نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 284137
۱۵نفر در حادثه سیلاب فوت کردند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۴
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در گزارش پایانی خود از امدادرسانی به سیل‌زدگان روز یکشنبه گفت: در این حادثه که به فوت ۱۵ نفر و مفقود شدن ۷ نفر انجامید، امدادگران به ۷ هزار و ۶۰۰ نفر امدادرسانی کردند و ۷۴۰ نفر اسکان اضطراری داده شده و ۴۰ مصدوم مداوا شده است.

ناصر چرخ‌ساز در گفت‌وگو با فارس، به ارائه آخرین آمار مربوط به عملیات نجات و امدادرسانی در سیلاب روز یکشنبه پرداخت.

وی با اشاره به اینکه سیلاب ۱۴ استان البرز، تهران، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، قزوین، کردستان، کرمان، مازندران، آذربایجان غربی، اصفهان، لرستان، مرکزی و چهارمحال و بختیاری را تحت تأثیر خود قرار داده بود، گفت: ۳۹ شهرستان و ۵۸ روستا در مجموع درگیر طوفان و سیلاب شدند.

رئیس سازمان امداد و نجات ادامه داد:‌در جریان امدادرسانی به حادثه‌دیدگان، امدادگران ۷ هزار و ۶۰۰ نفر را از مرگ نجات داده و ۶۴۰ نفر آنها را به صورت اضطراری اسکان دادند.

وی در ادامه به بیان آمار مصدومان و کشته‌های سیلاب روز یکشنبه در کشور پرداخت و گفت: این حادثه منجر به فوت ۱۵ نفر شد که ۶ نفر آنها در سیجان و ۸ نفر در سنگان جان خود را از دست دادند، ضمن اینکه یک نفر نیز در الموت کشته شده است.

چرخ‌ساز خاطرنشان کرد: تعداد ۷ نفر نیز در جریان سیلاب روز یکشنبه مفقود شده‌اند که امدادگران در تلاش هستند تا آنها را پیدا کنند، در این ارتباط ۶ نفر در سیجان و یک نفر در الموت مفقود شده‌اند.

وی با اشاره به کارگیری پمپ‌های تخلیه آب و لجن‌کش، گفت: امدادگران ۱۹۰ واحد مسکونی را از آب و لجن تخلیه کردند که در این عملیات ۷۰ دستگاه پمپ به کار گرفته شد.

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به فعالیت ۵۶۰ امدادگر در قالب ۱۳۰ تیم عملیاتی با به کارگیری ۱۳۰ دستگاه خودروی عملیاتی گفت: ۳۹۰ تخته پتو، ۶ هزار بطری آب معدنی، ۶ هزار و ۲۰۰ قوطی کنسرو و ۶ هزار و ۲۰۰ قرص نان میان حادثه‌دیدگان توزیع شده است.

چرخ‌ساز همچنین پایان عملیات امدادرسانی در حادثه رانش زمین در شهرستان شه‌میرزاد را اعلام کرد و گفت: در این عملیات نیز به ۳ هزار نفر امدادرسانی شده و ۳۸۰ تخته پتو، ۱۱۰۰ قوطی کنسرو، ۲۷۰۰ قرص نان و ۱۱۰ کیلوگرم خرما میان حادثه‌دیدگان توزیع شده است.
 
کلمات کلیدی : سیل+ سیلاب+ طوفان
 
۱۳۹۴-۰۴-۳۰ ۱۳:۰۸:۵۱
سیلاب میدان تجریش حوالی سال 1366 را به خاطر دارید. در آنجا هم بندی شکست و بند عمر عده ای پاره شد و هیچ گاه معلوم نشد که کی مسئول این حادثه بود و چه مجازاتی شامل حال وی شد.
این بار هم این حادثه با شکسته شدن بندی ، بند عمر و ارزوهای عده زیادی پاره کرد. درست مثل همان حادثه میدان تجریش. تا وقتی که تاوان قصور و تقصیر عده ای توسط عده ای دیگر پرداخت می شود، هیچ امری اصلاح و هیچ درسی از گذشته گرفته نخواهد شد و حوادث مشابه بارها و بارها تکرار و نهایتاً کشور یا درجا کار خواهد کرد و یا عقب گرد می کند. خدایا خودت به ما رحم کن. کاری از دست من حقیر بر نمی آید. (3058782) (alef-13)
 
aboomahdi
۱۳۹۴-۰۵-۰۱ ۰۹:۴۶:۲۲
امیرالمومنین علی علیه السلام در دعای کمیل می فرمایند: اللهم اغفر لی الذنوب التی تنزل البلاء یعنی خدایا ببخش آن چنان گناهانی را که موجب آمدن گرفتاری و بلا میشوند . شما این همه گناه در جامعه را بی اثر می دانید؟ (3063410) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.