نظر منتشر شده
۱۹۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 16056
قانون مدیریت خدمات کشوری
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶ ساعت ۱۶:۵۶
مصاحبه ویژه الف با عنوان قانون مدیریت خدمات کشوری، خوشبختانه با استقبال گسترده و بیش از انتظاری از سوی بینندگان مواجه شد.

تعداد و تنوع دور از انتظار سوالات رسیده از یک سو و فیلتر شدن الف در خلال برگزاری این مصاحبه ویژه از سوی دیگر فرایند دریافت و تقدیم پاسخ ها را با اخلال مواجه کرد.

بخش تحلیلی الف ضمن پوزش از بابت تاخیر ایجاد شده در پاسخ به سوالات رسیده و تشکر صمیمانه از جناب آقای دکتر فروزنده بابت پاسخگویی به سوالات بینندگان الف، زمان این مصاحبه ویژه را پایان یافته اعلام می‏کند.

خوشبختانه آقای دکتر فروزنده اطلاع دادند که با توجه به گستردگی ابعاد و تعداد مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی برای آگاه سازی عمومی درباره این قانون، ستاد اطلاع رسانی تشکیل داده است.

بینندگان محترمی که سوال جدید یا ابهام پاسخ داده نشده ای درباره قانون مدیریت خدمات کشوری دارند، می توانند با ستاد اطلاع رسانی درباره این قانون به شماره 88967877 تماس حاصل فرمایند.
 _______________________________________________ 
معرفی مهمان ویژه الف:

*لطف‏الله فروزنده، متولد 1340، شهرکرد
*لیسانس مدیریت از دانشگاه اصفهان (1368)
*فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه تهران (1372)
*دکتری مدیریت با گرایش سیاستگذاری استراتژيك عمومی از دانشگاه تهران (1378)
*عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور و مدیر گروه مدیریت بازرگانی این دانشگاه
*قائم مقام مرکزی پژوهش‏های مجلس شورای اسلامی
*عضو کمیته بررسی و اصلاح لایحه مدیریت خدمات کشوری و یکی از نمایندگان رئیس مجلس شورای اسلامی برای مذاکره و حل و فصل نهایی اشکلات دولت و شورای نگهبان درباره لایحه مدیریت خدمات کشوری

                                                *   *   *

دیدگاه های دکتر فروزنده درباره قانون مدیریت خدمات کشوری:


بالاخره پس از فراز و نشیب ها مختلف، قانون مدیریت خدمات کشوری نهایی شد.

مجلس هفتم، خواسته عمومی برای اصلاح نظام بوروکراسی و اداری را مورد توجه قرار داد و دولت آقای خاتمی را برای ارایه لایحه ای جهت اصلاح وضع ناهنجار پرداخت به كاركنان دولت ، ملزوم کرد. هر چند نظر مجلس شورای اسلامی، اصلاح و عادلانه سازی نظام پرداخت ناشی از قانون نظام هماهنگ پرداخت بود، ولی دولت سابق در پاسخ به این خواسته، لایحه ای در سیزده فصل به مجلس تقدیم کرد.

مجلس با رویکرد عدالت خواهی و افزایش کارایی خدمات دولتی بر اساس مبانی اسلامی و قانون اساسی با استفاده از تمام ظرفیت کارشناسی کشور با محدودیت کمیسیون مشترک لایحه را بررسی و متن فعلی را به تصویت رساند.

این قانون در 15 فصلی تنظیم شده است:

در فصل اول چهارچوب فعالیت های دولت در بعد حکومتی و تصدی گری تعریف شده است، تعیین وظیفه دولت برای حوزه های فرهنگی و اجتماعی طبق اصل 29 و 30 قانون اسلامی از نکات برجسته این فصل است.

در فصل دوم، راهبرد ما و فن آوری انجام وظایف دولت مشخص  شده است، بویژه در ماده 17 که مدیریت نتیجه گرا در حوزه آموزشی و بهداشتی را مطرح می کند و مسوولیت و نظارت دولت با مشارکت و پرداخت بر اساس پاداش را مد نظر قرار داده است. ان شائ الله با اجرای این ماده ، به عنوان یک روش مدیریتی، زمینه پویایی و چابکی سیستم اداری فراهم خواهد شد.

همچنین در فصل ، وضعیت کارگران شرکتی ساماندهی شده است و نیز نظام پیشنهادها ، یادگیری حین کار ، خلاقیت و نوآوری مورد تایید قرار گرفته است.

فصل سوم، حقوق مردم را برای اولین بار در سیستم اداری قانونا مشخص كرده است. با اجرای این قانون، حقوق مراجعان به ادارات دولتی روشن شده و حق و نحوه شکایت از دستگاه اداری و حتی كارمند مورد نظر برای مراجعان تعریف و روشن شده است. احکام ماده 30 و 31 این قانون، ضمانت اجرایی تکریم و جلب رضایت ارباب رجوع است.

فصل چهارم، اصلاح ساختار سازمانی ادارات دولتی به سمت عدم تمرکز و چابکی پرداخته است.

فصل پنجم، به توسعه فن آوری در حوزه خدمات اداری را با رویکرد تسریع و دقت انجام امور مراجعان پرداخته است.

فصل ششم و هفتم، به شرایط جذب و استخدام نیروی انسانی با رویکرد افزایش کارآمدی سیستم و جایگزینی ضابطه بجای رابطه می پردازد.

فصل هشتم، نظام ارتقاء شغلی و مدیریت را بحث کرده است و برای ثبات مدیریت در سیستم اداری ، مدیریت حرفه ای را طرح کرده است.

فصل نهم، دستگاه های دولتی را ملزم کرده که اسباب و وسایل توانمند سازی نیروی انسانی را با رویکرد ایجاد سینرژی در سیستم فراهم کند.

فصل دهم، که یکی از فصول مهم و اساسی این قانون است عدالت در پرداخت را مد نظر قرار داده و بین پاداش و عملکرد كاركنان رابطه منطقی تعریف كرده است.

فصل یازدهم و دوازدهم ارزیابی، عملکرد و حقوق کارکنان را مورد بحث قرار داده است.

فصل سیزدهم، به ترمیم حقوق بازنشستگان و حاکمیت عدالت در پرداخت ها پرداحته است.

امیدوارم مراكز علمی ، دانشگاهی با نقد و بررسی و دستگاه های اجرایی با برگزاری جلسات توجیهی ، به اجرای كامل این قانون و تحقق هدف آن كه كارامد سازی نظام اداری-اجرایی كشور و افزایش رضایتمندی مراجعان و كاركنان نظام اداری كشور است ، كمك كنند.    لطف الله فروزنده 22 مهر1386

------------مهلت ارسال سوال پایان یافته است. 
بینندگان محترمی که سوال جدید یا ابهام پاسخ داده نشده ای درباره قانون مدیریت خدمات کشوری دارند، می توانند با ستاد اطلاع رسانی درباره این قانون به شماره 88967877 تماس حاصل فرمایند.
 متن کامل قانون مدیریت خدمات کشوری 
 
محمد
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۲۷:۰۶
لطفاٌ بفرمایید استخدام در چه دستگاههایی پیمانی و در چه دستگاههایی رسمی است خواهشمند است یک الی دو دستگاه را بطور مثال نام ببرید . (41108)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۲۷:۱۷
استخدام رسمي براي تصدي پست‌هاي ثابت در مشاغل حاكميتي
استخدام پيماني براي تصدي پست‌هاي سازماني و براي مدت معين
امور حاكميتي آندسته از اموري است كه تحقق آن موجب اقتدار و حاكميت كشور است از قبيل سياستگذاري ، برنامه‌ريزي و نظارت مثل نهاد رياست جمهوري ، مجلس ، دادگستري ، سازمان بازرسي و امور غيرحاكميتي مثل شركت‌ها و سازمان‌هايي كه فعاليت‌هاي اقتصادي و بعضا اجراي فعاليت دارند از جمله برخي مشاغل در وزارتخانه‌ها ، سازمان گسترش و نوسازي ... (41988)
 
کریم
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۲۷:۲۶
اعضای بررسی کننده لایحه چند نفر عضو هییت علمی دانشگاه هستند چون مردم میگویند اکثرا استاد دانشگاه میباشند (41110)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۵:۱۳:۰۴
در كميته بررسي لايحه از اعضاي هيات علمي، كارشناسان دستگاهها ، مديران امور اداري، كارگزيني ، مديران دستگاههاي مختلف دعوت شد و از نظرات كارشناسي آنها استفاده گرديد.
حدود 5/1 سالي كار كارشناسي در مجلس و مركز پژوهش‌ها با مشاركت فعال كارشناسان دولتي و غيردولتي انجام گرفت. سعي شد از ظرفيت موجود كشور استفاده شود، البته حتما اين قانون اشكالاتي دارد كه در عمل مشخص خواهد شد، با توجه به اينكه 5 سال به صورت آزمايشي اجرا خواهد شد در فرايند اجرا اگر نواقصي بوجود بيايد ، قابل اصلاح است. (41452)
 
رضا
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۲۸:۱۵
چطور میشود مثلا دو حسابدار در دو سازمان یا شرکت دولتی یکی فقط لیست حقوق وبیمه تهیه میکند یکی دیگر نگهداری حسابهای میلیاردی تهیه صورتهای مالی گسترده کنترل مالی اموال میلیارد دلاری سازمان یا شرکت البته با مدرک تحصیلی وسابقه یکسان را مشاغل مشابه محسوب نمود وسایر مشاغل همنام (41112)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۵:۱۳:۴۱
در متن سوال فرموديد مدرك و سابقه يكي است اما حساسيت شغل متفاوت است در معيارهاي شغلي ، مشاغل با حساسيت بالا امتياز بيشتري دارند، لذا آن فرد از اين بابت دريافتي بيشتري خواهد داشت. (41453)
 
عباس
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۲۸:۳۸
قانون مذکورازچه زمانی اجرایی خواهد شد؟
نحوه افزایش حقوق و نحوه پرداخت چگونه است ؟ (41113)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۵:۱۵:۳۷
در پاسخ هاي گذشته توضيح داده شد (41455)
 
اکبر
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۲۹:۰۴
ایا محدود نمودن حقوق بین سقف و کف مطابق عدل اسلامی است شاید یک نفر شایستگی دریافت بیش سقف را داشته باشد (41114)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۲۸:۱۲
سقف پرداخت صرفا مربوط به حقوق ثابت و فوق‌العاده‌ي مستمر است كه نبايد از 7 برابر كف بيشتر باشد. نظام پرداخت در قانون مديريت خدمات كشوري به نحوي طراحي شده است كه حدود 50% پرداخت‌ها به صورت غيرمستمر و بر اساس عملكرد فرد پرداخت مي‌شود.لذا اگر فردي شايستگي و عملكرد مناسب داشته باشد مزاياي غيرمستمر متناسب با نوع تلاش و كارش دريافت خواهد كرد. (41989)
 
علی
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۲۹:۴۶
به چه دلیل دو نفر یکی استاد دانشگاه با هفته ای دوازده ساعت درس وبدون هیچ کار تحقیقاتی معاف ازسقف ولی یک مهندس نفت یا نیرو باهفته ای چهل و چهار ساعت کار تا سقف باید حقوق بگیرد (41115)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۲۹:۵۵
البته به نظر بنده بايد سقف براي همه مشاغل رعايت شود. منتهي چون اعضاي هيات علمي داراي قانون خاص هستند مشمول اين قانون نشدند، ولي با افزايش ساعت موظف هيات علمي 40 ساعت حضور و 14 ساعت موظفي تناسب بين عملكرد و حقوق تا حدودي رعايت شده است. (41990)
 
یعقوب
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۳۳:۰۷
اگر در دوره اجرای ازمایشی این لایحه مشخص شد کارکنانی یا سازمانی دچار زیان یا نا بسامانی شد به چه شکل میشود جبران نمود چون ادعای عدالت و بهبود سیستم اداری کشور است (41116)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۳۰:۵۵
قانون مذكور به صورت آزمايشي و براي مدت 5 سال است و هدف از اين موضوع، رفع برخي اشكالات احتمالي است كه قطعا در فرايند اجرا مي‌توان متوجه آن شد و آن را برطرف نمود. البته در فرايند كارشناسي سعي شده است آسيب‌هاي اين چنيني به حداقل برسد. (41991)
 
حسين
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۳۴:۱۲
بنده با 8 سال سابقه و با مدرك فوق ليسانس و استفاده از همترازي هيات علمي زير حكمم 400 هزار تومان است با اين قانون جديد حدودا حكمم چقدر خواهد شد؟ (41118)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۵:۱۹:۱۰
بستگي به امتيازات ارزشيابي مشاغل مانند مهارت، نوع پست ، مسئوليت ، ابتكار و امتيازات عوامل شاغل مانند تحصيلات، سابقه دارد، آنچه مسلم است كاهش پيدا نمي‌كند. (41458)
 
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۴۱:۳۰
وضعيت كاركناني كه از طريق قرارداد مستقيم با دستگاه ، همكاري مي كنند چگونه خواهد بود .
آيا استخدام پيماني مي شوند ؟ (41125)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۳۱:۴۶
به دسته‌بندي سوال 11 رجوع شود، اگر در آن دسته‌بندي قرار گيرند به پيماني تبديل وضع خواهند شد. (41992)
 
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۴۱:۵۸
جناب اقای دکتر فروزنده ،ایا تصویب قانونی که 180 درجه با اهداف اولیه فرق کرده و هیچ فرقی در وضعیت کارمندان با زمان قبل از تصویب روی نخواهد داد با این همه سروصدا ایا عاقبتی جز قانون تصویب تثبیت قیمتها خواهد داشت؟ (41134)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۵:۱۹:۵۸
چرا اين قضاوت را داريد، اينكه مدعي هستيد با اهداف اوليه فرق دارد – چند دليل بياوريد – هدف اين قانون افزايش بهره‌وري ، كارآمد سيستم اداري و عدالت و پرداخت بر اساس پاداش– عملكرد است كه بطور نسبي موفق شده است. (41460)
 
زرین
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۴۵:۳۳
با تشكر از همكاران سايت الف و مهمان ويژه مي خواستم بپرسم در طرح مذكور حداقل حقوق چقدر تعيين گرديده و حقوق كارمندان چگونه تعيين مي گردد (41149)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۵:۲۰:۳۴
اگر ضريب ريالي را 500 ريال در نظر بگيريم ، حداقل حقوق 150 هزار تومان بدون هزينه‌ي عائله‌مندي و هرگونه فوق‌العاده خواهد بود. (41461)
 
علي
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۴۶:۰۵
با سلام لطفن بفرماييد مباني استثنائات در ماده 121 چه بوده و سازمان هاي ذكر شده چرا مستثني شده اند. (41150)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۵:۲۱:۱۴
وزارت اطلاعات ، اعضاي هيات علمي، قضات ، وزارت امور خارجه و دستگاههايي كه داراي مقررات خاصي در قانون اساسي هستند. (41462)
 
