نظر منتشر شده
۱۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 340651
واشنگتن: درباره تعامل با تهران محتاط باشید
بخش خبری الف، 5 فروردین 95
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۴۰
معاون هماهنگ کننده تحریم ها در وزارت امورخارجه آمریکا از بانک ها خواست ، با احتیاط با تهران تعامل کنند.

به گزارش روزنامه السفیرچاپ بیروت، مسئول آمریکایی از بانک ها خواست در تعامل با تهران محتاط باشند.

کریس بک مایر، معاون هماهنگ کننده سیاست تحریم ها در وزارت امورخارجه آمریکا دیروز از بانک ها خواست، بر اساس تحریم های اقتصادی آمریکا ضد ایران، با احتیاط با تهران تعامل کنند. بک مایر بر پایبندی واشنگتن به لغو تحریم های مربوط به پرونده هسته ای ایران تاکید کرد.

مایر در حاشیه سفر خود به همراه مسئولان وزارت خزانه داری آمریکا به امارات که در آن با نمایندگان شرکت ها و بازرگانان دیدار داشت این اظهارات را بیان کرده است.

معاون هماهنگ کننده سیاست تحریم ها در وزارت امور خارجه آمریکا در این دیدار درباره تحریم ها ضد ایران، پس از لغو بخشی از این تحریم ها در ماه ژانویه گذشته توضیح داد. مایر گفت: آنچه که بانک ها باید درباره آن هوشیار باشند، تعامل نکردن با طرف های تحریم شده در ایران است. برخی طرف ها همچنان به سبب تروریسم، تحت تحریم هستند.

مسئول آمریکایی افزود: فقط تحریم های مربوط به پرونده هسته ای از تهران برداشته شده است و توافق (هسته ای)، لغو تحریم های آمریکا در زمینه عملیات مالی از طریق بانک های آمریکایی را شامل نمی شود.

مایر گفت: بخشی از تحریم های اقتصادی آمریکا ضد ایران، آن است که عملیات مالی مربوط به ایران یا عملیاتی که به نفع این کشور باشد نمی تواند از طریق آمریکا انجام بشود. از این رو اگر بخواهی قراردادی را از طریق یکی از بانک های نیویورک منعقد کنی بر اساس نظام تحریم ها امکان پذیر نیست.

معاون هماهنگ کننده سیاست تحریم ها در وزارت خارجه آمریکا افزود: این موضوع به این معنا نیست که نمی توان با دلار آمریکا عملیات مالی (با ایران) داشت ولی مطمئنا نمی توان عملیات مالی را از طریق نیویورک انجام داد در حالی که بیشتر تعاملات بزرگ باید از طریق نیویورک صورت بگیرد.

بک مایر گفت: از نظر تئوری داد و ستد با یک فرد ایرانی از طریق دلار، غیرقانونی نیست و شامل تحریم ها نمی شود. اگر هزار دلار داشته باشید و بخواهید از یک ایرانی کالا بخرید می توانید هزار دلار بدهید، به شرط آن که آمریکایی نباشید. مایر که در مذاکرات ایران و ۵+۱ حضور داشته معتقد است، توافق هسته ای در تعاملات آمریکا با ایران برخی استثناها را فراهم کرده است از جمله صادرات صنایع مربوط به هواپیماهای غیرنظامی و واردات محصولات غذایی ایرانی.

معاون هماهنگ کننده سیاست تحریم ها در وزارت خارجه آمریکا هم چنین افزود:‌ هرگز برای اعمال تحریم ها ضد شرکت هایی که با (توافق هسته ای) فعالیت های همسو دارند تلاش نمی کنیم. این شرکت ها در مقایسه با دیگر شرکت ها تحت نظارت شدیدتر نیستند.
بک مایر در عین خاطر نشان کرد: تحریم های مربوط به تروریسم، حقوق بشر و غیره همچنان باقی است و ما آن را اجرا خواهیم کرد.
 
