نظر منتشر شده
۹۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 369599
گزارش مرکز پژوهش‌ها از دلایل پرداخت حقوق‌های نجومی/ وزارتخانه‌های بهداشت و نفت، بیمه‌ها و بانک‌ها در ردیف پرداخت نامتعارف
بخش اقتصادی الف، 15 تیر 95
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۸
درپی مأموریت علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی به مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در خصوص بررسی فیش‌های حقوقی نامتعارف و تهیه گزارشی در این‌خصوص با همکاری سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات کل کشور و کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس، با برگزاری جلسات متعدد با حضور کاظم جلالی، ناصر سراج، امین‌حسین رحیمی، داوود محمدی و معاونان و کارشناسان این مراکز و سازمان‌ها و دریافت نظرات و پیشنهادات این دستگاه‌ها، گزارش کارشناسی مرکز در این خصوص تهیه و تدوین شد.

کاظم جلالی رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۱۵ تیرماه) با اشاره به ماموریت رییس مجلس به این مرکز درخصوص پیگیری فیش‌های حقوقی و جلسات مکرر با رییس سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و کمیسیون اصل ۹۰، گزارش «حقوق و مزایا و سایر دریافتی‌های مقامات و مدیران ارشد دولت( آسیب‌ها و راهکارها)» را به شرح زیر قرائت کرد:

۱. در چند هفته گذشته موضوع پرداخت حقوق و مزایای نامتعارف به برخی مدیران در بخش‌های دولتی و غیردولتی مطرح گردید. با توجه به اهمیت موضوع ، رئیس محترم مجلس شورای اسلامی کارگروهی متشکل از رؤسای مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دیوان محاسبات کشور، سازمان بازرسی کل کشور و کمیسیون اصل نودم (۹۰) قانون اساسی را مأمور بررسی موضوع کرد. این کارگروه، چهار جلسه در سطح روسا و یازده جلسه در سطح معاونین و کارشناسان تشکیل داد و ابعاد مختلف موضوع را بررسی کرد. گزارش حاضر و طرح پیشنهادی حاصل بررسی ها انجام شده توسط کارگروه مزبور است.

۲. در اجرای دستور ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، دیوان محاسبات کشور و سازمان بازرسی کل کشور گزارش‌هایی درباره حقوق و مزایا و سایر دریافتی‌های تعدادی از مدیران و مقامات ارشدتهیه کردند.

۳.گزارش‌های تهیه شده حاوی تحلیل‌ها و نکات ارزشمندی است اما با توجه به محدودیت‌های زمانی و حجم و گسترة دولت، مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی و سازمان‌های شبه‌دولتی در کشور، نیاز به بررسی‌های جامع‌تر و دقیق‌تری وجود دارد که انجام آن در دستور کار نهادهای نظارتی مزبور قرار گرفته است. بررسی‌های مقدماتی حاکی از آن است که اگرچه قوانین و مقررات ناظر بر پرداخت به ویژه پرداخت به مدیران عالی در اکثر دستگاه‌های اجرایی کشور رعایت می‌شود اما در برخی از دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های تابعه آنها مانند وزارت امور اقتصادی و دارایی به ویژه در حوزه بانک‌ها و بیمه‌ها و شرکت های دولتی، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و شرکت ملی نفت ایران و صندوق توسعه ملی، وضعیت نابسامانی از نظر پرداخت حقوق و مزایا و اعطای تسهیلات بانکی وجود دارد که باید به صورت قاطع در کوتاه‌مدت اقدامات لازم درباره آنها معمول گردد و در بلندمدت نیز ضوابط قانونی و مقررات لازم و نظامات نظارتی را به گونه‌ای طراحی کرد که امکان بروز این معضلات به حداقل برسد. به این کته باید اذعان کرد که اکثریت مدیران زحمتکش کشور با درک درست از مسئولیت های خویش در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و علیرغم تلاش های وافر، در محدوده قوانین و مقررات جاری کشور حقوق خود را دریافت کرده اند و نباید این تخلفات را به اکثریت قریب به اتفاق مدیران پاکدست و خدوم کشور سرایت داد.

گزارش حاضر در ابتدا ضوابط موجود در پرداخت به مقامات و مدیران را بیان می کند. سپس دلایل پرداخت های نامتعارف بررسی شده است و در انتها راهکارهای لازم در کوتامدت و میان مدت بیان شده است.

الف) ضوابط پرداخت به مقامات و مدیران

۴. ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری سمت‌های سیاسی را تعریف و طبق آن رؤسای سه قوه، معاون اول رئیس‌جمهور، نواب رئیس مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای نگهبان، وزرا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاونان رئیس‌جمهور، استانداران و سفرا و معاونین وزرا، «مقام سیاسی» شناخته شده‌اند. حقوق این مقامات در چارچوب قانون مدیریت خدمات کشوری و ضرایب مصوب آن تعیین می‌شود.

۵. طبق ماده (۷۲) قانون مدیریت خدمات کشوری، امتیاز شغلی مدیران عامل و اعضای هیئت‌های مدیره شرکت‌های دولتی که براساس سیاست‌های کلی اصل چهل‌وچهارم قانون اساسی باید در اختیار دولت بمانند با توجه به نوع وظایف، حساسیت، سطح تخصصی کارمندان و... تعیین خواهد شد و سقف امتیاز آنان حداکثر ۵/۱ برابر حداکثر ارقام امتیاز شغلی فصل دهم قانون است. حقوق و مزایای مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره سایر شرکت‌های دولتی که باید شرکت آنها به بخش غیردولتی واگذار شود، مشابه سایر مدیران حرفه‌ای مذکور در قانون مدیریت خدمات کشوری تعیین و پرداخت می‌شود. علاوه بر این با هدف ارتقای کارآیی و سوددهی بنگاه‌های اقتصادی، در این قانون پرداخت فوق‌العاده بهره‌وری پیش‌بینی شده است که برای ۷۰ درصد کارمندان و تا سقف ۴۰ درصد حقوق ثابت قابل پرداخت است.

۶. طبق ماده (۸۴) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) مصوب ۱۳۹۴، ناخالص حقوق و مزایای دریافتی مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌های دولتی و غیردولتی که به نحوی از انحاء وابسته به نهادهای عمومی غیردولتی می‌باشند باید حداکثر از ده برابر حداقل حقوق مصوب سالیانه شورای عالی کار بیشتر نباشد. ضمناً پاداش پایان سال اعضای هیئت مدیره شرکت‌های فوق صرفاً به اشخاص حقوقی آنان قابل پرداخت بوده و مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره به غیر از حقوق و مزایای تعیین شده فوق و اعضای غیرموظف به جز حق جلسه ماهانه که حداکثر از دو برابر حداقل حقوق مصوب شورای عالی کار برای هر ماه بیشتر نیست، هیچ‌گونه مبلغی تحت هیچ عنوانی دریافت نمی‌کنند.

۷. طبق ماده (۷۶) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب سال ۱۳۸۶ حداقل و حداکثرحقوق و مزایای مستمر شاغلین، حقوق بازنشستگان و وظیفه بگیران مشمول این قانون و سایر حقوق بگیران دستگاه‌های اجرائی و صندوق‌های بازنشستگی وابسته به دستگاه‌های اجرایی هر سال با پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به تصویب هیئت وزیران می‌رسد. طبق تبصره این ماده سقف حقوق ثابت و فوق‌العاده‌های مستمر نباید از(۷) برابر حداقل حقوق ثابت و فوق‌العاده‌های مستمر تجاوز کند.

۸. همانگونه که ملاحظه می‌شودچارچوب و ضوابط قانونی و قیود مشخصی برای تعیین حقوق مقامات و مدیران دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارتخانه‌ها، مؤسسات دولتی، شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و بیمه‌ها وجود دارد.به رغم چارچوب قانونی مزیور پرداخت‌های نامتعارفی در برخی از دستگاه‌ها انجام شده است.

ب) دلایل پرداخت‌های نامتعارف

۹. عمده ترین دلایل پرداخت‌های نامتعارف را می‌توان تخلف از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری و وجود برخی قوانین و مقررات خاص که زمینه را برای این گونه پرداخت‌ها در معدودی از دستگاه‌های اجرایی فراهم کرده است، خلاصه نمود.

۱۰.در زمینه تخلف از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱-۱۰. طبق ماده (۷۴) قانون مدیریت خدمات کشوری، «شورای حقوق و دستمزد» به منظور هماهنگی در تعیین حقوق و مزایای کارمندان دستگاه اجرایی با عضویت رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، وزیر امور اقتصادی و دارایی و دو نفر از وزرا به انتخاب هیئت وزیران و رئیس دستگاه ذیربط و دو نفر نماینده از کمیسیون‌های اجتماعی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی به‌عنوان ناظر تشکیل شده و کلیه دستگاه‌های اجرایی اعم از اینکه مشمول مقررات این قانون باشند یا نباشند، باید قبل از اتخاذ تصمیم در مراجع قانونی ذیربط برای تعیین و یا تغییر مبانی و مقررات حقوق و مزایای کارمندان خود و یا هر نوع پرداخت جدید موافقت شورای مذکور را کسب کنند. شایان ذکر است که مصوبات و تصمیم‌های شورای حقوق و دستمزد پس از تأیید رئیس‌جمهور قابل اجراست. طبق تبصره همین ماده حتی هیئت وزیران و سایر مراجعی که اختیار تنظیم مقررات پرداخت دارند، موظفند قبل از هرگونه تصمیم‌گیری نظر موافق این شورا را اخذ کنند. به رغم تغییرات متعددی که در زمینه پرداخت‌هایدستگاه‌های اجرایی از سال ۱۳۸۸ تاکنون صورت گرفته است، شورای مزبور در دوره فعالیت دولت قبل و دو سال اول دولت جدید فعال نبوده است. در عمل دستگاه‌های اجرایی نیز به سادگی از کنار این حکم قانونی عبور کرده و بسته به میزان منابع در اختیار، مقررات گوناگونی برای پرداخت، تصویب و اجرا کرده‌اند.

۲-۱۰. بانک‌ها و بیمه‌های دولتی و برخی از دستگاه‌های اجرایی دارای مقررات خاص استخدامی مشمول استئنائات ماده (۱۱۷) قانون نبوده‌اند، لکن براساس بند «۵» بخشنامه شماره ۱۴۲۵۳۷/۲۰۰ مورخ ۲۴/۱۲/۱۳۸۸ معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور «آن دسته از دستگاه‌های اجرایی که دارای مقررات خاص استخدامی می‌باشند موظفند ضوابط پرداخت حقوق و مزایای کارمندان خود را براساس توانمندی‌ها، شایسته‌سالاری، حساسیت و اهمیت مشاغل و... درچارچوب امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری تهیه و جهت بررسی و سیر مراحل تصویب در شورای توسعه مدیریت موضوع ماده (۱۱۶) قانون به معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور ارائه نمایند». عدم تصویب چنین ضوابطیاز سال ۱۳۸۸ تا کنون موجب شد تا نقطه آغازین انحراف بانک‌ها و بیمه‌های دولتی از قانون مدیریت خدمات کشوری مهیا شود.


