نظر منتشر شده
۲۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 453762
علی لاریجانی در نشست خبری:
رفیق آقای روحانی هستم اما بنایی برای دخالت در انتخابات ندارم/ «جمنا» برای انتخابات به من خبر نداد/ مایل نیستم در مورد احمدی نژاد صحبت کنم/ نمره من به دولت حتما از متوسط بهتر است
بخش سیاسی الف،‌ ۲۳ اسفند ۹۵
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۰۸
علی لاریجانی در نشست خبری در پاسخی مبنی بر ائتلاف او و روحانی در انتخابات گفت: من رفیق آقای روحانی هستم. در انتخابات بنای بر دخالت ندارم. در انتخابات مشارکتی نمی‌کنم. مصلحت نمی‌دانم که به خاطر انتخابات همه بخش‌های کشور درگیر شود. اینکه از این جمله من چه برداشتی می‌کنید، مختارید.

لاریجانی در پاسخ به سئوالی در این باره که آیا برای عضویت در جمنا از وی دعوت به عمل آمده یا خیر و یا اینکه رئیس مجلس دعوت آنها را پذیرفته است یا خیر و در مورد جزئیات این امر و اینکه آیا جلساتی را برای انتخابات ریاست جمهوری دارد یا خیر، خاطرنشان کرد: من در این باره جلسه‌ای ندارم و علت آن هم این است که فکر می‌کنم مسائل کشور مخصوصاً در حوزه اقتصادی مسائل پیچیده‌ای شده و باید برای آن وقت گذاشت.

وی افزود: ما نمی‌آییم مسئولیت‌های مهم کشور را بگیریم و بعد به دنبال کارهای دیگری برویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: من از بعد از نماز صبح که به مجلس می‌آیم تا آخر شب مشغول کار مجلس و معضلاتی که وجود دارد هستم و واقعاً فرصت نمی‌کنم و اولویت خودم هم نمی‌دانم و به اندازه کافی نیز افرادی هستند که به این موضوعات بپردازند.

وی افزود: از این گذشته من به عنوان رئیس قوه مقننه مصلحت هم نمی‌دانم که در مسائل انتخاباتی ورود کنم و آقایانی هستند و مشغول کارند و کارشان را انجام می‌دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: اما در خصوص اینکه به من خبری داده باشند یا خیر، به من خبری نداده‌اند و تشکر هم می‌کنم که خبر نداده‌اند چرا که اگر خبر هم می‌دادند با این وضعی که من دارم به این کار نمی‌رسیدم.

لاریجانی در پاسخ به سئوالی در مورد کاندیداتوری حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: آقای رئیسی برای حضور در انتخابات، نیازی به استعفا از تولیت آستان قدس ندارند. در مورد برخی گمانه‌زنی‌ها برای حضور ایشان تحلیل خاصی هم ندارم. خوب است. نشاط ایجاد می‌شود.

وی در پاسخ به سئوالی در مورد وضعیت برجام و ترامپ گفت: برجام در زمان خود تصمیم‌گیری خوبی بود. وقتی صاحب‌نظران می‌گویند، کسی نباید برجام را برهم بزند، یعنی اینکه تصمیم درستی بوده است. البته باید در برخی قسمت‌های آن، بهتر نگارش می‌شد تا این شیطنت‌ها از طرف مقابل پیش نمی‌آمد.

لاریجانی در پاسخ به سئوال دیگری در مورد افرادی که تنها خود را اصولگرای ناب می خوانند و او را از جرگه خود بیرون گذاشته اند، گفت: برخی اصولگرایان افکار مختلفی در موضوعات مختلف دارند. من هم نمی‌خواهم جلوی نظرات را بگیرم. اینکه رهبری فرمودند، اصولگرایی اصلاح‌طلبانه حرف درست و دقیقی است. اینکه فردی مسلکی باشد یعنی اصولگرا.

