کد مطلب: 326954
استفاده برخی از نانوایان از یک ماده سمی
تاریخ انتشار : يکشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۰۱
برخی از نانواییها برای سفید نشان دادن نان از این ماده سمی استفاده میکنند و توصیه ما به مصرف کنندگان این است از خرید اینگونه نانها خودداری کنند.
مدیر عامل انجمن حمایت از مصرف کنندگان در گفتوگو با ایلنا نسبت به مصرف جوهر قند در نانواییها هشدار داد.
مسیح انصاری گفت: متاسفانه مصرف جوهر قند در نانواییها به خصوص نانواییهای سنتی پز در حال افزایش است و هر روز بر میزان آن افزوده میشود.
وی افزود: برخی از نانواییها برای سفید نشان دادن نان از این ماده سمی استفاده میکنند و توصیه ما به مصرف کنندگان این است از خرید اینگونه نانها خودداری کنند. هرچه نان قهوهایتر باشد نشانه این است که از سبوس بیشتری استفاده شده و مرغوبیت نان بالا است.
مدیرعامل انجمن حمایت از مصرف کنندگان تصریح کرد: سالهای قبل از جوش شیرین در نان استفاده میشد با اینکه این ماده نسبت به جوهر قند خطر کمتری داشت اما استفاده از آن ممنوع شد اما جوهر قند یک ماده سمی و خطرناک است و برخی از تحقیقات نشان داده که این ماده سرطان زا نیز است به طوری که دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرده استفاده از این ماده خیانت است.
انصاری ادامه داد: انتظار ما از دستگاه نظارتی این است که نظارت بیشتری بر این امر داشته باشند و با متخلفان به شدت برخورد کنند زیرا سلامت مردم را به طور مستقیم به خطر میاندازد.
کلمات کلیدی : نانوایی+جوهر قند
کدوم نظارت کدوم دستگاه دلتون خوشه اقا (3494154) (alef-11)
به به،به به گل بود به سبزه هم اراسته شد.این جوهر قند رو کی تولید میکنه؟کی وارد میکنه؟کاربرد اصلیش چیه؟چند نفرشون رو بگیرین و به اشد مجازات برسونین و مرتب هم از رسانه ها پخش کنین شاید افاقه کنه. (3494156) (alef-11)
حالا چطوری ما بفهیم که جوهر قند داره که استفاده نکنیم (3494270) (alef-11)
رضا آجری
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۰۶:۰۳:۱۱
دستکاه نظارتی رفتند ددر (3494483) (alef-11)
فرجاد
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۰:۴۶:۴۲
حالا که سرطان زا بودن این ماده مشخص شده لطفا نظارت را قوی تر کنید و با آزمایش، سلامت نان نانوایی ها را بررسی کنید. با نانوایی متخلف به شدت برخورد و حتی پلمپ کنید. (3495099) (alef-11)