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۵۰:۲۵
با توجه به انحلال سازمان مدیریت آبا این روند و تهیه آئین نامه ها به تاخیر نمی افتد (41164)
 
فروزنده - پاسخ سوال 23
۱۳۸۶-۰۷-۲۹ ۱۰:۵۹:۳۳
ان شائ الله كه به تاخير نيفتد. درهر صورت همه بايد پيگيري و كمك كنيم تا مقدمات اجراي كامل اين قانون هرچه سريع تر فراهم شود و كاركنان و ارباب رجوع و سيستم اداري - اجرايي كشور از آن بهرهمند شود. (41652)
 
سوال
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۵۳:۳۲
كساني كه در سال جاري (1386) بازنشت مي شوند . مبلغ پاداش پايان خدمت آنها برچه اساسي محاسبه و پرداخت مي شود.
آيا براساس حكم قبلي است يا براساس حكم جديد.( منظور از حكم جديد يعني حكم صادر شده در چهارچوب مديريت خدمات كشور.) (41166)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۳۲:۳۶
بر اساس ماده 107 به ازاء هر سال خدمت يك ماه آخرين حقوق و مزاياي مستمر به اضافه وجوه مربوط به مرخصي‌هاي ذخيره شده پرداخت خواهد شد.
با توجه به اينكه طبق اين قانون اگر در اثر حكم جديد حقوق فرد كاهش پيدا كرد قرار است همان حقوق قبلي را پرداخت كنند، لذا حكمي كه مبلغ آن بيشتر است مبناي محاسبه پاداش بازنشستگي قرار مي‌گيرد. (41993)
 
علی غیبی
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۵۷:۲۷
سلام.خسته نباشید.کارمند وزارت نفتم . آیا این قانون از آنچنان ضمانت اجرائی محکمی برخوردار است که بتواند این وزارتخانه را نیز ملزم به رعایت قانون و احقاق حقوق کارمندان جز شاغل در بدآب و هواترین نقطه ی کشور کند؟ با تشکر (41167)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۳۳:۲۵
در اين قانون ، نظام پرداخت به نحوي طراحي شده است كه امتيازات قابل توجهي براي آندسته از كاركنان دولت منظور شود. از جمله فوق‌العاده مناطق كمتر توسعه يافته و بد آب و هوا معادل 20 تا 25% حقوق ثابت ، پرداخت فوق‌العاده سختي كار و كار در محيط‌ي غير متعارف نظير كار با اشعه و مواد شيميايي، عفوني، كار با مواد سمي ، آتش‌زا و منفجره تا 3000 امتياز، فوق العاده شغل براي مشاغل تخصصي تا 2000 امتياز ، فوق‌العاده‌ كارايي و عملكرد، فوق‌العاده نوبت كاري، فوق‌العاده ويژه براي مشاغل تخصصي و حساس. فوق‌العاده ناشي از بهره‌وري در پروژه – فوق العاده خاص ، پرداخت 40% حقوق ثابت بخاطر حساسيت كار در شركت‌هاي دولتي. (41994)
 
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۴:۵۹:۳۵
سابقه کاروحداقل سن برای بازنشستگی در این قانون چقدر است؟ایا این قانون با مصوبه اخیر مجلس در خصوص بازنشستگی با سابقه کار 25 سال بدون در نظر گرفتن حداقل سن مغایرتی دارد؟ (41170)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۳۴:۱۵
الف – حداقل سابقه براي مشاغل تخصصي 35 سال و براي مشاغل غيرتخصصي 30 سال بدون شرط سني ،
ب – حداقل سن شصت سال با 25 سال سنوات و 25 روز حقوق
سابقه و سن براي مشاغل سخت و زيان آور و جانبازان و معلولان تا پنج سال كمتر مي‌باشد (41995)
 
امید
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۵:۰۱:۲۱
تکلیف نیروهای قرارداد کار مشخص این وسط چیست؟ (41179)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۳۴:۴۷
به سوال 19 مراجعه شود. (41996)
 
حسام
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۵:۰۳:۵۲
1- در تبدیل صندوق بازنشستگی ،پرداخت مابه التفاوت مثلا برای یک لیسانسیه دارای 15 سال سابقه چقدر خواهد شد؟ و کارمند باید چگونه آنرا پرداخت کند؟ (41188)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۳۷:۵۷
محاسبه بايد توسط صندوق هاي بازنشستگي صورت پذيرد، نحوه تغيير صندوق‌ها به موجب آيين‌نامه خواهد بود. (41998)
 
محمود نیکنام
۱۳۸۶-۰۷-۲۳ ۱۵:۰۵:۰۰
آیا با اجرای اين قانون تفاوت فاحش دريافتی کارکنان 7% و 9% در زمان بازنشستگی برطرف می شود (41191)
 
فروزنده - پاسخ سوال 29
۱۳۸۶-۰۷-۲۹ ۱۰:۵۹:۳۲
پاسخ اين سوال در پاسخ سوال 1 ارائه شده است. با اين حال اگر هنوز ابهامي وجود دارد دقيقا بفرماييد تا توضيح تقديم شود. (41653)
 
تقی
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۰۱:۱۸
ایا محدود کردن دریافتی یک نفر با ایجاد سقف دریافتی در صورت داشتن استحقاق بیشتر از سقف عادلانه است؟ (41106)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۵:۱۲:۲۰
افراد به تناسب عملكرد و استحقاق دريافتي دارند منتهي تفاوت بين حداقل و حداكثر حقوق و دريافت‌هاي مستمر 7 برابر ديده شده است ولي در پرداخت غيرمستمر كه ناشي از كار خاصي است ، سقف پرداخت محدود نشده است. (41450)
 
مهدی
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۰۱:۳۰
آیا قانون مذکور شامل دستگاههای حاکمیتی خارج از دولت (قوه مجریه) هم می شود؟ (41105)
 
فروزنده - پاسخ سوال 9
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۱۴:۲۱:۲۱
این قانون شامل کلیه کارکنان هر سه قوه به استثنای موارد یاد شده در ماده117 می شود. درباره نیروهای مسلح هم اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری به نظر و دستور فرماندهی کل قوا واگذار شده و اخبار رسیده حاکی است فرماندهی کل قوا با اجرای فصل 10 این قانون (فصل حقوق و دستمزد) در نیروهای مسلح موافقت کرده اند.
لطفا ماده 117 و تبصره های آنرا ملاحظه فرمایید. (42120)
 
ابراهیم محمودی
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۰۱:۳۹
با عرض سلام وادب
خواهشمند است در خصوص پرسنل قرارداد مستقیم با ادارات ایا چیزی پیش بینی شده یا نه ایا جزء پرسنل شرکتی هستند یا پرسنل خود اداره با تشکر (41104)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۵:۱۰:۵۶
در قانون وظايف دستگاهها به دو دسته حاكميتي و تصدي‌گري تقسيم شده است، كاركنان در اين مشاغل از نظر استخدامي به رسمي و پيماني تقسيم‌بندي شده‌اند. در مشاغل خاصي و براي پروژه‌هاي خاص ، دستگاه مي‌تواند براي آن كار خاص موقتا ، كاركناني با قرارداد معين جذب نمايد و كاركنان در وضعيت فعلي هم با توجه به اين چارچوب تعيين تكليف خواهند شد. (فصل هفتم ، هشتم و نهم را مطالعه كنيد) (41449)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۰۹:۳۱:۲۶
چی شد (102286)
 
محمد صبا
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۰۱:۴۹
1. این قانون از کی اجرا میشود؟
2. این قانون با توجه به این که بسیاری از مدیران میانی و عالی هیچ سابقه آموزشی در رشته مدیریت ندارند در عمل قابل اجراست؟ (41096)
 
فروزنده - پاسخ سوال 7
۱۳۸۶-۰۷-۲۸ ۱۴:۲۹:۳۱
1) قانون مديريت خدمات كشوري در تاريخ 24 مهر ماه 86 پس از تاييد شوراي نگهبان از طرف رئيس مجلس به دولت ارسال شد و قانونا تا چند روز آينده قابل اجراست. البته اجرايي شدن كامل اين قانون به تنظيم آيين نامه‌هاي مربوطه نياز دارد كه خوشبختانه دولت محترم تهيه اين آيين نامه ها را در دستور دارد و همه بايد ضمن مطالبه اجراي اين قانون ، به دولت محترم در تهيه مقدمات و آيين نامه هاي لازم و اجراي صحيح اين قانون كمك كنيم. .

2) اگر لازم باشد درباره مباحث مديريتي، يا مهارتي يا آشنايي با اين قانون جلسات توجيهي و آموزشي برگزار خواهد شد، در قانون فعلي ساز و كار آن ديده شده لذا اجراي قانون نياز به برنامه توجيهي دارد. مهم اين است كه مديران نسبت به اجراي اين قانون باور داشته و عزم جدي براي اجراي آن داشته باشند. آنچه مسلم است ، توجيه مردم(ارباب رجوع ادارات و خدمات گيران از دولت) و كاركنان دولت نسبت به اين قانون و پيگيري و كمك مجدانه همه ما براي اجراي كامل و دقيق آن ، جامعه را از اجراي سريعتر اين قانون بهره مند مي كند. (41647)
 
جباری
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۰۱:۵۶
1- لطف کنید متن کامل قانون را در وب گاه قرار دهید.
2- آیا راست است که افزایش حقوق را برگ سهام می دهند ؟ در این صورت با مشکلات آن ازجمله ارزش های متفاوت و نوسانات سالانه چه باید کرد ؟
3- تکلیف همطرازی فوق لیسانس ها و بالاتر با هیئت علمی چه می شود ؟ (41093)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۵:۰۸:۲۹
2- پرداخت حقوق بر اساس اين قانون به دو شكل انجام مي‌گيرد ، مطالبات ناشي از افزايش اجراي اين قانون ، تا 5 سال بصورت سهام عدالت قابل عرضه در بورس داده مي‌شود اما افزايش سنواتي در رديف بودجه ديده شده و بصورت نقدي در قالب حقوق ماهيانه پرداخت خواهد شد. اين روش نوعي كنترل نقدينگي و مهار نرخ تورم است.
3 – افراد فوق ليسانس و بالاتر در قالب روش امتيازي، امتياز ناشي از مدرك را دريافت مي‌كنند و بر اين اساس حقوق دريافت مي‌كنند. در قانون گذشته ، مدرك بيشترين نقش در پرداخت داشت ولي در قانون فعلي مهارت، توانايي، تلاش و عملكرد معيار اصلي پرداخت است. (41448)
 
امین الله
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۰۲:۰۶
امروز وبر اساس قانون استخدام کشوری پرداخت فوق العاده های کارکنان براساس گروه شغلی انجام می پذیرد ونه شغل ومسوولیت!یعنی اگر مدیری دارای فوق دیپلم باشد باوجودی کار ومسولیت مشابه وبعضاموثر تر ازفوق العاده کمتری(خیلی کمتر)نسبت به مدیرلیسانس وبالا تر است که این امر موید مدرک گرایی که البته به دور از عدالت میباشد! بااین موضوع در قانون اخیر چطور برخورد شده ؟ (41089)
 
فروزنده - پاسخ سوال 5
۱۳۸۶-۰۷-۲۸ ۱۴:۲۸:۱۶
بله در قانون مديري خدمات كشوري ، مدرك بعنوان يك متغير موثر در دريافتي كاركنان درنظر گرفته شده است. علاوه بر آن ، مهارت ، توانايي ، جلب رضايت مراجعان و ديگر شاخص هاي عملكرد كاركنان نيز به عنوان شاخص‌هاي ديگر در نظر گرفته شده است. در اين قانون ، مبناي حقوق هر فرد امتيازات ناشي از ويژگي‌هاي شغل و شاغل است ، در عين حال 50 % حقوق ناشي از عوامل ثابت است و 50 % حقوق به ميزان فعاليت، مهارت، خلاقيت و تلاش فرد بستگي دارد. (فصل دهم قانون مديريت خدمات كشوري و همينطور پاسخ به سوال 3 را ملاحظه بفرماييد) (41646)
 
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۰۲:۱۷
آيا حقوق کارمنداني که فعلاً بيشتر از اين لايحه خدمات دريافت مي کنند ، کم خواهد شد؟ (41070)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۴:۵۱:۵۲
حقوق كارمندان فعلي كه بيشتر از قانون خدمات دريافت مي‌كنند، كم نخواهد شد ولي تا اجراي كامل اين قانون و تنظيم حقوق بقيه كاركنان دولت به نسبت‌هاي تعيين شده، حقوق اين افراد افزايش سنواتي نخواهد داشت. (41442)
 
سید جلال سیدی
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۰۲:۲۴
تفاوت طرح تصویب شده با طرح رد شده در چیست؟
آیا حقوق ها ی معلمان بالا می رود؟
آیا مزایای اضافی بعضی از کارکنان حذف می شود؟
آیا این طرح ضمانت اجرایی دارد؟ (41069)
 
فروزنده – پاسخ سوال 3
۱۳۸۶-۰۷-۲۸ ۱۴:۲۶:۱۱
بين قانون جديد با قانون گذشته اجمالاً تفاوت‌هاي زير وجود دارد.
الف) در قانون جديد براي اولين بار در نظام استخدامي كشور، ابتدا حوزه فعاليت‌هاي دولت تعيين شده است. براساس اين قانون وظايف دولت در چهار حوزه زير تقسيم‌بندي كرده است:
- امور حاكميتي: آن دسته از اموري است كه تحقق آن موجب اقتدار و حاكميت كشور است مانند امور سياستگذاري، برنامه‌ريزي، نظارت، برقراري عدالت اجتماعي، ايجاد فضاي سالم رقابت، امور قانونگذاري، امور اخلاق و فرهنگ، حفظ محيط زيست و...
در اين ارتباط بر اساس اصل 29 و 30 قانون اساسي كه آموزش و پرورش و بهداشت درمان را از وظايف دولت مي‌‌داند با احراز و تأكيد مجلس محترم ، آموزش و پرورش و بهداشت نيز بعنوان امور حاكميتي شناخته شد و دولت قانونا موظف به ارائه خدمات در اين حوزه ها شد.
- امور اجتماعي و فرهنگي : آن دسته از وظايفي است كه منافع اجتماعي حاصل از آنها نسبت به منافع فردي برتري دارد. مانند تربيت بدني، ورزشي، امور هنري و... .
- امور زيربنايي: آن دسته از طرح‌هاي تملك دارايي سرمايه‌اي است كه موجب تقويت زيرساخت‌هاي اقتصادي و توليد كشور مي‌گردد. مانند طرح‌هاي عمراني، انرژي- ارتباطات
- امور اقتصادي: آن دسته از مواردي است كه دولت، متصدي اداره و بهره‌برداري از اموال جامعه است و مانند اشخاص حقيقي و حقوقي عمل مي‌كند، از چنين تصدي امور صنعتي، كشاورزي- حمل و نقل، بازرگاني، مسكن و بهره‌برداري از آنها.
براساس اين قانون امور حاكميتي توسط دولت و در موارد مقتضي با مشاركت مردم و بخش تعاوني و خصوصي انجام مي‌گيرد. امور اجتماعي، فرهنگي، زيربنايي، اقتصادي توسط مردم با حمايت و نظارت دولت انجام مي‌گيرد.