وی افزود: اینکه عده‌ای جمع شدند، خوب است. ایرادم به جبهه مردمی نیروهای انقلاب مربوط به ماهیت آن نبود. مربوط به روش برخورد آنها با مصوبه مجلس بود. اینکه جمع شوند و در موضوع انتخابات فعالیت کنند، ایرادی ندارد.

علي لاريجاني در پاسخ به خبرنگاري كه پرسيد«آيا در خصوص رابطه ايران و مصر، سيگنال هايي از جانب مصر دريافت كرده ايد؟»، گفت: مصر و ايران كشور با سابقه تمدني قوي در منطقه هستند و از يك رشد يافتگي خوب برخوردار هستند،‌هميشه توجه اين بوده كه روابط ايران و مصر منطقي باشد، ما به خاطر رفتاري كه در آن زمان انجام شد دچار نقصي در روابط شديم اما حالا شرايط تغيير كرده است و هر اقدامي كه منجر به روابط عادي ايران و مصر شود، استقبال مي كنيم. مصر كشور مهمي است اما گام هايي كه برداشته شده است منتج به ارتباطات عميق نشده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین در پاسخ به سؤالی دیگر مبنی بر اینکه با توجه به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب و نارضایتی رئیس مجلس خبرگان مبنی بر عدم تحقق اقتصاد مقاومتی در سال 95 که اقتصاد مقاومتی،‌اقدام و عمل نام داشت، عملکرد دولت در اجرای اقتصاد مقاومتی و گام‌های آن را چطور ارزیابی می‌کنید، عنوان کرد: باید قائل به تفکیک شد، در بخشی از زمینه ها دولت خوب عمل کرد، مثلاً در حوزه کشاورزی خوب عمل شد، ما انتظار داشتیم که در بخش کشاورزی برخی امور خودکفا شوند که خوب عمل کردند و طرح‌هایی که هم در زمینه آب‌پروری و کشاورزی و آبزیان داشتند رشد خوبی داشتند، اینکه در گندم ما خودکفا شویم بخشی از اقتصاد مقاومتی همین است. در بخشی دیگر هم مانند نفت گام‌های خوبی برداشته شد. حرکتی که داشتیم این بود که فروش نفت ما به اندازه مطلوب و سرمایه‌گذاری‌هایی که در پارس جنوبی انجام می‌شود محقق می‌شود در مسائلی دیگر هم مانند وزارت بهداشت امور خوبی صورت گرفته است. 

وی اضافه کرد: دولت در برخی زمینه‌ها هم ضعیف عمل کرده است، من فکر می‌کنم باید قائل به تفکیک شویم، در برخی از بخش‌ها خوب عمل شده و در بخشی دیگر ضعیف بوده که باید تفکیک شود.

لاريجاني تأكيد كرد: توجه داشته باشيد كه در سال 91 و 92 تشنج هاي اقتصادي شديد داشتيم و نزديك به 40 درصد تورم بود كه الان اين‌ها نداريم، ولي همچنان مشكلات اقتصادي داريم و فكر مي كنم تمركز دولتمردان بايد بر اقتصاد باشد.

رئیس مجلس اسلامی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری دیگری مبنی بر اینکه برخی مقامات در روزهای اخیر درباره عملکرد مجلس درباره هیات نظارت و انتخابات و تایید صلاحیت‌ها شبهاتی را مطرح کردند طرح این شبهات چه دلیلی دارد و آیا به اعتماد مردمی لطمه وارد می‌کند یا خیر؟ گفت: من بعید می‌دانم این موضوع صحت داشته باشد حداقل اینکه من ندیده‌ام چنین شبه‌ای را مطرح کرده‌ باشند اما مجلس حتماً سیستم نظارتی‌اش که توسط نمایندگان خواهد بود این است که هرچه بیشتر افراد بتوانند در شوراها حضور پیدا کنند البته باید پاکدست باشند و این قانون است افرادی که در شوراها می‌آیند باید از پاکدستی برخوردار باشند.

