در ادامه رویکرد خصمانه غرب در قبال کشورمان، بار دیگر نشست سالانه گروهک ترورسیتی منافقین با حضور جمعی از مقامات پیشین آمریکایی، اروپایی و سعودی در پاریس برگزار شد. وزیر امور خارجه ایران برگزاری این نشست را نقطه ابهام در روابط تهران ـ پاریس خواند.
به گزارش ایسنا، نشست حامیان گروهک تروریستی منافقین روز شنبه در پاریس پایتخت فرانسه در حالی برگزار شد که سیاستمداران تندروی آمریکایی و سعودی در این نشست به یاوهگوییهای خود علیه ایران ادامه دادند و ادعاهای واهی و خصمانه غرب را علیه کشورمان تکرار کردند.
به نوشته روزنامه واشنگتن تایمز، رودی جولیانی شهردار پیشین نیویورک که همواره مواضعی ضد ایرانی داشته و پیش از این با سرکرده گروهک تروریستی منافقین دیدارهایی نیز داشته است ضمن دفاع از دونالد ترامپ رییسجمهور آمریکا مدعی شد که تغییر نظام در ایران حتمی است و اقدام در این مسیر باید هر چه سریعتر انجام شود.
همچنین نیوت کنگریچ رییس مجلس پیشین مجلس نمایندگان آمریکا که یک جمهوریخواه و از افراد نزدیک به ترامپ است، با تکرار ادعای ساختگی و خصمانه دولت آمریکا علیه ایران مبنی بر اینکه تهران حامی اصلی تروریسم است گفت که ایران باید آزاد باشد.
دیگر مقام آمریکایی حاضر در این نشست جان بولتون نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل بود.
وی نیز با تکیه بر این ادعاهای نخنما و خصمانه، گفت: بازنگری سیاستهای آمریکا در قبال ایران همچنان دنبال میشود و در این میان کنگره در حال بررسی پیشنویس طرحی علیه ایران به دلیل حمایت از تروریسم در منطقه و جهان است.
این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: جولیانی و کنگریچ که هر دو از مشاوران نزدیک ترامپ بودهاند روز شنبه یک هیات آمریکایی را هدایت میکردند که متشکل از قانونگذاران سابق دموکرات به علاوه سه نماینده فعلی جمهوریخواه از کنگره بود.
ترکی الفیصل شاهزاده سعودی و رییس پیشین سازمان اطلاعات عربستان از دیگر حاضران این گردهمایی بود.
وی که سفیر پیشین عربستان در واشنگتن نیز بوده است، در اظهارات خصمانه و مداخلهجویانهاش در گردهمایی روز گذشته منافقین مدعی شد: ایران بزرگترین حامی تروریسم است و امام خمینی (ره) تلاش کرد تا انقلاب خود را به تمام منطقه صادر کند.
الفیصل همچنین مدعی شد که انتخابات ایران غیرقانونی است و نظام ایران نظام دموکراسی نیست و مقامات ایرانی را باید به دادگاه بینالمللی فرستاد و آنها را محاکمه کرد.
به نوشته واشنگتن تایمز، اما گروهک منافقین در حالی در سالهای پس از انقلاب اسلامی به فعالیتهای پراکنده خود ادامه داده است که کارشناسان معتقدند اعضای این گروه هیچ جایی در میان مردم ایران ندارند.
آریانا طباطبایی، استاد دانشگاه جورج تاون در رشته مطالعات امنیت به واشنگتن تایمز گفت که ایرانیها شورای ملی مقاومت ایران (متشکل از گروهک تروریستی منافقین) را قابل اعتماد نمیدانند و دلیلش این است که این گروه به دلیل فعالیتهای تروریستیاش علیه ملت ایران در جریان جنگ هشت ساله عراق با ایران شناخته میشود.
به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان روز جمعه هفته گذشته در حالی که برای دیدار با مقامات عالیرتبه فرانسوی در پاریس بود در واکنش به برگزاری نشست منافقین در این شهر گفت: در گفتوگوهایمان با مسوولان فرانسه حضور منافقین را به عنوان یک نقطه ابهام در روابط مطرح کردیم و آنها هم همواره تاکید کردند که ارتباطی با این گروه ندارند.
ظریف به خبرگزاری صدا و سیما گفت: سابقه تروریستی این گروه برای کسی پوشیده نیست، همه دولتهای منطقه و دولتهای اروپایی نسبت به سوابق این گروه آگاه هستند.
وی با ابراز تاسف از دادن مجوز فعالیت به گروهک تروریستی منافقین در فرانسه، افزود: ما در گفتوگوهایمان با مسوولان فرانسه این موضوع را به عنوان یک نقطه ابهام در روابط مطرح کردیم و آنها هم همواره تاکید کردند که ارتباطی با این گروه ندارند.
وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: اجازه دادن به فعالیت گروهی که نزد مردم ایران منفور است، سوابق تروریستی دارد، همکاری با رژیم صدام در سابقه خیانت آمیزش نسبت به مردم ایران وجود دارد و همچنین در هفتهها و ماههای اخیر شاهد حملات تروریستی آنها و تلاشهایشان برای حمله تروریستی در کشور بودیم، تنها لکه سیاهی است بر سابقه کشورهایی که با این گروه ها همکاری میکنند.
ظریف ابراز تاسف کرد: رژیمهای مرتجع منطقه یکبار دیگر روی این گروه سرمایهگذاری میکنند همانطور که در گذشته هم سرمایهگذاری کردند.
وی گفت: ما از سوابق زمان جنگ اطلاع داریم که رژیم سعودی با این گروه فعالیت و همکاری میکرده و کمکهای مالی به آنها میداده است، در سال گذشته و امسال تصمیم گرفتهاند که با علنی کردن این همکاری، در جلسه آنها شرکت کنند.
در همین راستا بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به برگزاری نشست منافقین در پاریس با بیان اینکه برگزاری اینگونه نشستها از سوی منافقین بحث جدیدی نیست، تصریح کرد: از سال 1360 این گروهک با انجام شانتاژ، تبلیغات و همچنین برگزاری این نوع گردهماییها تلاش کرده که به طرفداران خود و اعضایش روحیه مصنوعی بدهد و عموماً آنها در این نشستها از افراد افراطگرا و تندرو شناخته شده ضدایرانی با پرداخت تمامی هزینههای آنها برای سخنرانی دعوت میکنند.
قاسمی گفت: نسبت به این اقدام فرانسه در دادن مجوز به این گروه تروریستی اعتراض لازم انجام شده است و بیشک در این خصوص طرف فرانسوی دچار یک خطای جدی در مورد این گروه تروریستی است. تروریستها همه جا تروریست هستند و پاریس باید در این مورد از داشتن استانداردهای دوگانه پرهیز کند