نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 413828
رد کلیات لایحه جامع وکالت در کمیسیون قضایی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۴۰
یک عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی از رد کلیات لایحه جامع وکالت در جلسه عصر امروز (دوشنبه ) کمیسیون خبر داد.

به گزارش ایسنا، جلیل رحیمی جهان آبادی با اعلام این خبر گفت:‌ کلیات لایحه وکالت در جلسه عصر امروز کمیسیون قضایی و حقوقی با حضور دکتر امیری معاون حقوقی رئیس‌جمهور، حسین آبادی، جندقی، بهمن کشاورز، مصباح اسکویی و آذربایجانی از هیات مدیره کانون وکلا، نمایندگان قوه قضاییه و دادگستری مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسه پس از بررسی نظرات نمایندگان قوه قضاییه، دادگستری، مرکز پژوهش‌های مجلس، هیأت مدیره کانون وکلا و چند تن از نمایندگان عضو کمیسیون کلیات لایحه جامع وکالت به رای گذاشته شد که نمایندگان با آن مخالفت کردند.

به گفته رحیمی، کمیسیون قضایی و حقوقی موارد ضروری از قانون فعلی وکالت را اصلاح خواهد کرد.
 
کلمات کلیدی : لایحه جامع وکالت+کمیسیون قضایی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۲۱:۲۰:۱۲
متاسفانه کانون وکلا با سخت گیری بی مورد راه بر اشتغال هزاران جوان تحصیل کرده را با آزمون وکلا می گیرد تا بازار اشباع نشده و موقعیت شغلی وکلای فعلی به خطر نیوفتد.عملی که جامعه پزشکی به بهانه اشباع بازار از پزشک این عمل را انجام نمی دهد. جا دارد این قانون که از رژیم گذشته برجای مانده است لغو شود تا جوانان تحصیل کرده بتوانند بر اساس شایستگی و توان خود کار کنند. (4016583) (alef-13)
 
جمال
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۲:۴۲:۵۴
کانون وکلا نه تنها نماینده قشر عظیم فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق در کشور نمی باشد بلکه مسئولین این کانون در خصوص سیاست عدم افزایش وکیل به خاطر منافع صنفی و گروهی شایسته است مورد بازخواست قرار گیرند لذا بهتر است در کمیسیون مربوطه نمایندگان حدود سیصد هزار نفر دانشجو و حقوق خوانده نظر دهند و اگر هم احتمالا قانونی به نفع این گروه تصویب شود تبعات بسیار بدی در روحیه ده ها هزار نفر فارغ التحصل بی کار رشته حقوق و نهایت به ضرر نظام خواهد داشت و همانگونه که در ایران میانگین درامد وکلا از سایر رشته های تحصیلی همتراز بسیار بالاتر است این گروه به ثروتهای کلان دست پیدا خواهند کرد که در نتیجه بی کار نگه داشتن هزاران فارغ التحصیل رشته حقوق عملی شده است (4017391) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.