توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 434970
وزیر ارشاد: حصول فرهنگ مدارا با کمک زنان امکان‌پذیر است
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۱
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اعتدال با عدالت جنسیتی محقق می‌شود، بنابراین نمی‌توان از تغییر و اصلاح جامعه سخن گفت، اما زنان را نادیده گرفت.

به گزارش ایسنا، رضا صالحی امیری در نخستین جشنواره زن، خانواده و رسانه که امروز با حضور اسحاق جهانگیری - معاون اول رییس‌جمهور - در کتابخانه ملی برگزار شد، ادامه داد: معنای توسعه به‌جز با پیوند آن با توسعه انسانی و بهبود کیفیت زندگی انسان‌ها پایدار نمی‌شود. زنان از عوامل توسعه انسانی هستند، بنابراین از اهمیت زیادی برخوردارند. بنای فعالیت‌های مدنی بر دوش زنان است.

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش اظهار کرد: نمی‌توان از تغییر و اصلاح در جامعه سخن گفت، اما حامیان اصلی اصلاح یعنی مادران و زنان را نادیده گرفت و حصول فرهنگ مدارا به‌جز با کمک گرفتن از زنان امکان‌پذیر نیست و هرگونه تغییر الگوی اخلاقی جز با تکیه بر زنان میسر نمی‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: هرگونه تغییر در کیفیت زندگی از خانواده شروع و به کمک زنان و مادران محقق می‌شود. نمی‌توان ترویج فرهنگ صرفه‌جویی، اقتصاد مقاومتی و تقویت اقتدار ملی را بدون توجه به زنان محقق کرد.

صالحی امیری با بیان این‌که زنان سردمدار زیست فرهنگی جامعه هستند، گفت: آن‌ها تجلی‌گاه ادب و فرهنگ و تمدن جامعه محسوب می‌شوند. در این میان رسانه‌ها به عنوان بخشی از فرهنگ از اهمیت زیادی برخوردارند، در حال حاضر مصرف فرهنگی دغدغه همه است.

وی ادامه داد: خانواده تجلی‌گاه فرهنگ جامعه محسوب می‌شود و تغییر در خانواده، نشان از تغییرات در جامعه دارد. در واقع توسعه فرهنگی را نمی‌توان بدون توجه به زنان به‌عنوان نیمی از بدنه اجتماع محقق کرد، بنابراین رسانه‌ها باید به این ظرفیت مهم توجه داشته باشند و فرصت تاثیرگذاری برای زنان در این عرصه فراهم شود و توانمندسازی آن‌ها به‌گونه‌ای باشد که زنان امکان بهره‌گیری از فرصت‌ها را داشته باشند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: زنان مخاطبان فعال رسانه‌ها هستند و با پیدایش رسانه‌های تعاملی، حضور آن‌ها در رسانه‌ها افزایش پیدا کرده است. وجود رسانه‌های جدید، فرصت نوینی برای زنان و مادران ایرانی است.
 
کلمات کلیدی : وزیر ارشاد + صالحی امیری + جشنواره زن + خانواده
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.