ب) تفاوت در نظام پرداخت
در سيستم فعلي، مبناي تعيين حقوق كاركنان بر اساس گروه شغلي و عمدتاً ناشي از سابقه و مدرك تحصيلي است . در عين حال بر اساس ماده (6) قانون نظام هماهنگ، برخي دستگاه‌ها داراي فوق‌العاده‌اي هستند كه اين باعث تفاوت فاحش بين حقوق كاركنان شده است در برخي ادارات و دستگاه هاي دولتي ميزان پرداختي بابت اضافه كار نيز تابع كار انجام شده نيست و برخي دستگاه ها براي جبران حقوق افراد از ابزار اضافه كار استفاده مي‌ كنند، نظام حقوق بر اساس كار روزانه است و به عملكرد و كارايي كاركنان توجه كافي ندارد ، مثلاً‌ همچنانكه همه مي دانيم ، دو نفر در يك اداره علي‌رغم كار و عملكرد متفاوت حقوق يكسان دريافت مي‌كنند.
در نظام فعلي پرداخت دستمزد كاركنان دولت به علت تفاوت در فوق‌العاده‌ها، بين دريافتي دو نفر با مدرك تحصيلي و كار و تجربه و سابقه مشابه ، تفاوت فاحش وجود دارد به طوري كه در برخي از شركت‌هاي دولتي به يك شاغل ليسانس نسبت به همان شاغل ليسانس در سازمان ديگر چند برابر پرداخت مي شود .
البته بيان اشكالات قانون نظام هماهنگ قبلي شرح مفصلي دارد كه در يك گزارش 600 صفحه اي تنظيم شده است.
با توجه به آسيب‌هاي فوق، فصل دهم قانون مديريت خدمات كشوري با توجه به رويكردهاي زير تدوين شده است:
1- اصلاح سيستم گروه شغلي به سيستم امتيازي. در سيستم فعلي افراد علي‌رغم تفاوت در گروه تا گروه 11 تفاوت تطبيق دريافت مي‌كنند، يعني بين گروه 1 تا 11 هيچ تفاوتي در حقوق وجود ندارد.
در حالي كه در سيستم جديد در روش امتيازي، ميزان امتياز هر فرد ناشي از امتيازات شغلي و شاغل ، روشن و مشخص است. بدين ترتيب كه مشاغل بر اساس عواملي نظير اهميت و پيچيدگي وظايف و مسئوليت‌ها، سطح تخصص و مهارت‌هاي مورد نياز در يكي از طبقات جدول يا جداول رتبه‌بندي خواهند شد و افراد به تناسب شغل و متغيرهاي شغلي امتياز دريافت مي‌كنند.
از سوي ديگر در قانون مديريت خدمات كشوري ، توانايي‌هاي فرد، مدرك، ساعات آموزش و جلب رضايت ارباب رجوع به‌عنوان امتيازات شاغل دسته‌بندي شده و نهايتاً حقوق مبناي فرد در مجموع امتيازات عوامل شغل و شاغل تشكيل مي‌شود.
لذا بر اساس اين قانون شايستگي‌هاي فردي و مهارتي و حساسيت شغل مبناي پرداخت است، بقيه پرداخت‌ها بر اساس «نوع عملكرد» فرد خواهد بود. از جمله فوق‌العاده مديريت و سرپرستي- فوق‌العاده مناطق كمتر توسعه يافته و بدي آب و هوا (ماده 71)- فوق‌العاده ايثارگري- فوق‌العاده شغل بر اساس تخصص و مهارت‌ها، پيچيدگي وظايف و مسئوليت‌ها- فوق‌العاده كارايي و عملكرد- فوق‌العاده بهره‌وري- فوق‌العاده ويژه براي مشاغل خاص. درخصوص امتياز شغلي مديران عامل و اعضاي هيأت مديره شركت‌هاي دولتي كه بر اساس قانون اصل 44 در اختيار دولت باقي مي‌مانند، حقوق تا سقف 5/1 برابر حداكثر امتياز شغلي قابل پرداخت است، اين كاركنان علاوه بر حقوق مبنا، از فوق‌العاده ها نيز بهره‌مند خواهند بود.
در ماده (76) آمده به‌منظور ارتقاي كارايي و سوددهي بنگاه‌هاي اقتصادي متناسب با سود و ميزان اثرگذاري فوق‌العاده بهره‌وري تا 40% حقوق ثابت پرداخت خواهد شد.
- سقف حقوق ثابت و فوق‌العاده مستمر نبايد از 7 برابر حداقل حقوق ثابت و فوق‌العاده مستمر تجاوز كند، البته رعايت اين سقف مربوط به دريافت‌هاي ثابت و مستمر است، طبيعي است افراد به تناسب عملكرد از فوق‌العاده غيرمستمر برخوردارند كه تابع اين حكم نيست.
در ماده (82) – مشخص شده است كليه مبالغ پرداختي به كاركنان مشمول اين قانون اعم از مستمر، غيرمستمر، پاداش و هزينه‌ها، بايد در فيش حقوقي كاركنان درج گردد.
بر اساس بند «9» ماده (71) اين قانون ، مجموع مبالغي كه تحت عنوان اضافه كار، حق‌التحقيق، حق‌التدريس، حق‌الترجمه و حق التأليف به كاركنان پرداخت مي‌شود نبايد از حداكثر 50% حقوق ثابت و فوق‌العاده هر فرد تجاوز نمايد.
اين حكم پرداخت‌هاي متفرقه از جمله اضافه كار را ساماندهي و هدفمند خواهد كرد.

در مورد معلمين گرامي نيز لازم به يادآوري است حقوق كليه كاركنان از جمله معلم‌هاي عزيز بر اساس سه عنصر تعيين مي‌شود:
1 – عوامل شغلي (حساسيت شغلي، اهميت وظايف ، سطح تخصص و مهارت) از حداقل 2000 تا 6000 امتياز رتبه‌بندي مي‌شوند.
2 – عوامل شاغل (تحصيلات ، دوره‌هاي آموزشي ، سنوات خدمت ، مهارت) از 1000 تا 4500 امتياز رتبه‌بندي مي‌شوند.
3 – عامل فوق العاده‌هاي ناشي از شغل و عملكرد (مانند فوق‌العاده مناطق محروم ، بدي آب و هوا ، ايثارگري ، عائله‌مندي و اولاد، فوق‌العاده شغل مهارت‌ها و آموزش‌هاي پيچيدگي‌ وظيفه و مسووليت ، كارايي و عملكرد ، مشاغل تخصصي ويژه با حساسيت كار بالا ) امتياز هر يك از فوق‌العاده‌هاي فوق در ماده 71 تشريح شده است.
ضمنا بر اساس تبصره 3 ماده 68 اين قانون امتياز مشاغل آموزشي در آموزش و پرورش(معلمان) و بهداشت و درمان نسبت به ساير مشاغل ، با ضريب 1/1 محاسبه مي‌شود.

درباره بازنشستگي و مسايل دريافتي اين عزيزان نيز قانون مديريت خدمات كشوري مصوبات مهمي دارد كه در پاسخ سوال 1 مفصلا توضيح داده شده است، در عين حال اگر هنوز ابهامي هست بفرماييد تا آنرا برطرف كنيم. (41644)
 
کارشناس نفت
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۰۲:۳۳
ضمن تشکر از مهمان سایت وزین\"الف\" لطفاً بفرمایید:
1. لایحه مدیریت خدمات کشوری به نفع همه کارکنان دولت است یا خیر؟ اگر به نفع آنهاست و وضع را بهتر می کند چرا قضات، اعضاي هيأت علمي دانشگاه‌ها، كاركنان ويژه دولت، وزارت اطلاعات، وزارت امور خارجه و ... از اجراي اين لايحه مستثني شدند؟!
2.اگر بنا به دلائل مختلف امنیتی،جلوگیری از فساد مالی و... این دستگاهها مستثنی شدند؛ چرا وزارتخانه ای مثل نفت با گردش مالی میلیاردها دلار و نقش حساس آن در زندگی تک تک مردم و سرنوشت اقتصادی کشور و... از این قانون مستثنی نشده است؟ آیا به همان دلیلی که یک قاضی مستثنی شده نباید یک مدیر نفتی طرف قرارداد شرکت های خارجی مستثنی شود؟
3.در این قانون حدود 99 مورد از سازمان مدیریت و برنامه ریزی(به اسم تشکیلات قبلی ) یاد شده که مسئولیت های جدیدی به آن واگذار شده است. از طرفی مدیریت این سازمان برای کم کردن بورکراسی اداری در حال تفویض اختیارات خود به دیگر وزارتخانه ها و سازمان های دولتی است. آیا ساختار سازمان مدیریت این توانایی را دارد که مثلاً در مورد ساختار وزارتخانه ای تخصصی مثل \"نفت\" با 120 شرکت تحت پوشش اظهار نظر کند؟! (41062)
 
فروزنده - پاسخ سوال 2
۱۳۸۶-۰۷-۲۸ ۱۷:۱۹:۲۴
- در قانون مديريت خدمات كشوري ، سيستم پرداخت بر اساس رابطه عملكرد – پاداش تعريف شده است ، يعني هر چه فرد داراي عملكرد مناسبتر و بهتري باشد، پاداش بيشتري دريافت خواهد كرد ، در حالي كه در سيستم فعلي عملكرد مبناي پرداخت نيست. به اين ترتيب اين قانون به نفع كاركنان وظيفه شناس تر، پرتلاش تر و با انگيزه تر است.

برخي مشاغل مانند قضات، هيات علمي... از آنجا كه داراي قوانين خاصي هستند از اين قانون مستثني شدند.

2 – درباره شركت نفت با توجه به تنوع مهارتها و بعضا وجود نيروهاي متخصص با مهارت ويژه ، مكانيزم پرداخت متناسب با حساسيت كار در فصل دهم پيش بيني شده است كه در قالب فوق العاده ويژه درصدي از منابع پروژه به كاركنان در مناطق ويژه و يا كاركنان با تخصص هاي ويژه پرداخت خواهد شد.

3 – سازمان مديريت و برنامه‌ريزي ويا تشكيلات جانشين آن بر اساس اين قانون شاخص‌ها و استانداردها را به هيات وزيران پيشنهاد مي‌كند و در آنجا تصويب مي‌شود، تعيين استانداردها و شاخص هاي تخصصي هر دستگاه به عهده همان دستگاه يا وزارتخانه است. (41645)
 
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۰۲:۴۱
در مورد بازنشتگي كاركنان در لايحه توضيح بفرماييد. (41053)
 
فروزنده ـ پاسخ سوال 1
۱۳۸۶-۰۷-۲۸ ۱۱:۳۸:۵۱
همانطور كه مطلعيد و مي بينيم، در نظام فعلي پرداخت به بازنشستگان محترم، كساني كه قبلاً بازنشسته شده‌اند نسبت به كساني كه اكنون بازنشسته مي‌شوند، اختلاف فاحشي در حقوق‌شان است. دليل اين بي‌عدالتي‌ ، ‌رويه قانون فعلي است كه مبناي دريافتي بازنشستگي را آخرين حقوق و مزاياي دو سال آخر خدمت مي داند(يعني حقوق مبنا + فوق‌العاده‌ها مبناي پرداخت است) و توجهي به مساله تورم و كاهش ارزش پول در زمانهاي مختلف نكرده است.
اما در قانون جديد ، ضمن برطرف كردن اين نقص ، براي عادلانه كردن دريافتي بازنشستگان محترم اعم از بازنشستگان قديمي و جديد ، چند تصميم مهم گرفته شده است:
اول اينكه در قانون مديريت خدمات كشوري كساني كه قبلاً بازنشسته شده‌اند، متناسب شرايط جديد، امتياز مي گيرند و برخلاف قبل كه دريافتي بازنشسته‌ها بر اساس رقم ثابت بود، بر اساس اين قانون، دريافتي بازنشسته‌ها بر اساس امتياز خواهد بود كه اين امتياز ، در ضريب ريالي كه هر سال متناسب با نرخ تورم تنظيم مي‌شود، پرداخت مي‌شود.
يعني شكاف ميان بازنشستگان قبلي و فعلي از اين پس پر خواهد شد.
دوم اينكه بر اساس قانون فعلي، حقوق و فوق العاده هاي دو سال آخر خدمت مبناي پرداخت حقوق بازنشستگي است و معمولاً كساني كه در دو سال آخر مسئول بوده اند و فوق‌العاده‌هاي بازنشستگي بيشتري دريافت مي‌كنند.
مثلا وقتي دو فرد مشابه از نظر تجربه، تحصيلات، سنوات خدمت بازنشسته مي‌شوند، بازنشسته اي‌ كه در دو سال آخر مسئول بوده باشد، چند برابر فرد غيرمسئول دريافت مي‌كند كه اين رويه هم ناعادلانه است و هم باعث شده همه كاركنان دولت تلاش كنند تا در دو سال آخر خدمت و قبل از بازنشسته شدن، مسووليتي بگيرند .
بر اساس اين قانون، مقرر شده است مشروط بر اينكه فرد بازنشسته، ده سال فوق‌العاده‌هاي مديريتي كسورات بازنشستگي پرداخته باشد، در دريافتي‌اش فوق‌العاده‌هاي مديريتي لحاظ شود و براي افرادي كه كمتر از ده سال كسورات بازنشستگي از فوق العاده مديريتي پرداخته اند ، در زمان بازنشستگي اين فوق‌العاده‌ها به نسبت كم شود.
نكته ديگر اينكه، براي مشاغل تخصصي، بازنشستگي از 30 سال به 35 سال افزايش پيدا مي كند كه هدف آن، حفظ افراد متخصص و مجرب در دولت بوده است. شغل‌هاي تخصصي را نيز كميته‌اي در قوه مجريه تعيين و به تصويب هيأت دولت مي‌رساند.
نكته ديگر درباره صندوق هاي بازنشستگي است كه در حال حاضر با فعاليت 14 صندوق بازنشستگي متفاوت، تبعيض فاحشي ميان بازنشستگان محترم اعمال مي‌شود و به طور مثال يك بازنشسته تابع صندوق بازنشستگي سازمان گسترش و نوسازي صنايع ، چند برابر يك معلم بازنشسته حقوق دريافت مي كند. قانون مديريت خدمات كشوري مقرر كرده است از اين به بعد كليه صندوق‌هاي بازنشستگي متفرقه در دو صندوق بازنشستگي متمركز شوند: تأمين اجتماعي و بازنشستگي كشوري.
بر اساس اين قانون كليه كاركنان پيماني دولت ، مشمول صندوق بازنشستگي تأمين اجتماعي قرار مي‌گيرند و كاركنان رسمي نيز اعم از كاركنان شركت نفت، آموزش و پرورش، صدا و سيما و... همگي تابع صندوق بازنشستگي كشوري خواهند بود . البته كاركنان رسمي دولت مي‌تونند در صورت تمايل تابع صندوق بازنشستگي تأمين اجتماعي درآيند. (41624)
 
