نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 339416
توليد مخدرهاي صنعتي در كمتر از شش ساعت
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۵۰
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بر اساس شيوع شناسي اخير ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور، ۶/۲ درصد معتادان، دانشجو هستند.

سردار عليرضا جزيني در آخرين جلسه شوراي اداري استان در سال جاري كه همزمان با جشن پاكي با حضور معتادين متجاهر برگزار شد، با اشاره به تهديدات و خطرات ناشي از مصرف مواد مخدر گفت: متاسفانه بر اساس شيوع شناسي اخير، بيش از ۵/۱ ميليون نفر در كشور، مصرف كننده انواع مختلف مواد مخدر هستند. وي افزود: ۱۰ درصد از اين ميزان شامل معتادين زن، يك درصد شامل دانش‌آموزان، ۶/۲ درصد شامل دانشجويان، ۲۰ درصد شامل كارگران واحدهاي توليدي و صنعتي و... مي‌شود.

وي يكي از معضلات اساسي موجود در اين حوزه را افزايش مصرف مواد مخدر صنعتي عنوان كرد و ادامه داد: ۲۶ درصد مصرف‌كنندگان مواد مخدر، مواد مخدر صنعتي مصرف مي‌كنند. قائم‌مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به نقش تهاجم فرهنگي دشمنان و بدخواهان ايران اسلامي در ترويج مصرف مواد مخدر عنوان كرد: در ماه‌هاي اخير، بيش از ۱۷ ميليون قرص و آمپول غيرمجاز در كشور كشف و امحا شده است. جزيني در بخش ديگري از سخنان خود ادامه داد: بيش از ۷۰۰۰ تن مواد مخدر در كشور همسايه ما كاشت شده و در حدود ۳۰ درصد از آن به كشور وارد يا از طريق جمهوري اسلامي، ترانزيت مي‌شود. وي با بيان اينكه در ارتباط با تهديدات اينچنيني بايد برنامه‌ريزي جامعي داشته باشيم، تصريح كرد: متاسفانه در برنامه‌هاي اول تا سوم توسعه، مبارزه با مواد مخدر جايي نداشت و در برنامه چهارم و پنجم، خودي نشان داد ولي در برنامه ششم توسعه، با رويكرد اجتماعي و مقابله علمي، به بحث مقابله با ترويج و مصرف مواد مخدر در كشور تاكيد شده است.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاكيد بر لزوم افزايش مشاركت‌هاي مردمي در جهت مبارزه با مواد مخدر عنوان كرد: استان آذربايجان‌شرقي تنها استاني است كه مشاركت جدي خيرين در امر مبارزه با مواد مخدر به خوبي احساس مي‌شود و اين استان مي‌تواند براي استان‌هاي ديگر، الگو باشد. جزيني ابراز كرد: بر اساس برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده و مصوبات موجود در اين خصوص، بايد همه ساله، ميزان مصرف مواد مخدر را پنج درصد كاهش دهيم و اين مهم بدون حضور و مشاركت مردم امكان‌پذير نيست.
 
کلمات کلیدی : مواد مخدر
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۷ ۲۱:۱۲:۲۲
بدون اشتغال وامید به اتیه نمیتوان جوانان را از مواد مخدر دور نگهداشت نبود عدالت اجتماعی واختلاف سهمگین طبقاتی بزرگترین عامل سر خوردگی جوانان است (3609184) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.