وی ادامه داد: اما صلاحیت سیاسی مدنظر شما است اینگونه نیست ما در مجلس نحوه نظارتمان این نیست که مانع از حضور سلایق مختلف شویم. اگر نگرانی این است که سلایق مختلف است که ما حتما از صلاحیت‌های مختلف در شوراهای اسلامی شهر و روستا استفاده می‌کنیم.

لاریجانی با یادآوری سقف‌گذاری برای حقوق مدیران که منجر به جار و جنجال‌هایی شد گفت: نهادی که موضوع سقف حقوق برای مدیران را جدی گرفت و به آن رسیدگی کرد مجلس بود که دیوان محاسبات را مسئول رسیدگی به این موضوع کرد.

وی اضافه کرد: صد هزار مدیر در کشور داریم که طبق گزارش دیوان محاسبات 397 نفر از آنها اضافه دریافتی داشتند که ما دیوان را مأمور کردیم این عده را ملزم به بازگرداندن اضافه دریافت‌ها کند.  

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همه این 397 نفر اضافه دریافتی‌ها را بازگرداندند و 10 نفر هم که مقاومت می‌کردند زمانی که مشخص شد سر و کارشان با دادگاه است دریافتی‌های اضافه خود را بازگرداند و پرونده آن تعداد هم که تخلف کرده بودند در دیوان محاسبات در حال بررسی است. 

وی در تبیین چرایی رخ دادن پدیده حقوق‌های نجومی برای مدیران با تقسیم‌بندی دریافتی‌های آنان به سه بخش حقوق، مزایای مستمر و مزایای غیر مستمر اظهار داشت: مزایای مستمر طبق قانون سقف دارد اما رخنه در مزایای غیرمستمر بود که در قانون برنامه ششم توسعه برای آن سقف گذاشتیم تا کسی بیشتر از آن دریافت نکند و من متأسفم که موضوع را وارونه منعکس کردند. 

لاریجانی با تأکید بر اینکه نیت قانون‌گذار در این مصوبه علاج کردن مسئله حقوق‌های نجومی بود گفت: شورای نگهبان به این مصوبه ایراد گرفت و مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز آن را حذف کرد. از این رو باید دوباره قانون بیاورند اما کار مجلس این بود که برای حقوق‌ها سقف گذاشته تا دوباره حقوق‌های نجومی نداشته باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در مورد خلاء های قانونی در بحث اقتصاد مقاومتی اظهارداشت: خلاء‌های قانونی زیادی در این زمینه نداریم چرا که چند قانون در این‌باره در مجلس تصویب شده که از جمله آن بهبود فضای کسب و کار، قانون رفع موانع تولید اشاره کرد که من جلسه‌ای که با اتاق بازرگانی داشتم می‌گفتند که اگر این قانون اجرا شود خیلی کمک می‌کند و مشکل در مقام اجراست.

لاریجانی خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم ستاد اقتصاد مقاومتی که در دولت به وجود آمده گام‌های خوبی را برای انجام اجرای این قانون صورت داده و پروژه‌های خوبی را شروع کرده و تصور ما این است که باید چند سال مستمراً روی آن کار کنیم.

وی افزود: برخی از بخش‌های دولت از این زمینه خوب استقبال کردند و فعال شدند، برخی از کارخانجات که تعطیل شده بود مجدد به راه افتاده اما هنوز مشکل رکود وجود دارد اما تحرک آغاز شده. باید کار کنیم و اگر در مسیر کار نیاز به تصویب قانونی باشد ما حتماً در خدمت این امر هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی در مورد تاثیر اقتصاد بر معیشت مردم در سال 95، اظهارداشت: ما به عنوان نمونه در سال 91 و 92 تشنجات اقتصادی شدید داشتیم و تورم به حد 40 درصد رسید و ما امروز با این میزان تورم مواجه نیستیم و کارهای انجام شده که به اینجا رسیده‌ایم. اینکه رشد تورم کاملاً کنترل شده تاثیر داشته.

