نظر منتشر شده
۴۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 362983
درس خواندن‌های دراماتیک در مدارس غیردولتی تهران
بخش اجتماعی الف، 26 خرداد 95
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۰۲
بررسی شهریه یکسال تحصیل در برخی مدارس غیردولتی شهر تهران نشان می‌دهد که هزینه یکسال تحصیلی در این مدارس از چهار ترم «کارشناسی ارشد» و تا دفاع از پایان نامه هم بیشتر می‌شود.

دانش‌آموزان و اولیای آنها هر ساله با آغاز فصل ثبت‌نام همواره به دنبال مدارس خوب و یا نامداری هستند تا فرزندانشان در آن مدارس تحصیل کنند.

بر اساس آنچه که از سوی مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران اعلام شده است، چیزی حدود ۱۶۰۰ مدرسه غیردولتی در تهران وجود دارد که اگر آموزشگاه‌های علمی را هم به آمار آنها اضافه کنیم قریب به ۲۳۰۰ مدرسه و آموزشگاه می‌شود.

بیشترین مدارس غیردولتی مربوط به کدام مناطق تهران است؟
بیشترین تعداد مدارس غیردولتی تهران در منطقه ۲ آموزش و پرورش با بیش از ۲۵۰ مدرسه است. این موضوع باعث شده تا خانواده‌ها دیگر به دنبال مدارس دولتی نباشند و یک راست از مدارس غیردولتی سر در بیاورند.

پس از منطقه ۲، منطقه یک تهران با داشتن حدود ۲۰۰ مدرسه، رتبه دوم بیشترین مدارس غیردولتی پایتخت را به اختصاص داده است، منطقه پنج با حدود ۱۹۰ مدرسه جایگاه سوم و مناطق ۳ و ۴ هم با حدود ۱۸۰ مدرسه غیردولتی رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند.

به طور متوسط در دیگر مناطق تهران هم حدود ۱۰۰ مدرسه غیردولتی وجود دارد، اما در مناطق جنوبی تهران آمار مدارس غیردولتی به شدت کاهش پیدا می‌کند.

کنکاش جزئی در شهریه برخی مدارس غیردولتی تهران نشان می‌دهد که برای یکسال تحصیل در مدارس مقاطع مختلف، مبالغ متفاوت و بعضاً هنگفتی هم دریافت می‌شود.

اما این نکته هم نباید فراموش شوند که بسیاری از مدارس غیردولتی پایتخت هم حداقل و حداکثر شهریه دریافتی که از سوی آموزش و پرورش اعلام شده را رعایت می‌کنند و در این راستا هم به اولیا و مردم و هم به آموزش و پرورش کمک می‌کنند.

سقف شهریه دریافتی مدارس غیردولتی پایتخت
چندی پیش هم مجتبی زینی‌وند مدیر کل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش سقف و یا حداکثر دریافتی مدارس غیردولتی تهران را تشریح کرد که عددهای عنوان شده به همراه شهریه ثابت و برخی فوق برنامه‌ها منظور شده که مدارس نباید مبالغ بیشتر از سقف دریافت کنند.

در این شرایط برای تحصیل یک دانش‌آموز دبستانی در تهران حداقل شهریه دریافتی ۲ میلیون و ۲۲ هزار تومان و حداکثر شهریه در این مقطع ۵ میلیون و ۵۹۵ هزار تومان در نظر گرفته شده است که برخی مدارس همین سقف شهریه را هم رعایت نمی‌کنند.

بابت تحصیل در مدارس دوره اول متوسطه یا همان راهنمایی سابق حداقل شهریه دریافتی ۲ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان و حداکثر ۶ میلیون و ۸۵۶ هزار تومان از اولیا دریافت می‌شود.

همچنین برای درس خواندن دانش‌آموزان در دوره دوم متوسطه یا همان دبیرستان حداقل ۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان و داکثر شهریه در این دوره ۸میلیون و ۴۱۹ هزار تومان تعیین شده است.

در دوره پیش دانشگاهی نیز حداقل شهریه ۴ میلیون و ۷۲۵ هزار تومان و حداکثر شهریه در این دوره ۱۰ میلیون و ۵۲۴ هزار تومان تعیین شده است.

بررسی تحصیل در دوره دبستان با تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
اگر آمارهای ارائه شده از سقف شهریه مصوب مدارس غیردولتی تهران را با هزینه‌هایی که یک دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در رشته‌های علوم انسانی آن هم برای ۴ ترم و اخذ مدرک کارشناسی ارشد مقایسه کنیم، آمار جالبی دریافت می‌شود.

به گفته یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، از ترم اول تا زمان دفاع از پایان نامه در مقطع فوق لیسانس نهایتاً حدود ۱۰ میلیون هزینه برای چهار ترم تحصیل اخذ می‌شود.

