نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 418666
احمد توکلی به سران قوا:چرا در رسانه‌ها با هم صحبت می‌کنید مگر تلفن سیاسی و ساختمان قُرق شده نداریم؟
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۵۹
ایسنا نوشت: نماینده سابق مجلس گفت: بهتر است سران سه قوه در جلسه دوستانه و با لطافت بیشتر گله‌هایشان را از یکدیگر مطرح کرده و اختلافاتشان را حل کنند.

احمد توکلی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) مبنی بر اینکه گلایه دوستانه رفاقت‌ها را بیشتر می‌کند، اظهار کرد: سران سه قوه نباید در عرصه عمومی و رسانه‌ها بگومگو کنند و آن کس که شروع می‌کند گناهش بیشتر از کسی است که جواب می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه قانون اساسی برای کسانی نوشته شده است که قرار است با هم کار کنند و نه پیکار، افزود: چرا سران سه قوه در رسانه‌ها با هم صحبت می‌کنند مگر تلفن سیاسی نداریم و مقامات در ساختمان‌های قرق شده نمی‌توانند ملاقات‌های کوتاه و صمیمانه داشته باشند؟

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه اگر دو نفر در محیط دانشگاه، حوزه یا رسانه عقاید مختلف‌شان را بیان کنند امری طبیعی است، خاطرنشان کرد: سه قوه پایگاه حکومت است و با فرض اینکه سران سه قوه قرار است با هم کار کنند تا به نتیجه مشترک برسند نباید با یکدیگر در رسانه‌ها سخن بگویند.

توکلی  با تاکید بر اینکه اداره کشور با دعوا امکان‌پذیر نیست، تصریح کرد: دعوا و اختلاف سران قوا وقتی به فضای عمومی کشیده شود به معنای عدم تفاهم برای اداره کشور است و به جامعه نگرانی القاء می‌کند.

وی همچنین به تاثیر رسانه ای شدن اختلافات سران قوا بر افزایش ریسک سرمایه گذاری در کشور اشاره کرد و افزود:وقتی سرمایه گذاری در کشور کاهش یابد ، بیکاری جوانان نیز طولانی‌تر میشود.

توکلی با اشاره به اینکه وجود اختلاف نظر بین سران قوا امری طبیعی است، اظهار کرد:با توجه به اینکه  سران سه قوه با رای مردم و انتخاب رهبری ، مسئولیت می‌پذیرند و به قران سوگند یاد می‌کنند تا در جهت منافع مردم تلاش کنند بنابراین در راستای  اداره کشور همه ملزم به رعایت قانون اساسی و امر ولی فقیه هستند و اگر اختلاف نظری هم دارند نباید در عمل به اختلافات اصالت دهند.

این فعال سیاسی  تصریح کرد: اگر قانون فصل الخطاب قرار گیرد با حفظ مواضع می‌توان از قانون تمکین و رفتارها را اصلاح کرد.

توکلی در پایان با بیان اینکه نمی‌توان اختلاف نظرات را ماله کشید ، گفت: در اداره حکومت جایی برای اختلاف نظرات عمیق نظری وجود ندارد بلکه باید بر اساس فصل مشترک قانون اساسی و ولایت فقیه عمل شود.
۱۳۹۶/۰۶/۰۶ ۱۶:۴۰
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۴ ۱۵:۱۱
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۱۲:۰۰
 
۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۱۸:۲۱
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۵ ۱۵:۱۲
 
۱۳۹۵/۰۷/۱۶ ۱۳:۳۶
 
۱۳۹۴/۱۱/۱۲ ۲۲:۴۱
 
۱۳۹۴/۱۱/۰۴ ۲۱:۱۱
 
۱۳۹۴/۰۹/۱۷ ۲۱:۲۴
 
۱۳۹۴/۰۸/۲۶ ۱۹:۵۰
 
 
کلمات کلیدی : توکلی+احمد توکلی
 
محمد مهدی سپهری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۲۱:۲۰:۵۷
این صحبت نظر خیلی از دلسوزان و ناصحان ایران عزیز است، اما این موضوع به همه مسئولان مرتبط می شود. من نمی دانم این پسوند اسلامی در "جمهوری اسلامی ایران" کجا باید مصداق پیدا کند؟ به خدا بی احترامی به تمامی شئونات ملی و میهنی و دینی و انسانی و اخلاقی و به ویژه شهدا و خانواده های مظلوم آنان است که مسئولین این قدر بی محابا و بی پروا در رسانه های عمومی و مجازی نسبت به هم و مردم کج خلقی و بد خلقی می کنند.
بهترین راهکار این است که نهادی با ساختار و چارچوبی روشن و شفاف و با محوریت ریش سفیدی، عقلانیت، منافع ملی، آبرو داری و قوانین تشکیل شود. هر مسئولی که مطلبی جدی و مستند دارد به این نهاد رجوع کند و این نهاد موظف به تعیین تکلیف در زمانی سریع و معقول باشد. بدیهی است که تصمیم این نهاد بایستی فصل الخطاب است. به علاوه هر مسئولی که خودش را از این نهاد مستثنی بداند شایستگی عنوان مسئولیت داده شده را ندارد. بایستی تمکین از این نهاد ارزشی مثبت و تخطی از آن سابقه ای منفی تلقی شده و استعلام از آن برای اعطای مسئولیت الزامی شود. (4038416) (alef-13)
 
جامعه شناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۲۳:۰۹:۴۱
جناب توکلی عزیز اگر عیب خودمان را خودمان نگوییم، دیگران به آن خواهند خندید. در تمام دنیا رسم است پس از هر انتخاباتی، رقابت به رفاقت تبدیل می شود و همه سعی می کنند دست مسئول منتخب را بگیرند ولی در ایران فردای رقابت های انتخاباتی رقابت بار تر است و اینها همه ریشه رد آن دارد. همه سعی می کنند از یکدیگر آتو گیر آورده و آبروریزی کنند، شاید جناحشان پیروز آینده شود. مسئولین ارشد گاهی کارهایی می کنند که افراد عوام با یکدیگر نمی کنند گویا الفبای سیاست را هم برخی از آنان از یاد برده اند و می خواهند وجدان جمعی را به کمک گیرند. (4038639) (alef-13)
 
آرش
United States
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۲۳:۲۲:۴۶
ضمن احترام، من بر خلاف دکتر توکلی موافق این صحبتها در فضای عمومی هستم چرا که یکی از مهمترین ارکان مردمسالاری شفافیت است (4038679) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.