۱۱.وجود برخی قوانین و مقررات خاص زمینه را برای این گونه پرداخت‌ها در معدودی از دستگاه‌های اجرایی فراهم کرده استازجمله موارد زیر:

۱-۱۱.برخی وزارتخانه‌ها مانند وزارت امور اقتصادی و دارایی و مؤسسات و سازمان‌های تابعه به جهت دسترسی به «درآمدهای اختصاصی»، ظرفیت‌های قانونی ویژه‌ای جهت پرداخت به مدیران دارند. به‌عنوان مثال طبق ماده (۲۱۷) قانون مالیات‌های مستقیم ، وزارت امور اقتصادی و دارایی اجازه دارد یک درصد از وجوهی که بابت مالیات و جرائم موضوع قانون فوق وصول می‌کند (به‌استثنای مالیات شرکت‌های دولتی) را صرف آموزش و تربیت کارمندان و تشویق کارمندان و کسانی که در امر وصول مالیات فعالیت مؤثری داشته‌اند خرج کند. این وجوه به عنوان پاداش از شمول مالیات و کلیه مقررات مغایر مستثنی است. شبیه این حکم در تبصره «۱» ماده (۳۹) قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز تکرار شده است. مشابه این حکم درباره درآمدهای گمرکی نیز در قانون امور گمرکی (مواد ۱۶۰ تا ۱۶۲) وجود دارد.

اگرچه همواره استدلال وضع این گونه احکام، تشویق کردن کارمندانی است که به‌طور مستقیم درگیر کسب درآمد برای دولت هستند اما با توجه به سطوح سازمانی، تفاوت‌های قابل توجهی بین پرداختی به مدیران و پرداختی به کارکنان وجود دارد و با توجه به مستثنی بودن این پرداخت‌ها از محدودیت‌های قانونی یکی از دلایل پرداخت‌های نامتعارف محسوب می‌شود.البته پس از پیگیری دیوان محاسبات کشور در پایان سال ۱۳۹۴، ضوابطی برای این گونه پرداخت ها توسط وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی تهیه و ابلاغ شد.

۲-۱۱.هیئت وزیران در جلسه مورخ ۴/۲/۱۳۹۲ به استناد ماده (۵۰) قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران (تصویب‌نامه شماره ۴۴۰۵۹/ت ۴۹۴۲۴ هـ مورخ ۵/۲/۱۳۹۲) محاسبه و پرداخت حقوق و مزایای مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بانک‌های دولتی را از ابتدای سال ۱۳۹۱ تا زمان ابلاغ دستورالعمل اجرایی فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری برای همسان‌سازی، مطابق حقوق و مزایای پرداختی به مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بانک صنعت و معدن مجاز اعلام نموده که به استناد مصوبه مذکور، بانک‌ها و براساس مصوبه ۱۲۷۸۲۵/ت۴۹۶۵۵ هـ مورخ ۶/۷/۱۳۹۲ هیئت وزیران (مبنی‌بر اضافه شدن شرکت سهامی بیمه ایران به مصوبه ۵/۲/۱۳۹۲) شرکت بیمه ایران از ابتدای سال ۱۳۹۱ حقوق و مزایای خود را افزایش داده‌اند.

تصویب‌نامه شماره ۴۴۰۵۹/ت۵۴۹۴۲۴ هـ مورخ ۵/۲/۱۳۹۲ هیئت محترم وزیران در تاریخ ۲۹/۷/۱۳۹۲ به علت مغایرت با قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده (۵۰) قانون برنامه پنجم توسعه، توسط ریاست محترم مجلس شورای اسلامی مغایر قانون اعلام شده است.

۳-۱۱.بند «ح» ماده (۵۰) قانون برنامه پنجم توسعه پرداخت‌های خارج از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری را برای برخی شرکت‌های دولتی به‌رسمیت شناخته است. به‌موجب این بند «هرگونه پرداخت خارج از مقررات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری ممنوع است مگر در مورد فوق‌العاده خاص شرکت‌های دولتی و بانک‌ها و بیمه‌های مشمول ماده (۴) و قسمت اخیر ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری که طبق دستورالعمل مصوب کارگروهی مرکب از معاونت، معاونت توسعه مدیریت و سرمایة انسانی رئیس‌جمهور و بالاترین مقام دستگاه متقاضی، اقدام می‌شود».

در تاریخ ۶/۱۱/۱۳۹۲ دستورالعمل فوق‌العاده خاص مدیران عامل و اعضای هئیت مدیره بانک‌های دولتی و شرکت‌های بیمه مرکزی و بیمه ایران در اجرای بند«ح» ماده (۵۰) قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران، توسط وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی و معاون محترم رئیس‌جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور ابلاغ می‌گردد که به موجب دستورالعمل مذکور اولاً فوق‌العاده خاص مدیران عامل بانک‌های دولتی و بیمه‌ها با توجه به رتبه و میزان کارآیی و عملکرد آنان حداقل ۴۲.۰۰۰.۰۰۰ و حداکثر ۵۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال تعیین می‌گردد (ضمن اینکه فوق‌العاده مذکور با افزایش ضریب حقوق سالیانه افزایش می‌یابد و برای سال ۱۳۹۴ به بیش از ۸۰ میلیون ریال افزایش یافته است) ، ثانیاً تاریخ اجرای دستورالعمل از ۱/۸/۱۳۹۲ تعیین شده است. انتخاب تاریخ ۱/۸/۱۳۹۲ به عنوان تاریخ اجرای دستورالعمل فوق بدین جهت بوده است که در عمل آثار لغو تصویب‌نامه شماره ۴۴۰۵۹/ت۵۴۹۴۲۴ هـ مورخ ۵/۲/۱۳۹۲ هیئت محترم وزیران در تاریخ ۲۹/۷/۱۳۹۲ توسط ریاست محترم مجلس شورای اسلامی که موجب کاهش در پرداخت ها به مدیران عامل و اعضای هئیت مدیره بانک‌های دولتی و شرکت‌های بیمه مرکزی و بیمه ایران می گردید از بین برود.

از زمان برقراری فوق‌العاده خاص در بانک‌های دولتی، بیمه مرکزی و بیمه ایران (۱/۸/۱۳۹۲) به علت اجرای نادرست دربرخی از بانک‌ها و بیمه مرکزی (به‌دلیل احتساب فوق‌العاده مذکور به‌عنوان یک فوق‌العاده مستمرو در نتیجه احتساب آن در محاسبه اضافه کار)، دریافتی مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره برخی از بانک‌ها و بیمه مرکزی افزایش غیرقانونی یافته است.

۴-۱۱.صندوق توسعه ملی که به موجب ماده (۸۴) قانون برنامه پنجم توسعه تشکیل شد به موجب جزء «۶» بند «ی» این ماده از حیث امور اداری، استخدامی، مالی و معاملاتی تابع قوانین مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی قرار گرفته است. این صندوق حقوق و مزایای هیئت عامل، مدیران و سایر کارکنان خود را خارج از احکام قانون مدیریت خدمات کشوری و براساس آیین‌نامه مالی، معاملاتی، اداری و استخدامی صندوق توسعه ملی مصوب هیئت وزیران مطابق با حقوق و مزایای سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران تعیین کرده است. علاوه بر این ، طبق مواد (۴۵) و (۴۶) آیین نامه مالی، معاملاتی، اداری و استخدامی مصوب ۲۸/۴/۱۳۹۱ هیات وزیران به شماره ۸۱۱۵۵/ت ۴۷۲۴۴ هـ این صندوق:

«فوق‌العاده‌های زیر بر اساس دستورالعمل مصوب رئیس هیئت عامل و با رعایت قوانین و مقررات مربوط و در حدود اعتبارات مصوب قابل پرداخت است:

الف) فوق‌العاده جذب به کارکنانی که بر اساس طرح طبقه‌بندی مشاغل تعیین گروه می‌شوند.

ب) فوق‌العاده ویژه به میزان سی درصد مجموع حقوق و فوق‌العاده‌ها به غیر از فوق‌العاده جذب، برای رئیس هیئت عامل و پانزده درصد برای اعضای هیئت عامل.

پ) فوق‌العاده شغل برای مشاغل تخصصی متناسب با سطح تخصص‌ها و مهارت‌ها و پیچیدگی وظایف، به میزان سی درصد مجموع حقوق و فوق‌العاده‌ها به غیر از فوق‌العاده جذب.

تبصره- صندوق می‌تواند بر اساس دستورالعمل مصوب رئیس هیئت عامل نسبت به برقراری فوق‌العاده‌هایی نظیر ایثارگری، ویژه، بهره‌وری، انجام مأموریت داخل و خارج از کشور، عائله‌مندی و اولاد، شغل، مدیریت و پرداخت مبالغی نظیر ایاب و ذهاب، مسکن، خواربار، نوبت کاری، حق‌التحقیق، حق‌التدریس، حق‌الترجمه، حق‌التألیف در حدود اعتبارات مصوب اقدام نماید.

همچنین به ازای هر ساعت ارجاع کار اضافی در خارج از وقت اداری به هر یک از کارکنان فوق‌العاده اضافه‌کار مطابق قانون کار و دستورالعمل رئیس هیئت عامل پرداخت می‌شود».

بدین ترتیب اختیارات وسیعی به رئیسهیئت عامل تفویض شد و در عمل تصمیم‌گیری درباره پرداخت‌ها بدون سقف مشخص در اختیار مجریان قرار گرفت. طبق داده‌های دیوان محاسبات کشور و ساززمان بازرسی کل کشور، حقوق و مزایای مدیران این صندوق نیز جزء مواردی بوده است که نامتعارف محسوب می‌شود. به علت انتشار برخی از این اطلاعات در رسانه‌ها، هیئت وزیران براساس مصوبه شماره ۴۴۲۷۴ هـ مورخ ۵/۴/۱۳۹۵ آیین‌نامه معاملاتی و اداری و استخدامی این صندوق را اصلاح و به موجب آن حقوق و مزایای رئیس کل، قائم مقام و اعضای هیئت عامل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را به رئیس هیئت عامل، قائم مقام و اعضای هیئت عامل این صندوق تسری داده است.

۵-۱۱.گسترش دامنه دستگاه‌هایی که خارج از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری هستند نیز یکی از موضوعات مهم است. بند «ب» ماده (۲۰) قانون برنامه پنجم توسعه «دانشگاه‌ها، مراکز و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی و فرهنگستان‌هایی که دارای مجوز از شورای گسترش آموزش عالی وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر مراجع قانونی ذیربط می‌باشند و اعضای هیئت علمی ستادی وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» را از شمول قوانین و مقررات عمومی حاکم بر دستگاه‌های دولتی به‌ویژه قانون محاسبات عمومی و قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنا نموده و مقرر داشته این دستگاه‌ها فقط در چارچوب مصوبات و آیین‌نامه‌های مالی، معاملاتی و اداری ـ استخدامی ـ تشکیلاتی مصوب هیئت امنا که حسب مورد به تأیید وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در مورد فرهنگستان‌ها به تأیید رئیس‌جمهور می‌رسد، عمل می‌نمایند.