در شرایطی که فقط در مقطع دبستان و بر اساس شهریه مصوب آموزش و پرورش برخی بیشتر از ۵ میلیون تومان آن هم بابت ۹ ماه اخذ می‌کنند، ضمن اینکه مدارسی هم وجود دارد که این سقف شهریه را رعایت نمی‌کنند و تا ۱۰ میلیون تومان از اولیا پول دریافت می‌کنند.

اگر بخواهیم راه دور نرویم، بر اساس سقف شهریه اعلام شده آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان پیش دانشگاهی در یکسال تحصیلی تا ۱۰ میلیون و ۵۲۴ هزار تومان می‌توانند دریافت کنند.

البته این در شرایطی است که سقف شهریه مصوب رعایت شود و اگر این سقف شهریه از سوی برخی مدارس، رعایت نشود مبالغ بسیار بالاتر از آنچه اعلام شده خواهد بود.

در برخی مدارس غیردولتی تهران در کنار شهریه مصوب، هزینه‌های بسیار دیگری اخذ می‌شود که شهریه دریافتی از اولیا بسیار زیاد، سنگین و هنگفت خواهد شد که ایجاب می‌کند بازرسان سازمان مدارس غیردولتی توجه بیشتری به مناطق شمالی تهران و این مدارس داشته باشند.

به گزارش فارس، در شرایطی که چنین هزینه‌هایی از خانواده‌ها در مدارس غیردولتی اخذ می‌شود، باید انتظار داشت تا شرایط تحصیلی دانش‌آموزان از لحاظ کیفی بسیار متفاوت باشد، اما برخی مسئولان آموزش و پرورش هم تلویحاً اذعان دارند که کیفیت آموزشی در برخی مدارس غیردولتی در دوران تحصیل یک دانش‌آموز کاهش پیدا می‌کند؛ البته نباید از این نکته غافل شد که برخی مدارس غیردولتی پایتخت نیز از نظر کیفیت آموزشی در سطح بسیار بالایی هستند.

اما این پرسش مطرح است که چرا برخی دانش‌آموزانی که در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند در زمان شرکت در امتحانات هماهنگ استانی و نهایی با مشکلاتی مواجه می‌شوند؟؛ شرایط آسان تحصیلی در برخی از این مدارس برای اخذ وجه بیشتر از اولیا از جمله دلایل این موضوع است ضمن اینکه عدم استفاده از کادر مجرب و تأمین کافی مالی آنان به این موضوع دامن می‌زند.

هر ساله هستند مدارسی که با دریافت هزینه‌های هنگفت، کیان مدارس غیردولتی را زیر سؤال می‌برند و علی‌رغم اعلام مقابله با این مدارس هم‌چنان در هر سال شرایط به منوال قبل وجود دارد.

به نظر می‌آید به رغم استقرار الگوی تعیین شهریه برای مدارس غیردولتی اما باز هم آموزش و پرورش نتوانسته است تمام مدارس غیردولتی پایتخت را ساماندهی کند.
 
کلمات کلیدی : قانون مدارس غیردولتی+مدارس غیردولتی
 
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۱۹:۱۵:۲۰
نظارت مناسبی توسط وزارت آموزش و پرورش بر نحوه آموزش و کیفیت تدریس معلمان در مدارس غیرانتفاعی نیست. در کشورهای پیشرفته در مدارس ابتدایی با سوادترین افراد تدریس می کنند و شیوه آموزش، جنبه عملی و بازی دارد تا بچه ها علاقمند به آموزش شوند. امیدوارم وزارت آموزش و پرورش یه تکانی به خودش بدهد و از جمود در بیاد. (3762058) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۲:۴۵:۰۸
نه اینکه در مدارس دولتی نظارت هست. من فوق لیسانس که سواد در حد دکتار دارم و به زبان انگلیسی تسلط کامل دارم فرستادن تو مناطق محروم تو دورافتاده ترین جاها هنر و پرورشی تدریس می کنم و فوق دیپلم ها وسط شهر در بهترین نقاط ..... واقعا برای آموزش و پرورش متاسفم که توش تنها چیزی که ارزش نداره یواده. (3762656) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۳:۴۹:۴۴
چگونه سوادتان را حساب فرمودید ؟ توضیح عنایت فرمائید ما هم معادل سازی کنیم . جناب برادر هیچیک از کارمندان همیشه ناراضی را به اجبار سر کار نمیبرند که شما دومی باشی . (3763344) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۵:۲۷:۳۵
سوادم رو با مدرکی که در دست دارم حساب کردم و با رتبه ای که در آزمون دکترا کسب کردم. شما هم اگه شب و روز درس می خوندی می شدی شاگرد اول دانشگاه به جای رشته تدریس خودت می دادنت درس های بی ربط تدریس کنی اونم تو بدترین جاها اون هم براساس معیارهای بی ربطی مثل تقدیرنامه هایی که براساس پارتی بازی و یا یک سال در فلان پست و فلان جا تدریس کردن داده میشن ناراضی بودی. اتفاقا اداره و مسئولین اموزش و پرورش هم دقیقا همین برخورد شما رو دارن. در آموزش و پرورش افراد باسواد رو له و تحقیر می کنن. نه تنها توی این سازمان بلکه در همه سازمان ها برای همینه که آدم های باسواد از این مملکت میرن به خاطر طرز برخورد امثال شماها که چشم ندارید ببنید ادم های باسواد موفق بشن. (3763649) (alef-13)
 
lمغلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۶:۴۹:۳۷
20 سال هست معلم مدرسه هستم 5 سال اخیر رو توی مدرسه غیر دولتی ...کل دریافتی توی شهرستان ما 300 هزار تومن هست تهران چه خبررررررررررررره؟؟؟؟؟؟مدارس دولتی اینجا که یک ریال هم نمی گیرند (3762748) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۳:۵۳:۵۴
متاسفانه زدن حرف بون مدرک و غیر مستند هیچ قبحی ندارد و سایت ها نیز بر اساس نوع گرایش مسئولانشان در مورد انتشار یا عدم انتشار مطالب تصمیم میگیرند و لا غیر . گویا حرف و نصیحت سالار شهیدان فراموش شده و نه تنها آزادگی کمیاب شده ؛ بلکه فروش دین بخاطر دنیای دیگران بسیار فراوان دیده میشود . (3763353) (alef-13)
 
فرید
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۱۹:۱۵:۳۱
شهریه های مصوب در اکثر مدارس هرگز اجرا نشده است در 4 سال گذشته در مقطع ابتدایی به ترتیب 4.5- 5.5 -6.5 -7.5 میلیون شهریه برای کلاسهای اول تا چهارم پرداخت کرده ام و هرسال هم گفته اند که شهریه اعلامی آموزش و پرورش تنها مربوط به دروس اصلی است و نه فوق برنامه هایی مثل زبان و کامپیوتر خط و نمایش خلاق و ....
متاسفانه اکثر مدارس خصوصی کیفیت آموزش هم بسیار پایین است و کادرها به سرعت و هر سال تغییر می کنند تا سود حداگثر شود (3762059) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۳:۵۷:۲۵
برادر جان چرا فرزندت را دبستان دولتی ثبت نام نکردی ؟ آنهم وقتیکه از کیفیت آموزش در مدارس خصوصی انتقاد داری ؟ پول اضافه داشتی یا موضوع دیگری وجود داشته که مطرح نمیکنی . آخه این چه معامله ایست هم پول زیاد بدهی و هم فرزندت از کیفیت بسیار پائین آموزش برخوردار شود ؟ (3763366) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۸ ۱۳:۴۸:۴۱
من مخالف گذاشتن سقف برای شهریه هستم. اگه یک مدرسه ای میخواد امکانات خاصی ارائه کنه پول زیاد هم بگیره چه اشکالی داره؟ اگه مردم هم دیدن یک مدرسه به نسبت پولی که میگیره خدمات مناسب نمیده میرن یک مدرسه دیگه مردم فقیر هم میرن مدارس دولتی. وقتی رقابت باشه و انحصار نباشه که مشکلی پیش نمیاد. (3765605) (alef-11)
 
مدرس
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۱۹:۱۵:۴۱
اگه این بچه ها عاقل باشن دیپلم هم نمیگیرن! چه برسه که برن مدارس غیرانتفاعی چند میلیونی! بنده با مدرک فوق لیسانس مهندسی و کار مرتبط به رشته، اون هم به عنوان مهندس فروش، داشتن 4 ثبت اختراعو مقاله و تالیف کتاب، حقوقم در حد خط فقر هستش... اگه می دونستم یا برای عشق به درس و رشته ام از ایران می رفتم و یا قید درس رو میزدم و می رفتم تو بازار... بعدش هم مثل خیلی ها سر از پست و مقام های بالا در میاوردم. (3762060) (alef-13)
 
حقیقت بین
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۱۹:۱۵:۵۶
يه زماني تو ايران فرا مي رسه كه تحصيل فقط براي قشر مرفه فراهم ميشه (3762061) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۱۹:۵۵:۴۵
آقا در این مدارس را باید بست. طبق قانون اساسی آموزش در این مملکت رایگان باید باشد. این واژه غیر انتفاعی را باید حذف کرد. اینها مدارس خصوصی هستند که باعث تبعیض در جامعه شده اند: مدارس پولدارها و مدارس ضعفا. کدام یک از آموزه های دینی ما این دسته بندی را توجیه می کند؟ (3762142) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۲۰:۰۵:۴۰
به ما چه پول دارن مردم میدن انتخاب دست خودشونه (3762152) (alef-13)
 
خسرو گار س چی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۲۱:۰۶:۳۵
با سلام و احترام

