دولت آلمان برای بهبود روابط خود با ترکیه تلاش می کند. "فرانک والتر اشتاین مایر"، وزیر امور خارجه آلمان یکی از معاونین خود را به منظور بهبود روابط به ترکیه می فرستد.
به گزارش تسنیم، وزارت امور خارجه آلمان در عین حال که اجرای مجدد مجازات اعدام از طرف ترکیه را پایان مذاکرات عضویت این کشور در اتحادیه اروپا دانست از اعزام یک معاون وزارت امور خارجه به ترکیه برای بهبود روابط با آنکارا خبر داد.
به گزارش روزنامه "هانوفرشه آلگماینه سایتونگ"، دولت آلمان برای بهبود روابط خود با ترکیه تلاش می کند. "فرانک والتر اشتاین مایر"، وزیر امور خارجه آلمان یکی از معاونین خود را به منظور بهبود روابط به ترکیه می فرستد.
به این ترتیب با توجه به تنش های اخیر در روابط بین آلمان و ترکیه وزیر امور خارجه آلمان یکی از معاونین خود را به منظور گفتگو در راستای حل مناقشات به ترکیه اعزام می کند.
"سوسن جبلی"، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان امروز در برلین اظهار داشت: ما بر این عقیده ایم که این مهم است که با ترکیه در مذاکرات مستقیم وارد شویم.
وی افزود: اگر ما در حال حاضر نگاهی به ترکیه بیاندازیم باید از خود این سوال را بپرسیم که چگونه ما در اصل از این شرایط جبهه گیری بسیار سخت و دشوار خارج می شویم؟
"مارکوس ادرر"، معاون وزارت امور خارجه آلمان در گفتگوها در سطوح مختلف در ترکیه بر همبستگی با این کشور بعد از کودتای نظامی نافرجام تاکید و همزمان این مسئله را آشکار می کند که حاکمیت قانون در این کشور باید تضمین شود.
"ادرر" که به نمایندگی از وزارت خارجه آلمان به ترکیه سفر خواهد کرد همچنین به مسئله ممنوعیت دیدار نمایندگان پارلمان آلمان از پایگاه اینجرلیک در ترکیه خواهد پرداخت.
جبلی در این راستا اظهار داشت که ترکیه یک شریک مهم است.
وی با نگاهی به اظهارات رئیس جمهور ترکیه مبنی بر اجرای مجدد مجازات اعدام این مسئله را واضح کرد که این امر با اصول اتحادیه اروپا سازگار نیست.
به گفته وی چنین اقدامی به مفهوم پایان مذاکرات عضویت ترکیه با اتحادیه اروپا خواهد بود.
روابط بین ترکیه و آلمان در سایه تحولات اخیر در کشور ترکیه و بخصوص بعد از تصویب قطعنامه نسل کشی ارامنه در پارلمان آلمان به شدت متشنج شده است.
رئیس جمهور ترکیه بعد از تصویب این قطعنامه در پارلمان آلمان دیدار از پایگاه هوایی اینجرلیک را برای نمایندگان پارلمان این کشور ممنوع اعلام کرد.
کودتای نظامی نافرجام در ترکیه و اقدامات سرکوبگرانه اردوغان علیه مخالفان بعد از این کودتا نیز نقش موثری در تیرگی بیشتر روابط بین آلمان و ترکیه داشته تا جایی که بسیاری از سیاستمداران آلمانی و اروپایی خواستار توقف مذاکرات عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا و لغو توافق پناهندگان با این کشور شده اند.