کلمات کلیدی : تحریم‌+ضد ایرانی+رفع تحریم+اجرای برجام
 
United States
۱۳۹۵-۰۱-۰۵ ۲۰:۱۱:۲۷
ایران بارها بر مواضع رسمی‌ خود قبل از برجام تاکید کرده و بارها اعلام کرده که برجام موردی بوده و هیچ یک از سیاستهای ایران چه در خارج چه در داخل تغییر نکرده. خوب طبیعی‌ است که آنها هم بارها بر سیاست خود تاکید کنند و بگویند هیچ چیزی در مورد ایران تغییر نکرده و برجام هم موردی بوده و نتیجه تاثیر تحریمهای ما نه خواست قلبی ایران..به خصوص که اخیرا مدیر جهانی‌ هم فعال شده و انتخابات ۱۳۹۶ نزدیک و دولت تدبیر بیش از پیش در انجام وعده‌های خود در داخل با مشکل برخورد کرده. (3615712) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۱-۰۵ ۲۰:۱۹:۴۲
اصولا یک چیز از نظر آمریکا و غرب مشخص شده که در صحبتهای مرکل هم به خوبی‌ به آن اشاره شد و با وجود برجام، هنوز نه انگلیس ، نه کانادا سفارت خود را فعال نکردند و حتی قراردادهای عمده مانند ایر باس همه به این سه شرط غرب بستگی دارد:

