نظر منتشر شده
۲۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 364987
سودهای بانکی رسما ریخت/تکلیف سپرده‌های قبلی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۱
به دنبال توافقات انجام شده بین بانکها، نرخ‌های سود سپرده رسما از امروز –اول تیرماه-تغییر کرد و تقریبا به طور یکدستی بانک‌ها ویترین سودهای خود را از ۱۸ به ۱۵ درصد کاهش دادند، اما وام بانکی همچنان گران است.

به گزارش ایسنا، همزمان با اعلام مرکز آمار مبنی بر تک رقمی شدن تورم، کاهش سه درصدی سود سپرده نیز در بانکها کلید خورد و سپرده‌های مدت دار به ۱۵ درصد رسید تا فاصله بین نرخ سود تا تورم تا حدی نسبت به گذشته متناسب تر تعیین شود. هر چند که هنوز هم فاصله حدود ۶.۵ درصدی نرخ سود سپرده و بیش از ۱۲ درصدی سود تسهیلات با تورم مشهود است. این در حالی است که در جریان کاهش اخیر نرخ سود، سود تسهیلات کاهشی نداشت و در همان ۲۲ درصد قبلی باقی ماند.

به هر صورت بانکها این بار بدون مصوبه شورای پول و اعتبار و ظاهرا توافق بین خود از هفته گذشته تصمیم به کاهش سه درصدی سود سپرده گرفته و در فاصله حدود چهارماهه از تغییر قبلی در نرخ، نسبت به این موضوع اقدام کردند.

مراجعه به شعب بانکها نیز تاییدی بر کاهش نسبتا منظم و یکدست سود بین بانکهای تحت نظارت بانک مرکزی بوده و تقریبا همه آنها نرخ سود مدت دار را به ۱۵ درصد کاهش داده‌اند. ولی در این بین نرخ سود برخی بانکها که در هفته گذشته از ۱۸ به ۱۶ کاهش داده بودند همچنان همان ۱۶ درصد بود.

در مورد سود سپرده کوتاه مدت جریان متفاوت بود، به طوری که نرخ ها از ۱۰ تا ۱۴.۹ درصد نیز تعیین شده است. این در حالی است که سپرده‌های سه ماهه تا ۹ ماهه از ۱۲، ۱۳، ۱۴ و حتی ۱۴.۹ درصد متغیر است. روالی که در دو دوره قبل تغییر نرخ سود نیز با توجه به تعیین نشدن حداکثر سود مدت دار در بانکها وجود داشت و با وجود کاهش نرخ سود سپرده مدت دار به ۲۰ درصد، نرخ ها تا ۱۹.۷۵ درصد نیز به مشتری پیشنهاد می‌شد تا راهی برای جذب سپرده بالاتر در بانک‌ها باشد.

اما با کاهش نرخ سود سپرده و اجرای آن از امروز-سه‌شنبه- در شبکه بانکی، تعیین تکلیف سود سپرده های قبلی نیز مورد توجه مشتریان است. این در حالی است که باتغییر روند سوددهی به مشتریانی که از قبل در بانکها سپرده داشته اند برای مدت دار به همان روال قبلی و بر اساس سودهای زمان انعقاد قرارداد پرداخت خواهد شد، ولی برای در زمان سررسید، بانکها موظف هستند نرخ سود را بر اساس نرخ جدید تعیین کنند، ولی در مورد سودهای روزشمار باید بر اساس تغییرات جدید بانکها در سود تعیین شود.
 
