در نمایشگاه بین المللی خودرو در پاریس تفاهمنامه همکاری بین ایدرو و گروه رنو به امضا رسید که طی این توافق همکاری مشترک جدید بین رنو و ایدرو شکل خواهد گرفت.
به گزارش خبرآنلاین،محمدرضا نعمت زاده وزير صنعت معدن و تجارت كه روز گذشته تهران را به مقصد پاریس ترک کرده بود، امروز در جریان بازدید از نمايشگاه بين المللي خودروي پاريس به همراه محسن صالحي نيا معاون امورو صنايع و اميرحسين قناتي مديركل نيرو محركه و صنايع خودرو و با همراهی سفير ايران در فرانسه در غرفه گروه رنو- نيسان حضور يافت.
در جریان این بازدید تفاهمنامه همکاری بین منصور معظمي رئيس هيئت مدیره ايدرو و تيیريبلوره قائم مقام گروه رنو به امضا رسيد. این توافقنامه برای همکاری مشترک (جوینت ونچر) میان گروه خودروسازی رنو و سازمان گسترش و نوسازی ایران (ایدرو) به امضا رسیده که منجر به گسترش حضور رنو در ایران خواهد شد.
این همکاری مشترک شامل یک مرکز مهندسی و خرید جدید برای حمایت از قطعه سازان داخلی و یک کارخانه تولیدی با ظرفیت اولیه ۱۵۰ هزار دستگاه در سال است.
دو خودرو «سیمبل و داستر جدید» نخستین خودروهای تولیدی این کارخانه خواهند بود که در سال ۲۰۱۸ به تولید می رسند.
براساس این توافق نامه، رنو برای نخستین بار در ایران، مراکز توزیع، فروش و خدمات پس از فروش خود را خواهد داشت.
همچنین همکاری های کنونی رنو با دو شریک خود سایپا و ایران خودرو در قالب «همکاری مشترک رنو پارس» ادامه خواهد داشت.
روابط عمومی گروه خودروسازی رنو، پاریس در این رابطه اعلام کرد: مطابق اعلام گروه خودروسازی رنو، در دومین روز از نمایشگاه بین المللی خودرو پاریس، این شرکت موفق به امضا توافقنامه ای با سازمان گسترش و نوسازی ایران برای ایجاد یک جوینت ونچر جدید شد که در آن رنو اکثریت سهم را خواهد داشت.
محمد رضا نعمت زاده، وزیر صنعت در این خصوص گفت: «ایران به دنبال جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت خودرو است تا خودروهای به روز و رقابتی را به مشتریان ایرانی عرضه کند که استانداردهای ایمنی و کیفیت را دارا هستند. شرکتهای زیادی را مورد بررسی قرار دادیم و به این نتیجه رسیدیم که رنو، با توجه به سابقه حضور مستمر ۱۲ ساله خود در ایران، شریکی ایده آل برای به انجام رساندن این پروژه است.»
کارلوس گون مدیرعامل رنو نیز گفت: «بازار خودرو ایران تا سال ۲۰۲۰ دو میلیون ظرفیت خواهد داشت و این ظرفیتی غیر قابل انکار است. امضا این توافقنامه، مهر تاییدی است بر انتخاب های استراتژیک رنو در ایران. این توافقنامه سرآغاز فصل جدیدی است که رنو را در جایگاهی ممتاز قرار می دهد.»
پیمان کارگر مدیر منطقه ای خاورمیانه رنو و مدیر عامل رنو پارس نیز در حاشیه امضای توافقنامه مزبور گفت: «اتفاق امروز فصل جدیدی از حضور رنو در ایران به عنوان شریک راهبردی صنعت خودرو ایران را می گشاید.»
وی افزود: «رنو دوران بدون وقفه ای در ایران داشته و اکنون قصد دارد علاوه بر تمرکز بر بخش مهندسی، به بخشهای تولید، فروش و خدمات پس از فروش نیز وارد شود.»
پس از امضای این تفاهم نامه بیانیه مطبوعاتی صادر شد که مشروح آن را در ادامه بخوانید:
بیانیه مطبوعاتی ۳۰ / ۰۹ / ۲۰۱۶ در خصوص امضا توافقنامه جدید رنو با ایران:
- توافقنامه استراتژیک رنو با ایران، در دومین روز نمایشگاه خودرو پاریس توسط مدیرعامل رنو و محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت به امضا رسید.
- این توافقنامه برای ایجاد یک جوینت ونچر میان گروه خودروسازی رنو و سازمان گسترش و نوسازی ایران (ایدرو) به امضا رسیده که منجر به گسترش حضور رنو در ایران خواهد شد.
- این جوینت ونچر شامل یک مرکز مهندسی و خرید جدید برای حمایت از قطعه سازان داخلی و یک کارخانه تولیدی با ظرفیت اولیه ۱۵۰ هزار دستگاه در سال است.
- دو خودرو سیمبل و داستر جدید اولین خودروهای تولیدی این کارخانه خواهند بود که در سال ۲۰۱۸ به تولید می رسند.
- رنو برای اولین بار در ایران، مراکز توزیع، فروش و خدمات پس از فروش خود را خواهد داشت.
- همکاری های فعلی رنو با دو شریک خود سایپا و ایران خودرو در قالب جوینت ونچر رنو پارس، همچنان ادامه خواهد داشت.
جوینت ونچر جدید شامل یک مرکز مهندسی و خرید خواهد بود که قطعه سازان داخلی را حمایت خواهد کرد. در غالب این جوینت ونچر، یک کارخانه تولیدی با ظرفیت اولیه ۱۵۰ هزار دستگاه در سال نیز فعال خواهد شد. با این حساب مجموع ظرفیت تولیدی گروه رنو در ایران ۳۵۰ هزار دستگاه خواهد بود.
دو خودرو سیمبل و داستر جدید اولین خودروهای تولیدی این کارخانه خواهند بود که در سال ۲۰۱۸ به تولید می رسند.
رنو برای اولین بار در ایران، مراکز توزیع، فروش و خدمات پس از فروش خود را خواهد داشت که مطابق با استانداردهای رنو اداره خواهند شد.
در کنار این جوینت ونچر جدید، رنو همچنان به همکاری کنونی با دو شریک خود سایپا و ایران خودرو در قالب رنو پارس ادامه خواهد داد.
رنو فعالیت خود را در ایران، از سال ۲۰۰۳ با تاسیس یک جوینت ونچر با دو شرکت خودروسازی سایپا و ایران خودرو آغاز کرد. رنو با همکاری شرکای خود تا کنون ۵۰۰ هزار خودرو در ایران تولید کرده است.
گفتنی است شرکت رنو فرانسه که در دوران تحریم فعالیت خود را به تولید مشترک خودروهای باکیفیت تندر و تندرپیکاپ محدود کرده بود، این روزها با دو خودرو تولیدی مشترک با شرکت پارس خودرو یعنی «ساندرو هاچ بک» و «ساندرو استپ وی» به بازار آمده است.
نمایشگاه خودرو پاریس٢٠١٦ از یکم اکتبر (دهم مهرماه) به مدت ۱۶ روز درهای خود را به روی عموم می گشاید.