مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، اجرای طرح حذف دفترچه در مراکز ملکی این سازمان را یک حرکت جهادی و ملی عنوان کردو گفت: در مرحله نهایی اجرای این طرح هستیم و امیدوارم تا پایان سال طرح حذف دفترچه در تمامی مراکز درمانی سازمان پیاده شود.
به گزارش ایسنا، دکتر سید تقی نوربخش در همایش حذف دفترچه بیمه در مراکزدرمانی ملکی سازمان، هدف از گردهمایی امروز را گام برداشتن در جهت یکی از پروژه های بزرگ سازمان عنوان کرد و گفت: تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان بیمه گر در زمینه پرداخت مستمری و ارائه خدمات درمان، با حجم دیتای فراوانی که در آن تولید می شود، از سال های قبل باید در حوزه آی تی گام برمی داشت.
وی با اشاره به اهمیت بحث فناوری اطلاعات در سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: از سال ١٣٥٠ با استقرار یک سیستم آی تی مستقر در این سازمان، گام موثری برداشته شد.
دکتر نوربخش با بیان اینکه بیشترین داده هایی که در کشور تولید می شود، مربوط به سازمان تامین اجتماعی است، گفت: حدود ٥٠میلیارد رکورد سابقه در این سازمان از بدو تاسیس تاکنون تجمیع بوده و برای جمع آوری، تحلیل و مدیریت این دیتاها راهی جزء استفاده از فناوری های نوین نخواهد بود.
وی با بیان اینکه در سازمان تامین اجتماعی در یک دهه اخیر حتی یک گام در حوزه آی تی برداشته نشده بود، گفت: در این مدت یک عقب ماندگی تاریخی انباشته در این سازمان در حوزه فناوری اطلاعات شکل گرفت.
دکتر نوربخش افزود: با یک برنامه ریزی منسجم و دقیق در بخش درمان و بیمه، در بحث پرداخت متمرکز مستمری و همچنین در رابطه با ایجاد نظام تعهدی در سازمان گام های خوبی برداشته شد و بخشی از خسران گذشته جبران شده یا حداقل زیرساختهای آن جبران شده است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به فعالیت های این سازمان در حوزه استفاده از فناوری اطلاعات و خدمات غیرحضوری ادامه داد: در ٢سال اخیر دیتاسنتر نصب و پرونده الکترونیکی و سیستم اچ آی اس با همکاری بخش های مختلف سازمان ایجاد شد.
وی با بیان اینکه برای ٣٦میلیون نفر در کشور SSN ایجادشده و این اقدام بزرگی است، گفت: هم اکنون بخشی از زیرساخت ها در قسمت نرم افزاری و سخت افزاری این برنامه محقق شده است.
نوربخش با بیان اینکه حذف دفترچه در مراکز درمانی ملکی از برنامه های مهم سازمان تامین اجتماعی است، گفت: این طرح مزایای بسیاری از جمله صرفه جویی ٦٠میلیارد تومانی هزینه های سازمان در سال را دارد که بابت چاپ دفترچه های کاغذی انجام می شد.
وی ایجاد امکان سنجش هویتی برای صاحب دفترچه، جلوگیری از خطاهای پزشکی در نسخه نویسی و تسهیل و تسریع در سرویس دهی به بیمه شدگان را از دیگر مزایای طرح حذف دفترچه در مراکز ملکی سازمان اعلام کرد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: در دنیای امروز نسخه نویسی سنتی با تعیین هویت و تجمیع اطلاعات به شکل فعلی غیرقابل انجام است و کشورهای دیگر سالهاست که نسخه نویسی الکترونیکی را اجرا کرده اند.
نوربخش افزود: در سازمان تامین اجتماعی سالهاست نسخه نویسی به صورت سنتی انجام می شود ولی باید در این زمینه تغییر کنیم. با بسترسازی، فرهنگ سازی و ایجاد زیر ساختها این برنامه تسهیل می شود.
وی با بیان اینکه طرح حذف دفترچه تاکنون در ١٣ استان کشور اجرا شده است، گفت: شاهد رضایتمندی بیمه شدگان و پزشکان در این زمینه هستیم.
نوربخش با تاکید بر اینکه تولید دیتا در سازمان تامین اجتماعی باید به صورت الکترونیک مدیریت شود، افزود: در حوزه درمان مستقیم و خرید خدمت باید به سمت تجمیع، تحلیل و مدیریت دیتا برویم.
به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی وی با بیان اینکه در اجرای طرح حذف دفترچه در مراکز درمانی ملکی بخش های مختلف این سازمان همکاری دارند، اظهار امیدواری کرد این برنامه برای کل کشور الگو شود.