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۱۳:۰۱
با تشکر از جناب دکتر فروزنده. آیا طبق قانون جدید , بازنشستگی در صنعت نفت بعد از 30سال سابقه اجباری می باشد ویا مثل سابق ملاک 60سال سن است؟ (41360)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۳۹:۳۳
ضوابط بازنشستگي در صنعت نفت نيز بايد بر اساس اين قانون باشد. (41999)
 
رضا
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۲۲:۵۸
آیا دادن اختیارات بی حدوحصر به روئسای دستگاههای اجرایی باعث بی عدالتی وافزایش روحیه چاپلوسی نمی شود مگرهمیه روسا عادل و شایسته اند؟ (41363)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۰:۱۸
هدف دولت اين است كه نظام شايسته‌سالاري و شايسته‌گزيني در همه سطوح سازمان اجرا شود. اگر اينگونه نباشد به طور قطع چنين مشكلاتي پيش خواهد آمد. (42000)
 
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۳۲:۵۱
با سلام و احترام در گذشته هم قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت تصويب واجرا شد صرف نظر از نقاط قوت وضعف اين قانون،شاهد بوديم كه در اجرا دچار مشكل شد و بسياري از شركتهاي دولتي درعمل خود را از قانون مذكور مشتثني دانسته و اقدام به پرداخت حقوقهاي كلان درقالبها وتوحيهات مختلف نمودند.تا جايي كه اختلاف پرداخت فاحش در دو صتعت مجاور با كار مشابه امري طبيعي شده است . سئوال اين است كه در قانون اخير چه تدبيري براي ضمانت اجرايي صورت گرفته است؟ (41364)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۱:۰۸
با توجه به اين كه شرايط خاص كاري در مد شاغل در نظر گرفته شده است به نظر مي‌رسد بهانه‌اي براي شركتهاي دولتي و سازمان‌هاي داراي ضوابط و قوانين خاص براي فرار از اين قانون وجود نداشته باشد ، لكن آنچه مسلم است همت مسئولين نظام و مجلس بر اين است كه چنين اتفاقي نيافتد. (42001)
 
حسین جمشیدی
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۳۴:۰۶
باسلام واحترام
آیا نظام حقوق براساس امتیاز بندی تاچه حد اصلاح گردید
آیا سیستم های مدیریتی وتغییرات شدید ایشان وبحث ارزیابی مدیران بهبود یافته است
برای بحث امنیت شغلی چه تدابیری اندیشیده شده است
حداقل وحداکثر حقوق ها چقدر است ومابه التفاوت ها تا کی پرداخت می شود.
آیا تغییرات عمده ای در بحث مقررات انضباطی کارکنان داریم با احترام مجدد (41365)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۱:۵۴
سوال اول – تاكنون نظام امتيازي در سطح ملي نداشته ايم ، لكن نظام پرداخت تا حد زيادي اصلاح شده است.سوال دوم – بحث ارزيابي عملكرد مديران به طور كاملا جامع پيش‌بيني شده است. سوال سوم – در اين نظام امنيت شغلي رابطه مستقيم با عملكرد و خروجي كار كاركنان دارد. سوال چهارم – حداقل حقوق در هر سال بر اساس شاخص هزينه زندگي تعيين خواهد شد و حداكثر معادل 7 برابر آن خواهد بود. سوال پنجم – در اين قانون يك فصل به «حقوق و تكاليف كارمندان» تخصيص داده شده كه مقررات انضباطي در آن به طور كامل پيش‌بيني شده است. (42002)
 
اصغر حسني
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۳۷:۰۲
درجریان هستید که حقوق یک مجموعه معمولاًبراساس طرح های طبقه بندی مشاغل تعیین میگردد .درغیر این صورت،بزودی ملاکهای من در آوردی حاکم و نظام هماهنگ بهم ریخته وهرکس راه خود میرود.طرح طبقه بندی پشتیبان این قانون دربخش تعیین حقوق بدو،حین وپایان خدمت چیست؟ (41368)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۲:۴۱
بر اساس آيين‌نامه تعيين خواهد شد و بر عهده دولت است. (42003)
 
بي نام
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۴۰:۰۰
با سلام آيا در لايحه خدمات کشوري وضعيت پرسنل قراردادي و پيماني تغييري خواهد کرد يا خير در صورت تغيير چه وقت اعمال مي گردد - آيا براي بنده که 8 سال در ايران خودرو بصورت پيماني و قرارداد موقت مشغول بکار هستيم جاي اميدواري هست يا خير ؟ متشکرم بدرود (41369)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۳:۲۱
به پاسخ سوال 11 مراجعه شود. به نظر نمي‌رسد مشاغل ايران خودرو جزو مشاغل حاكميتي باشد ، لذا جنابعالي به صورت پيماني ادامه خدمت خواهيد داد با ضوابط اين قانون. (42004)
 
ايرانپور
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۴۲:۱۳
با سلام من كارمن شاغل در شركتهاي وزارت نفت كارمند ستادي(حسابدار) در پالايشگاه.آيا بين من كه با اينكه در بخش مالي هستم و روزانه انواع و اقسام گازهاي مسموم را استنشاق مي كنم با يك دبير دبيرستان كه حداكثر آلودگي كه تحمل مي كندشايد بوي ماژيك وايت برد باشد تفاوتي گذاشته شده است.آيا ميزان كاركرد ما كه 44ساعت در هفته ميباشدو يك دبير24كه ساعت در هفته آنهم با تعطيلي هاي تابستان ونوروز غيره چه خواهد شد.لطفا به وضوح پاسخ دهيد و حاشيه نرويد.ونخواهيد كه شرايط ما را انكار و يا عملكرد دبيران توجيح شود؟ (41370)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۴:۱۰
به پاسخ سوال 25 مراجعه شود. (42005)
 
بهرام
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۴۳:۲۹
سلام یکی از کارمندان حوزه آموزشی دانشگاه هستم با 25 سال سابقه تدریس درس عملی . در زمینه شغلی جزوات آموزشی تالیف نموده ام که سالها در دانشگاه خودمان بعنوان مرجع درسی آموزشی مورد استفاده دانشجویان میباشد و به تائید همه اساتید دانشکده نیز رسیده است لیکن هیچ گونه مزایایی به بنده در این رابطه تعلق نگرفته و تازه بدلیل اینکه عضو هیات علمی نیستم دانشگاه از چاپ آنها بر اساس قوانین داخلی خود امتناع میکند. آیا در این لایحه امتیاز خاصی برای تالیف متون آموزشی برای مسئولین آزمایشگاهها و کارگاههای عملی پیش بینی شده است. (41371)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۴:۵۲
پرداخت اضافه كار حق التحقيق ، حق التدريس، حق الترجمه و حق التاليف در اين قانون مشروط بر آنكه از 50% حقوق ثابت و فوق‌العاده كه تجاوز نكند ، مجاز مي‌باشد. (42006)
 
حمید رضا اساسه
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۴۵:۰۶
اقاي دکتر حتما قبول دارید ضمانت اجرای هر قانون یکی از اصلی ترین عوامل اثر بخشی قوانین است سئوال من این است که ایا برای مواد این قانون ضمانت اجرا مناسب هم لحاظ گردید مثلا راهکارها و ضمانت اجرا فصل ششم(افزایش کارایی و جایگزینی ضایطه به جای رابطه)چیست؟اگر قرار باشه ضوابط منجر به جابجایی مدیریتها و کوتاه شدن دست مدیران از اعمال سلیقه ها شخصیگردد مقاومت شدیدی در درون سیستمها ناسالم خواهد شد چه ضمانت هایی برای اجرا این فصل در نظر گرفته شد (41373)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۵:۳۷
يكي از مباحث اصلي كه در اين قانون مورد توجه قرار گرفته است، نحوه انتصاب مديران ، ارزيابي عملكرد مديران و پرداخت به مديران بر اساس عملكرد مي‌باشد. انشاء ا... ساز و كاري اتخاذ شده موثر باشد. (42007)
 
صالح
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۴۷:۳۷
بالاخره مشخص نشد آنچه به حقوق اضافه می شود ماهانه نقدی پرداخت می شود یا بصورت سهام؟ (41374)
 
فروزنده - پاسخ سوال 39
۱۳۸۶-۰۷-۲۸ ۱۰:۵۹:۱۳
با اجراي قانون مديريت خدمات كشوري، دريافتي هيچيك از كاركنان فعلي دولت در عمل كم نخواهد شد. البته بر اساس جداول فصل 10 اين قانون كه مربوط به حقوق و دستمزد كاركنان دولت است، حقوق برخي كاركنان كمتر و برخي كاركنان بيشتر تعيين خواهد شد. در مورد كاركناني كه حقوقشان افزايش مي‌يابد، افزايش يكباره حقوق بوسيله سهام عدالت قابل عرضه در بورس پرداخت مي‌شود اما افزايش سنواتي ناشي از افزايش ضريب ريالي كه ساليانه اعمال مي‌شود بر اساس حكم كارگزيني مانند حقوق عادي به شكل نقدي پرداخت مي‌شود.
در مورد كاركنان فعلي كه حقوقشان كاهش مي‌يابد ، همانطور كه در پاسخ سوال 4 اشاره شد، اين دسته از كاركنان تا زماني كه سنوات و ديگر عوامل افزايش حقوقشان ، افزايش يابد، دريافتي فعلي‌شان را دريافت خواهند كرد. (41622)
 
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۴۸:۳۰
تکلیف کارکنان کمیته امدادامام خمینی در این طرح چیست؟ (41375)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۶:۱۴
كميته امداد امام خميني تابع مقررات اين نخواهد بود . چرا كه از ___________- است كه زير نظر مستقيم مقام معظم رهبري اداره مي‌شود و بر اساس ماده 117 از اين قانون مستثني شده است. (42008)
 
حسيني
۱۳۸۶-۱۰-۰۱ ۱۲:۵۲:۱۲
بر اساس ماده 3 و 117 قانون كاركنان كميته امداد مشمول نيستند سوال اينجاست كه پس چرادر ماده 74 قانون تغيير در مباني حقوق دستگاههاي مشمول و غير مشمول را به تاييد شوراي پيش بيني شده در ماده مذكور و تاييد رئيس جمهور محترم مربط كرده است؟ (46851)
 
حسين
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۱:۴۹:۴۷
باسلام اگر كارمندي در يك شركت دولتي در سال 86 بازنشسته شود و از اول سال بعد هم قانون اجرا شود و زمان اجرا از 1/1/86 باشد همچنين اين شركت دولتي نيز به بورس برود تكليف اين كارمند چيست؟ (41376)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۶:۴۵
اين مسائل بايد در آيين نامه‌‌ي اجرايي قانون پيش‌بيني شود و به عهده دولت است. (42009)
 
کارمند 9% کشوری
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۲:۰۰:۱۷
دولت محترم در سال 85 مصوب کرده است که کارکنان مشمول صندوق بازنشستگی کشوری می توانند با پرداخت ما به التفاوت عضو صندوق تامین اجتماعی شوند که کارمند باید 18% (7% کارمند و 11% حق السهم کارفرما) آخرین حقوق و مزایا ی مشمول کسر بیمه را شخصا پرداخت نماید . که از این مبلغ کسورات واریز شده به صندوق بازنشستگی کشوری(در طی 25 سال سابقه خدمت) کسر می شود .(بدون در نظر گرفتن ارزش مبالغ قبلی) . نکته جالب توجه اینجاست که مابه التفاوت طبق نرخ روز 18% (7% کارمند و 11% حق السهم کارفرما ) آخرین حقوق و مزایای کارمند توسط کارمند پرداخت شود ولی مبلغ واریز شده به حساب صندوق بازنشستگی کشوری طبق ارزش مبلغ قبلی ؟! آیا این حق الناس است ؟ این تفاوت برای کارمند فوق الاشاره (دارای 25 سال سابقه خدمت و عضو صندوق بازنشستگی کشوری ) به شرح زیر است . 1584000 =18% × 8800000 ماهیانه 19008000= 12 ×1584000 برای یک سال 475200000= 25 × 19008000 برای 25 سال خدمت که اگر کسورات واریز شده طی 25 سال توسط کارمند را در نظر بگیریم مبلغ 20000000 ریال خواهد شد که تفاوت واریزی مبلغ 455200000 ریال خواهد شد . حال سوال ما این است که آیا دولت طی 25 سال به ما مبلغ 455200000 ریال حقوق پرداخت کرده است که برای تغییر صندوق بازنشستگی این مبلغ را پرداخت کنیم . آیا مصوبه فوق ( قانون تغییر صندوق بازنشستگی ) به نفع اقشار آسب پذیر جامعه (کارکنان دولت ) است؟ با عنایت به موارد بالا .اگر طبق این قانون(قانون مدیریت خدمات کشوری ) که در پایان برنامه توسعه چهارم تمام صندوق های بازنشستگی در صندوق تامین اجتماعی ادغام شوند . این قانون قدم مثبتی برداشته در غیر این صورت همان آش است و همان کاسه (41378)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۷:۳۹
به موجب ماده 113 اين قانون دولت مكلف است تا پايان قانون برنامه چهارم نسبت به تجميع صندوق‌هاي بازنشستگي در سازمان تامين اجتماعي اقدام نمايد. مواردي كه جنابعالي فرموديد مربوط به سال 85 مي‌باشد و در آن كارمند بايد متقاضي باشد و تكليفي بر دوش دولت نيست. به طور قطع در آيين‌نامه‌اي اين قانون تمهيدات لازم جهت اين انتقال صورت خواهد پذيرفت. ضمن اينكه در اجراي اين حكم كارمند نقشي نخواهد داشت و تقاضايي از سوي كارمند مطرح نخواهد شد كه براي او هزينه در برداشته باشد. (42010)
 
کامران - کارمند عضو صندوق بازنشستگی کشوری
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۲:۰۱:۱۷
خدمت استاد گرانقدر جناب آقای دکتر فروزنده با سلام - استاد عزیز آیا با تصویب این قانون ما کارکنان تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری می توانیم امیدوار باشیم که روزی عضو صندوق تامین اجتماعی شویم.بدون پرداخت تفاوت؟ (41380)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۸:۳۹
به پاسخ سوال 42 مراجعه شود اگر ابهامي باقي ماند، بفرماييد تا برطرف شود. (42011)
 
