نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 414837
ایران بهشت پولدارهاست
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۰۴
مهدی پازوکی گفت:« سیستم مالیات ها ایران همچنان یک سیستم سنتی است و قطعا باید ساختار مالیاتی کشور تغییر کند.»

به گزارش خبرآنلاین، مهدی پازوکی، کارشناس اقتصادی در گفت وگویی با اشاره به راه های افزایش درآمد دولت اظهارداشت:«منبع درآمد دولت دو نوع است؛ نفت و مالیات. در حال حاضر قیمت نفت در بازارهای جهانی کاهش پیدا کرده است.در بخش درآمدهای مالیاتی، هم در شرایط فعلی که اقتصاد ایران هنوز نرخ رشد پایین دارد کاهش دیده می شود. اگرنرخ مالیاتی را افزایش دهیم رکود تشدید پیدا می کند.»

وی افزود:«بهترین راه افزایش درآمدهای دولت، افزایش گستره مالیاتی است. گستره مالیاتی بعنی جلوی معافیت های مالی را بگیریم و با فرار مالیاتی مقابله کنیم. »

این کارشناس اقتصادی ادامه داد:«در حال حاضر حجم فرار مالیاتی در اقتصاد ایران بسیار بالا است. هم اکنون نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی در ایران حدود 7.5 درصد است ،این در حالی است که این رقم در ترکیه کنار دست ما، حدود 25 درصد است. در مالزی 21 درصد است. بنابراین ما باید جلوی فرار مالیاتی را بگیریم تا مالیات به سالم ترین نوع درآمد تبدیل شود.»

پازوکی عنوان کرد:«از طرف دیگر هزینه های غیر ضروری دولت باید کاهش پیدا کند. مشکلی که از دولت گذشته به ارث برده ایم،یارانه‌ها است. دولت 3 هزار و 450 میلیارد تومان ماهیانه  پول یارانه می پردازد.»

این کارشناس اقتصادی در حالی که با حذف یارانه ها در زمان فعلی مخالف است، گفت:« اگر این طرح اکنون حذف شود پوپولیست به قدرت می رسد. پوپولیست ها باعث شدند اقتصاد ایران رو به عقب برگردد.از نظر زمانی حذف یارانه ها در حال حاضر کار درستی نیست و شهریور 96 زمان معقولی به نظر می رسد.»

پازوکی خاطر نشان کرد:«از آنجا که کنترل بازار نفت در دست ما نیست و قیمت آن در بازارهای بین المللی تعیین می شود، تنها راه حل این است که جلوی فرارهای مالیاتی را بگیریم. سیستم مالیات های ایران همچنان یک سیستم سنتی است و قطعا باید ساختار مالیاتی تغییر کند. به همین دلیل از نطر فرار مالیاتی ایران بهشت پول دارها است.»
 
کلمات کلیدی : مالیات + درآمد دولت
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۷ ۱۷:۳۷:۱۷
شهریور۹۶، بعد از انتخابات که دیگه به مردم احتیاجی ندارید. (4020384) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۷ ۲۱:۳۵:۳۲
بيش از ٧٥ درصد اقتصاد ايران دولتى است بروند ماليات را از ان ٧٥ درصد بگيرند و پدر كسبه را در نياورند ، ماليات را از زمين خواران و برج خواران و رانت خواران و كمسيون بگيران قراردادهاى بين المللى بگيرند .
نويسنده يا نميداند و يا خودش را به ندانستن زده هيچ ملتى در منطقه بيش از ايرانيان ماليات نميپردازند كه هيچ و كمترين خدمات بيمه اى را نيز ايرانيان دارند ،
ايرانيان انواع و اقسام مالياتهاى مختلف
شامل حقوق - مشاغل - اجاره املاك - مالياتاى مستقيم - مالياتهاى غير مستقيم - ماليات بر درامدها - ماليات بر ارث - ماليات بر اتوموبيل و خريد و فروش ان و ماليات بر خريد و فروش املاك
ماليات بر سرقفلي - ماليات بر حق واگذارى - ماليات بر نوشابه - ماليات بر سيگار و بسيارى ديگر از انواع و اقسام مالياتها و همينطور ملت ايران بابت كالاهايى كه به كشور وارد ميشود در بدو و ورود ماليات بر ارزش افزوده ميپردازد و همينطور انواع و اقسام مالياتاى ارزش افزوده كه بر قبض و قبوضها كاملا مشهود است .
و بعد از مالياتها ان اع و اقسام عوارضهاى شهردارى و دولت است
مانند عوارض خروج از كشور - عوارض نوسازى - پسمامد - عوارض ساخت و ساز - عوارضهاى عجيب و غريب و مختلف براى كاربريهاى ساخت و ساز - فروش تراكمهاى ساختمانى مسكونى و تجارى و ادارى - اخيرا عوارض نصب تابلو سردر مغازه ها - عوارض ساليان اتوموبيلها و خودروها
و بسيارى بگير و بگيرهاى ديگر ..... و از همه جابرانه تر حقوق گمرگ و سود بازرگانى است كه دولت از اين ملت اخذ ميكند
و همينطور نويسنده و يا گوينده هركه هست نيز بداند بيشترين وجهى كه اين ملت به دولتها بعد از انقلاب تاكنون پرطاخته اند ارزش پول در دستشان بخاطر بيكفايتى دولتها در امر اقتصاد و ايجاد تورم است كه ميپردازند
نويسنده عزيز يك تحقيق واقعى و مبسوط از اين اوضاع و از اين دريافتيها و مالياتها و عوارض انجام دهد و بگويد اين ٢٥ درصد از اقتصاد خصوصي تكليفش چيست . (4020602) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۳۰ ۰۶:۰۳:۱۹
تشکر حرف دل مردم زدید و تشکر از الف منتشر کرد.
متاسفانه چون اکثر مردم ایران کارگر و مزدبیگر هستند و از طرفی کسبه و تجار خرده پا همیشه تو چشم هستند فکر میکنند عمده مالیات کشور اینها میدهند و اگر تخلف کنند اینها خیلی بزرگ است رقمشان! د رحالی این چنین نیست!
اگر همه بخش غیردولتی-شبه دولتی هم مالیات ندهند چیزی حدود 20 الی 30 درصد می شود! ان 80 الی 70 درصد در دست دولت و شبه دولتی است.
در حالی مردم عادی به انحای مختلف مالیات و شبه مالیات مثل عوارض و گمرک و غیره به دولت و نهادهای عمومی میدهند.
الان بیکارها و فقرا هم از طریق مالیات برارزش افزوده یا همان مالیات بر مصرف دارند مالیات می دهند. حتی گاهی مرده ها هم مالیات میدهند!
باید گفت ایران بهشت اقتصاد دولتی-شبه دولتی است. (4023094) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.