نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 442334
سانتریفیوژ‌ تنها یک فناوری است؛ علم ‌زندگی مردم را می‌‌چرخاند
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۵۳
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی گفت: بدانید سانتریفیوژها اصلاً هسته‌ای نیست، تنها یک فناوری است، رشد علم و فناوری نیز سبب می‌شود زندگی مردم بچرخد.

به گزارش تسنیم از قم، فریدون عباسی در سلسله نشست دهه مبارک فجر در جمع نمازگزاران مسجد امام موسی کاظم(ع) منطقه پردیسان قم اظهار داشت: دفاع مقدس برای مردم و نظام اسلامی درس بزرگ بوده است، نتیجه این جنگ برای ما تربیت مستشار و فرمانده و یک نیرویی همچون سپاه بود.

وی در مورد ارتش انقلاب گفت: در ابتدای انقلاب اسلامی ارتش نیروهای بسیار زیادی داشت اما فرماندهان و مشاوران آن غربی بودند که در دفاع مقدس ارتش آب‌دیده شد.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی گفت:در ابتدای انقلاب دانشگاه‌ها یکی از مکان‌هایی بود که با شکل‌گیری انقلاب فرهنگی درس‌هایی در دانشگاه به وجود آمد که ره‌آورد آن‌ پیشرفت علمی و هسته‌ای شد.

عباسی عنوان کرد: بسیاری از دانشگاه‌ها به خدمت نظام درنیامدند اما نظام اسلامی با آن تسویه حساب نکرد، برخی برای ادامه تحصیل به خارج اعزام شدند اما زمانی که برگشتند دچار مسائل لیبرالی شدند و هم‌اکنون در کشورمان فعالیت می‌کنند.

وی تصریح کرد: 80 درصد دانشجویان کشورمان با هزینه خود مردم در حال تحصیل هستند که این‌یکی از برکات انقلاب اسلامی است.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی بیان کرد: کشورهای غربی استعدادهای کشورمان را در دانشگاه‌ها رصد می‌کنند و به دنبال جذب آن هستند که این نشان‌دهنده نظام آموزشی بسیار قوی است.

عباسی با اشاره به اینکه دفاع مقدس به ما قدرت داد، گفت: به لطف خدا پس از دفاع مقدس در بحث علم و فناوری کم نگذاشتیم و کار علمی عمیقی را انجام دادند.

وی ادامه داد: بدانید سانتریفیوژها اصلاً هسته‌ای نیست، تنها یک فناوری است، رشد علم و فناوری نیز سبب می‌شود زندگی مردم بچرخد.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی گفت: برخی‌ها اگر بخواهند به گفتمان انقلاب اسلامی که همان وصیت‌نامه امام عمل کنند برایشان سخت است و این خودش به یک انقلاب دیگر نیاز دارد.
 
کلمات کلیدی : فریدون عباسی+سانترفیوژ
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۷ ۰۲:۲۵:۰۰
بنازم به کمالات این مدیر احسنت (4151601) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.