نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 332929
کاهش ۲ درصدی سود بانکی مسکن را رونق نمی‌دهد
تاریخ انتشار : جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۲۲
عضو هیأت مدیره کانون سراسری انبوه‌سازان با بیان اینکه با کاهش دو درصدی نرخ سود بانکی نباید منتظر رونق بخش مسکن باشیم، گفت:هنوز نشانه‌هایی از خروج مسکن از رکود در کشور دیده نمی شود.

ایرج رهبر در گفت و گو با فارس در پاسخ به این سئوال که آیا کاهش ۲ درصدی نرخ سود می تواند عاملی هر چند اندک برای خروج مسکن از رکود باشد گفت:مشکل کنونی بخش مسکن با کاهش دو درصدی نرخ سود حل نمی‌شود چرا که این بخش در حال حاضر بخاطر رکود اقتصادی از یک سو و پایین بودن قدرت خرید و عدم معاملات مسکن از سوی دیگر در رکود به سر می برد.

وی با تاکید بر اینکه هنوز نشانه‌هایی از خروج مسکن از رکود دیده نمی شود ادامه داد:افت ساخت و ساز این روزها به خاطر همین پایین بودن میزان معاملات است که به خاطر قدرت پایین خرید مسکن است صورت گرفته است.

رهبر در پاسخ به این سئوال که گفته می شود انبوه سازان و سازنده های مسکن به دلیل بالا بودن نرخ سود بانکی ترجیح می دهند سرمایه خود را برای سود بیشتر نزد بانکها سپرده گذاری کنند و از ساخت و ساز خودداری می کنند،تصریح کرد:این موضوع صحت ندارد اما به هر حال زمانی هم که نرخ سود بالا بود و همزمان خرید و فروش رونق داشت ساخت و ساز و عرضه مسکن مناسب بود.پس نمی توان گفت که چون نرخ سود بالاست سازنده‌ها ترجیح می دهند به سمت بانک ها بروند چرا که عشق سازنده ها ساخت و ساز است.

عضو هیأت مدیره کانون سراسری انبوه‌سازان با تاکید بر اینکه تا زمانی که اقتصاد رونق نگیرد بخش مسکن به تنهایی نمی‌تواند رونق بگیرد خاطر نشان کرد: اگر رونقی رخ دهد و گردش اقتصادی داشته باشیم بالطبع در مسکن هم تاثیر خواهد گذاشت اما با وضعیت فعلی و ادامه این روند نشانه‌ای مثبت از رونق در بازار مسکن تا پایان سال جاری و حتی اوایل سال آینده پیش‌بینی نمی‌شود.

وی افزود:همانطور که گفتم عمده دلیلی که باعث رکود در بازار مسکن شده پایین بودن قدرت خرید مردم و همچنین بالا بودن هزینه‌های ساخت و ساز است،بنابراین در صورت رفع این دو مشکل مسکن از رکود خارج می‌شود.

رهبر با اشاره به اینکه سالانه به یک تا یک و نیم میلیون واحد مسکونی تازه احداث نیازمندیم اما با رکود موجود، همه معادلات به هم خورده و موجب شده تا عملا شاهد سرمایه‌گذاری جدی در این بخش نباشیم،گفت:باید روند خودکار و روالی منطقی در پیش بگیریم و اگر با شوک‌های ناگهانی بخواهیم در بازار مسکن تحول ایجاد کنیم عملا غیرممکن است.
 
کلمات کلیدی : سود، بانک، سود بانکی
 
تبریزی
۱۳۹۴-۱۱-۳۰ ۱۳:۵۰:۰۹
مسئولین نابغه ما نمی فهمن که رکود به خاطر قدرت خرید پایینه و با کاهش سود بانکی بدون اصلاح کردن پایه حقوق ها و پاییین اوردن نرخ ارز قدرت خرید مردم پایین تر هم میاد و رکود عمیق تر از قبل می شه. (3553505) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۳۰ ۱۴:۱۳:۲۱
این کاهش فقط نشون میده که دولت هیچ برنامه و بودجه ای برای اصلاح وضعیت کشور نداره وفقط می خواهد با بیرون کشیدن سرمایه مردم از بانک ها خودشون دست به کار بشن بعد دولت بگه ما رونق دادیم (3553547) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۳۰ ۱۵:۰۶:۲۱
معلومه که شما اقتصاد دان و دانشمندی، آخه خیلی تیزبینانه دست دولت رو رو کردی
من خوشحالم چنین نوابغ و دانشمندانی در ایران زندگی می کنند... (3553636) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۳۰ ۱۵:۵۲:۳۱
حالا رونق مسکن چه مزیتی دارد؟!! جز اینکه یه عده سودجو (1% مردم) کالای مسکن را با بزرگنمایی گران می کنند و قیمتها ناعادلانه چندبرابر می شود و در نهایت 99% مردم ضرر می کنند واقعا چه حاصلی دارد؟؟!! (3553678) (alef-11)
 
والی
۱۳۹۴-۱۲-۰۱ ۰۰:۳۷:۱۶
فقط کاهش 35 تا 40 درصدی قیمت املاک ؛ رونق را به بازار مسکن برمیگرداند . (3554326) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۰۱ ۰۴:۳۸:۵۶
تا حالا فکر کردید چرا نمی گذارند هر بانکی خودش تصمیم بگیرد چه مقدار سودی به سپرده گذارش بدهد؟ بسیاری از بانک ها از کاهش نرخ سود سپرده ناراضی اند. همه جا باند باز ی است،همه جا را مافیا فرا گرفته.تبانی به ضرر مردم. (3554412) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۰۱ ۰۸:۴۷:۵۷
چه عجب که یکی از مسئولین و صاحب نظران در بخش مسکن اعلام کرد که مردم قدرت خرید در بخش مسکن ندارند . و با پایین بودن قدرت خرید اتفاق جدیدی نمی افتد . بقول معروف با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه. (3554556) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.