس جامعه تورگردانان کشور اظهار داشت: در بحث گردشگری مباحث آموزشی بسیار اهمیت دارد، مثلاً افسر گذرنامه باید خوش اخلاقتر باشند زیرا افسرهای گذرنامه در کشورهای توسعه یافته نخستین برخورد آنان لبخند به گردشگر است.

وی در نشست امضای تفاهم نامه بین انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران با جامعه راهنمایان تور ایرانگردی و جهانگردی با حضور تشکل‌های متعدد گردشگری افزود: گردشگر خارجی وقتی به ایران می‌آید تا دو سه روز رفتارهایش مانند آدم یخ زده است و وقتی چند روز می‌گذرد رفتار گردشگران بازتر و احساس امینت بیشتری پیدا می‌کنند که تمام این مقولات به بحث آموزش رفتاری بستگی دارد مثلاً در هتل‌ها باید رفتار با گردشگر را به خوبی بلد باشند و یا یک گردشگر نباید برای چنج ارز خود وقت بسیاری را تلف کند.

رئیس جامعه تورگردانان کشور گفت: پول درآوردن در عرصه گردشگری با دیگر صنوف کاملا متفات است، زیرا درآمدزایی در عرصه گردشگری برای همه جامعه خواهد بود و همه تشکل‌ها از هواپیمایی‌ها، آژانسها، راننده، تورلیدر و همه سود می‌برند،

پورفرج بیان داشت: 7 هزار نفر دوره راهنمایان گردشگری را طی کردند و فقط 500 نفر فعال هستند که بیش از 300 نفر ثبت نام کردند و در نهایت فقط سه نفر بر طبق اصول جامعه راهنمایان تور ایرانگردی و جهانگردی قبول شدند، بنابراین در تلاشیم تا 700 نفر را با آموزش‌های تکمیلی و سرویس های جدید آشنا کنیم زیرا مسیرها و سایت‌ها در حال تغییر هستند.

رئیس جامعه تورگردانان کشور افزود: همچنین در حوزه راهنمایان گردشگری فرانسوی، آلمانی و ایتالیایی هنوز راهنما کم داریم.

پورفرج خاطرنشان کرد: راهنمای گردشگری فقط توضیح سایت‌های گردشگری نیست بلکه مهمتر، مدیریت گردشگر در طول سفر است و باید با صبوری رضایت گردشگر را جلب کنند مثلاً در برخی مواقع باید راهنمای گردشگری کم صحبت کند زیرا خارجی‌ها روحیه گفت‌وگوی طولانی ندارند.
 
کلمات کلیدی : گذرنامه، توریسم
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.