........ با توجه به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با معلمان سراسر کشور مبنی بر اینکه""بر همین اساس، تبدیل کردن روزافزون مدارس دولتی به مدارس غیر انتفاعی که بعضی از آنها نیز شهریه‌های سنگینی می‌گیرند، لزوماً کار درست و سنجیده‌ای نیست."" ... حایز اهمیت است : ...1- عدم نظارت کافی بر روی این گونه مدارس ...2- سد کنکور که بعضا دست هایی وجود دارد که این سد فعلا حذف و برداشته نشود ... 3- با کسب اجازه عدم آگاهی مردم جامعه نسبت به بعضی از عملکرد اینگونه مدارس ....4- تمایل بعضی از مردم جامعه کنونی ما به اسامی برخی از این مدارس به دلیل مشهور بودن ....5- ضعف مدارس دولتی از جهتی به دلیل بها ندادن مسوولان به اینگونه مدارس و از سوی دیگر بنیه ضعیف آنان .....6- عدم برخورد کافی با بعضی از تخلفات این گونه مدارس ،... وغیره از جمله مسایلی است که مدارس غیرانتفاعی الگوی مناسبی برای آموزش و پرورش ما نباشند ...... با تشکر - گار س چی (3762217) (alef-13)
 
عطا
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۲۱:۲۹:۰۵
امکانات و تدریس در مدارس دولتی شرافت دارد به مدارس غیر انتفاعی این مدارس تنها پول میگیرند که نمره مفت بدهند (3762248) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۲۲:۳۶:۰۳
تبعیض و تفرعن در مدرسه های مذهبی شهرک غرب بیداد میکند
مخصوصا افراد سهمیه دار را می پذیرند تا آمار قبولی شان بالا برود !!!! (3762349) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۲۳:۰۷:۱۹
7 میلیون و 8 میلیون برای دبستان یعنی به گوش نگارنده محترم ومسئولین نرسیده که انقدر ملو و با ترس و لرز مقاله نوشتید؟ یاللعجب تو شب تاریک هم نمیگیرن این پولا رو که بگی ندیدن و نشنیدن (3762407) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۲۳:۲۸:۵۴
مدارس غیرانتفاعی(خصوصی) از چه کسانی است؟
برخی از سیاسیون
مدیران ارشد و میانی آموزش و پرورش
چه انتظاری دارید؟ (3762450) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۲۳:۴۹:۵۴
طبق قانون اساسی آموزش ابتدایی رایگان است. این مدارس خصوصی/غیردولتی در واقع دور زدن قانون برای فرار از بار مالی است.
مدارس غیر دولتی که عملا در راستای منفعت حرکت میکنندبرای جلب مشتری، بدلخواه والدین و دانش آموزان از کیفیت اموزش یمیزنند و نمرات مفتکی میدهند. تقریبا همان مشکلی که دانشگاههای پولکی دارند. (3762494) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۶:۳۵:۲۸
امان از نداری (3762745) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۰:۴۲:۴۱
تاسیس مدارس غیرانتفاعی ازهمان ابتدا اشتباه بوداصلاً نام این مدارس برعکس است درهمان ابتداء برسرکلمه غیرانتفاعی درمجلس دوره ...بحث شد ومردم هم می گفتندغیرانتفاعی کلمه ای معکوس برای این مدارس است. چاپ هم نکردی الف فدای سرت که سانسورراازحدگذراندی. (3762560) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۱:۱۰:۲۷
طرح مدارس غیر دولتی یک اشتباه بزرگ است ..


آموزش و پرورش باید در تمامی مقاطع رایگان باشد. (3762592) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۱:۱۶:۴۹
شهریه پیش دانشگاهی بین 15 تا 22 میلیون.

شهریه اول دبیرستان هم 9.6 میلیون ناقابل.

هر دو موارد بین 30 تا 50 درصد بیشتر از مبلغ نصب شده در دیوار مدرسه از طرف آموزش و پرورش است. ظاهرا خود دوستان وزارت هم میدانند حنایشان رنگی ندارد. (3762599) (alef-13)
 