شایان ذکر استکه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در برخی موارد اقدام به قانونگذاری در حوزه نظام اداری کشور کرده است که از آن جمله می‌توان به مصوبات این شورا در زمینه گسترش دامنه شمول دستگاه‌های اجرایی موضوع بند «ب» ماده (۲۰) قانون برنامه پنجم توسعه اشاره کرد. به موجب مصوبات این شورا کارکنان ستادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کارکنان دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از شمول قوانین عمومی از جمله قانون مدیریت خدمات کشوری و قانون برگزاری مناقصات خارج شده‌اند. چنین امری سبب شده است علاوه بر اینکه شاهد گسترش تعداد دستگاه‌های اجرایی مستثنی شده از قوانین عمومی در زمینه پرداخت حقوق و مزایا باشیم، دولت نیز با افزایش هزینه‌های عمومی مواجه شود، چرا که مستثنی کردن دستگاه‌های اجرایی از شمول قوانین عمومی سبب افزایش حقوق مدیران و کارکنان این دستگاه‌ها و به تبع آن تشدید بی‌عدالتی در نظام پرداخت و ایجاد انگیزه برای دیگر دستگاه‌های اجرایی برای خروج از دامنه شمول قانون می‌گردد.

۶-۱۱.درباره دستگاه‌های اجرایی که تابع قانون مدیریت خدمات کشوری نیستند دامنه وسیعی از قوانین و مقررات خاص وجود دارد. در عمل حد و حدود پرداختی به مدیران و کارکنان در این دستگاه‌ها تابع میزان منابع مالی در دسترس است. به عنوان مثال وزارتخانه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به ظرفیت‌هایی مانند درآمدهای اختصاصی، اعتبارات طرح تحول سلامت و بخشی از اعتبارات موضوع قانون هدفمندکردن یارانه‌ها دسترسی دارد، لذا سطح پرداخت‌ها به مدیران به طور اخص و کارکنان به طور اعم بالاتر از سایر وزارتخانه‌هاست.

۷-۱۱. با توجه به احکامی مانند بند «ح» ماده (۵۰) قانون برنامه پنجم توسعه، ماده (۷۸) قانون مدیریت خدمات کشوری که تعریفی مبهم از کمک‌های رفاهی ارائه نموده و امکان تفاسیر مختلفی در مقام اجرا را فراهم نموده است، وجوه پرداختی موضوع ماده (۲۱۷) قانون مالیات‌های مستقیم، اعتبارات برنامه خدمات رفاهی موضوع ماده (۴۰) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب ۱۳۸۴ و اعتبارات خارج از شمول، حتی آن دسته از دستگاه‌های اجرایی که در شمول قوانین عمومی قرار دارند نیز می‌توانند در صورت وجود منابع و امکان دسترسی به منابع مالی نظیر درآمدهای اختصاصی و اعتبارات متفرقه و خارج از شمول، پرداخت‌های غیرمتعارفی را در قالب فوق‌العاده‌ و مزایای غیرمستمر انجام دهند. این امر در مورد بانک‌ها و بیمه‌ها و برخی دیگر از شرکت‌های دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی که از مقررات اداری و استخدامی خاص تبعیت می‌کنند به شکل حادتری مشاهده می‌شود.

۱۲. یکی از موضوعات مهم و تبعیض‌آمیز، دریافت انواع تسهیلات ارزان‌قیمت توسط برخی مدیران ارشد بانک‌ها و بیمه‌های دولتی است (برخی از فیش‌های حقوقی منتشر شده حاکی از دریافت مبالغ چند ۱۰۰ میلیون تومانی به‌عنوان وام با عناوین مختلف توسط برخی مدیران بانکی و بیمه‌ای است). دریافت این حجم از تسهیلات اگرچه مستند به برخی مصوبات شورای پول و اعتبار بوده است اما به هر حال حاکی از شرایط رانتی است که در این گونه بنگاه‌ها از جهت دسترسی به منابع وجود دارد و کاملاٌ تبعیض‌آمیز و نامتعارف است.

ج) جمع‌بندی و راهکارها

۱۳.کم‌توجهی یا بی‌تفاوتی و فقدان نظارتقوه مجریه در هشت سال گذشته در قبال بروز این مشکل به‌خصوص در رابطه با شرکت‌های دولتی و سازمان‌های دولتی تابع قوانین و مقررات اختصاصی کاملاً آشکار است. با توجه به اینکه اصولاً این اشکال از نظر زمانی مسبوق به سابقه است و پدیده‌‌ای خلق ‌الساعه نیست، لذا علی‌الاصول قوه مجریه باید با مشاهده بروز آن در سال‌های گذشته با اقداماتی از قبیل اجرای کامل قانون مدیریت خدمات کشوری به ویژه فعال کردن شورای حقوق و دستمزد، انجام بررسی های لازم در طی دوره اجرای آزمایشی قانون مدیریت خدمات کشوری و ارایه لایحه برای تصویب قانون دایمی در نیمه دوم سال ۱۳۹۱ و اعمال نظارت‌های بهتر در دستگاه‌های دولتی و غیردولتی، به‌ویژه ساماندهی نظام پرداخت مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌های دولتی و رؤسا و مدیران سازمان‌های دولتی تابع مقررات اداری و استخدامی خاص از بروز مشکل جلوگیری می‌کرد. تغییرات مکرر در ساختار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و تضعیف آن و به‌ویژه بر هم زدن ساختار نظارت‌کننده بر بودجه و مجامع عمومی بنگاه‌های دولتی یکی از دلایل حاد شدن این معضل به‌ویژه در حوزه شرکت‌ها و بانک‌ها و بیمه‌های دولتی است. در برخی از موارد تصویب‌نامه‌های هیئت وزیران یا مصوبات سایر مراجع دولتی همانند شوراهای عالی، شوراها، مجامع عمومی، هیئت‌های امناء موجب بروز مشکل شده است. در صورت عملکرد مناسب مراجعی مانندسازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی و غیر آن یقیناً احتمال بروز این وضعیت کاهش می‌یافت. در حال حاضر هم قوه مجریه، با توجه به تجربیات حاصله، باید از طریق اتخاذ سازوکارها و تدابیر شایسته، ساختارها و مناسباتی را ایجاد کند که از استمرار و تکرار این مشکل در آینده جلوگیری کند

۱۴. نهادهای نظارتی باید ضمن ایجاد سازوکارهای مناسب برای اعمال نظارت موثر بر عملکرد مالی دستگاه‌های اجرایی در زمینه پرداخت‌ حقوق و مزایای، ساختار گزارش گیری و گزارش دهی خود به مدیران عالی رتبه کشور را بهبود ببخشند تا گزارش‌های مدیریتی در این حوزه و حوزه‌های مشابه، به موقع و دقیق و در فواصل معین در اختیار آنان قرار گیرد. البته ضرورت دارد که نهادهای نظارتی از جهت نیروی انسانی و ابزارهای لازم برای انجام این وظیفه تقویت شوند.

۱۵. ایجاد شفافیت در عملکرد مالی، یکی از مهمترین عوامل مؤثر برای مدیریت بهینه بخش عمومی اعم از سازمانهای دولتی و نهادهای عمومی غیر دولتی به شمار میرود. پوشش و جامعیت گزارشگری مالی، تکرار و زمان‌بندی منظم گزارش‌گری، کیفیت انتشار و سازگاری موارد منتشر شده، چهار زمینه عمومی شفافیت مالی محسوب می‌شوند. مطالعات مرتبط در این حوزه نشان می‌دهد، بدون اعمال موازین شفافیت در مناسبات مالی این بخش، معمولاً تمامی راهکارهای متعارف تقنینی معطوف به افزایش بهره‌وری و کاهش فساد، عقیم می‌ماند، چرا که در فضای غیرشفاف، ساختار اداری از میان انبوه قوانین و قواعد دست به گزینش زده و راهکار مناسب قانونی عملکرد غیربهره‌ور و یا غیر مرتبط با اهداف مقررات‌گذار را پی می‌گیرد. به دلیل اهمیت این موضوع است که در روندهای اخیر مدیریت مالی ، معمولاً شفافیت به عنوان فصلی مستقل مورد توجه قرار می‌گیرد.

به منظور نیل به شفافیت مالی، استانداردها یا رویه‌های متعددی در حوزه‌های مختلف معطوف به شفافیت شامل شیوه های حسابداری، نظارت،‌ افشا و سنجش تدوین شده یا اعمال می‌شود. این استانداردها یا رویه‌ها تلاش می‌کنند ضمن یکدست و سیستمی کردن شفافیت در مدیریت بخش عمومی، از بروز موارد فسادزا نیز پیشگیری کنند. از همین رو تلاش می‌شود فرایندهایی مانند «جریان دریافتی‌ها اعم از حقوق و دستمزد و غیره»، « اموال و دارایی متصدیان»، «شیوه جابه‌جایی افراد از بیرون بخش عمومی به داخل آن و بالعکس»، «نحوه توزیع اطلاعات منفعت رسان»، «نحوه تصمیم‌سازی افراد ذینفع» و ... در بخش عمومی نظام‌مند شده و شفاف شود. ایجاد شفافیت در یک بخش، مثلاً دریافتی‌ها، و مسکوت ماندن در سایر حوزه‌ها، مثلاً دارایی‌ها، ممکن است به انتقال زمینه‌های فساد منجر شود.

۱۶.اجرای سریع و دقیق «قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» می تواند همه زمینه لازم را برای قاعده گذاری دقیق درباره سقف حقوق و مزایای این مقامات و مدیران فراهم می‌کند. طبق این قانون، علاوه بر مقامات تعیین شده در اصل یکصدو چهل و دوم (۱۴۲) قانون اساسی شامل رهبر، رئیس‏ جمهور، معاونان‏ رئیس‏ جمهور، وزیران‏ و همسر و فرزندان‏ آنان‏ ،نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، مقامات منصوب از سوی رهبری، اعضای شورای نگهبان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونان رئیس قوه قضاییه، دادستان کل کشور، رئیس دیوان عالی کشور، رئیس دیوان عدالت اداری، روسای کل دادگستری استان‌ها و معاونان آنها، روسای دفاتر سران سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان رهبری، مشاوران سران سه قوه و دستیاران ارشد روسای سه قوه، دبیران شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیات دولت و شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی، فرماندهان و مسئولان نیروهای مسلح از درجه سرتیپ تمام و بالاتر، استانداران و معاونان آنها، مدیران عامل و اعضای هیات مدیره بیمه‌ها و بانک ها، سفرا و کارداران و نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، رئیس کل گمرک، رئیس کل سازمان امور مالیاتی و نمایندگان دولتی در مجامع عمومی و هیات مدیره ها، اعضای شورای شهر تمام شهرها و شهرداران مناطق کلانشهرها و مشاوران آنها موظفند صورت دارایی خود، همسر و فرزندان تحت تکفل خود را قبل و بعد از هردوره خدمتی به رئیس قوه قضائیه اعلام نمایند. منظور از صورت دارایی عبارت است از کلیه اموال غیرمنقول و حقوق متعلق به آنها، مطالبات و دیون، سرمایه گذاری و اوراق بهادار، موجودی حساب های مختلف در بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری کشور و هر نوع منبع درآمدی مستمر و اموال منقول با ارزش.