۱۳۸۶-۰۷-۲۵ ۱۲:۰۹:۲۸
مي گويند در قانون جديد مدرك تحصيلي ارزشي ندارد . پس اينهمه تلاش براي ادامه تحصيل و هزينه هاي سرم آوري كه خانواده ها براي تحصيلات فرزندان خود متحمل مي شوند چه مفهومي دارد؟ (41383)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۰:۵۱:۳۵
در قانون نظام هماهنگ پرداخت شيوة محاسبه حداقل دريافتي براي كليه كاركنان دولت فارغ از ميزان تحصيلات و پست سازماني يكسان و ممكن بود كه فردي با مدرك تحصيلي ليسانس با يك فرد داراي مدرك سيكل از يك حداقل دريافتي برخوردار باشند. حال آنكه در نظام جديد پرداخت غيرمتغيرهاي حقوق، مدرك تحصيلي – مهارت – نوع شغل و عملكرد است، لذا هر چه مدرك دانشگاهي بالاتر باشد. ميزان حقوق هم افزايش مي‌يابد. (42494)
 
یک نفتی - سوال45
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۱۹:۵۴:۵۶
جناب دکتر فروزده؛ ضمن تشکر همانطور که مستحضرید نظام هماهنگ در جایی اجرا می شود که حداقل تشابه بین دو کارمند از نظر موقعیت کاری وجود داشته باشد.
کار ما در سکوهای نفتی است و نیمی از عمرمان محصور در آب هستیم و هیچ مشابهی در کشور ندارد بجز در کشورهای همسایه که چندین برابر ما حقوق دریافت می کنند. با این تفاصیل تکیلف ما در این قانون چه می شود؟ ضمنا شما که می فرمایید یک فرهنگی و یک نفتی مثلا دارای مدرک کارشناسی مشابه باید دریافتی مشابه داشته باشند، آیا در این لایحه پیش بینی شده که در ساعات کار ، دادن تعطیلات تابسنانی و عید نوروز هم بین دوکارمند نفتی و آموزش و پرورش بصورت مساوی عمل شود؟
متشکرم (41548)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۰:۵۲:۲۸
برخي فوق‌العاده‌ي مستمر و غيرمستمر كه در اين قانون و در فصل حقوق و مزايا پيش‌بيني شده است، ويژه مشاغل خاص و حساس مي‌باشد، به عنوان مثال پرداخت فوق‌العاده بدي آب و هوا و كار در محيط‌هاي غيرمتعارف كه تا سقف 3000 امتياز قابل پرداخت است و پرداخت برخي فوق‌العاده‌ها كه با توجه به شرايط بازار كار داخلي و خارجي به كاركنان پرداخت مي‌شود. برخي از اين فوق‌العاده‌ها هرگز به مشاغل فرهنگي تعلق نخواهد گرفت و صرفا براي مشاغلي همچون شغل جنابعالي در نظر گرفته شده است. (42495)
 
اسفندياراسكندري
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۰:۱۹:۲۲
باسلام باتوحه به تبعيضي كه درمقررات فعلي بين كارمندان حاكم است ازجمله طرح ارتقاي شغلي(كارشناسي ارشدءعالي وخبره) كه كساني كه علاوه بر نوع كارومدارك پايينتر ازان برخورذاراند براي بقيه كارمندان كه حقشان ضايع شده است آيا اميدي در اي زمينه (بهره مندي ازارتقاي شغلي)هست؟ (41772)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۴ ۱۴:۳۲:۰۹
برای مقابله با تبعیضی که شما اشاره کرده اید، در سيستم جديد ارتقاي شغلي حذف شده است و بجاي آن برای جبران خدمات کارکنانی که در شرایط سخت و غیر عادی کار می کنند، فوق‌العاده متناسب با نوع شغل – محل كار – حساسيت كار و عملكرد - فوق‌العاده مناطق كمتر توسعه يافته – بدي آب و هوا – سختي كار در محيط‌هاي غيرمتعارف فوق‌العاده مشاغل تخصصي ، فوق‌العاده و كارايي و عملكرد، فوق‌العاده و ... در نظر گرفته شده است.
در فصل 10 قانون جزئیات فوق العاده ها تشریح شده است. (42175)
 
سوال46
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۰:۲۱:۳۷
با سلام

چرا کارمندان صداوسیما از این قانون مستثنی شدند؟ (41588)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۰:۵۳:۰۴
سازمان صدا و سيما از جمله سازمان‌هاي زير نظر مستقيم مقام معظم رهبري است و كاركنان آن با توجه به ماموريت‌ها و ويژگي‌هاي خاص كار در آن، نظام اداري و حقوق و دستمزد خاص خود را دارند. اين سازمان به موجب قانون اساسي داراي قانون خاصي است و دولت نمي‌تواند براي آن تعيين تكليف كند. (42496)
 
اشرفی
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۰:۲۳:۱۲
با سلام و احترام
یکی از عوامل افزایش حقوق ، دوره های آموزشی است در آموزش و پرورش برای بعضی رشته ها دوره های بیشتری گذاشته میشود و برای بعضی دیگر مانند زبان انگلیسی دوره های کمتر. به نظر شما همین جا حق خیلی ها ضایع نمیشود؟بهتر نیست ساعات دوره های آموزشی برای همه رشته ها در یک سال مساوی باشد؟ (41741)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۴ ۱۴:۲۶:۱۱
نوع دوره بستگي به نيازهاي آموزشي شغل دارد، و از شاخص‌هاي ارزيابي شغل محسوب مي‌شود، اين مسائل به تناسب هر شغل در آيين‌نامه اجرايي تعريف خواهد شد، لذا ساعات دوره آموزشي مشابه بايد داراي امتياز يكسان در سيستم پرداخت باشد و کسانی که آموزش بیشتر و کیفی تری دیده باشند، امتیاز بیشتری می گیرند. (42173)
 
کا ظم
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۰:۳۲:۲۴
در نظا م فعلی دو نفر با مدرک کارشناسی ارشد و سابقه یکجا به دلیل لینکه بر اساس طرح مسیر ارتقای شغلی و سایر شاخص های دیگر یکی کارشناس خبره است و یکی کارشناس ارشد و مسلما حقوق و مزایای آنها با همدیگر تفاوت دارد بفرمایید در لایحه مدیریت خدمات کشوری این تفاوتها در حکم کارگزینی افراد چگونه لحاظ خواهد شد. (41787)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۴ ۱۴:۳۴:۴۹
همانطور كه سئوال 49 گفته شده ، با اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری، معيارهاي ارتقا تغييرخواهد كرد و شرايط شغل و عملکرد شاغل ملاك پرداخت فوق‌العاده‌ها خواهد . (42176)
 
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۰:۳۵:۱۳
بسمه تعالي
از مجلس محترم اين انتظار داشتيم بالاخره بعد از 20 سال خدمت بصورت قراردادي ( ( خريد خدمت ) در دستگاه دولتي مشخص شود ؟ كه ما چه بكنيم ؟ تكليف ما چه مي شود ؟ آيا پيماني يا رسمي مي شويم يا خير؟
حدودا 50 نفر در اين دستگاه مشغول خدمت هستيم .با سابقه 21 سال و بيشتر (41807)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۴ ۱۴:۴۲:۰۹
با اجرای اين قانون ، وضعيت همه كاركنان رسمي يا پيماني خواهد شد. کسانی که متصدی مشاغل حاكميتي هستند ، رسمي می شوند و متصدیان مشاغل غيرحاكميتي پيماني می شوند. درباره با شما هم بستگي به نوع شغل و سازمانتان ، رسمي يا پيماني خواهيد شد و ان شائ الله از بلاتکلیفی خارج می شوید و مشمول خدمات تامین اجتماعی و باز نشستگی قرار می گیرید. آنچه مسلم است، با اجرای این قانون ، کارکنان بلاتکلیف در دولت از نظر استخدامی و تامین اجتماعی ، نخواهیم داشت. (42177)
 
نا اميد
۱۳۸۷-۰۷-۲۷ ۰۸:۲۶:۳۷
من نيز يكي از پرسنل خريد خدمت در يكي از ادارات دولتي هستم . و مدت 7 سال مشغول به كار هستم . اي كاش اگر لااقل نمي خواستند تكليفمان را مشخص كنن اين همه تبعيض بين ما و همكاران رسمي و پيماني ما كه حتي در بسياري از مواقع از كارايي كمتري نيز برخوردارند از مزاياي بيشتري چه در حقوق مزايا بن و ........... برخوردار هستند . لطفا به داد ما برسين . (86093)
 
سيامك
۱۳۸۷-۰۷-۲۷ ۰۸:۲۹:۲۷
ايا واقعا با خواهش در اين قسمت به درخواستمان پاسخ داده ميشود ؟! من بعيد مي دانم ! ولي اگر يك درصد احتمال قبولي درخواست وجود دارد خواهش مي كنم تكليف ما خريد خدمت ها را مشخص كنين! لااقل پيمانيمان كنيد تا از اين بلاتكليفي در بياييم. (86095)
 
سعيد -كارمند صداوسيما
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۰:۳۷:۴۶
با سلام با توجه به اينكه در قانونن جديد ملاك تكر يم ارباب رجوع مي باشد وامتيازات براساس ان است تكليف كاركنان سازمان صداوسيما وديگر سازمانهاي كه به طور مستقيم با ارباب رجوع مرتبط نيستند چگونه مي باشد ضمن انكه ايا صداوسيما كه تحت نظر رهبري مي باشد شامل اين قانون هماهنگ است يا خير ؟ باتشكر (41759)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۴ ۱۴:۲۷:۲۹
صدا و سيما تابع اين قانون نيست، اما طبيعتا ارزيابي عملكرد كاركنان صدا و سيما به تناسب شرايط كاري شاخص‌هايي دارد كه بايد ملاك ارزیابی عملکرد کارکنان در نظر گرفته شود. (42174)
 
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۰:۳۹:۴۰
سلام با توجه به اينكه عده اي سعي در جهت استثنا كردن وزارت نفت دارند در صورت موفق شدن اين گروه تكليف ما جواناني كه درا ين صنعت مشغول به كارهستيم وحقوق بسيار پاييني داريم چيست؟ (41832)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۴ ۱۷:۲۰:۰۹
شركت نفت مشمول اين قانون است و با اجراي آن ان شاء ا... ضمن ارايه امتيازهاي انگيزشي به متخصصان صنعت نفت، دريافتي‌هاي بسيار پايين كليه كاركنان دولت از جمله کارکنان صنعت نفت جبران خواهد شد و دیگر شاهد اختلاف بسیار شدید و نا عادلانه میان دریافتی همه کارکنان دولت از جمله عزيزان صنعت نفت نخواهیم بود. (42181)
 
عمران
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۰:۴۵:۴۵
آيا در اين سيستم بحث پاسخگويي و ارزيابي در خصوص اينكه مدير يا مسؤلي در قبال مسؤليتي كه داشته و كوتاهي و كم كاري كرده و به سيستم نظام يا سازمان مربوطه ضربه وخسارت وارد كرده باشد، به دليل بي مسؤليتي و يا ناشي بودن و ناوارد بودن به كار ، و يا به هر دليل مقصر بودن . ولي متاسفانه در سيستم قبلي اين مدير يا مسؤل با استفاده از نفوذ ورابطه اي كه داشت خيلي راحت از اين سازمان به سازمان يا اداره ديگر منتقل و ترتيب اثري كه براي ايشان داده نمي شود بلكه در جاي ديگر ارتقاي شغلي هم مي گيرند و يا خلاصه هيچ فرقي بين كسي كه واقعا خدمت ميكند ولي هيچ پارتي ونفوذ و رابطه اي در سيستم ندارد و سيستم نه به آن كه درست خدمت ميكند پاداش و نه به آنكه خيانت ميكند مي تواند بگويد بالاي چشمت ابروست ! حال جناب آقاي دكتر فروزنده آيا براي اين گونه مسائل كه سالها در سيستم خدمات كشوري كشورمان بدون عكس العملي بوده تدبيري انديشيده شده است يانه ؟ به هر حال در كشورهاي ديگر وقتي كسي مسؤليت كاري يا سازماني را بعهده مگيرد در صورت قصور ، مواخذه و در صورت موفقيت ارتقا مقام ورتبه پيدا خواهد کرد (41857)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۴ ۱۷:۲۴:۱۶
در ماده 92 قانون جديد و فصل تكاليف و وظايف كاركنان بطور مشروح پاسخگويي و ارزیابی کارکنان و مدیران مورد توجه قرار گرفته است. با اجرای این قانون ، مديران و سرپرستان بلافصل مسوول نظارت و كنترل و حفظ روابط سالم كارمندان خود در انجام وظايف محوله مي‌باشند و در مورد عملكرد آنان و خودشان بايد پاسخگو باشند . در ماده 92 آمده است در صورتي كه كارمندان با اقدامات خود موجب ضرر و زيان دولت گردند و يا تخلفاتي نظير رشو و يا سوء استفاده در حيطه مديريت مسوولين دولتی مشاهده گردد، علاوه بر برخورد با كارمندان خاطي ؛ با مديران و كارمندانی (حسب مورد) نيز كه در كشف تخلف ها يا جرايم اهمال نموده باشند مطابق قوانين مربوط رفتار خواهد شد. براي اطلاع بيشتر ماده 96 قانون را ملاحظه بفرماييد. (42182)
 
الف خوان نفتیهماهنگ با کی و با
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۰:۴۹:۵۹
با سلام و آرزوی رفع فیلترینک \"الف\"
قبلا این سئوال را مطرح کردم ولی دوستان الف ظاهراً فراموش کردند منعکس کنند؛ سئوال این بود:
تکلیف امثال بنده که در سکوی های نفتی کار می کنیم و محصور در دریا هستیم و هیچ مشابهی در داخل کشور نداریم چه می شود؟ چطور می خواهید نظام ما را هماهنگ کنید؟ هماهنگ با کی وبا کجا؟ (جهت مزید اطلاع نفت هم مثل اطلاعات و قضات و...)تاکنون با قانون خاص اداره می شد. چرا ما مستثنی نشدیم؟ (41876)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۴ ۱۷:۳۸:۳۰
درباره قانون مدیریت خدمات کشوری ، به اشتباه گفته مي‌شود \"نظام هماهنگ حقوق\" ،هدف این قانون ، هماهنگی نیست بلکه پرداخت عادلانه حقوق و مزایا است بطوريكه بين عملكرد و حقوق افراد تناسب منطقي باشد و در پرداخت حقوق کارکنان دولت میان آنکه زحمت بیشتری می کشد و کسیکه تلاش و دلسوزی کمتری می کند، تفاوت در پرداخت حقوق و دستمزد و مزایا بوجود آید.
آنطور كه گفته‌ايد شرايط كار جنابعالي سخت ، حساس و مهم است. درباره جبران کار سخت شما در حقوق پرداختی به شما ؛ در فصل دهم در قالب فوق‌العاده ويژه مشاغل خاص و پرداخت بخشي از منافع پروژه ها به کارکنان همان پروژه ، پیش بینی لازم صورت گرفته است.
با اجرای این قانون ؛ حقوق امثال شما که کار سخت و حساسی دارند و با سختکوشی و دلسوزی بیشتری کار میکنند، بطور قطع از وضع فعلي كمتر نمي شود و چه بسا بيشتر هم خواهد شد. (42183)
 