م...ا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۲:۱۹:۱۷
شاید زیاد ربطی نداشته باشد ولی تکرار این نکات ضروری است چون در این چندسال علی رغم انتقادها تاثیری نداشته!
سیستم اموزشی ایران بیمار است و مشکلات ساختاری اساسی دارد.
این کپی برداری محظ از سیستم اموزشی غرب دهه های گذشته وعدم تحول و اصلاح ساختاری طی این چند دهه جای شگفتی دارد.
این سیستم کپی بردرای از دوران غرب اواخر قرن نوزدهم است! در حالی در خود غرب این سیستم منسوخ شده است!
در واقع سیستم آموزشی ایارن بیش از یک قرن از جهان پیشرفته عقب است.
این همه کتاب و سرفصل دروس در دوره پیش از دانشگاه موجه نیست.
اساس هیچ ضرورتی ندارد همه تا پایان متوسطه درس بخوانند و بدتر همگی بروند دانشگاه! این مروبط به دوران صنعتی است. الان دنیا از عصر دانش محوری هم عبور کرده و وارد دوران اجتماع محوری شده است.
دیگر هدف اصلی از سیستم اموزشی تربیت دکتر و مهندس و تکنسین و دانشمند نیست، بلکه این امور فرعی است! هدف از سیستم اموزشی اماده کردن کودکان باری ایفای نقش مناسب و مثبت در زندگی اجتماعی است.
اموزش مهارت های زندگی اجتماعی عمده دروس است. دروس تجربی و علمی در حد برطرف کردن حداقل های مثل دانستنی های عمومی بهداشتی و پیشگیری، ریاضیات اعمال چهارگانه و هندسه اشکال اصلی، یادگیری سواد مقدماتی (ICDL مقدماتی) کامپیوتری/ای.تی.دانستن زبان ملی و آشنایی با ادیات محلی و جهانی است. اصلا دروس سنگین علوم تجرب یو زبانهای متعدد موجه نیست. چرا اکثر انسانها در طول زندگی نیازی به انها ندارند و حتی درس داده شود بیشترشان فارموش میوشد و تنها تلاف زمان ارزشمند و هزینه مادی است!
کاستن زمان و ساعات تحصیل و فراهم کردن زودتر کودکان و نوچوانان برای پذیرش زندگی اجتماعی. اموزشهای نقش زندگی مشترک در اوخر دوران متوسطه. حقوق و تکالیف شهروندی. (3762632) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۳:۲۵:۰۵
ساختار قدمی و عقب مانده اموزش ایتدایی-متوسطه اصلح شود در جهت افازیش مهارنهای زندگی و اجتماعی. نه فقط برای رفتن به دانشگاه.
حذف دروس سنگین تخصصی. این دروس بادی دانشگاه دانشجو پیگری کند. وقت و هزینه اتلاف نکیند.
دبیرستان ها تبدیل به هنرستان و کالج فنی کنید. دوره متوسطه بایست تکنسین و فن ورز در همهر شته از پرستاری تا بنا داشته باشند. (3762682) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۳:۳۵:۴۲
يه دختر پسر دوقلو پيش دبستاني دارم، هر مدرسه اي رفتم (منطقه١) كمتر از ٩،٥ ميليون نيست، بدون ناهار، جالبه كه ميگن نرخ مصوبه، البته ظاهرا بين خودشان، مدرسه هاي دولتي هم اكثرا پيش دبستان ندارن يا نميدونم از ثبت نام طفره ميرن، به همين ماه عزيز ٩ ميليون ارزوناشونه، تا ١٥ ميليون هم ميگيرن، كمي فقط مدرسه اسم و رسم پيدا كرده باشه اصلا مگه جرات داري حرفي بزني، پارسال مدرسه دختر بزرگم براي دوم دبستان چون زير بار شهريه ١٣ ميليوني نرفتم خيلي راحت گفت پر شده و ثبت نام نميكنيم،
الف محترم بيشتر چاپ همچين خبرايي خودتونم ميدونيد نمايشيه، حتي ديگه مدرسه ها از تهديد آموزش پرورش هم نميترسن، يعني وقتي اعتراض كني خيلي راحت بهت ميگن ميتوني بري يه جاي ديگه،
خدا روٌخوش نمياد بچه و والدينشون رو تو روي هم قرار بدن، (3762695) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۴:۰۱:۴۳
مدارس غیر انتفاعی در جهت خصوصی سازی و کم کردن فشار مالی بر آموزش و پرورش دولتی بود . برای خیلی از فارغ التحصیلان بدون پارتی کار ایجاد کرده و .....
فقط یاد گرفتیم همیشه مخالفت کنیم حالا هرچی میخواد باشه. این هزینه که دیگه از بیت المال نیست بعضی ها حرف از پول میزنن
این الگو تو بیشتر جهان هستش حتی دانشگاه های بزرگ دنیا هم خصوصی شدن و باید شهریه بدین (3762707) (alef-3)
 