۱۷.در کوتاه مدت تصویب قانونی که سقف حقوق و مزایا ( اعم از مستمر و غیر مستمر) را برای مقامات موضوع ماده (۷۱) قانون خدمات کشوری و مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بانک‌ها و بیمه‌ها تعیین کند و هرگونه پرداخت به آنها را به شکل و از هر محلی از جمله اعتبارات خارج از شمول ممنوع نماید امکان پذیر و مفید است. کارگروه تعیین شده از سوی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، پیش نویس طرحی را در این زمینه تهیه کرده است که به پیوست تقدیم می شود.

۱۸.با توجه به پایان مهلت آزمایشی قانون مدیریت خدمات کشوری که در چند نوبت تمدید شده است و در حال حاضر مهلت قانونی آن در سال ۱۳۹۵ خاتمه می یابد،دولتبایستی ساختار پرداخت در قانون دایمی را به گونه ای تنظیم کند که با فرض پذیرش تنوع نظام‌های پرداخت ناشی از تنوع وظایف دستگاه‌های اجرایی، چارچوبی فراگیر و فرادست در حوزه پرداخت کشور ایجاد نماید. این قانون باید از عناصر اصلی زیر برخوردار باشد:

ـ عمومیت دامنه شمول: قوای سه گانه، نهادها و دستگاه‌های مذکور در قانون اساسی و دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و کلیه اشخاص حقوقی وابسته به آنها مشمول احکام این قانون شوند.

ـ تعیین و تعریف کلیه عناصر حقوق و مزایا : ازجمله حقوق، حقوق مبنا، حقوق ثابت، حق مدیریت، حق تخصص، اضافه کار، پاداش، تسهیلات، کمک‌های رفاهی، فوق‌العاده‌های مستمر، فوق‌العاده‌های غیرمستمر و غیره با هدف حذف ابهامات موجود در قوانین و تفاسیر غلط مجریان و لغو و ممنوعیت هرگونه پرداختی خارج از تعاریف فوق. ضمناً هرگونه افزایش مبانی حقوق و مزایا و یا برقراری هرگونه پرداخت جدید ازجمله فوق‌العاده و یا کمک‌ها و خدمات رفاهی توسط مراجع قانونی ذی‌ربط، باید منوط به موافقت شورای حقوق و دستمزد باشد.

ـ تعیین سقف پرداخت حقوق و مزایا برای همه سطوح : هرگونه پرداخت علاوه بر احکام حقوقی و قراردادهای به‌کارگیری، صرف‌نظر از محل تأمین اعتبار (ازجمله اعتبارات خارج از شمول) و شکل پرداخت آن(نقدی یا غیر نقدی)، باید دارای تناسب با حداکثر حقوق و مزایای مستمر موضوع ماده (۷۶) قانون مدیریت خدمات کشوری باشد. همچنین پرداخت‌هایی که به موجب قوانین عام و خاص نظیر ماده (۷۳) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده (۲۱۷) قانون مالیات‌های مستقیم برای برخی از دستگاه‌های مشمول این قانون در نظر گرفته شده است، باید با حقوق و مزایای مستمر موضوع ماده (۷۶) قانون مدیریت خدمات کشوری دارای تناسب باشد. علاوهبر آن عناصر و سطح پرداخت به افراد موضوع ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری و همترازان آنها، رؤسا، مشاوران، معاونین و مدیران دستگاه‌ها و مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره‌ (موظف و غیرموظف) و سایر ارکان بانک‌های دولتی، بیمه‌ها و شرکت‌های دولتی و سایر سازمان‌ها و شرکت‌ها، باید در چارچوب قانون مدیریت خدمات کشوری مشخص باشد و هرگونه پرداخت از هر محل از جمله اعتبارات خارج از شمول، درآمدهای اختصاصی، اعتبارات متفرقه، اعتبارات موضوع ماده (۲۱۷) قانون مالیات‌های مستقیم، ماده (۳۷) قانون مالیات بر ارزش افزوده و اعتبارات اشخاص حقوقی تابعه و وابسته به آنان ممنوع شود.

ـ ممنوعیت اعطای هر گونه وام، تسهیلات و عناوین مشابه با شرایط خاص و استثنایی به مدیران . پرداخت هرگونه تسهیلات، وام و عناوین مشابه از محل بودجه و منابع عمومی و اختصاصی در اختیار دستگاه‌های مشمول این قانون به مدیران و اعضاء این دستگاه‌های باید ممنوع شود و اعطای تسهیلات، وام و عناوین مشابه به مدیران شرکت‌ها، نهادها و دستگاه‌های موضوع ماده (۱) توسط بانک‌ها و مؤسسات اعتباری صرفاً با رعایت قوانین و مقررات عمومی حاکم بر بانک‌ها و مؤسسات اعتباری ازجمله مقررات مربوطه به سود تسهیلات امکان پذیر باشد.

ـ تعیین ضمانت ‌اجراهای مناسب و کارآمد: به‌گونه‌ای که در صورت تخلف ازسوی هریک از مقامات مسئول، مجازات‌های مؤثری مشخص شده باشد.

ـ‌ پیش‌بینی سازوکارهای نظارتی مؤثر: تحقق ضمانت ‌اجراهای مقرر برای تخلفات صورت ‌گرفته مستلزم استقرار سازوکار نظارتی مستمری است که قادر باشد عملکرد دستگاه‌ها را در خصوص نظام پرداخت مورد نظارت قرار داده و با تخلفات احتمالی برخورد نماید. در کنار این موارد افشای دارایی‌ها نیز معیار مؤثری است که پاسخگویی و صداقت مدیران دولتی را افزایش می‌دهد. شفافیت مقام‌های حکومتی در خصوص دارایی‌های خود به منزله یک عامل بازدارنده در برابر فساد به شمار می‌آید.

ـ الزام دستگاه‌های اجرایی به ارائه فهرست اسامی و اطلاعات حقوق و مزایای مدیران عالی، مدیران میانی و کارکنان به شورای حقوق و دستمزد و نهادهای نظارتی کشور.

۱۹. نکته پایانی آنکه اقدامات دولت از قبیل عزل برخی مدیران ، پیش بینی محدودیت هایی در ضوابط اجرایی قانون بودجه ۱۳۹۵ کل کشور جهت پرداخت کمک های رفاهی ، تعیین سقف هایی برای حقوق و مزایای مدیران عامل و اعضای هیات مدیره بانک ها و پرداخت تسهیلات بانکی به آنها و غیره تا کنون مناسب بوده و امید است با انجام اقدامات لازم برای بازگشت وجوهی که بر خلاف قوانین و مقررات پرداخت شده است به بیت المال تکمیل شود.
 
کلمات کلیدی : فیش حقوقی+حقوق مدیران+حقوق+حقوق های نجومی
 
K
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۱:۵۶:۳۹
مهمترو اساسی تر از حقوق دریافتی ،ارزیابی موجودی منقول و غیر منقول مدیران فعلی و سابق از نظر همخوانی با دریافتی می باشد اگر همخوانی ندارد یعنی یه عملیات غیر قابل توجیه مالی انجام شده,در ضمن اگه چیزی پیدا نشد صداقت و امانتداری مدیران ثابت میشود (3805726) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۶:۱۷:۵۴
نکته کلیدی اینه
1- برکنار کردن مدیران خاطی و جایگزینی دیگران راحته چون الحمدالله ما ایرانی ها همه مدیریم! و ضعف عملکرد مدیریتی نتایج اش زود معلوم نمیشه
2- اصل و ام الفساد حقوق ها و پرداخت های بالا وزارت بهداشته کمی هم وزارت دارایی و شاید نفت
3- یادمون باشه که وزارت بهداشت یه مانع سیستماتیک یعنی کمبود پزشک گذاشته که باید اونو حل کرد صرف مقابله با پرداختی های بالا در کوتاه مدت خوبه اما در بلندمدت فقط فراوانی پزشک در حد استانداردها است که جوابگو هستش (3806312) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۲:۱۵:۳۵
همه اینو فهمیدن که در بهداشت انحصار درست شده ولی نماینده های مجلس هیچ کاری نمیکنن. (3806834) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۱۰:۴۷
شما حاضری در دمای ۵۰ درجه زیر افتاب روی سکوی نفت کار کنی؟
یا در منطقه محروم پزشکی کنی؟ (3806925) (alef-11)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۸ ۰۰:۴۷:۱۹
آقای عزیز باید عرض کنم که من خودم یکی از کارکنان اقماری یکی از شرکت های پیمانکاری و خصوصی شرکت نفت هستم که در یکی از مناطق حفاری روی دکل کار میکنم باید خدمتت عرض کنم که تمامی کارکنانی که روی دکل کار می کنند از شرکت های خصوصی و پیمانکاری هستند که با حقوق ناچیز در این شرایط روی دکل و مناطق عملیاتی در حال کار کردن هستند و کارمندان رسمی و ستادی شرکت نفت که پشت میز می نشینند و فقط نقش نظارت رو دارند و عملا هیچ زحمت خاصی انجام نمی دهند با حقوق های کلان و پاداش و مزایای گزاف دریافت می کنند ، منظور ما این کارکنان هستند که به صورت ستادی و پشت میز در شرکت نفت کار می کنند که متاسفانه در حال حاظر اکثر نیروهای رسمی شرکت نفت این چنیند ، و در ضمن خیلی دیگه از ادارات و سازمانها هم در شرایط سخت مشغول به خدمتند برادر من در سازمان آب و برق در مناطق دور افتاده و سخت کار میکنه و یا معلمانی که در مناطق محروم و بدون هیچ امکاناتی با خطرات زیاد باید مسافت زیادی برن تا به محل خدمتشون برسند چرا اونها باید یک دهم کارکنان ستادی شرکن نفت حقوق بگیرند و خیلی دیگه از شغها که با خطر جونشون و تهدید میکنه مثل پلیس و ماموران آتش نشانی که با بدبختی زندگی می کنند . (3809943) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۷ ۱۴:۲۹:۲۹
و البته کمبود پزشک (اگه واقعیت داشته باشه) باید ۹۰ درصد کمبود پزشک از طریق دارندگان مدرک کارشناسی گروه علوم پایه مهندسی و... تامین بشه و فقط ده درصدش از کنکور سراسری , این خلاف عدالته که جمعیت قلیل دهه هفتادی ها با درصدهای اندک و رقابت ناچیز و سطح علمی بشدت پایین وارد حرفه خطیر پزشکی بشوند و با سلامت جامعه بازی کنند اگر کمبود پزشکی باشه ما دارندگان لیسانسهای وزارت علوم حاضریم با شرکت در یک آزمون مشابه آزمون لیسانس به پزشکی البته با شرایط ساده تر و محدودیت کمتر این کمبود را رفع کنیم نباید حق دهه شصت نادیده گرفته بشه. (3809014) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۱:۰۶:۱۲
بهتر است به چند شغله بودن و عضویت در هیئت مدیره شرکت ها هم بررسی کنید مخصوصا اقایان وزیر و معاونین و مدیران (3806752) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۰۸:۵۴
فیش حقوقی خود اقای توکلی رو میشه لطف کنید؟و البته فرزندانشون رو
تا ببینیم حقوق نفتی ها در ۵۰ درجه بیشتره یا اقای توکلی زیر کولر
الکی گیر دادید به همه.فقط خودتون خوبید (3806920) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۰:۲۴:۰۲
دولت باید تمامی مدیران بازمانده از دولت قبل را برکنار کند و اصولگرایان هم نباید در این زمینه کارشکنی کنند . (3807418) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۰:۵۹:۵۲
چرا باید مستثنی وجود داشته باشه اخه مگه چه کار شاقی می کنند که باید مستثنی بشن کارمندان دولت که همگی در وقت اداری در حال اینترنت بازی و موبایل بازین وقت نهار و نماز دو ساعته دارند بعد چون کارها می ماننند در وقت اضافه کاری مثلا کار می کنند خوب این که نمی شود خدایی تمام استثنا ها را باید حذف شود و یکسان شوند و بر تمام اموال مسئولین نظام از روز کار امدن تا حالا هم باید بررسی شود خدایی مملکت اسلامی داریم از کشورهای امپراتوری هم بدتریم همه دارن میخورن فقط مونده یک عده بدبخت بیچاره این وسط (3807477) (alef-11)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۳:۳۰:۲۷
احسنت ، قانون خدمات كشوري و هماهنگ حقوق بايد براي همه وزارت خانه ها و دستگاه هاي اجرايي و شركت ها به طور يكسان و بدون هيچ تبعيضي اجرا بشه و مثل قبل شركت هايي همچون شركت نفت و مجموعه وزارت نفت و يا شركت مپنا و ....كه چندين برابر ادارات ديگر حقوق و پاداش كلان از بيت المال به كارمندانشون پرداخت مي كنند ، مستثني نشن و از اجراي قانون به بهانه هاي بي اساس شانه خالي نكنن. (3805923) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۸:۱۳:۰۱
چرا از این منفذهای قانونی و سوراخهای قانونی برای افزایش حقوق کارگران وجود ندارد, مثل اینکه اینجور سوراخهای قانونی را با بتون و سنگ گرفتند (3806492) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۸:۳۸:۳۳
شما در مورد نفت نظر نده. برای قطره قطره تولید آن صد ها متخصص و تکنیسین قابل عملیاتی در مناطق سخت کشور و در بدترین شرایط آب و هوایی در خشکی و دریا فعالیت میکنند تا بودجه کافی برای اداره کشور بدست بیاید و شما از گرسنگی نمیری. هنوز پس از بسیاری فشار ها و کاستی هایی که به این صنعت حیاتی مملکت با دیدگاه هایی از جنس شما وارد شده این صنعت بحمدالله سرپا است و از نظر متخصصین در خاورمیانه رتبه اول را دارا است. شما اگر ادعا داری بیا و در آن مشغول به کارشو ( البته اگر پذیرفته شوی) و بعد اظهار نظر بفرما. (3806537) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۹:۳۵:۱۴
قانون باید اجرا بشه ؛ نفتی ها نمی تونند برن جایی دیگه (3806612) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۷ ۱۳:۲۱:۰۶
در اثر یک تصمیم نسنجیده در مورد مزایای کارکنان نفت در جنوب در سال ۱۳۶۱ توسط وزیر وقت حدود ۶۰ در صد نیروی متخصص طراز اول این صنعت را ترک و عمدتا به خارج از کشور مهاجرت و برخی در شرکت های خصوصی داخلی مشغول به کار شدند که این باعث لطمه شدید به بدنه نفت در جنوب شد، پس از حدود ۸ ماه آقایان به اشتباه خود پی برده و همان مزایا را مجددا با باز پرداخت آن به کارکنان برگرداندند . صنعت نفت را نمیتوان بازیچه قرار داد. شرایط با سازمان های دیگر متفاوت است. (3808929) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۰:۲۸:۲۲
شما نظر بده که داری خوب استفاده می‌کنی
فکر می‌کنی بقیه نشستن دارن بادشون می‌زنن (3806708) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۰۰:۱۷
دقیقا! بد نیست هرکسی که میاد درباره مشاغل دیگه نظر میده اول شغل خودش رو بگه تا بفهمیم با کی طرفیم! مثلا طرف بیکاره تا کلاس پنجم درس خونده بعد میاد میگه چرا ظرفیت تخصص پایینه! انگار اگه دو برابر بشه اون میتونه متخصص مغز و اعصاب بشه! (3806894) (alef-11)
 