لاریجانی خاطرنشان کرد: بسیاری از کارخانجات ما تعطیل شده بود که در حال راه‌اندازی مجدد است و من به استان‌هایی که می‌روم جدا از گزارشاتی که به ما داده می‌شود از مسئولین که سئوال می‌کنیم در حال تحرک هستند اما همچنان مشکلات اقتصادی وجود دارد و من فکر می‌کنم تمرکز حکمرانان باید روی مسئله اقتصادی باشد تا برخی از خلاءها برطرف شود.

وی گفت: من معلم نیستم اما از نظر من نمره دولت از متوسط بهتر است.

ممنوع التصویری خاتمی مصوبه قانونی ندارد
علی لاریجانی در نشست خبری خود در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه بحث رفع ممنوع التصویری سید محمد خاتمی به کجا رسید و  با توجه به طرح گفت‌وگوی ملی که در مجلس در جریان است، چه اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است، گفت: در مجلس کمیته‌ای در این زمینه وجود ندارد و از تشکیل چنین کمیته‌ای در فراکسیون امید اطلاعی ندارم.

او افزود: طرحی را برخی دوستان در این زمینه ارائه کردند که بخوانم. محور این طرح این بود که بین جریان‌های فکری در سطح پارلمان گفت‌وگو باشد. این موضوع در سطح مجلس مشکلی ندارد. مجلسی‌ها ضمن داشتن عقاید مختلف با هم گفت‌و‌گو می‌کنند و مانعی در این زمینه وجود ندارد. اگر دوستان پیگیری کنند می‌تواند محقق شود. البته این گفت‌وگوها الان می‌تواند سازمندتر شود.

رییس‌مجلس در مورد پیگیری رفع ممنوع‌التصویری سیدمحمد خاتمی هم گفت: ضمن روابط برادرانه با قوا هر کسی جای خود تصمیم می‌گیرد و قرار نیست جای آنها تصمیم‌گیری کنیم و توسعه اختیارات بدهیم. ما فقط باید موضوع را منعکس کنیم.

او گفت: قطعا مصوبه قانونی را مجلس باید تصویب کند بدیهی است که در این زمینه مصوبه قانونی وجود ندارد اما بالاخره یک جایی باید تصمیم بگیرد، شما نمی‌دانید کجاست؟

 او درباره تجمعاتی که در اطراف مجلس صورت می‌گیرد و آیا اینکه برای رفع مشکلات مردمی که در این تجمعات شرکت می‌کنند گامی برداشته می‌شود یا خیر گفت: ما باید حرف مردم را بشنویم، من خودم از نمایندگان می‌پرسم و مسئولی را در دفترم دارم که پیگیر این جریان باشد. در مواردی می‌بینیم که اگر طرح و قانونی باشد آن را تصویب و تهیه می‌کنیم اما در مورد خاصی مانند صندوق بازنشستگان فولاد که دولت نتوانسته بود راه‌حلی اداره کند در قانون برنامه و بودجه نظراتی را اعمال کردیم و آن را انجام دادیم.

با حذف مجازات اعدام در جرائم مواد مخدر موافقم
رئیس مجلس درباره طرح جایگزینی مجازات مواد مخدر نیز گفت: من هم با این طرح موافقم که از این ابزار برای مجازات افراد استفاده نشود. اما باید توجه داشت که سطح‌بندی دارد. همسایه ما کشوری مانند افغانستان است که مواد مخدر در آن تولید و در اختیار قاچاقچیان قرار می‌گیرد. باید این مجازات‌ها سختگیرانه باشد. اما من هم با مجازات‌های شدید زیاد موافق نیستم.