کلمات کلیدی : سود، بانک، سود بانکی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۳:۲۶:۳۷
مردم پولهایشان را می کشند بیرون (3774112) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۳:۲۷:۳۰
بانکها سود مردم را میخورند (3774115) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۳:۳۹:۵۴
این سود بالای تسهیلات اگر ربا نیست پس اسمش چیه؟
مگه مملکت اسلامی نیست؟! نباید حاکم شرع در این مورد اقدام کنه؟ (3774148) (alef-11)
 
آریابان
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۳:۴۴:۳۴
مسئولان دلسوز !!!! میدونند که سودهای بالا ناشی از وجود یک بیماری شدید و مهلک در ساختار نظام بانکی کشوره ولی در عمل ، بجای اینکه به احیای واقعی و اصلاح غیر شعاری نظام بانکی بپردازند و بانکها رو ملزم کنند که سوء استفاده از رانت بنگاه-داری !!!!! و قبلا خرید سکه و ارز و حالا مستغلات متعدد و بسیار لوکس با سرمایه های مردم !!! را پایان بدهند و بانکها رو مجبور کنند که با تغییر جهت به مسیر مآموریت و وظیفۀ ذاتی بانکداری خودشون یعنی اعطای وام به بخش تولیدگر در حال احتضار کشور بپردازند ، زورشون فقط به جریمه کردن سپرده گذار !!! دست-تنگ و مفلس میرسه و مکررا خفت سپرده-گذاران رو می چسبند تا این کمک هزینۀ بسیار ناچیز و این "آب باریکه" !!!! ماهانۀ بازنشستگان بی پناه و بینوا رو هی کمتر و کمتر و ناچیزتر کنند ؛ (3774167) (alef-11)
 
Fuhrer
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۳:۴۸:۰۷
شما فكر ميكنيد تصميمات دولت و حكومت به نفع مردم است؟
سود بانكي كم شده
بايد وام بانكي هم بشه 15 درصد (3774175) (alef-11)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۴:۱۱:۵۴
از یه طرف میان سود سپرده ها رو کاهش میدن و از طرف دیگر ظاهرا سود تسهیلات رو کاهش میدن ، یعنی یا هیچ گونه تسهیلاتی نمیدن و یا به بهانه های مختلف سودکلانشان رو غیر مستقیم از مردم دریافت میکنند (3774262) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۵:۱۸:۰۰
ابن هم یکی دیگر از شاهکار دولت تدبیر وامید برای مردم (3774426) (alef-11)
 
ایران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۵:۲۶:۲۲
برای داشتن اقتصاد خوب و پویا فقط و فقط

سر مردم کلاه نذارید ، اختلاس نکنید

لا اختلاس ، بی همه چیزا لا اختلاس (3774448) (alef-11)
 
حمیدرضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۵:۵۷:۵۹
دولت تدبیر و امید!!!!!! (3774510) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۶:۰۶:۰۲
به نام تولید به کام بانکها و وام گیرنده های میلیاردی (3774530) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۶:۲۳:۱۸
هدف از کم شده نرخ سود کاهش نرخ تسهیلات بود که هیچ تفاوتی نکرده فقط این کاهش به نفع بانکها شده. همین امروز نرخ تسهیلات در بانک تجارت 30 در صد می باشد. برای 20 میلیون در یکسال و نیم باید بیش از 29 میلیون پرداخت کرد (3774562) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۶:۳۰:۵۳
اول باید سود تسهیلات رو کاهش میدادن. پدر مردم در اومده یه وام میگیری دو برابر ازت میگیرن. تو ایران بیشتر مردم وام گیرنده هستند تا سپرده گذار. فکر ملت باشین (3774581) (alef-11)
 
یک معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۶:۳۳:۲۱
اکثر مردم قشر ضعیف و متوسط هستند وام می گیرند و قسط میدهند اول سود تسهیلات رو کم کنید. سپرده کجا بود. (3774587) (alef-11)
 
k
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۶:۵۹:۴۱
بانک داری اسلامی جدید :سود نمی دهیم بهره (نزول )می گیریم ! (3774626) (alef-11)
 
رضا راستی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۷:۰۱:۴۱
سلام.این میزان سود مطابق انتظار سپرده گذاران نخواهد بود و مطابق با تورم و کسر بودجه دولت نیست و منجر به خروج فوری سپرده های بانکی خواهد شد. (3774631) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۷:۵۰:۱۶
بانک ها به نفع خود اگر نتوانند کاری کم نند پس چه می توانند . سود کمتر
می دهند و سود بیشتر دریافت می کنند . ا.جرا کردن قانونی که به نفع خود بانک است که چندان کار خارق العاده ای نیست . (3774735) (alef-11)
 