ساروقی
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۰:۵۲:۱۹
با سلام
1-آیا وزارت جهاد کشاورزی با توجه به دارا بودن قانون اداری ومالی خاص در این قانون هم خاص تلقی می شود یا خیر ؟
2-در سازمان محل خدمت ما هر سال حقوق اضافه می شود ولی چون بودجه جاری سازمان کاهش می یابد مسئولین سازمان بخاطر چرخاندن سازمان هر سال از سایر مزایا مثل (اضافه کاری ، حق مسکن ،ماموریت ،سرویس ایاب وذهاب و.....) کم می کنند ودر عمل سالانه بجای افزایش حقوق ما کاهش درامد داریم آیا در قانون فعلی امیدی به اصلاح ان وجود دارد ؟
متشکرم (41898)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۰:۵۴:۱۳
1- با اجراي اين قانون كليه قوانين و مقررات خاص چه از بعد قوانين استخدامي و چه از بعد قوانين پرداخت ملغي و كليه وزارتخانه‌ها تابع اين قانون خواهند بود.
2- اين نظام پرداخت به شكلي طراحي شده است كه از فوق العاده‌هايي چون اضافه‌كار، حق مسكن و حق __________ براي ترميم حقوق استفاده نخواهد شد و حقوق مكفي و واقعي فرد در احكام كارگزيني و به عنوان هزينه قطعي دستگاه اجرايي منظور خواهد شد. به تناسب افزايش كار و عملكرد حقوق فرد نيز افزايش مي‌يابد. (42497)
 
علی علیزاده
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۰:۵۳:۵۲
با سلام
در مورد حقوق و مزایای کارمندان بانک در این لایحه توضیح دهید. (41907)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۰:۵۵:۱۱
كارمندان بانك‌ها نيز همانند ساير كاركنان دولت در اين نظام پرداخت حقوق دريافت خواهند داشت. (42498)
 
قليزاده
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۱:۰۴:۲۳
وضعيت همترازان هيت علمي درقانون جديد چگونه خواهدبود (41918)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۴ ۱۷:۳۹:۵۵
در قانون مدیریت خدمات کشوری بحث همترازي لغو شده است ولي افراد به تناسب تحصيلات و مدرك و نوع شغل ، امتياز كسب خواهند كرد. (42184)
 
محمدی وضعییت جانبازان
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۱:۱۰:۴۳
با سلام
1-وضعییت جانبازانی که بنا به تشخیص کمسیون پزشکی بازنشسته شده اند ,چگونه است
2-
مشمولین تبصره2باتبصره3 بند ب ماده 109 چه اختلافی دارند؟ (41931)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۰:۴۸
1 – احكام اين قبيل كاركنان به موجب احكام قبلي با امتيازات اين فصل تطبيق داده خواهد شد.
2 – تبصره (2) براي بازنشستگان داراي سابقه بيش از 30 سال و يا كمتر از 30 سال است.
3 – مباحث مربوط به جانبازان دفاع مقدس در لايحه جامع ايثارگران بطور مشروح مطرح نشده است. (42502)
 
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۱:۲۰:۵۹
با سلام
جناب اقاي دكتر لطفا بفرماييد شركت مخابرات كه قرار است امسال به بورس برود ايا اين قانون در مورد كارمندانش اعمال مي شود يا خير؟ (41935)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۴ ۱۷:۴۲:۴۲
وضع کارکنان همه شرکتهای دولتی تا زماني كه دولتي هستند شامل این قانون خواهند بود و اگر خصوصي شوند، تابع قوانين خاص بخش خصوصي و قانون كار خواهند شد. (42185)
 
سياوش امينيامدرك تحصيلي جانبان
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۱:۳۱:۰۱
آيـا جـانبازان بـا مــدرك تحصيلي ليسانس در

قانون جديد از حقوق و مزاياي فوق ليسانس

استفاده مي نمايند ؟ (41937)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۴ ۱۷:۴۶:۲۸
درباره جـانبازان و ایثارگران عزیز ، ماده 67 اين قانون توجه داده است که صرفا فوق‌العاده متناسب با درصد جانبازي و مدت حضور در جبهه و مدت اسارت تا 1500 امتياز به \" امتيازات ناشي از شاغل\" به امتيازات اين عزيزان اضافه مي‌شود. دیگر مسائل خاص ايثارگران تابع قانون جامع ايثارگران خواهد بود. (42186)
 
يك كارمند ضابطه بجاي رابطه
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۱:۳۳:۳۴
با سلام - جناب دكتر فروزنده
آيا در اين سيستم خدمات كشوري مي توان اميدوار بود كه ارتقاي پست ودرجه و تمام انواع مزايا هايي كه وجود دارد ضابطه مند شود ؟
وافراد بر اساس لياقت و شايستگي و توان فردي رشد خواهند كرد و اين توصيه ها در اين سيستم هاي اداري آيا حذف خواهد شد ؟
آيا مي توان اميدوار بود در كشور اسلامي ما هم همانند كشور هاي پيشرفته بصورت علمي ومنطقي و يا استانداردي بين المللي كارمندان بر اساس سنوات و پايه علمي و توانايي رشد و ارتقاي اداري پيدا كنند ؟
جناب استاد فروزنده
جناب عالي كه خود استاد دانش مديريت هستيد آيا در اين سيستم خدمات كشوري پيش بيني شده است كه در پست هاي مديريت ادارات و سازمان ها درس خوانده هاي رشته مديريت مثل اكثر كشور هاي ديگر ، در جايگاه هاي مديريت ها قرار گيرند ؟
جناب استاد فروزنده در اين سيستم جديد در خصوص منابع انساني كه خود جناب عالي واقف هستيد كه سالهاست در كشور هاي ديگر ارزش خاصي براي منابع انساني در ادارات وسازمان ها قائل هستند حتي حسابداري و استهلاك منابع انساني لحاظ مي شود ! در اين مورد در خدمات كشوري مي توان در انتظار چنين عملكرد هاي جديدي بود ؟
و آقاي دكتر يك سوال تخصصي مديريت در كشور ما آيا مانند نظام مهندسي يا نظام پزشكي نظام يا تشكل خاص مديريتي كه اين همه مهم وحياتي نيز مي باشد ! شكل نگرفته يا در برنامه كارهاي آتي نيست؟ (41973)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۱:۴۳
1) بر اساس مفاد اين قانون پست به دو دسته حرفه‌اي و سياسي تقسيم‌بندي شده است، افراد پست‌هاي حرفه‌اي را بر اساس شايسته __________ از طريق سيستم ارتقا بدست مي‌آورند. در اين سيستم فصلي تحت عنوان توانمندي كاركنان در نظر گرفته شده است كه هدف آن رشد و پويايي نيروي انساني است، ضمن اينكه سيستم پرداخت بر اساس عملكرد و شايستگي طراحي نشده كه نتيجه آن قاعدتا شايسته سالاري است.
2) بر اساس اين قانون انتظار مي‌رود كه كاركنان بر اساس استانداردهاي مشخص و توانايي و تعهد رشد و ارتقا پيدا كنند. البته شرط آن اجراي درست اين قانون است.
3) مديريت ، تركيبي از علم و هنر ________ است، طبيعتا فرد بايد توانايي مديريت را داشته باشد،‌در عين حال در فصل توانمندي كاركنان پيش‌بيني نشده كه افراد آموزش لازم براي احراز پست را از جمله مديريت را بايد بگذرانند.
4) سعي شده قانون خدمات كشوري بر اساس دستاوردهاي علمي متناسب با اهداف ارزشي و ملي تدوين شود. در نظام اسلامي، نقش انسان ، كرامتانساني و حفظ ارزش‌هاي انساني و الهي بسيار مهم است، در حد __________ سعي شده در اين قانون به اين اصل مهم توجه شود.
5) نظام مديريت خاص كشورها، با توجه به تجارب بعد از انقلاب اسلامي هنوز طراحي نشده است ولي افراد و موسسات ___________ در تلاش هستند تا بر اساس مباني اسلامي و بومي، مديريت خاص جامعه ايران اسلامي را طراحي كنند، در اين قانون سعي شده به برخي جهت‌گيري‌هايي مانند عدالت و كارآمدي توجه شود. (42503)
 
عليرضا.ح نظام مديريتي
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۱:۳۸:۱۴
آيا در سيستم خدمات كشوري جديد افراد متخصص و فارغ التحصيل دانشگاهي در جايگاه هاي خودشان قرار خواهند گرفت يا در واقع در سيستم اداري كشور پست و سمت ها و جايگاههاي سازمانها بر اساس علمي و مدارك دانشگاهي مربوط و مرتبط با آن رشته خواهد بود ؟
مثل رشته هاي مديريت و فارغ التحصيل هاي آن آيا طبق چه ضوابط و بر اساس چند سال تجربه كاري مي توانند اميدوار باشند كه در اين سيستم جديد خدمات كشوري بتوانند به جايگاه مديريت در يك ا داره يا سازمان كوچك و يا متوسط برسند ؟
آيا ضوابط رشد افراد و كارمندان در سازمانها در اين سيستم جديد بر اساس رابطه و سفارش و توصيه نخواهد بود ؟ (41975)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۲:۳۶
بر اساس اين قانون افراد بر اساس توانايي و مدرك مرتبط و ساير شرايط بكارگيري خواهند شد. فارغ‌التحصيل رشته مديريت با توجه به توانايي، مهارت و شايستگي بكارگيري مي‌شوند، هر زمان _________- تربيت مديريت دركشور ما مورد توجه قرار گيرد و افراد توانمند، درس مديريت براي افزايش دانش،‌مهارت بخوانند، آنوقت مي‌توان اميدوار بود كه فارغ‌التحصيلان مديريت درجايگاه خود قرار خواهند گرفت. (42504)
 
عليرضا.ح جلوگيري از باند بازي
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۲:۱۱:۵۰
با سلام
استاد در سيستم جديد در تغيير و تحولات مثل تغيير ات دولت جديد رياست جمهوري و يا وزرا و يا مديريت هاي كلان و هيات مديره ها و مديريت هاي عامل آيا اين جريان تغييرات ميني بوسي و اتوبوسي و جديد ا كه هواپيمايي و قطاري شده از بين خواهد رفت ؟
آيا تدابيري در اين خصوص انديشيده شده ؟ (41976)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۳:۵۵
به موجب احكام فصل هشتم ____________ ، به منظوراستقرار نظام شايستگي و ايجاد ثبات در خدمت مديران، دستگاه‌هاي اجرايي موظفند اقدامات ذيل را انجام دهند. 1 – در انتخاب و انتصاب افراد به پست مديريت حرفه‌اي ، شرايط تخصصي لازم را تعيين نموده تا افراد از مسير ارتقاء شغلي به مراتب بالاتر ارتقاء يابند. دستگاه‌هاي اجرايي مي‌توانند حداكثر پانزده درصد (15%) سمت‌هاي مديريت حرفه‌اي از افراد شايسته (با رعايت تخصص و تجربه شاغل نسبت به شغل ، بدون رعايت سلسله مراتب مديريتي) خارج از دستگاه استفاده نمايند.
2 – عزل و نصب متصديان پست‌هاي مديريت سياسي بدون الزام به رعايت مسير ارتقاء شغلي از اختيارات مقامات بالاتر مي‌باشد.
3 – دوره خدمت در پست‌هاي مديريت حرفه‌اي چهارساله مي‌باشد و تمديد آن بلامانع است. به موجب احكام اين فصل، كليه دستگاه‌هاي اجرايي موظفند امكان ارتقاء مسير شغلي را با توجه به اختيارات مربوطه در فضاي رقابتي براي كليه كارمندان فراهم نمايند. (42505)
 
امین
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۲:۱۵:۵۶
دولت محترم ومجلس کمر بسته که شعار عدالت محوری می دهند چرا خود کار دیگر میکنند؟ جناب اقای نماینده پاسخ دهند : فلسفه تبعیض در نظر گرفته شده برای کارکنان اداری مجلس در اخر تبصره 1 ماده71 قانون چیست کارکنان اداری مجلس چه تفاوتی با سایر کارکنان دارند؟ چرا تبعیض گذشته کماکان حفظ شده ؟ چراتصمیم گیری نسبت به ان ها مثل کارکنان قوه مقننه به دولت محول نشده!؟ سایت محترم الف این سوال را تحت عناوین وشکل های گوناگون از ابتدای طرح موضوع تقدیم ولی فیترینگ شد! (41985)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۴:۳۳
با توجه به تفكيك قوا تاكيد قانون اساسي مبني بر عدم دخالت قوه مجريه در قوه مقننه، تعيين همطرازي پست‌ها، كاركنان اداري مجلس بر عهده رييس مجلس است. البته رييس مجلس نيز در چارچوب احكام كلي اين قانون اين مهم انجام خواهد داد، لذا نگران تبعيض نباشيد. (42506)
 
محمدی پزشک
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۲:۳۸:۰۴
1) اینجانب در شهریور امسال به عنوان پزشک عمومی به استخدام پیمانی در وزارت بهداشت درآمدم. و در یکی از مراکز بهداشتی درمانی در استان محل سکونت خود به طبابت مشغول شدم. آیا این امر جزو مشاغل حاکمیتی است؟ و اینجانب به استخدام رسمی تبدیل خواهم شد؟

2)آیا در وزارت بهداشت، شغل حاکمیتی هم وجود دارد؟ چه مشاغلی؟



3) جانبازان و فرزندان شهدا در سیستم فعلی دارای یک گروه ارفاقی هستند. در قانون جدید چگونه عمل خواهد شد؟

4)فوق العاده محرومیت از مطب چه میزان خواهد بود؟ همچنین فوق العاده بدی آب وهوا و فوق العاده جذب مناطق محروم و فوق العاده نوبت کاری؟ (42131)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۱۳:۱۶
1 – فعاليت‌هاي وزارت بهداشت به دو دسته حاكميتي و تصدي‌گري تقسيم مي‌شود. بستگي دارد شغل شما در كداميك از فعاليت فوق تقسيم‌بندي شود. اگر حاكميتي تلقي شود ، رسمي خواهيد شد.

2 – بله – وظيفه برنامه‌ريزي، هدايت ، نظارت در بخش بهداشت بعهده دولت است ، در عين حال در مناطق و مواردي كه بخش غيردولتي نتواند حضور پيدا كند، از وظايف حاكميتي دولت است كه به بهداشت و درمان مردم رسيدگي كند.

3 – عزيزان ايثارگر تابع قانون جامع ايثارگران هستند، منتهي در اين قانون بخاطر ايثارگري ، 1500 امتياز مي‌گيرند.