مهدی هادیان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۴:۳۴:۱۷
مقایسه شهریه مدرسه با شهریه کارشناسی ارشد در دانشگاه مقایسه ی بسیار نسنجیده ای است.
دانشجوی کارشناسی ارشد هر ترم سه تا شش درس دارد و به طور متوسط یک تا دو روز در دانشگاه حضور دارد و حداکثر 12 ساعت در هر هفته کلاس آموزشی شرکت می کند.
در صورتی که در مدارس، لا اقل 5 روز و هر روز بین 6 تا 8 ساعت کلاس درسی تشکیل می شود.
اضافه کنید هزینه های رفت و آمد، ناهار، آب و برق و گاز و تلفن مدرسه و.... که به همین نسبت میزان حضور زیاد دانش آموزان افزایش می یابد. ضمنا در دانشگاه ها، بسیاری از فعالیت ها به صورت کار دانشجویی انجام می شود و هزینه ها کاهش می یابد. اما در مدارس چنین امکانی نیست.
در دانشگاه ها از یارانه برای تامین ناهار و شام دانشجویان استفاده می شود. اما در مدرسه چنین یارانه ای نیست... (3762724) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۳:۵۶:۱۳
قانون اساسی میگه آموزش برای تمام افراد جامعه باید رایگان باشه تمام هزینه هایی که میفرمایید دولت موظف به پرداخت هست این که مدارسی با این شهریه ها در بالای شهر دانش آموز دارند و در پایین شهر خبری ازشون نیست و این که افراد برای تحصیل احتمالاً با کیفیت فرزندانشون مجبور به پرداخت شهریه ای بیشتر از دوره کارشناسی ارشد دانشگاه باشن مصداق بارز و واضح بی عدالتی و قصور عظیم حکومت در ادای وظائفش نسبت به مردمش هست. (3763363) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۵:۳۸:۳۰
نظارت بر مدارس غیر دولتی بر عهده کارشناسی غیر دولتی است نه کارشناسی ارزیابی عملکرد یا همان بازرسی سابق .میدونید چرا چو اکثر کارشناسای غیر دولتی خودشون مدرسه دارند .یعنی خودشون رو خودشون نظارت میکنن .این هم از بالا تعیین شده چرا چون کثر برادرای وزارتخانه ای خودشون مدرسه غیر دولتی دارن از جمله خود آقای فانی. خوب دیگه نتیجه بهتر این نمیشه
باورتون میشه مدرسه ای در یکی از استانها که نمیخام اسمش رو بیارم (اسم محفوظ اگه الف خواست میتونم بشون بگم)برای اول دبستان شهریه ۵ میلیون و ۵۰۰ میگیره و اداره کل اون استان هم اطلاع داره (3762738) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۶:۴۲:۲۸
مدارس دولتی ما همه صندلی خالی دارند چرا پس اولیا انجا نمی برند.شما پدران و مادران را چه فرض کردید؟ اگر خدمات خوب نگیرند که بچه را غیر دولتی نمی برند. قیمت مصوب یک سیخ کباب کوبیده طبق نرخ اتحادیه حدود 3000 تومان می باشد با این نرخ یک رستوران گوشت خر هم بدهد برایش نمی صرفد.
شما نویسنده محترم حاضری به رستورانی بروی که دو سیخ کوبیده را از شما 6000 تومان میگیرد. نرخ مصوب مدارس هم همین است با این نرخ مدرسه نمی تواند پول اب و برقش را بدهد. مردم اختیار دارند و انتخاب میکنند و برای فرزندانشان هزینه میکنند.هیچ اجباری در کار نیست .بنده یک فرهنگی با 25 سال سابقه هستم و دو پسر دارم حاضرم فرش زیر پایم را بفروشم و فرزدانم به یکی از مدارس معتبر منطقه 12 برود و به هیچ وجه حاضر به ثبت نام انها در مدارس دولتی نیستم .چه کسی من را مجبور کرده .بنده می توانم در تمام مدارس دولتی بواسطه فرهنگی بودن فرزندانم را ثبت نام کنم.
مگر میشود خدمات را دید و هزینه اش را نداد شما مردم را چه فرض کرده اید؟چطور موقع انتخابات فهیم و عاقل میشوند ولی موقع ثبت نام در مدارس برای فرزندانشان گول می خورند؟ (3762746) (alef-13)
 
م ل اراکی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۰۷:۳۳:۳۵
بچه ها به راحتی در این مدارس منحرف میشن. حتی پسران خوی زنانه میگیرند. خیلی راحت هم میشه نمره خرید. ۳ سال پیش دیپلم ۳ میلیون بود . البته متاسفانه مدارس دولتی هم الان پولی شده. (3762761) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۰:۵۲:۳۸
متاسفم برای این سیستم !!!
که هیچ امیدی برای آینده برای آدم باقی نمی زاره (3763030) (alef-3)
 
خورشيد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۱:۳۴:۵۳
ثبت نام سوم ابتدايى ١٣/٥٠٠ ميليون كه البته با كمال ميل و رضايت بجهت فقط اطمينان و اعتماد به موسس اين مدرسه كه در اين زمانه ناياب ميباشد به مدرسه پرداخت نمودم و خوشحالم كه هنوز موسسين مسئول و با وجدانى كه نه با انگيزه مادى بلكه صرفا انسانى با آموزش همه جانبه و پژوهش محور بفكر فرزندانمان هستند (3763112) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۳:۴۹:۴۹
بدون انگیزه مادی و با وجدان در مملکتی که خودش رو دنباله رو مکتب علی میدونه اونی که 13 میلیون و پانصد داره فرزندش آموزش همه جانبه و پژوهش محور میگیره اونی که نداره آموزش هردمبیل و قاجاری. اصل آموزش رایگان قانون اساسی هم که کشک ه. به به چه عدالتی (3763345) (alef-13)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۲:۵۹:۰۹
پایه هشتم مدرسه خاتم واقع در ولنجک تهران از من درخواست 12 میلیون تومان کرده برای ثبت نام فرزندم (3763249) (alef-3)
 