او در پاسخ به سوال خبرنگار آناتولی مبنی براینکه دو کشور ترکیه و عراق شاهد مسائل تروریستی هستند اما چرا مسئولان ایرانی تنها از شهروندان خود خواسته‌اند به ترکیه سفر نکند، گفت: ترکیه کشور دوست و همسایه ما است . ما سطح روابط تجاری بسیار خوبی با این کشور داریم منتها وضعیت ما در عراق فرق می‌کند. ما زائرین را به مناطق امنی مانند نجف و کربلا می‌فرستیم اما تحرکاتی که در ترکیه ایجاد شده بسیار نگران‌کننده است. حملات شدید تروریستی در این کشور صورت گرفته که امیدواریم شرایط عادی به زودی در این کشور حاکم شود.

رئیس مجلس در پاسخ به سوالی مبنی برا ینکه چرا ایران اصرار دارد که سطح روابط خود را با عربستان بهبود بخشد و پیگیری آن برای جنگ یمن چیست گفت: نسل‌کشی در یمن در حال اتفاق است امیدواریم دولت عربستان دست از اینگونه رفتارها بردارد. ما همیشه خواسته‌ایم که با کشورهای همسایه سطح روابط خوبی داشته باشیم.

در مجلس مدیر دو تابعیتی نداریم
او در مورد مدیران دو تابعیتی گفت: در مجلس مدیر دو تابعیتی نداریم مسائلی که درون دولت مطرح می‌شود از وزارت اطلاعات خواسته‌ایم که گزارش کاملی در این مورد ارائه دهد.
۱۳۹۶/۰۶/۰۲ ۱۰:۵۶
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۴ ۱۵:۵۶
 
۱۳۹۶/۰۵/۰۳ ۱۰:۵۵
 
۱۳۹۶/۰۴/۲۸ ۲۱:۲۲
 
۱۳۹۶/۰۴/۲۸ ۰۸:۵۸
 
۱۳۹۶/۰۴/۲۷ ۱۱:۰۴
 
۱۳۹۶/۰۴/۲۲ ۱۳:۱۶
 
۱۳۹۶/۰۴/۱۵ ۱۵:۴۴
 
۱۳۹۵/۱۲/۲۳ ۱۶:۵۹
 
۱۳۹۵/۱۲/۲۳ ۱۶:۲۰
 
 
کلمات کلیدی : علی لاریجانی+نشست خبری علی لاریجانی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۶:۲۸:۴۴
اما نمره مردم به تو و روحانی از متوسط کمتر است (4201793) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۸:۲۵:۲۵
خودشون به خودشون نمره میدن و از هم تعریف میکنن
انشالله 29 اردیبهشت بیدار میشین (4202026) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۰:۲۰:۲۸
از طرف ملت حرف نزن دلواپس (4202226) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۲:۰۰:۵۴
اصلا این طور نیست (4202447) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۶:۳۰:۱۵
شما که فراجناحی هستید!!!!! جو زمانه هر طور بود ، همان وری هستید. (4201796) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۶:۳۵:۴۷
درود بر روحانی و لاریجانی (4201811) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۶:۴۵:۰۵
منصفانه نظر داد (4201830) (alef-13)
 
مستقل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۶:۴۷:۴۵
مواضع لاریجانی از سال 88 به اینطرف بسیار مدبرانه تر و حکیمانه تر شده است ، به نحوی که وی در زمره اصولگرایان با تدبیر و واقع گرا قلمداد می شود (4201834) (alef-13)
 
آقا معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۶:۴۹:۱۸
دکتر لاریجانی عاقل تر از آن است که وارد بازی گروهک های سیاسی تازه به دوران رسیده شود و چند دهه اعتبار سیاسی خود را به حراج بگذارد (4201838) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۶:۵۸:۱۸
گفت یک نفر تو جمع راهش نمیدادن میگفت کلاه منو بزارید بالای جمع.تو به بدبختی اینبار از قم اونم با رای ضعیف پیروز شدی.در این حد که داری خودتو جا میزنی نیستی.محبوبیتت در حد صدهزار نفره وسلام. (4201866) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۲:۰۱:۵۸
خیلی بیشتره (4202450) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۴ ۰۲:۳۶:۱۱
ولی خب با این فازی که برداشته محبوبیت بالاتری پیدا کرده (4202726) (alef-3)
 