4 – در بند 1 ماده 68 براي مشاغل كارشناسي به بالا 25% امتياز حقوق ثابت محاسبه خواهد شد. (42520)
 
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۲:۴۰:۰۹
سلام علیکم
در فرمایشات جناب فروزنده به ارزیابی و امنیت شغلی مدیران اشاره شده .
عزیز ما در کوران امور اداری قراردارد و می داند که اگر قرار باشد فرد مورد نظر مورد کم لطفی قرار گیرد آنچنان کاغذ ها را بدون توجه به وجدان و روز رستاخیر پر می کنند که طرف فاقد کارایی گرفتن حتی مدرک تحصیلی خویش نمایان می شود و اگر قرار باشد مدیران به نوایی برسند برای کار نشده رشد 500 درصد نمایش می دهند .
ان چیزی که مهم است فرصت اعتراض به محکمه جهت شنیدن شکوه و شکایت متظلم است و شخص سوی که با حکم خود صداقت و درستکاری مدیران ارزیابی کننده را نظارت کند.
در حال حاضر که برای اینکه مدیران ارشد به نوایی برسند و از پاداش آنچنانی استفاده کنند فرم های ارزیابی گویای راندمان بالای 80 درص است ولی جالب اینکه وقتی مدیران رده 2 و 3 و کارشناسان و پرسنل تولید سرای پاداش را می گیرند می شنوندکه رانندمان زیر 10 درص بوده و پاداشی در کار نیست.
این تظلم ها به کجا بایستی برود چه شکم این عزیران سیری ندارد. (42112)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۱۲:۱۴
قانون بدون اخلاق و تعهد ، ضمانت اجرايي ندارد، توسعه فرهنگ اسلامي، صداقت،‌شايستگي سالاري ، ديانت راه حل جلوگيري از اين تظلم است، دنيا هم پذيرفته بدون اخلاق به انحراف مي‌رود. (42517)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۱۲:۳۴
قانون بدون اخلاق و تعهد ، ضمانت اجرايي ندارد، توسعه فرهنگ اسلامي، صداقت،‌شايستگي سالاري ، ديانت راه حل جلوگيري از اين تظلم است، دنيا هم پذيرفته بدون اخلاق به انحراف مي‌رود. (42518)
 
محمد حسين
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۲:۴۲:۰۴
آيا افرادي كه از سال 81 در مشاغل اداري و مالي (مثل امين اموال) در دانشگاههاي علوم پزشكي به صورت پيماني استخدام شده اند به رسمي تبديل خواهند شد يا همچنان استخدام پيماني خواهند ماند؟ توضيح اينكه پست امين اموال از مشاغل مستمر به حساب ميآيد (42111)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۱۰:۰۶
با اين اوصاف كه گفته‌ايد ، پست ثابت حاكميتي است و شاخص آن بايد رسمي باشد. (42516)
 
محمد
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۲:۴۴:۱۹
آيا پست سازماني حسابدار اموال جزو مشاغل حاكميتي به حساب ميآيدي يانه ؟وضعيت استخدامي پست حسابدار اموال پيماني خواهد بود يا رسمي؟ (42109)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۹:۳۹
بستگي به دستگاه دارد، اگر دستگاهي بخاطر وظايف حاكميتي دولتي بماند اين پست نيز رسمي است. (42515)
 
حسين قبادي عدالت
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۲:۴۹:۵۰
جناب آقاي دكتر سلام
اگر اين لايحه خدمات كشوري مي خواهد عدالت را اجراء كند ، چرا بعضي اقشار و سازمانها از آن مستثني شده اند بخصوص آنهايي كه خود تصويب كننده آن هستند. معني جديد عدالت را هم فهميديم! (42098)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۹:۰۷
سعي شده در اين قانون عدالت در پرداخت تا حدودي ديده شود. با توجه به رويكرد اين قانون يعني تناسب پاداش – عملكرد اميدواريم ساير سازمانها نيز خود داوطلب پيوستن به اين قانون شوند. (42514)
 
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۲:۵۷:۴۹
پیرو سئوال 34آیا دولت بدواً(قبل از تعیین حقوق پرسنل )برای طبقات شغلی موجوددر ساختار تشکیلاتی خود (شامل هزاران ردیف شغلی) موظف به تهیه طرح های طبقه بندی مشاغل شده است؟بنظر شماآیا: تهیه،هماهنگی،تصویب ،ابلاغ واجرای این قبیل آئین نامه ها در زمان باقیمانده (کمتراز5سال)ممکن است؟درحالی که سازمان اداری واستخدامی هم به شکل قبل فعال نیست وبدون این آئین نامه ها هم دستگاههای اداری عملاً قادر به صدور احکام کارگزینی نخواهند بود.لطفاًپاسخ اجرائی بدهید نه پاسخ کلی! اصغرحسنی (42074)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۸:۳۵
با تشكيل معاونت نيروي انساني رياست جمهوري و وجود كارشناسان خبره امكان پذير است ، همانطور كه در فصل دهم است در اين قانون تركيبي از روش طبقه‌بندي و امتيازي استفاده شده است. با همت مسئولين مربوط ، برگزاري جلسات توجيهي انشاء ا... امكان پذير است. (42513)
 
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۲:۵۹:۵۶
ا سلام و خسته نباشید
اینجانب با مدرک فوق لیسانس که بیش از 8 سال در پست معاونت یکی از ادارات دولتی
مشغولم ضمنا خدمت دولتی بنده در 20 ابان
به 30 سال میرسد.لذا با توجه به سقف 35 سال خدمت کارکنان متخصص در لایحه خدمات کشوری ایا اداره ذیربط بنده را میتواند
بالاجبار بازنشسته نماید .یا اینکه میتوانم تا سقف 35 سال ادامه خدمت دهم.از جناب اقای دکتر استدعا دارم زودتر اینجانب را راهنمائی فرمایند. چون تا زمان باز نشستگی اینجانب 18 روز مانده است... (42063)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۸:۰۵
پس از لازم اجرا شدن قانون در صورتي كه جنابعالي در مشاغل تخصصي مشغول خدمت باشيد، دستگاه با سنوات 35 سال مكلف به بازنشسته نمودن جنابعالي است. و با سنوات كمتر از 35 سال امكان بازنشستگي شما وجود ندارد. مگر اينكه سقف سن را شرط بازنشستگي قرار دهند كه براي مشاغل تخصصي 70 سال مي‌باشد. (42512)
 
ناصرهمترازان اعضاي هيات علمي
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۳:۰۲:۱۱
آقاي دكتر در ماده 8 قانون فعلي براي دارندگان مدارك فوق ليسانس و دكتري كه در بخش آموزشي و تحقيقاتي سازمانهاي دولتي مشغول خدمت هستند 80درصد حقوق و مزاياي اعضاي هيات علمي دانشگاهها منظور شده است تا آنها با دلگرمي در سازمانهاي مربوطه به فعاليت خود ادامه دهند. ظاهرا در قانون جديد اين موضوع مغفول مانده و هيچگونه اشاره اي به وضعيت آنها نشده است . لطفا در اين مورد توضيح دهيد (42048)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۷:۲۶
در نظام پرداخت جديد ساز و كار به نحوي است كه نيازي به پرداخت همتراز نخواهد بود و به احتمال فراوان ميزان دريافتي كاركنان داراي مدرك فوق‌ليسانس و دكتري كه در مشاغل آموزشي و پژوهشي مشغول خدمت مي‌باشند از 80% حقوق اعضاء هيات علمي كمتر دريافت نخواهند نمود. (42511)
 
حسین-28 ساله
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۳:۰۵:۰۶
درباره تعیین وضعیت نیروهای قرارداد مشخص در قالب واحد کار:وضعییت نیروهای فوق الذکر که دارای مدرک کارشناسی مرتبط با امور محوله (که حقوق آنها بر اساس واحد کار پرداخت می شود)چه میشود. (42047)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۶:۵۵
از زمان اجراي قانون استخدام در دستگاه‌هاي اجرايي به دو روش ذيل انجام مي‌پذيرد. استخدام رسمي براي تصدي پست‌هاي ثابت در مشاغل حاكميتي و استخدام پيماني براي تصدي پست‌هاي سازماني و براي مدت معين.
در صورتي كه سازمان يا واحد مربوطه به بخش غيردولتي واگذار نگردد، كليه كارمندان دستگاه به يكي از اشكال مذكور ادامه خدمت خواهند داد. (42510)
 
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۳:۰۶:۴۰
یک نفر باسابقه 20سال خدمت -مدرک لیسانس -متاهل- اولاد 2 - جایگا0 15 شغلی -میزا ن حقوق در یافتی با قانون جدید حدود چه میزان است؟ (42035)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۶:۲۲
محاسبه سنوات خدمت و مدرك تحصيلي مي‌بايستي بر اساس جداول مربوط به عوامل مشاغل باشد كه بايد طبق آيين‌نامه مربوطه تهيه شود متاهل 800 امتياز و به ازاي هر اولاد 200 امتياز تعلق خواهد گرفت. (42509)
 
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۳:۰۷:۵۲
جناب دکتر سلام
لطفا اعلام فرمائید.
1-ایا لایحه از 1-1-86 قابلیت اجرائی دارد
2-باستناد بند الف ماده 107 لایحه ایا بنده که
تاریخ بازنشستگی ام در بهمن 86 می باشد.میتوانم ادامه خدمت دهم.
3-ایا در محاسبه حقوق باز نشستگی در لاحه کشوری معدل 2 سال اخر ملاک است. محاسبه به جه نحوی است..متشکرم (42024)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۵:۳۹
1 – پس از 15 روز از تاريخ درج در روزنامه‌ رسمي، قابليت اجرا خواهد داشت.
2 – در صورتي كه در مشاغل تخصصي خدمت نماييد (مشاغل تخصصي – داراي مدرك كارشناسي ارشد و بالاتر) مي‌بايست تا سنوات 35 سال ادامه خدمت دهيد.
3 – محاسبه حقوق بازنشستگي افراد برابر ماده 107 به كارمندان مشمول اين قانون كه بازنشسته مي‌شوند به ازاء هر سال خدمت يك ماه آخرين حقوق و مزاياي مستمر پرداخت خواهد شد. (42508)
 
استخدامali
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۳:۱۱:۱۱
شركت ملي نفت ايران جزئ مشاغل حاكميتي است يا تصدي گري؟ معلم ها چطور؟ (42012)
 
فروزنده
۱۳۸۶-۰۸-۰۷ ۱۱:۰۵:۰۱
بخشي از فعاليت‌هاي شركت ملي نفت مانند : سياستگذاري ، نظارت ، برخي صنايع بالادستي حاكميتي است، وظيفه آموزش و پرورش و بهداشت درمان بر عهده دولت است، اما در_______ روش اداره آن مي‌تواند با مردم مشاركت كنند. (42507)
 
ودودشهامتی
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۳:۱۵:۳۱
موارد امتیازآورکارکنان چیست؟ (42148)
 
فروزنده - پاسخ سوال77
۱۳۸۶-۰۸-۰۳ ۲۳:۱۸:۵۶
پاسخ اين سوال در پاسخ سوال 3 ارائه شده است. با اين حال اگر هنوز ابهامي وجود دارد دقيقا بفرماييد تا توضيح داده شود. (42150)
 
اسد سلامتی
۱۳۸۶-۰۸-۱۴ ۰۰:۱۲:۳۹
مجلس محترم ضریب 1/1 زا درمورد افزایش حقوق معلمان لحاظ نموده در حالیکه مقاطع ابتدایی - راهنمایی - متوسطه دارای شرایط مشابه ای نیستند. معلمان ابتدایی با آلودگی صوتی سر وکار ذارند و علاوه بر آموزش با تربیت بچه ها و دایه گی کودکان سرو کاردارند . فرصت های تدریس اضافه و غیر موظف ندارند. فقیر ترین کارکنان هستند. با روح لطیف بچه ها سروکاردارند. این تفاوت چگونه در قانون یا آیین نامه های آن دیده شده است؟ (42898)
 
حسینی
۱۳۸۶-۰۸-۲۰ ۱۳:۱۸:۴۲
آیا این قانون به تخصص و تحصیل افراد در انجام کارها بها میدهد؟ صرف داشتن مدرک دانشگاهی در هر رشته ایی نمی توان همه را یکسان در حقوق و مزایا دانست برخی از رشته های دانشگاهی مطمئنا راحت تر از رشته های فنی هستند ..کارهایی وجود دارند که نیاز به تفکر مستقیم افراد دارند مانند کار با کامپیوتر که علاوه بر ذهن تاثیرات منفی بر چشمها و دارا بودن اشعه های سرطان زا هستند . (43305)
 
۱۳۸۶-۰۸-۲۴ ۱۴:۴۶:۱۸
سعي شده در اين قانون عدالت در پرداخت تا حدودي ديده شود. با توجه به رويكرد اين قانون يعني تناسب پاداش – عملكرد اميدواريم ساير سازمانها نيز خود داوطلب پيوستن به اين قانون شوند.



خودشان قانون تصویب می کنند بعد از این حرفا می زنند ! (43819)
 
حسنی
۱۳۸۶-۰۹-۱۳ ۲۳:۳۳:۳۳
مربیان فرهنگی کانون فکری کودکان ونوجوانانکه اکنون قراردادی هستند چگونه تبدیل وضعیت میشوند باتشکر (45626)
 
سعيدپناه
۱۳۸۶-۰۹-۱۴ ۰۹:۲۵:۴۱
وضعيت و موقعيت بانک های کشور به عنوان يکی از قطب های حساس و مهم اقتصاد کشور چگونه است ؟ ضمن اينکه استرس ها و فشار های کاری اين قشر از خدمتگزاران بر همه روشن است .موفق باشيد (45656)
 
عبدالعلی110
۱۳۸۶-۰۹-۱۹ ۱۱:۴۲:۱۹
باسلام آیادربحث هماهنگ واقعآ مساله معیشت کارمندان حل خواهد شد چگونه ؟ کارمند اضافه حقوق نمی خواهدبلکه مشکل اصلی مایحتاج عمومی نظیرگوشت و...میباشدبرای آن چه فکری کردهاید؟ (46118)
 
لاريجاني
۱۳۸۶-۰۹-۱۹ ۱۱:۵۷:۰۳
جناب آقاي فروزنده
ضمن تشکر از فرصتي که براي پاسخگويي به سئوالات وابهامات قانون خدمات کشوري صرف ميکنيد.
با توجه به اينکه سخنگوي دولت اخيرا\"زمان اجراي قانون خدمات کشوري را با عنايت به ضرورت تدوين دستور العملهاي لازم از ابتداي سال 1387 دانسته است.
1-آيا بخشهايي از قانون فوق الذکر که نياز به دستور العمل وآيين نامه اجرايي نيست هم تا قبل از شروع سال 1387 لازم الاجرا نيست؟
2- درصورتي که دستور العمل هاي لازم در ابتداي سال 1367 هنوز نهايي نشده باشد آيا ممکن است که اجراي قانون مذکور مجددا تا زمان تهيه دستور العملهاي لازم به تعويق بيفتد (46122)
 
منوچهر
۱۳۸۶-۱۰-۰۱ ۱۲:۰۱:۲۸
چرا نام طرح پرداخت نظام هماهنگ را به قانون مديريت خدمات كشوري تغيير دادند و آيا مستثني كردن رياست جمهوري و اطلاعات و اعضاي هيات علمي و نظاميان و ... با روح عدالت قانون مديريت خدمات كشوري منافات ندارد و در ضمن اصلاً اينكه پرداخت هماهنگ نيست و عين ظلم است (46846)
 