الف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۸:۵۴:۲۷
در زحمت بسیاری از کارکنان نفت شکی نیست اما دلیل ندارد مدیرعامل یک پالایشگاه به بهانه خصوصی شدن این قدر قلدر شود که تمام خطوط قرمز را زیر پا بگزارد و فقط در یک قلم 80 میلیون تومن پاداش برا خودش بنویسد و در پاسخ به اعتراض یک کارمند بگوید ؛ هر وقت مرا به محاکمه کشیدند خودم جواب میدهم!
امیدوارم منظور شما این دسته از کارکنان نفت نباشد. (3807307) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۷ ۱۲:۵۱:۰۴
نفت ارث پدری شما نیست! ثروت ملی است. کسانی که در این صنعت کار می کنند از اینها بهره ای ندارند مفتخوران هستند که بهانه های دروغین می اورند! (3808889) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۳:۳۳:۴۳
دریافتهای خارج از فیش حقوقی چی میشه- وامهای کلانی که خارج از فیش با اعمال نفوذ دریافت میشه مشکل اصلی بود که هیچ اشاره ای به ان نشده- دریافت زمین موافقتهای اصولی و..... که منشع اصلی فسادها هستند کجا مشخص میشه-این نامه فقط کارمندای بیچاره که مرغ عروسی وعزا هستند رو هدف قرار میده- اگر طرح قانون دارایی مسوولین اجرایی بشه تکلیف بسیاری از مسایل روشن میشه ولی مشکل اینه که کی باید دارایی قضات و قوه قضاییه رو کنترل کنه (3805936) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۲:۱۴:۰۰
تحقیق و تفحص از وزارت بهداشت الان خیلی خیلی لازمه. (3806832) (alef-11)
 
درخواست بازنشستگی مدیران بانک ها و بیمه های دولتی جهت دریافت پاداش پایان خدمت نجومی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۳:۳۹:۰۶
لطفا ضوابط جدید در پرداخت حقوق و دستمزد را سریع تر بصورت شفاف و قانونمند با داشتن حداقل و حداکثر کاملا مشخص به اجرا درآورید چرا که مدیران بانک ها و مدیران بیمه ها اعم از بیمه مرکزی و بیمه ایران ، در صف درخواست فوری بازنشستگی هستند تا فورا پاداش پایان خدمت را دریافت کنند تا کسری حقوق و پاداش پایان خدمت شامل حال آنها نشود دو بند فوق العاده ویژه و فوق العاده خاص جهت مدیران حداکثر به 8 میلیون تومان می رسد و پاداش پایان خدمت فقط بر اساس همین دو بند نزدیک به 240 میلیون تومان می باشد حال آنکه مدیران در کنار این دو بند ، بندهای کامل حقوق و مزایا را دارند که حقوق نجومی می شود و در کنار آن پاداش پایان خدمت میلیاردی خواهد شد. (3805949) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۸:۱۵:۰۸
همه از این قانونها خبر داشتند, اما چون این قانونها به سود خودشان بود, حرفی نمی زدند, (3806495) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۴:۴۲:۳۰
یه سوال:
میزان کارانه و دریافتی های پزشکان در وزارت بهداشت و تامین اجتماعی بررسی شده است؟ (3806084) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۷:۳۲:۳۵
گزارش مرکز پژوهش های مجلس شفاف اعلام کزده است که بخور بخور پزشکان در وزارت پزشکان ادامه دارد. اونوقت جناب حریرچی دیروز از رابطه عدم دریافت پول زور و اپیدمی آب مروارید در کشور صحبت کرد. از افاضات دیگر حریرچی این بود که ما حقوق نجومی تو وزارتخانه پزشکان نداریم. حالا لطفا از حریرچی آب مروارید شناس سوال شود شما که میگی حقوق نجومی تو وزارت پزشکان نداریم پس چرا مرکز پژوهشای مجلس میگه وزارتخانه شما بخوربخوره. (3806445) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۷:۳۳:۰۹
گزارش مرکز پژوهش های مجلس شفاف اعلام کزده است که بخور بخور پزشکان در وزارت پزشکان ادامه دارد. اونوقت جناب حریرچی دیروز از رابطه عدم دریافت پول زور و اپیدمی آب مروارید در کشور صحبت کرد. از افاضات دیگر حریرچی این بود که ما حقوق نجومی تو وزارتخانه پزشکان نداریم. حالا لطفا از حریرچی آب مروارید شناس سوال شود شما که میگی حقوق نجومی تو وزارت پزشکان نداریم پس چرا مرکز پژوهشای مجلس میگه تو وزارتخانه پزشکان بخوربخوره. (3806446) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۹:۲۷:۲۰
احسنت!
علت اصلی اختلاف دریافتی در وزارت بهداشت همین کارانه هاست! ولی مشکل اینه که تو فیش حقوقی نمیاد. من پرستار بخش روانم و با حداقل 120 ساعت اضافه کاری کارانه ماهانه م حدود 400 میشه! حالا خودتون قضاوت کنید ی پزشکی که در یک ماه فقط 68 ساعت در بیمارستان حضور داشته چرا باید کارانه چند میلیونی بگیره!!!من مدرک مستندی ندارم که اراىه بدم ولی وضع مالی پزشکا و ماشینایی که سوار میشن همه چیز رو نشون میده. بی عدالتی موج میزنه! (3806600) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۷ ۱۴:۳۵:۳۸
ریاست وزارت بهداشت باید بصورت شورایی متشکل از تمامی رشته های وزارت بهداشت باشه الان متاسفانه پزشک سالاری هستش و حقوق پرستاران و سایرین پایمال میشه. (3809024) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۴:۴۵:۵۹
اقا با پزشکان برخورد قاطع کنید پزشکی که نمیخواد به کشور خدمت کنه و داره گردنه گیری میکنه مدرکش و مجوزش رو باطل کنید اینها خیلی گردن کلفت بازی درمیارن مجوزش رو باطل کنید و مدرکشون رو هم ندین ببینیم میخان چیکار کنن الان چند ماهه رو اوردن به تهدید، قانون باید با قاطعیت شراغشون بره
در کشور دوره پزشکی به این شرط راه اندازی شد که کمبود پزشک برطرف بشه نه اینکه بیان ظرفیتها رو محدود کنن بعد انحصار ایجاد کنن وگردنه گیری کنن هدف از تاسیس رایگان این دوره ها این بوده در درفترچه کنکور هم با بسط و اشباع و به تفصیل جریان رو توضیح داده کسی که نمیخاد، مدرکش نباید داده بشه میتونه بره جای دیگه ای از اول پزشکی بخونه اینجا از این خبرا نداریم پول و درامد نفت مفت نیست صرف اموزش رایگان برای باج گیری بشه
از یک طرف میگن هندی ها نمیان اینجا از یک طرف میگیم چرا خودت نمیری هند؟ چیزی نمیگه از طرف دیگه میگن مدرک ما از مدرک المان معتبر تره!!!! په چرا المان نمیری؟ میگه من که این هم سختی! کشیدم باید همینجا هم جبرانش کنم و جامعه رو بچاپم (3806093) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۰۱:۴۳
شغل شریف خودتون چیه؟ (3806896) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۴:۵۱:۳۴
در امد بالای یک پزشک در مطب شخصی خودش , مشکلی ندارد و به خودش مربوط است, مثلا مردم ميتوانند مراجعه نكنند، همچنان که پزشک متخصص وجود دارد که در ماه مراجعه کننده ای ندارد, و در امدش نهایتا 3 میلیون است, باید با حقوق مدیران وزارت بهداشت برخورد شود که حقوق از بیت المال دریافت میکنند, (3806111) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۰:۰۵:۵۸
والله ما می ریم بیمارستان پیش دکتر ... می گه « چته !؟ » می گیم فلان مشکل رو داریم ، می گه « عصر بیا مطب »