China
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۷:۲۷:۰۵
حتی یک حقوق نجومی هم زیاد است بعد می گید 397 تا در برابر 100 هزار کمه! اگر قرار بود که همشون این طوری باشن که اولا در خزانه چیزی نمی ماند دوما نمی توانستند 3 سال به این منوال بگذرانند و سوم این که برگشت مال دزدی دلیلی بر کم اهمیت چلوه دادنش نیست چه این که اگر صداش در نیومده بود هنوز هم داشتند می خوردند (4201935) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۷:۴۱:۵۲
نمره من به دولت نه مثبت است نه منفی. صفر است. چون کاری نکرده (4201957) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۰:۲۲:۱۴
درود بر دکتر علی لاریجانی مرد تدبیر و منطق (4202231) (alef-3)
 
Austria
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۷:۵۷:۳۲
به این میگن نمونه یک سیاستمدار منطقی و واقع بین و آشنا با مختصات سیاست و خواست واقعی مردم. واقعا برخی کارهای تندروانه قبلی خود را جبران کرده است. (4201981) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۷:۵۸:۳۴
ولی نمره مردم به تو همان نمره ای است که به دولت می دهند و هیچ چیز بهتری در تو دیده نشده و در انتخابات آتی معلوم خواهد شد که نمره قبولی گرفته اید یا نه
نه ودولت گامی برای مردم برداشت و نه شما مصوبه ای به نفع مردم داشتید آیا مصوبه کردم قانون حذف اعدام قاچاقچیان مواد مخدر برای نفع مردم بود ؟تا مثلا بفهمند قاچاق مواد مخدر اعدام ندارد بروند بروند به شغل شریف قاچاق موادمخدر بپردازند؟
آیا مصوبه حقوقهای 24میلیونی بنفع مردم بود مثلا دلشان خوش باشد که مسئولین کشور و نماینده شان حقوق بالا می گیرند انگار ما مردم گرفته ایم ؟
و... (4201985) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۸:۰۳:۰۳
اگر روزی و روزگای ایشان کاندیدای ریاست جمهوری شوند قطعا به ایشان رای می دهم چون عاقل ، سیاس و مخالف تندروی است (4201990) (alef-13)
 
عباس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۸:۰۴:۵۲
جناب لارايجاني انساني معقول و باهوش و بدور از جنجال است (4201995) (alef-13)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۸:۲۹:۵۷
به نظر من علی لاریجانی یکی از مدیران توانمند کشوره که لیاقت ریاست جمهوری رو داره (4202037) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۱:۰۵:۵۷
لاریجانی انسان منطقی و معتدلی است نه اهل افراط است و نه تفریط و کشور ما برای پیشرفت و آبادانی به چنین انسانهایی نیاز دارد (4202330) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۲:۰۹:۵۱
لاريجاني رييس جمهور ١٤٠٠ (4202461) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۳:۰۱:۵۶
آقای لاریجانی نشون داد که وقتی پای منافع ملی باشه، نباید به برچسبهایی و دیوارهایی مثل اصلاح طلب و اصولگرا بودن توجه کرد. (4202568) (alef-13)
 
از روستای سار کاشان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۴ ۰۰:۲۲:۰۸
دولت روحانی نمره مثبت دریافت می کنه چون در وضعیت اسفناک اقتصادی و مخاصمات جهانی توانست از تلاطمهای سخت و نابود کننده کشور را حفظ کند.
اگر این دولت نبود دولت نزاع همه چیز کشور را نابود می کرد ! البته در خیلی از موارد از جمله ارزش پول ملی مزه نابودی را چشیدیم (4202666) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۴ ۲۲:۳۱:۰۸
آقای دکتر! شما که آقای روحانی را پیروز انتخابات حواندید! فکر می کنم بهتر بود اظهار نظر علنی نمی کردید (4204228) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.