حسین سنجری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۸:۲۰:۲۹
سود تسهیلات که بانک ها از مردم می گیرند بطور اسمی 22 درصد است و با فرمول من در اوردی بانک مرکزی محاسبه می شود که حدودا 3 درصد بیش از این هاست محاسبه می شود. متاسفانه همدستی بانک مرکزی با بانک ها موجب لطمه به مردم و یک طرفه به نفع بانک هاست. (3774790) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۸:۲۹:۰۳
سپرده گذاری در بانک اشتباه محضه.حتی اگه چند ده میلیون سپرده تو بانک داشته باشی بعدااز چند سال کل سپرده و سودش میشه پول چهار کیلو پرتقال,سکه و دلار وملک خیلی مطمئن تره.من در دهه هفتاد حدود یک میلیون سپرده گذاری کردم الان با سودش شده باشه شش میلیون اصلا‌ هشت میلیون همان وقت زمین مسکونی هم قواره ای هفتصد هشتصد هزار تومان بود که حالا شده سیصد میلیون (3774805) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۸:۳۲:۵۰
خوب اين حقوق روسا بايد پرداخت بشه از كيسه ملت (3774810) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۸:۵۲:۳۴
این پیروزی پر شکوه را به رزمندگان عرصه ی اقتصاد و بانکداران زحمت کش تبریک و تحنیت عرض میکنم. و برای مردم بینوا آرزوی صبر و طاقت فراوان دارم. (3774854) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۹:۴۴:۲۲
هیچ منفعت مردم در مد نظر نیست والسلام. (3774930) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۲۰:۱۶:۱۴
منتظر افزایش قیمت دلار باشید . (3774969) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۲۱:۰۶:۰۸
اولا تمام کالاهایی که مورد مصرف من بوده است با افزایش حدود بیست درصدی روبرو بوده است امسال.بعد،آقای روحانی بگویند دقیقا دولتشان چه اقدانی برای کاهش تورم کرده اند؟ وقتی راه به راه بنزین و آب و برق را گران کرده اند و مجوز گرانی برای اصناف صادر کرده اند ولی خود اصناف به خاطر اینکه بازارشان کشش افزایش قیمت را نداشته و از بیم از دست دادن فروش حاضر به افزایش نشدند.کدام کالاها را حساب می کنند که می گویند تورم کم شده؟ نعل اسب و داس و میخ طویله؟ اینکه هر ماه یک میوه ای قیمتش سه برابر می شود چی ؟ تنها دلیلی که می تواند باعث کاهش تورم شده باشد کاهش قدرت خرید مصرف کننده است که البته دولت در این مورد خوب عمل کرده است چون جلوی بیشتر شدن ارزش پول ملی را گرفته و افزایش حقوق ها ناچیز بوده. (3775033) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۲۳:۱۸:۲۸
چرا هیچ کس بفکر مردم نیست این طرح پدر مستا جرها را در میاورد هیچ موجری ملکش را بصورت رهن نمی دهد واقعا گل کاشتید (3775226) (alef-13)
 
علی
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۱۱:۵۲:۵۷
ده هیچ به نفع بانکها . به هر حال تدبیری اندیشیده شد تا چگونه بانکها فربه تر شوند .سود سپرده ها از 24 درصد در چند مرحله به 15 درصد کاهش یافت ولی نرخ تسهیلات کماکان 30 درصد است . (3776067) (alef-11)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۰:۰۰:۴۴
سود های کلان بانکی ناشی از اقتصاد بیمار کشور است و تنها موجب افزایش تورم لجام گسخته ، و فاصله ی طبقاتی ، وبه تبع آن بی نظمی در ساختار مالی کشور می شود . (3777954) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.