کلا باید زدن مطب توسط دکترها رو غیر قانونی اعلان کرد ... (3806674) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۲:۲۲:۳۴
کی میگه ربطی نداره. پس قانون رو گذاشتن برا چی؟ از یه طرف انحصار ایجاد کردن از اونطرف هر چی میخوان میگیرن. اگه انحصار تو نون هم ایجاد بشه شما نمیری نونو دونه ای ده هزار تومن بگیری؟ میری میگیری. (3806848) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۴:۵۲:۴۷
مراقب بایست بود مبالغ نا متعارف بیرون از سیستم فیش حقوقی پرداخت نشود. چون ممکن است برای نشان ندادن درفیش حقوقی چنین مبالغی بصورت غیر سیستمی پرداخت شود. در چنین وضعیتی فیش حقوق متعارف خودرا نشان میدهد در حالیکه بیرون سیستم فیش حقوق مبالغی به حساب ها واریز شده است. (3806115) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۴:۵۴:۲۰
همه اعم از پزشک عمومی و داروساز, و پرستار و... باید در بیمارستان دولتی با حقوق کم کار کنند تا کارانه رییس و چند نور چشمی, به موقع پرداخت شود, در حالي كه ان ريس از من پزشک عمومی, 3 سال بیشتر درس خوانده, (3806118) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۴:۵۶:۴۶
جالبه!!! اقایان خودشان قانون شکنی میکنند, و از ان سو مردم را دعوت به قانون میکنند (3806126) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۵:۰۴:۲۴
به مدیران و خودشان که میرسد همه قوانین در جهت پاداش و کارانه و حق ماموریت و افزایش حقوق و مزایا می باشد اما به کارگران که میرسد همه قوانین در جهت جلوگیری از افزایش حقوق و پاداش و تورم زا بودن و شلاق و داغ و درفش است (3806157) (alef-13)
 
hamed
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۵:۰۹:۲۰
آقایان جلالی و توکلی
لطف بقیه مراکز را رها کنید و فقط نفت نفت نفت و باز هم نفت را بررسی کنید خصوصا پژوهشگاه صنعت نفت . عمق فاجعه را انجا خواهید یافت . (3806171) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۸:۰۸:۳۸
فعلا که وزارت بهداشت با کارانه های نجومی دست همه وزارت خانه ها رو از پشت بسته و کسی جرات نداره بهشون بگه بالای چشمتون ابروه. ببینیم آیا اراده ای برای برخورد با این وزارت خانه وجود داره؟ (3806487) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۹:۲۲:۵۶
من امروز فیش حقوقی دیدم که مخ سوت کشید... درامد 37 میلیونی برای یک کارمند ساده اداره دارایی در شهرستان... آقای توکلی این اداره داری رو کی باید نظرات کنه؟ چطور من کارمند اداره کار یک بیستم اینها حقوق می گیرم؟ جالب تر اینکه اداره دارایی و وزارت اقتصاد کلا روزه سکوت گرفتن (3806591) (alef-13)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۵:۴۶:۵۸
خب چرا همزمان بررسی نشه نکنه اونجا هم خبریه که اینطور هول برت داشته (3807232) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۵:۱۹:۰۲
از الف متشکرم به دلیل اینکه اجازه داد انتقاد از پزشکان مطرح بشه و مردم کامنتهاشون رو بخونن و این دوستان رو بهتر بشناسن (3806194) (alef-3)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۵:۲۲:۲۹
بحث فیش های نجومی فقط برای تسویه حساب های سیاسیه و هیچ نفعی برای مردم نداره. بعد از برکناری یکی دو تا مدیر به صورت نمایشی و دادن پست های بهتر به اونا یا خروجشون از کشور و رفتن به ونکوور کانادا نتیجه دیگه ای نداره چون این بالادستی ها مدیرن که این مبالغ رو بهشون می دن و به هر کسی هم پول بدی نمیگه نه نمی خوام زیاده. اگه هدف از افشای این فیش ها این بود که بگه به بقیه اقشار جامعه و معلم و کارگر و ....هم باید حقوقی در شان یک زندگی محترمانه و حداقلی بدن هدفش قابل ستایش بود ولی می دونیم که بعد از انتخابات این بحث جمع می شه و دوباره روزی از نو و روزی از نو. (3806207) (alef-11)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۵:۳۱:۲۱
بنابراین، وزیر اقتصاد و و وزیر بهداشت و آقای نوبخت و خود آقای روحانی هم برای این پرداخت های غیرمتعارف خودشان مقررات تصویب کرده اند حالا می خواهن. با کی برخورد کنند ؟؟ با خودشان!!! پس بی دلیل نیست این برا ی او نامه می نویسد آن برای این نامه می نویسد ، یکی میگه غفلت بوده یکی عذرخواهی می کنه یکی از این حقوق ها دفاع میکنه یکی مردم را تهدید به دست از کار کشیدن یکی به مردم ناسزا میگه یکی وعده برخورد میده، یکی به گردن دولت قبل میاندازد فریدون هم میگه من نبودم، آقای روحانی و قاضی هاشمی و طیب نیا هم تا حالا کسی را برکنار نکرده اند ، ربیعی صدقی را برکنار کرد اون هم گفت من و حسین فریدون در صرافی در سال ۹۰ و سالهای بحران شریک بودیم یعنی فریدون هم بوده، خلاصه اینا اینجورا تصویب کرده اند اینجوریها شده، و حالا موندن چه جوری میشه جمعش کرد. (3806222) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۵:۳۱:۲۹
خدا پدر این دولت رو بیامرزه که علیرغم نیت تخریبی افشاگری ها بدون هیچ هیاهویی با همکاری سایر ارگان ها برای حل معضل تلاش میکنه. نه اینکه مثل دولت قبل در مقابل شروع به اتهام زنی و پرونده سازی بکنه. (3806223) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۶:۰۴:۳۲
حل مشکل؟
از 950 مدیر فقط چندنفر استعفا و نه حتی عزل شدن!
بعد رییس محترم جمهور گفتن کار غیرقانونی نبوده(حقوق 234 میلیونی) و صرفا عادلانه نبوده. آیا این تلاش برای حل مشکله؟
آیا این که برادرشون دارن راست راست می گردن حل مشکله؟
دولت قبل برای چه کسی پرونده سازی کرد؟
پرونده سازی یعنی این که صبح تا شب روزنامه ایران که از پول بیت المال روزگار می گذرونه برای سیاسی کاری به افراد جناح مقابلش دروغ ببنده بدون کوچکترین مدرکی؟ (3806293) (alef-13)
 
یک ایرانی
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۵:۳۲:۱۴
۳۷سال از انقلاب گذشته بجای اینکه روز به روز انصاف وجدان کاری ملی گرایی حمایت از محرومان در مسیولین ما بیشتر شود چیزهایی میبینیم که جز تاسف چیز دیگری نمی توان گفت.کجاست عدل علی،سادگی علی، حالا تصویب میکنند مدیر ۷ برابر من کارمند معمولی حقوق بگیرد. چرا لطفا یک آیه ،حدیث ،یا دلیل قرآنی بیاورید. (3806225) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۸:۰۷:۴۰
احسنت, (3806483) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۱:۳۲:۱۸
شما اگر اط سرمایه داری انتقاد کنید حتی یک اکمنت ساده هم اجازه درج شدن ندارد
مارکسیسم هم کفر است
اقایان برین ببینیم تا کجا میرین (3807130) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۸:۳۸:۵۷
دوست عزیز مدیر بابت حق مدیریتش باید بیشتر از شما بگیرد. مثلا اگر شما در اداره خود خراب کاری بکنید اولین کسی که باید جواب بدهد مدیر شما است مثل همین الان که حقوق ها و پاداش ها رو یکی دیگه گرفته ولی مدیرشان (رییس جمهور ) داره چوبش رو می خوره و از مردم عذر خواهی می کنه . لطفا یک کم سطح دید خودتان را بالا ببرید. این قانون همه دنیا است و ایران هم تافته جدا بافته و جدای از بقیه دنیا نیست (3808024) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۵:۳۸:۰۴
هر کس نمیخواد بفرستید خارج یا بخش خصوصی ببینیم اینطور 200 و 300 میلیون بهش میدن ..والا اگه پزشک ایرانی بره پاکستان مدرکش قبول نیست چون فقط لابی دارند (3806239) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۵:۴۴:۳۹
سازمان مدیریت و برنامه ریزی هم سری بزنید (3806257) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۵:۵۳:۴۶
پس ارگان هایی که زیر نظر دولت نیستن چی؟ سایر قوا... این سیستم باید همه رو شامل بشه... مجلس ..قوه قضاییه..نیروهای نظامی (3806274) (alef-13)
 
خسرو گار س چی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۶:۰۰:۰۸
با سلام و احترام

با کسب اجازه از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی - کمیسیون اصل 90 و سایر مراجع نظارتی .. قابل تامل است :

پیش فرض : مجلس در راس امور است ...... مجلس بر اساس وظیفه قانونی خودشان به فساد حقوقی ورود کردند ....... مجلس قرار است از طرف مردم به اصلاح قوانین ناقص و ظالمانه اقدام و خاتمه بدهد .... .....و .........