آذین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۴:۱۴:۲۴
واقعا چرا بچه هاتونو میفرستین مدرسه غیرانتفاعی؟ پسر من امسال میره کلاس سوم، دوسال قبل توی یه مدرسه دولتی در منطقه 7بوده من و همسرم از عملکرد مدرسه رضایت 100درصد داریم همسر بنده دکترای میکروبیولوژی و خودم ارشد هوش مصنوعی داریم از نظر وضعیت مالی هم شرایط خیلی خوبی داریم ولی هرگز حاضر نیستیم فرزندمون در مدرسه غیر دولتی درس بخونه (3763407) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۶:۱۴:۵۰
قیمت ها بالاتر از این حرف هاست
من خودم دکتری دارم و به دلیل مشغله و شرایط کاری مجبورم فرزندم را در مدرسه غیر انتفاعی نزدیک خونه ثبت نام کنم. سال اول نزدیک 10 تومن با سرویس و ناهار شد
امسال هم با اجازه مسولین آموزش پرورش گفته اند شهریه 10.800 و نزدیک 2.5 هم سرویس که ناقابل میشود 13.300
اما داستان فراتر از این قضایا است چرا که درصدی از این مبلغ مستقیم میره تو جیب آموزش پروروش
جالبه اینه کخ معلم کلاس اول حقوقش ماهیانه نزدیک 1200 است. (3763773) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۸ ۰۱:۰۸:۳۷
دخترم به سن مدرسه رفتن رسیده ولی شک دارم او را به مدرسه بفرستم شاید فقط چند سال بفرستم چون :
در مدارس چیزهایی یاد میدهند که در زندگی روزمره و تکنولوژی روز بدرد نخور هستند نگاهی به کتابهای درسی دوره پایانی تحصیل قبل از دیپلم بکنید
کتاب عربی و انگلیسی : چند درصد این دروس کار آمد بوده اند چند درصد جوانان دارای دیپلم عربی یا انگلیسی بلد هستند (غیر از کلاسهای بیرون رفته)
کتابهای دینی و قرآن : دانش آموزانی که از پدر و مادر یا مسجد یا کلاسهای خارج از مدرسه قرآن خواندن یاد گرفته اند میتوانند قرآن بخوانند بقیه نه در مسائل مذهبی نیز وجدان کاری و دوری از فساد اداری و سیستمی آموزش داده نمیشود و انصاف و روش کاسبی آموزش داده نمیشود
جغرافیا و تاریخ و اجتماعی : واقعا به چه درد میخورد انسان دائرالمعارف شود و در عصر اطلاعات مثلا یاد بگیرد رودهای اروپا و آمریکای شمالی چه نام دارند یا پایتخت استرالیا کجاست یا اسم قاتل ناصرالدین شاه چه بوده است
ریاضیات : حد انتگرال لگاریتم مشتق توابع و ... واقعا چند درصد بدرد خورده اند و کارایی چند درصدی داشته اند
------------------------
اکثر این اطلاغات عمومی فقط مغز پر کن هستند و کارایی ندارند مگر در برنامه های تلویزیونی و اگر نه واقعا بدرد نخور هستند و در زندگی هیچ کمکی نخواهند کرد اگر فرزند من بخواهد مذهبی شود با این کتابهای درسی نمیشود و باید کتاب مذهبی تخصصی بخواند اگر بخواهد به کشوری سفر کند جغرافیا و تاریخ آن کشور را از اینترنت خواهد خواند لازم نیست کل کره زمین را بشناسد (من میگویم حتی نیاز نیست بداند زمین گرد است یا مسطح - به چه کاری می آید)
اگر دانشگاه برود تازه بعد از کلی پول خرج کردن بیکار میشود و تازه شاید بعنوان منشی استخدام شود یا هر چیز دیگری ولی اعتباری نیست بابت تخصصش باشد
----------------------------
بهتر این است که خود به او آموزش دهم و با اینترنت و اطلاغات بدرد بخور آموزشش دهم حسابداری و اطلاعات مربوط به مدیریت کار و ... حتی مذهب و قرآن و حتی زبانهای خارجه و برای دروس تخصصی تر کلاسهای مختلف وجود دارد - بچه های مردم هم پول خرج میکنند و آن چیزی که یاد گرفته اند از همین کلاسهاست - خیلی هم به تحصیل علاقه داشته باشد باید تلاش کند مدرک یک دانشگاه معتبر خارجی را بگیرد چون در ایران ارزش دارد (3764539) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۸ ۰۲:۴۸:۲۰
