توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 485924
برندگان واردات خودرو به ایران در سال 1395
تاریخ انتشار : شنبه ۳ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۵:۴۴
در سال 1395 شمسی، مجموعاً تعداد 73,998 دستگاه خودرو وارد کشورمان شد. این حجم از واردات نسبت به سال پیش از آن حدود 47 درصد رشد داشت. در این سال، ما شاهد رویدادهای جالب توجهی در عرصه این تجارت پرسود و جنجالی بودیم.

برندهایی که در طی این سال‌ها همچون ستونی استوار در بازار به نظر می‌رسیدند، رشد اندکی را در حیطه واردات به نام خود به ثبت رساندند ولی در عوض، برندهای جدیدالورود و یا کم‌سابقه‌تر، ارقام حیرت‌انگیزی از رشد را به آغوش کشیدند.

به گزارش پدال، در میان تمامی برندهایی که در سال 95 وارد کشورمان شدند سه برند رنو، لکسس و میتسوبیشی را می‌توان از زمره برندگان واقعی در این تجارت سخت جذاب و شورآفرین دانست. در سطور ذیل، عملکرد تک‌تک این سه برند را به‌طور مختصر بررسی می‌کنیم.

برند رنو
در سال 95 شمسی، مجموعاً تعداد 11,619 دستگاه از ساخته‌های رنو وارد کشورمان شد که در قیاس با سال پیش از آن، رشد شگفت‌انگیز 220 درصدی را برای این برند اروپایی تبار به همراه داشت. با این حجم از واردات، رنو پس از هیوندای با 21,280 دستگاه و کیا با 12,594 دستگاه، جایگاه سومین واردکننده خودرو به کشورمان را از آن خود نمود. ناگفته نماند که سهم هیوندای از بازار واردات خودرو به ایران در سال 95 معادل 29 درصد و سهم کیا برابر با 17 درصد بود. در این میان، رنو سهم 16 درصدی را به نام خود ثبت نمود.

دامنه موفقیت‌های رنو در عرصه واردات خودرو به سال جاری نیز کشیده شد و تنها در فروردین ماه سال 1396 شمسی، 1471 دستگاه از انواع ریزودرشت رنو وارد کشورمان شد که در میان تمامی برندهای وارداتی، مقام نخست را نصیب این برند نمود. میزان واردات انواع رنو نسبت به فروردین ماه پارسال، معادل 587 درصد رشد داشته است!

در میان تمامی فرزندان خانواده رنو، کراس‌اوور داستر با ورود 3,332 دستگاه از همه آنها موفق‌تر بود. ناگفته نماند که کل واردات این خودرو در سال پیش از آن، تنها معادل 924 دستگاه بود. کلاً رنو داستر در سال 95 پس از هیوندای سانتافه، هیوندای توسان، سانگ‌یانگ تیوولی و لکسس سری NX، مقام پنجمین کراس‌اوور وارداتی را از آن خود نمود.

پس از رنو داستر، مینی کراس‌اوور کپچر با ورود 2,504 دستگاه و سدان فلوئنس با ورود 2,358 دستگاه، دومین و سومین خودروی پرفروش رنو در ایران سال 95 بودند. در این میان، از رنو سیمبل هم حول‌وحوش 2,000 دستگاه وارد کشورمان شد. اما سیمبل در فروردین ماه امسال (سال 96) شروع طوفانی را آغاز نمود. تنها در این ماه آغازین از سال، تعداد 631 دستگاه از این خودرو وارد ایران‌زمین شد.

برند میتسوبیشی
از دیگر برندهایی که در سال 95 شمسی مورد توجه بیش‌ازپیش مشتریان بازار قرار گرفت برند کهنه‌کار میتسوبیشی ژاپن بود. در این سال، درمجموع تعداد 3,415 دستگاه از محصولات متنوع این برند اعم از لنسر، میراژ و کراس‌اوورهای ASX و اوتلندر وارد کشورمان شد که نسبت به سال قبل از آن، از رشد 200 درصدی برخوردار بود. بیش از نیمی از واردات میتسوبیشی به ایران مربوط به مدل بلندقامت اوتلندر بود.

برند لکسس
لکسس یک برند لوکس به شمار می‌آید و خودروهای صفرکیلومتر آن عمدتاً با ارقام سنگینی، حول‌وحوش 300 میلیون تومان و یا بالاتر، در کشورمان فروخته می‌شوند. اما این برند ژاپنی در سال 95 توانست رشد 185 درصدی را در مقایسه با سال قبل از آن برای خویش مهیا کند. درمجموع، تعداد 3,889 دستگاه لکسس وارد کشورمان شد که اکثریت مطلق آن محدود به سری NX بود. این کراس‌اوور خوش آب و رنگ که در دو گونه بنزینی و هیبریدی در کشورمان عرضه می‌شود بیش از 97 درصد از واردات برند لکسس به ایران را در سال 95 به خود اختصاص داد!
 
کلمات کلیدی : رنو، لکسس، میتسوبیشی، خودرو
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.