حسن
۱۳۸۶-۱۰-۲۵ ۱۹:۳۶:۱۰
تصمیمات گرفته شده برای جانبازان زیر 20% کارمند
در لایحه خدمات کشوری چه تصمیماتی برای جنبازان زیر 25% کارمند گرفته شده است (48410)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۴ ۱۵:۵۷:۵۰
تصمیمات گرفته شده برای جانبازان زیر 20% کارمند
در لایحه خدمات کشوری چه تصمیماتی برای جنبازان زیر 25% کارمند گرفته شده است (55518)
 
بيهقي- کار مند قرارداد کار مشخص
۱۳۸۶-۱۱-۰۹ ۱۶:۲۴:۰۴
باسلام و احترام
با تو جه به اينکه در متن اين قانون هيچ گونه اشاره اي به نيروهاي قرارداد انجام کار مشخص نشده است لذا خواهشمند است اگر اين نيروها مشمول اين قانون ميشوند يا خير لطفا به طور واضح روشن گرد .با تشکر (49560)
 
سعیدی_مربی آموزش فنی و حرفه ای
۱۳۸۶-۱۱-۲۸ ۰۹:۰۷:۳۸
آیا در قانون نظام پرداخت هماهنگ به حقوق مربیان مراکز فنی و حرفه ای توجه شده است .با توجه به 44 ساعت آموزش آنهادر هفته آیا در این قانون جزءنیروهای آموزشی هستند یا اداری،هنوز ما مربیان مراکز فنی وحرفه ای جایگاهمان مشخص نیست. (51125)
 
برزو- كارمند
۱۳۸۷-۰۱-۰۸ ۱۴:۲۱:۳۰
جناب استاد فروزنده با سلام
اينجانب داراي مدرك فوق ليسانس در رشته خون شناسي و بانك خون و شاغل رسمي يكي از موئسسات وابسته به وزارت بهداشت مي باشم. با توجه به اينكه اخيرا براي مقطع دكتري اين رشته در يكي از دانشگاه هاي برتر اروپايي پذيرفته شده ام خوشحال بودم كه از ماموريت آموزشي استفاده مي كنم (هرچند كه حقوق واقعا پايين است) ولي در اين قانون جديد دولت لطف فرموده و ماموريت آموزشي را بالكل ممنوع كرده است. آيا اين موضوع استثنائاتي هم دارد يا تنها راه استفاده از مرخصي بدون حقوق است؟
جالب اينكه اين ماده 61 و از فصل پانزدهم با عنوان توانمند سازي كارمندان است، شما فكر نمي كنيد كه با اين ممنوعيت نه تنها انگيزه علمي كارمند سركوب مي شود بلكه ناتوان تر خواهد شد؟ (55078)
 
قاسمی
۱۳۸۷-۰۲-۱۸ ۱۱:۰۰:۴۲
استاد بزرگوار
فلسفه و دلیل ماده 64 قانون خدمات کشوری در خصوص ممنوعیت ادامه تحصیل چیست؟ (61598)
 
مجتبی
۱۳۸۷-۰۱-۰۹ ۱۸:۴۷:۳۱
باسلام
متاسفانه دوستان زیادی در مورد وضعیت پرسنل قرار داد کار مشخص ادارات دولتی (شهرداریها)سئوال نمودند ولی پاسخ شفاف و روشنی داده نشده است لطفا از شما استدعا می نماییم در این خصوص با صراحت اعلام نمایید آیا رسمی یا پیمانی خواهیم شد یا نه؟ (55218)
 
بابك
۱۳۸۸-۰۱-۰۷ ۱۶:۳۷:۲۳
بنده از كارمندان شركت مخابرات استان تهران هستم . با توجه به اصل 44 قانون اساسي و خصوصي شدن كاركنان مخابرات حتي رسمي ها ، وضعيت كارمنداني مانند ما كه 5 سال بصورت شركتي كار ميكنيم طبق قانون خدمات مديريت كشوري چه خواهد شد؟ (110802)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۶ ۱۲:۲۵:۵۹
لطفا بفرمائید تکلیف کارکنان نیروی انتظامی در این لایحه چگونه میباشد همانطوریکه استحضار دارید نیروی انتظامی نه ساعت خاص خدمت دارد و اغلب در آماده باش های طولانی و شرایط سخت کاری بسر میبرد (55758)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۰۹:۵۱:۵۷
با سلام
در تیر ماه سال 86 با 22 سال سابقه بصورت کمیسیون پزشکی از ارتش بازنشسته شد ه ام و 22 ماه پاداش با حقوق سال 86 دریافت نموده ام لطفا بفرمائید در صورت اجرای قانون هماهنگ پرداخت و افزایش حقوق آیا تفاوت افزایش حقوق مربوط به 22 ماه پاداش بازنشستگی را دریافت می کنم؟ (60145)
 
علي
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۰۹:۵۴:۴۱
جناب آقاي دكتر فروزنده
با سلام و آرزوي توفيق روز افزون براي جنابعالي
اگر مديري با حقوق و مزاياي مديريت در بعد از ابلاغ اين قانون به دستگاه ديگري مامور شده باشد ودر دستگاه جديد بدليل نبود پست همتراز در مشاغل پائين مشغول شود ؟ايا تفاوت مبلغ قبلي با در يافتي جديد به عنوان مابه التفاوت در دستگاه جديد قابل محاسبه و پرداخت ميباشد؟ با تشكر (60147)
 
۱۳۸۷-۰۲-۳۰ ۱۰:۳۸:۲۳
چرا ماموريت آموزشي كاركنان وزارت بهداشت لغو شده است؟كسي كه ميخواهد ادامه تحصيل دهد چگونه گذران زندگي كند؟ (63921)
 
دلنواز- كارگزين
۱۳۸۷-۰۳-۰۸ ۱۴:۰۵:۰۵
آن چنان كه مشخص است، در اين سيستم توجه ويژه به شايستگي هاي نيروي انساني و امتيازات مكتبسبه ناشي از اين لياقتهاست. اين در حالي است كه در روابط انساني هر گاه سخن از شايستگي افراد به ميان مي آيد ، آن سوي قضيه ؛ فضاوت فردي است بر فردي ديگر. از آنجا كه اين گونه قضاوتها هميشه خالي از اشكال و غرض نبوده و نخواهد بود؛ آيا اين رويكرد تازه نسبت به تعيين حقوق كاركنان دچار آسيب نخواهد شد؟ از سويي ديگر همانگونه كه اكنون نيز مشاهده ميكنيم ، برخي از مشاغل و پستها ماهيتا سزاوار تعريف و تأثير برخي از عوامل همچون رضايت ارباب رجوع - ابتكار - و حتي گاه آموزش شغلي نخواهند بود. بعنوان مثال برخي از وظايف اداري ؛ نوع آنها بگونه ايست كه در ارتباط با ارباب رجوع مي باشد و بديهي است كه ميزان رضايت ارباب رجوع بعنوان يك ضريب و يا يك آيتم قابل بررسي در تعيين امتياز شاغل آن پست لحاظ مي گردد. ولي مشاغل و حرفه هايي كه به صورت روتين و عموما فعاليتهاي تكراري و كليشه اي تعيين شده اند مانند برخي مشاغل پشتيباني (كارشناس امور اداري يا كارشناس برنامه و بودجه) اينگونه مشاغل ارباب رجوع به معناي خاص در مشاغل ديگري همچون كارشناس امور فرهنگي يا كارشناس هنرهاي تجسمي نخواهند داشت. نكته ديگر اينكه برخي مشاغل هميشه نيازمند آموزشهاي جديد و متنوع مي باشند در صورتي كه در برخي از مشاغل ديگر براي فراگيري آموزشهاي شغلي حد و اندازه اي تعريف شده و اصولا سي سال خدمت شاغل در آن پست را نمي توان با آموزشهاي بهره ور پر ساخت - مگر اينكه به صرف پر كردن ساعات آموزشي كارمند ؛ دست به تعريف و هزينه كرد براي برگزاري دوره هايي كه عملا ضرورتي در اجراي آن نمي توان يافت ؛ زد.
به طور كلي تعيين ضرايب و امتيازات اين چنيني ، در محيط هاي كاري بستري براي قضاوتهاي انسانيست (و نه الهي و پاك!) و اين خود شروع دغدغه اي است بر اشتباه در قضاوت.
آيا اصولا اين استنباط صحيح است يا خير؟ با ذكر توضيح لطفا. (65186)
 
جواد25
۱۳۸۷-۰۵-۰۷ ۰۰:۳۸:۰۸
با عرض سلام:با توجه به استنکاف دولت از اجرای قانون مذکور وعدم ضمانت اجرای الزام آوری برای تخطی دولت بلاخره اجرای این قانون درچه زمانی عملیاتی خواهد شدوچه مکانیزمی برای هر چه زودتر اجرایی شدن وجود دارد؟ (72701)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۷-۲۱ ۰۸:۰۹:۲۹
خسته نباشيد ضمن تشكر فراوان ازحسن نيت شما بنده كارگرد ائم با25سال خدمت ليسانس حسابداري وباهمه مزايا350000تومان دارم ودراراده دولتي مشغول خدمت ميباشم اكنون بااجراي اين قانون وضعيت ما چي ميشه (85177)
 
سید محمود مطهری
۱۳۸۷-۰۷-۲۷ ۰۲:۱۵:۳۶
با سلام ایا در قانون خدمات کشوری درمناطق محروم میزان دریافتی کارمندان فرق میکند؟ (86085)
 
احمدی
۱۳۸۷-۰۷-۲۷ ۰۲:۲۸:۳۹
سلام با 29سال و 7 ماه خدمت از مهر 86 بازنشسته شدم ایا قانون بازنشستگی پیش از موعد بمنظور احتساب سی سال کامل شامل حال من میشودیا خیر؟ ضمنا حقوقم براساس 29 سال و7 ماه پرداخت میشود. با تشکر (86086)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۵ ۱۲:۰۷:۴۰
تكليف كاركنان انرزي اتمي مثل اصفهان و كاشان و تهران و بندر عباس و يزد چه مي شودو آيا دريافتي كاهش يا افزايش مي يابد.؟ (93688)
 
صمد حسینی
۱۳۸۷-۰۹-۰۵ ۱۲:۰۹:۴۴
جناب اقای دکتر سلام
من جزئ نیروههای قرارداد معین دانشگاه میباشم وبا ابلاغ دارای مسئولیت امور عمومی دانشکده میباشم تکلیف من چه میشود ایا ما نیروهای قرارداد معین تبدیل وضعیت به پیمانی میشویم یا نه؟
متشکرم (93690)
 
ظاهری
۱۳۸۷-۰۹-۰۶ ۱۳:۴۲:۲۰
نحوه استخدام نیروها دراین قانون به چه صورت است؟ (93950)
 
علی
۱۳۸۷-۱۲-۱۷ ۰۲:۳۹:۰۸
با سلام وتشکر
اینجانب کارمند رسمی یکی از دانشگاه های کشور هستم در حال حاضر دانشجوی دوره دکتری تخصصی یکی از دانشگاه های معتبر و مورد تائید وزارت علوم می باشم .اینجانب قبلا در اداره دولتی دیگری مشغول به خدمت بوده ود ر ان اداره از مدت 36 ماه ماموریت اموزشی برای دوره فق لیسانس استفاده نموده ام و پس از اتمام تعهدم به ان اداره به دانشگاه منتقل شدم در ضمن سابقه 11 ماه حضور در جبهه را دارم ایا می توانم با توجه به اینکه رزمنده بوده و در دانشگاه از ماموریت اموزشی استفاده نکرده ام و تغهدم به اداره قبلی نیز تمام شده است از ماموریت اموزشی مجدد استفاده نمایم با تشکر (107643)
 
حسن حيراني
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۷-۱۸ ۱۱:۴۳:۲۱
باسلام و تشكر
احتراماً اينجانب با پست مامور اجراء و ابلاغ كارمند اداره ثبت اسنادميباشم كه در بدو استخدام با مدرك كارداني حسابداري و در رسته اداري مالي و رشته مسئول ابلاغ و اجراء گزينش گرديده و باتوجه به فصل هشتم قانون خدمات كشوري در خصوص امكان ارتقاء شغلي و نظر به اينكه در حال حاضر موفق به كسب مدرك كارشناسي حسابداري گرديده ام و باتوجه به اينكه رشته شغلي اينجانب امور اجتماعي است لذا عملاً و در واقعيت امكان ارتقاء شغلي براي اينجانب و جود ندارد و بنظر ميرسد كه ميبايست پست مامور اجراء و ابلاغ از رستهه اداري مالي به رسته امور اجتماعي تعقير يابد خواهشمند است در اين خصوص اينجانب را ارشاد و راهنمائي رمائيد. (507892) (moderator19)
 
ن - الف
۱۳۹۱-۰۲-۲۵ ۱۲:۰۴:۱۱
با سلام من سال قبل يك طبقه استحقاقي گرفتم و دوماه بعد از آن مدرك كارشناسي ام را گرفتم اما كارگزيني ديگر ارتقا ء طبقه مربوط به مدرك ليسانس بنده را صادر نكردند و اعلام نمودند كه چون تازه طبقه گرفته ام تا سال بعد به شما تعلق نمي گيرد و اين در حالي است كه كارگزيني به جز طبقه مربوط به مدرك تحصيلي مي بايد 2/1 و 3/1 سنوات قبل را نيز محاسبه مي كرد خواهشمند است پاسخ اينجانب را مرقوم فرمائيد . با تشكر (783399) (moderator18)
 
حسن
۱۳۹۴-۱۱-۰۱ ۱۱:۱۹:۴۳
با سلام.ببخشید درصد افزایش حقوق افراد قرارداد مدت معین که در پتروشیمی مشغول بکار هستند و تحت وزارت تامین اجتماعی هستند ،چقدر است؟باتشکر (3484683) (alef-3)
 
عسل پاشایی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۲:۲۲:۲۶
با سلام جناب دکتر
احتراما:فعلا در ادارات بین مشاغل حاکمیتی انواع و اقسام تعاریف مختلف وجود دارد انقد تبعیضها و انقد اعمال سلیقه ها و... وجود دارد که اصلا خود حق و حقوق کارمند فراموش شده! همین الان نمیتونیم بعد 20سال خدمت صادقانه از امتیاز افزایش حقوق بند 10ماده 68 استفاده کنیم بداد مون برسید هنوز بین علمای امور اداری اختلاف رای هست شاه قلی بخشیده ماه قلی نمی بخشهه هنوز نمیدونن کارگزین جزء مشاغل حاکمیتی هست یا نه ؟! هنوز کارشناس از غیر کارشناس رو از روی بند پ و اوانسهای دولتی و مزایای فلان خانواده ها میسنجند گور بابای هر چی تحصیلکرده و نکرده این کارمند بد بخت که واقعا مث ادم اومده و رفته .....اصلا پول مفت نوش جون بخور و بخوابای پشت میز شایسته سالاری کیلویی چند؟!! (3677331) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.