توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 445823
حذف نام یک دانشکده در آمریکا به دلیل حمایت از برده‌داری
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۳۲
معترضان می‌گویند اسم "جان سی. کلهون" یکی از طرفداران نظام برده‌داری در قرن ۱۹ میلادی نباید بر یکی از دانشکده های دانشگاه قرار داشته باشد.

به گزارش عصر ایران دانشگاه ییل که یکی از قدیمیترین دانشگاه  های  آمریکا در ایالت کنتیکت است اعلام کرد که قصد دارد نام یکی از دانشکده‌های خود را تغییر دهد.

دانشگاه ییل دلیل این تغییر اسم را اعتراضات برخی افراد عنوان کرد.

معترضان می‌گویند اسم "جان سی. کلهون" یکی از طرفداران نظام برده‌داری در قرن 19 میلادی نباید بر یکی از دانشکده های دانشگاه قرار داشته باشد.

کلهون یک سیاستمدار اهل کارولینای جنوبی آمریکا در نیمه اول قرن نوزدهم بود. وی که فارغ التحصیل دانشگاه ییل آمریکا بود سمت‌هایی مانند معاون دو رئیس جمهور آمریکا، وزیر خارجه، وزیر دفاع و سناتور کارولینای جنوبی داشت.

"پیتر سالووی" رئیس دانشگاه ییل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که این دانشگاه پس از آنکه 86 سال نام کلهون را بر روی یکی از دانشکده‌هایش قرار داده بود قصد دارد این اسم را تغییر دهد.

وی تصریح کرد: تاریخچه کلهون به عنوان یک سفیدپوست نژادپرست و رهبری ملی که به شدت از برده‌داری دفاع می‌کرد انگیزه‌ای برای این اقدام است؛ زیرا انتخاب این نام با ماموریت دانشگاه ییل و ارزش‌های آن در تعارض است.

دانشگاه ییل اعلام کرد که نام دانشکده کلهون را به اسم  خانم "گریس موری هاپر" نامگذاری خواهد کرد. 

هاپر ریاضی‌دان اهل نیویورک که به عنوان نخستین بانوی نرم‌افزار و نخستین مدرس برنامه‌نویسی رایانه شناخته می‌شود. وی نیز فارغ‌التحصیل دانشگاه ییل می‌باشد.

دانشگاه ییل یک دانشگاه خصوصی است که در سال 1701 میلادی در نیوهیون ایالت کنتیکت آمریکا تاسیس شد. بسیاری از چهره‌های سیاسی مطرح آمریکا از جمله بیل کلینتون، هیلاری کلینتون، جورج بوش و جان کری فارغ‌التحصیل این دانشگاه می‌باشند.
 
کلمات کلیدی : آمریکا+برده داری
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.