من هم در مدرسه غیر انتفاعی تحصیل کردم و هم در مدرسه دولتی و هم نمونه مردمی آن زمان.ضمن اینکه دوستانی هم در هرس ه نوع مدرسه داشتم.از همه سختگیر تر مدرسه غیرانتفاعی بود و اینکه می گویند نمره مفت می دهند یا آسان می گیرند به هیچ وجه صحت ندارد،حداقل من ندیدم،در حالی که در مدارس دولتی همه چیز روی هوا بود و حتی معلمانی داشتیم که از وضع بعضی مدارس دولتی که مدیران بی خیال و نالایقی داشتند می گفتند که اوضاع در آنجا چقدر اسفناک است.معلم می دانست اگر به فلانی نمره ندهد خط خطی می شود ،پس نمره می داد.ولی در مدترس غیر انتفاعی از این خبرها نبود .خواهش می کنم منتشر کنید. (3764614) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۸ ۰۳:۲۴:۲۹
با سلام . چرا نتایج آزمون های مدارس غیر انتفاعی هم زمان با نتایج تیزهوشان و نمونه دولتی اعلام نمی شود . الان در تهران نتایج مدارس غیر انتفاعی اعلام و جهت ثبت نام 30درصد نقد و مابقی چک گرفتند . در این مدت پول در حساب مدارس که سود هم به ان می اید و بعداز نتایج تیزهوشان ونمونه دولتی ،والدین فرزندانشان که در این مدارس قبول شوند باید خسارت ثبت نام در مدارس غیر انتفاعی را بدهند .مردم را مجبور می کنند که ثبت نام کنند چون معلوم نیست که فرزندشان در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی قبول بشوند یا نه .آیا این خسارت دریافتی شرعا درست است . ازمون مدارس نمونه دولتی 28خرداد95 و نتایح ان هم تا 14 تیر اعلام می شود و نتایج تیزهوشان هم هفته اول تیر ماه (3764648) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۳-۲۸ ۱۱:۵۳:۲۷
من یک ریال پول ندادم (و البته بابام نداشت که بده) و حدود 10 سال قبل دکترا ی تخصصی ام را گرفتم و بسیاربسیار برام عجیبه تو این کشورمون که کسی براش سواد مهم نیست چرا مردم برا بچه هاشون اینقدر خرج می کنن....من که پسرم را مدرسه خیلی عادی گذاشتم. (3765303) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۸ ۱۵:۳۶:۴۴
متأسفانه مدیران و مؤسسان مدارس غیر دولتی باظاهری مذهبی وبا اقدامات غیر شرعی و غیر قانونی باور مردم را مورد هجمه قرار داده اند.با سوء استفاده از تعهد اولیاء نسبت به آموزش فرزندانشان آن ها را وادار به پرداخت مبالغی حتی تا سه برابرشهریه مصوب می کنند. خوب است مسئولان آموزش و پرورش اکنون که ثبت نام های مدارس شروع شده به طور مستمر به مدارس سر بزنندوجلوی زور گوئی و ظلم به مردم را بگیرند.مسئولان ذیربط منتظر شکایت نباشتد اولیاء به خاطر جلوگیری از تحقیر فرزندانشان و یا عدم ثبت نام در مدرسه سکوت می کنند در حالی که دل پر خون دارند. البته امیدی هم به آموزش و پرورش نیست چرا که اکثر این مدارس متعلق به مدیران آموزش وپرورش است از قدیم گفته اند چاقو دسته خودش را نمی برد. (3765838) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۹ ۱۳:۰۵:۵۳
ارائه معیارهای ارزشی فرهنگ غرب و القای آن به افراد جامعه از شیوه های عملی دشمن در جهت نابودی فرهنگ ملی و اسلامی کشور ما است. معیارها در زندگی غرب و آنچه استکبار در پی القای آن به جامعه بشری است عبارت است از، رفاه مادی، بهره جویی و لذت بردن بی حد و لجام گسیختگی در زندگی و بالاخره زندگی در چارچوب حیات مادی و حیوانی به دور از معنویات و اخلاق و انسانیت - کلیه تلاشهای آنان پیرامون محور مادی بودن انسان که همه امکانات باید در مسیر لذت بیشتر بسیج شود - سیر می کند. از این رو، انسان با معنویت و با تقوا در صورتی که از سرمایه های بیشتر بی بهره باشد، انسانی مرتجع و غیره متمدن می دانند، ولی بی بند و بار، رفاه طلب، سود جو، ثروت اندوز، چپاولگر، بی دین و لامذهب را، انسانی متمدن، متشخص و هماهنگ با زندگی مدرن امروز معرفی می کنند. (3812888) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.