1- بر اساس پیش فرض ذکر شده "" چرا باید بر اساس قانون گذشته ، این چهار گروه: اعضای هیات علمی دانشگاه ها، قضات، دیوان محاسبات کشور و کادر سیاسی وزارت امور خارجه فاقد سقف حقوق باشند ؟؟؟ لطفا مجلس و دولت تدبیر نمی خواهند به این وضعیت بی قانونی گذشته قانونی اصلاح و اقدام کنند ؟؟؟....( سخنان اکبر شیر محمدی مدیر کل فنی بازنشستگی کشوری )
2- مجلس اسلامی گفته می شود در راس امور است ... نمی خواهند حالا که دولت عزم جدی ندارد شرایطی را فراهم نمایند که هیچ فردی در نظام جمهوری اسلامی کشورمان در چند و چندین هیات مدیره با ذوق زدگی عضو نشوند و نباشند، اقدام نمایند ؟؟؟
3- مجلس شورای اسلامی بر اساس بند "" ب "" فرمودند : ...فوق‌العاده شغل برای مشاغل تخصصی و پیچیدگی وظایف، به میزان سی درصد مجموع حقوق و فوق‌العاده‌ها به غیر از فوق‌العاده جذب..... مجلس نمی تواند : الف ) از دو فوق العاده یکی را در نظر بگیرد ؟؟.... ب ) یا معیار سی درصد را تقلیل دهد ؟؟؟... وضعیت جامعه را در نظر بگیرید .... شما اگر بگویید 50 درصد..... از فروش نفت این کشور و از جیب این دولت و مردم هزینه می شود .... لطفا توجه و تامل بفرمایید ..... اقتصاد مقاومتی را فعلا .........
4- بر اساس تبصره مجلس که فرموده صندوق می تواند .........پرداخت مبالغی نظیر ایاب و ذهاب، مسکن، خواربار، نوبت کاری، حق‌التحقیق، حق‌التدریس، حق‌الترجمه، حق‌التألیف در حدود اعتبارات مصوب اقدام نماید....... چند درصد مدیران نیازمند حق خواربار .... حق مسکن ..... حق نوبت کاری .... می باشند در خصوص تالیف نیز به غیر از اندکی از مدیران بقیه از اینترنت ........... می شود تالیف .............. لطفا راههای پیشنهادی را محدود نمایید نه اینکه راه سوءاستفاده را بیشتر از گذشته باز تر نمایید ؟؟/
5-"" موارد خاص "" را مجلس محترم محدودتر نمایند ..... دولت نه تنها محدود نمی کند بلکه خودش پایه گذار می باشد ........
6- مجلس فرموده اند : ... رسیدگی به دارایی مسوولان و مقامات ...... مردم خئاهان ظلم نیستند ... مردم مانع پیشرفت مادی مسوولان نیستند ...... مردم خواهان این نظر نیستند مجمع تشخیص مصلحت نظام و سایر مراکز بررسی و نظارت بگویند دارایی ها بررسی شد هیچگونه شرمیه اضافی به دارایی مسوولان و مقامات در این چند سال اخیر اضافه نشده است ... پس مردم یک سوال مطرح می کنند چطوری اگر چیزی اضافه نشده است مضع ان ها خوب تر از گذشته شده است ؟؟ اگر چیزی اضافه نشده است پس چطوری آن ها فقیر نمی شوند ؟؟و چطور .......
7- مجلس محترم در گزارش جمع بندی فرمودند : ..... بی توجهی یا بی‌تفاوتی و فقدان نظارتقوه مجریه در هشت سال گذشته.....کاملاً آشکار است..... به نظر نمایندگان محترم مجلس و همه مقامات این نظام افکار عمومی یک سوال و یک انتظار دارند به خاظر این بی توجهی حداقل انتظار نباید تغییرات گسترده در مسوولیت های این سازمان های نظارتی انجام بگیرد ؟؟؟...... یا فعلا ......
8- مردم و افکار عمومی سوال می کنند خواهان ظلم به افراد م مقامات نیستند اما اگر مدیری عزل می شود ، بعد از چند ماه نشوند مدیران معزول در پست های دیگر دوباره مشغول به کار شده اند .....
9- و غیره ......
نتیجه : الف ) بر اساس تعاریف "" نجوم و کهکشان "" سیستمی از ستارگان، معنا می دهد ... مدیران اندک ذوق زده از جهتی شباهت به کهکشان دارند یعنی هم سیستمی از قانون ناقص سو ء استفاده کردند ....... و هم مانند ستارگان با اقدامی که انجام دادند در جامعه کنونی خوب درخشیدند به طوری که لقب مدیران اندک ذوق زده را به نام خودشان در تاریخ نظام 38 ساله انقلاب به ثبت رساندند ...... ب ) با این گزارش مفصل و ارایه راهکارهای پیشنهادی افکار عمومی همه این اقدامات پیشنهادی و نحوه برخورد با این موضوع را خودشان شخصا پیگیری می نمایند تا د رمواقع مقتضی مسوولان محترم نتیجه را از نزدیک شاهد آن باشند ...... لطفا طوری اقدام کنید تا بعدا سوالی برای مسوولان پیش نیاید ؟؟... و اگر سوال هایی پیش آمد امروز را فراموش نکنند .... با تشکر - گار س چی (3806285) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۶:۱۷:۴۴
حقوق کارکنان بانکها ازکارمندتا مدیر خیلی تفاوت دارد درموردی حتی از کارمندان عادی دیگربخشهاکمتراست لطفابررسی دقیق تری انجام دهید خیلی حق والناس شده خصوصا بازنشستگان بانکها خیلی ضررکردند رسیدگی کنید! (3806310) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۱:۰۸:۱۴
اره خیلی من دارم داییم رو می بینم واقعا در حقش ظلم صورت گرفته (3807491) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۶:۳۶:۲۲
لطفا همانگونه که پیگیر حقوقهای نامتعارف هسنید به فکر پرداخت حقوقهای متعارف هم باشید که ظاهرا برای کسی مهم نیست مثل وزارت دفاع «شرکت هسا» (3806355) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۶:۴۷:۴۷
ذوب آهن و مجتمع فولاد و پتروشیمی ها هم در پرداختی مدیران و کارگران تبعیض فاحشی هست (3806372) (alef-13)
 
احمدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۶:۵۳:۴۷
حقوق نامتعارف مدیران شرکت شهرکهای صنعتی هم بررسی شود! (3806382) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۷:۰۸:۰۷
امیدوارم مسئولان ما فهمیده باشند که چرا اکثر تحصیلکرده هایمان دنبال پشت میز نشینی هستند. بدون هیچ ارزش افزوده ای و تاثیری در تولید ناخالص ملی اما با بالاترین دریافتی. متاسفانه این اتفاق باعث یاس در بدنه جامعه شده است. شعار اقتصاد مقاومتی هم بیشتر به لالایی برای خواب کردن ملت شبیه است. الف جان متاسفانه سانسور می کنی. همین که یکی بیاد بگه فلان شخص دریافتی نامتعارفی دارد سریع واکنش نشان می دهند که تهمت هستش مصداق های فراوانی در اطرافمان وجود دارد که دلمان را به درد می آورد. چرا کسی اسمی از دستگاه قضا نمی آورد؟ چرا کسی نامی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام نمی آورد؟ چطور کارمند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام می تواند خانه و مغازه میلیاردی در شمال تهران بخرد؟ قاضی رو میشناسم که آپارتمانهای خریداری شده اش رو به نام باجناقش می زنه و برای جلوگیری از اختلاس طرف دخترش رو برای پسرش گرفته!!!!!!!!! دستگاه قضا!!!!!!!!!!! (3806404) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۷:۳۹:۴۲
شما رو بخدا وزارت بهداشت رو دریابید .اخه چرا باید حقوق وزارت بهداشتیها چند برابر دیگر کارمندان باشد .بی عدالتی رو چه کسی باید از بین ببرد اقایان نماینده (3806456) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۷:۴۵:۰۱
با این وزیر بهداشت فساد اقتصادی از بین نمیرود چون هم از پزشکان دفاع میکند و هم پولهایی که به پزشکان میدهند در فیش حقوقی نیست و به پرستاران فشار شدیدی در این طرح تهوع سلامت وارد کرده به اسم این که به نفع مردم است و گزارش الکی به مردم و مراجع میدهد ولی از دولت پول یارانه را به اسم این که دکتر زیرمیزی نگیرد به جیب پزشکان شدیدا وارد کرد از این وزیر ومعاونهایش باید در مجلس استیضاح شوند پرستار به سابقه ده سال نرسیده دچار انواع بیماریهای جسمی میشود چرا باید پرستار تمام کار بخش را به مدت حداقل هشت ساعت بکند ودر معرض انواع بیماریها شود و بیشترین وقت را در تیم درمان با بیمار و همراه در بدترین شرایط کاری بگذار ند ولی هنوز تعرفه پرستاری را که در مجلس تصویب شده اجرا نمیکند و کارانه صدقه خوری پزشک میدهند آقای روحانی تورو به ناموس زهرا به داد جامعه بیمار پرستاری برسید وضع جامعه پرستاری از نظر مادی بسیار اسفناک است کمک و نظر ویژه به طور اورژانسی کنید (3806460) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۷:۵۹:۵۱
خوب طبق نوشته بالا كسى مرتكب خلاف نشده است كل دريافتى ها طبق محورها صادر شده سال ١٣٨٦ تا ١٣٩٢.اقاى توكلى خوانندگان عزيز من كارمند يا مدير وقتى خود دولت يا ما فوق من محاسبات و پاداش و مزايا بمن بدهد و كليه دريافتى ها طبق اين بخشنامه ها محاسبه و با فيش و سند به حساب من واريز شد ايا من دزد هستم ايا من خائن به كشور هستم با تشكر (3806473) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۹:۲۲:۲۸
کدام محاسبات این محاسبات در وزارت پزشکان فقط مال آنهاست چیزی را عرف می کنند و می گویند قانون است ولی قانون تعرفه پرستاری را که هشت سال پیش در مجلس تصویب شده اجرا نمی کنند و میگویند بودجه نیست در صورتی که آن کاری که پرستار با آن کمبود نیرو با مشقت در بخش انجام میدهد به اسم تعرفه پزشکی و با چندین برابر به پزشک میدهد آن هم که از وضعیت محاسبه کردن کارانه هاست که معلوم نیست بر اساس کدام ظابطه و قانون است چه کسی نظار ت میکند پرستار مگر میتواند احقاق حقوق کند همه پزشکند (3806590) (alef-13)
 
علوی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۹:۲۴:۴۸
صریح بگو، به جای شما که نجومی پول گرفتی، آقای روحانی و طیب نیا و و قاضی هاشمی و نوبخت که مصوبه این پرداخت ها را تصویب کردند باید پول ها را پس بدن ، و برکنار بشن، البته این هم حرفیه، درسته ، اما شما هم که میلیاردی بیت المال را هاپولی کردی، بیخود به شما این مدیریت ها را ندادند، یک رفاقتی ، یک خدمتی ،یک چیزی از قبیل دوستی یا فامیلی یا آشنایی با مثلا حسین فریدون بوده ، این خیلی نامردیه که حالا شانه خالی کنی، و همه مسولیت را گردن اونها بیاندازی. (3806593) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۸:۲۳:۰۹
معلمین سالهاست داد زدند اما کسی نشنید! (3806505) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۷:۱۹:۲۰
معلمها سه میلیون حقوق می گیرند چهار ماه توی خانه هستند وسه روز در هفته سر کلاس میروند بازم می نالند (3807265) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۷ ۱۳:۰۹:۳۹
3ملیون رو از کجا آوردی ؟!!! 1ملیون و900 با کسورات فوقش 1و 200!!! (3808908) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۸:۳۹:۵۹
در خصوص بند اولت آن چهار گروه میزان کسر بازنشستگی و مالیات بیشتری میپردازند. اگر خوابی بیدار شو. (3806539) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۸:۵۸:۴۴
بهداشت از جیب مردم
نفت از چاههای بی صاحب
بیمه و بانک از سرمایه ها وسپرده های بیزبون و سود مفت (3806555) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۹:۰۶:۴۷
فقط دعا می کنم لابی و مافیای پزشکی مانع رسیدگی به حقوق و کارانه های وزارت بهداشت نشود. باید مشخص شود پول هنگفت طرح تحول سلامت که قرار بود برای بهبود وضع بهداشت و درمان کشور هزینه شود چگونه هزینه شده است. (3806566) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۹:۱۶:۲۴
اقا خواهشا فساد در هییت مدیره های مناطق آزاد رو دریابید..
باید ببینید تو کیش ما ..این مدیران چه ساخت و سازها و پولهای باد آورده ای دارند.. فکر میکنن چون مناطق آزاد همه چی آزاده... آقای توکلی مناطق آزاد و دانشگاه آزاد رو اطرفیان هاشمی به حیاط خلوت فساد تبدیل کردند..متاسفانه خیلی قدرت دارند کسی جلودارشون نیست. (3806586) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۹:۲۳:۲۴
در مورد پزشکان، مهمتر از بحث کارانه، بحث انحصار شغلی است که منجر به توجیه کارانه می شود.
در ایران دو وزارتخانه علوم و فناوری و وزارت صنایع جداگانه هستند و به همین دلیل متخصصان صنایع تسلطی بر پذیرش دانشجویان در رشته های مهندسی ندارند و ما با مازاد متخصص و دکتر برق و مکانیک و ... روبرو هستیم.