۱- اسرائیل

۲-سوریه

۳- موشکی

در مورد برجام و همکاری ایران با مساله هست یی ، آنها تنها قبول کردند که فشار و تحریم را بیشتر نکنند. مگر نه از نظر آنها، ایران از روی اجبار فشار اقتصادی و تحریم هست یی را پذیرفت نه در نتیجه یک بازنگری در سیاستهای خود... پس هیچ چیز از نظر آنها تغییر نکرده مگر اینکه ایران به صورت داوطلبانه در این سه مورد همکاری نشان دهد... (3615719) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۶ ۱۱:۴۴:۱۴
دوست عزیز مثل اینکه فراموش کرده اید ما رو چه موضوعی مذاکره کردیم. تحریم ها مرتبط با بحث هسته ای بود. یعنی ایران به واسطه فعالیت های هسته ای تحریم شده بود نه اسراییل و سوریه و موشکی.
این دوستان دلواپس هم تمام حرفشون همین بود که جنابان شناسنامه دار اگه ما اوندیم برنامه هسته ایمون رو تعطیل کردیم ولی تحریم ها سرجاش موندن تکلیف چیه؟ میبینید که دلواپسی شون هم چندان بی مورد نبوده.
هر چند تعصب زیاد ادم رو کور و کر می کند (3616225) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۸ ۲۱:۳۲:۰۰
يك مطلب ناصحيح يا غير دقيق ميتواند دقت و اعتبار يك نظريه! را كاملا زير سوال ببرد.
پيشنهاد ميكنم در مورد وضعيت بازگشايي سفارت انگليس اندكي تحقيق كنيد. (3618470) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۵ ۲۱:۲۲:۰۵
کشور رو نباید اون برادرمون وارد تحریم میکرد تحریم رو برداشتن به اسانی نیست شما روی کاغذ هم تحریم رو برداری دیگه مشتری هات رو از دست دادی و چون ریسک بالا است و ممکنه باز درگیر تحریم بشی کسی اعتماد نمیکنه که باهات کار کنه هر شرکت یا بنگاهی هم در این مدت رفته، مشتری یا کشور دیگه ای پیدا کرده
فرض کنید من میام از شما که معدن دار هستی برای شرکتم مواد اولیه میخرم(مشتری شما هستم و به مواد اولیه شما برای کارخانه ام نیازمندم)بعد یه مدت به حق یا ناحق میان معدن شما رو تعطیل میکنن و من ناچار میشم با تقبل مقداری ضرر ده سال برم با یه معدن دیگه کار کنم و قرارداد ببندم ولی معدن شما هم بعد ده سال دوباره باز میشه ایا منطقی هست که دوباره برگردم سراغ شمایی که ریسک بسته شدن معدنت بالا است؟ به فرض هم که اومدم ایا اگر اتفاقی برات افتاد و معدنت بسته شد ایا من میتونم راحت برگردم سراغ اون بنگاه قبلی براحتی باهاش دوباره قرارداد ببندم؟ قطعا قیمتش رو برام بالا میبره. لذا یا باهات کلا قرداد نمیبندم یا اگر ببندم باید خیلی خیلی قیمت پایینی به من بدی و ضرر زیادی رو تقبل کنی
لذا تحریم نه تنها کاغذ پاره نیست بلکه کاغذی هم نیست به عبارت دیگه بعد اینکه روی کاغذ بر داشته شد، اثر روانیش هست و هزینه سازه برادر. (3615754) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۱-۰۶ ۱۰:۴۹:۱۹
ضمن تایید نظر شما اضافه می کنم بعضی رفتارهای تنش زای غیر ضروری در این مقطع عدم اعتماد به ثبات را افزایش می دهد . مثلا دیگه همه ی دنیا حتی قبایل بدوی آفریقایی هم میدانند ایران دشمن اسرائیل است! حالا در این برهه حساس که دشمن منتظر کسب بهانه برای لغو برجام است آنهم از طرف ما !! ما این شعار را روی موشک بالستیک می نویسیم و به هوا می فرستیم! حالا فقط یه لحظه جای خودمان را با جهان غرب عوض کنیم وصادقانه احساسمان را از این عمل بیان کنیم خدائیش کدام سرمایه گذار خارجی جرات سرمایه گذاری در چنین شرایط پر تنش ومتزلزلی را دارد ؟! (3616188) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۶ ۱۲:۴۰:۱۱
منظورت از برادر همان تیم مذاکره کننده توافق سعداباد است که بلافاصله وقتی فهمیدند سر ایران کلاه رفته زدن زیر توافق و ما تحریم شدیم؟
چرا نمی فهمید که تحریم فقط زمان احمدی نژاد بوده و دلیلش مال زمان قبل از 84 (3616263) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۵ ۲۲:۰۴:۵۹
امکان ندارد امریکایی ها علیه ما توطئه کنند!!
اصلا محال است ... هیچ وقت یه ایرانی رو تهدید نکنید اقاااا
! (3615801) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۱-۰۵ ۲۳:۰۳:۳۵
کاندیداهای امریکا متل سگ دست اموز صهیونیسم جهانی هستند (3615859) (alef-13)
 
France
۱۳۹۵-۰۱-۰۵ ۲۳:۱۴:۳۴
بعد کاهش وابستگی آمریکا به واردات نفت به خاطر افزایش تولید در این کشور، آمریکا داره از عربستان فاصله میگیره مخصوصا به خاطر تروریسم و از اونطرف میخواد به ایران نزدیک بشه چون منافع مشترک ایران و آمریکا خیلی زیاد و عمیق هستن. البته اگه دلواپسان دو طرف بذارن! (3615870) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۱-۰۶ ۰۶:۰۰:۰۹
امریکا امریکا مرگ به نیرنگ تو این همه مواد منفجره در اروپا فقط در اختیار سیاست اردوغان هم می دانست (3616062) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۱-۰۶ ۰۶:۰۵:۴۴
یعنی امریکا در نقشه کشی دست شیطان را از پشت بسته (3616067) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۱-۰۶ ۰۶:۰۶:۲۹
امریکا از دست ملت ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر (3616068) (alef-3)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۶ ۰۶:۲۰:۵۳
باید پذیرفت این غربیها و شرقیها که بلحاظ قدرتی مطرح هستند با ما همیشه بازی خواهند کرد نه دوستی بلکه ما باید کلاهمان را محکم نگه داریم. (3616083) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.