اما در ایران بهداشت و درمان، و آموزش پزشکی در یک وزارتخانه ادغام شده است و متخصصین پزشکی برای اینکه درآمد خودشان کاهش نیابد بر کاهش میزان تربیت پزشک و متخصص اصرار می کنند تا به این ترتیب کسب و کار خودشان کم رونق نشود.

این سیاست صحیحی نیست که سیاستگذاری در آموزش پزشکی را به پزشکانی سپرد که علاقه ای برای آنکه رقیب برای خود تربیت کنند نداشته باشند. این سیاست غلط دو دهه دیگر که ایران پیر می شود کشور را با مشکلات بزرگ اجتماعی-بهداشتی-امنیتی روبرو خواهد کرد. باید ظرفیت تربییت پزشک و متخصص افزایش پیدا کند تا انحصار شغلی شکسته شود و دیگر کارانه و زیرمیزی توجیه نداشته باشد. (3806592) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۲:۱۱:۳۲
کارانه همان زیرمیزی است که وزیر بهداشت به بهانه وجود زیرمیزی آن را ایجاد کرده است. اما اگر انحصار شغلی شکسته شود و تعداد متخصصان زیاد باشد، فضا رقابتی می شود و در نتیجه پزشکان به مشتریان خود احترام می گذارند و به آنها مثل گوشت قربانی نگاه نمی کنند. من چند وقت پیش فرزندم را بردم پزشک. او دو برگه از دفترچه را جدا کرد و در دو برگه دارو نوشت که دو بار از بیمه پول بگیرد!!! و کلا 3 دقیقه با منت معاینه کرد و وقتی همسرم سوال در مورد غذاهای لازم برای بیماری کرد، گفت: به سلامت خدانگهدار.
ولی وقتی تعداد پزشکان انحصاری نباشد این اتفاق نمی افتد، اما چون وزارت آموزش پزشکی را داده ایم به دست خود پزشکان کاسب این شرایط به وجود آمده است (3806825) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۷ ۱۷:۲۳:۵۹
اگه قرار به افزایش ظرفیت پزشکی باشه باید قربانیان فبلی این کاهش ظرفیت که بین سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴ با حداقل ظرفیت پزشکی تاریخ دست و پنجه نرم کرده و بدلیل ظلم تاریخی انموقع مجبور به تحصیل در رشته های کارشناسی بی خاصیت شدیم نیز باید سهمیه ویژه از افزایش ظرفیت پزشکی داشته باشیم باید دهه شصتی های نخبه با رتبه های زیر ۴۰۰۰ کشوری بین سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴ (دوران حداقل ظرفیتهای دانشگاهی , دوران انفجار جمعیت دهه شصت , حداکثر جمعیت کنکور سراسری در تاریخ ایران) شناسایی شده و توسط سازمان سنجش برای پذیرش در پزشکی فراخوان شوند تا هم مشکل فوق حل بشود هم حقوق دهه شصتی های نخبه حل بشود راه دوم افزایش پذیرش پزشکی از طریق طرح لیسانس به پزشکی است که دارندگان مدارک کارشناسی فنی مهندسی علوم پایه و... را شامل میشه البته شرایط فعلیخیلی سختگیرانه است و مثلا شرط معدل را باید تا ۱۵ کاهش بدهند یا شرط سن حذف شود. (3809335) (alef-13)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۰:۱۹:۴۹
لطفا وزارت بهداشت را دریابید (3806698) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۰:۳۵:۴۱
با سلام
اینطور که معلومه همه چی داره رو سر کارمندا خراب میشه ونتیجه همه بررسی ها کاهش 200 تا 300 هزار تومانی دریافتی پرسنل و کاهش خدمات رفاهیه.
واقعا مملکت ضعیف کشه (3806719) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۰:۴۷:۱۹
آقا یکی به اینا بگه استعفا بدن و گرنه من استعفا میدم
دیروز توی ژاپن 20 دقیقه برق قطع بوده وزیر نیرو 20دقیقه جلوی دوربین در حالت تعظیم واستاده (3806734) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۱:۰۹:۰۴
اقای توکلی و رسانه های عزیز لطفا از ماجرای قراردادهای ننگین نفتی و کرسنت های گذشته و امروزی غافل نشید... بعید نیست در هیاهوی این فیش و فیش کشی ها... مهدی هاشمی های جدید در حال قراردادهای ننگین تر باشند... حتما خبر قراردادهای نفتی جدید رو شنیدید... فسادهای نفتی بزرگی در پس پرده در حال وقوع هست... امیدوارم روسیاه بشن. (3806755) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۲:۱۲:۵۲
شاه کلید پرداختها در وزارت بهداشت است. (3806828) (alef-11)
 
سعید روشن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۱۴:۳۱
با وجود دستگاه های نظارتی چند لایه با عناوین مختلف از جمله حراست، سازمان بازرسی، دیوان محاسبات در نهادها و ارگانهای دولتی، بروز و پیدایش چنین فسادهای کلان قابل قبول نمی باشد. (3806931) (alef-11)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۴۱:۵۷
جناب آقای توکلی عزیز
تو رو خدا درباره حقوق و مزایای مدیران انرژی اتمی در این دولت و دولت قبل هم تحقیق کنید و به مردم گزارش بدید. شایعاتی مطرحه مبنی بر اینکه در حالیکه معوقه حقوق و مزایای کارمندان در پایان سال قبل پرداخت نشده بود، آقایان در آخرین روز کاری پاداش های چند ده میلیونی بین خود تقسیم کرده اند. یا صحبت از کارت های هدیه چند ده میلیونی هست. همچنین حقوق های چند ده میلیونی.
تو رو خدا نزارید اینها فراموش بشن. (3806984) (alef-11)
 
سید حبیب
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۱:۰۲:۵۵
باسلام ، تنها راه نجات خروج از رکود و بیکاری همینه ، واقعا اقدام دولت و مجلس محترم در تاریخ ثبت و ب نیکی یاد خواهد شد ، لطفا تمام حقوق های نجومی و غیر عادلانه رو بررسی کنین ، شما را به خدا به داد ما بیکاران برسین پیر شدیم ، چرا باید یک پزشک و یا مدیر با حقوق های رویاییشون ، حق و حقوق هزاران جوان بیکارو بخورن ، گناه ما چیست که مهندسی خوندیم ، من حاضرم با هفصد هزار کاری در شان خودم باشه کار کنم (3807091) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۲:۴۷:۰۱
فساد در مجموعه وزارت بهداشت بیداد میکنه باید اصلاح بشه و برخورد قانونی صورت بگیره (3807173) (alef-13)
 
دوست
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۴:۵۵:۲۳
سلام دکتر توکلی مرد خدا
لطفا با همین صراحت و شجاعت بنویسید و از وضعیت نابسامان مدیریت کشور و بی عدالتی در پرداختهای وزارت بهداشت و پزشکان و متخصصین بی درد و تفاوت در پرداخت های حقوق دانشگاهها و پرداختهای پاداشهای مختلف در شرکتها و به کارگیری مدیران غیر متخصص بازنشسته رانتی در شرکتها و در پورسانتها (رشوه ها )و سوء استفاده ها در قراردادها در مدیریت ارز و مجوز های رانتی واردات و صادرت و نمایندگی های انحصاری و... بنویسیدبنده حاضرم همه جوره با شما همکاری کنم (3807221) (alef-13)
 
Ali
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۶:۲۳:۱۳
با عرض سلام ادب وتسليت جناب كيارستمى
من متخصص پوست هستم با كار در مطب شخصى
خواستم خواهش كنم كه وجود حداثر ١٠ درصد از همكاران بي انصاف بنده
نباد منجر به بد بيني اكثريت به بسياري از همكران عزيز من ميشود
دوست دارم با وجود جو غالب مردم حساب من پدرم و سايررنى به عشق ايران و مردم مشغول به كار( بدون هىچ منتى بر سر اين مردم نازنين)ايرانيان حساب ما رو از اون درصد بي وجدان جدا كنن
ارادتمند
غلى فرنقى (3807905) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۹ ۱۴:۲۷:۴۰
احسنت آقای دکتر
حساب شما حتما" جداست و مردم بی تردید بین پزشک باوجدان و پزشک پول پرست تفاوت قائل خواهند شد. (3813169) (alef-11)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۹:۵۱:۰۳
درباره حقوقهای نجومی کارمندان وزارت نفت هم بنویسید

هر کارمند وزارت نفت ماهانه20تا30میلیون حقوق میگیره

چه فرقی بین کارمندان دولت است

این چه عدالتی است (3808103) (alef-11)
 
علی محمد باقری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۲۳:۴۸:۳۸
آقای توکلی دوستت دارم (3808268) (alef-13)
 
بازنشسته
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۷ ۱۰:۳۹:۴۱
ایکاش برای یکبار هم که شده به وضعیت پرداختهای غیر متعارف حقوق و مزایا به کارکنان و مدیران شرکت ملی نفتکش ایران که نه تنها از دریافت حقوق ریالی غیر متعارف بلکه جهت دیده نشدن ارقام در صورتحساب و سندهای پرداختی اشان از دلار امریکا را بعنوان جایگزین انتخاب و انرا تحت عنوان حق ماموریت حتی در سفرهای شکلاتی به مناطق مختلف ایران دریافت میکنند.
کار انهم از نوع شکلاتی در ایران و دریافت حق ماموریت دلاری و به صورت دلار نقد به صورتی که در سند حقوق دریافتی ثیت نگردد. (3808664) (alef-11)
 
عمار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۷ ۱۵:۳۹:۲۷
باید هزینه مدیر شدن یا وزیر شدن یا نماینده شدت را آنقدر بالا برده یشه که فقط کسانیکه عاشق خدمت کردن هستند بیایند و پست قبول کنند.خیلی از کسانیکه تلاش میکنند نماینده یا رییس یک شرکت شوند میدانند که حقوق و مزایا و پاداش قراوانی داشته و از رانتهای مختلفی استقاده خواهند کرد تا به ثروت و قدرت دست پیدا کنند. (3809155) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۷ ۱۷:۳۲:۲۵
برخوردقاطع بااین مفسدان به فرمایش رهبر (3809347) (alef-13)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۷ ۱۹:۱۶:۳۱
درباره حقوقهای کلان 20تا30میلیونی وزارت نفت هم مسئولان نظر بدهند (3809492) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.