نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 417169
هشدار درباره مصرف یک نوع روغن زیتون
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۱۳
مدیرکل استاندارد هرمزگان با تاکید بر اینکه روغن زیتون (pomace) با برندهای تجاری مختلف به هیچ‌عنوان مصرف خوراکی ندارد گفت: این روغن از تفاله زیتون به‌همراه هگزان فراوان که یک محصول شیمیایی است تهیه می‌شود و برای مصرف خوراکی به هیچ عنوان مناسب نیست.

به گزارش تسنیم به نقل از روابط عمومی اداره‌کل استاندارد هرمزگان، عیسی باقرزاده همایی مدیرکل استاندارد هرمزگان از غیر خوراکی بودن روغن زیتون پومس خبرداد و  اظهارداشت: روغن زیتون پومس (pomace) که عمدتا از کشورهای ایتالیا و اسپانیا و یونان در قالب برندهای مختلف و بصورت قاچاق وارد کشور می‌شود از تفاله زیتون به‌همراه هگزان فراوان که یک محصول شیمیایی است تهیه می‌شود و برای مصرف خوراکی به هیچ عنوان مناسب نیست.

مدیرکل استاندارد هرمزگان در خصوص مصرف این گونه روغن‌ها افزود: عمده‌ترین مصرف این روغن صنعتی و آرایشی است که متاسفانه در کشور ما به جای روغن خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی به نحوه تولید روغن زیتون اشاره‌کرد و ادامه داد: روغن زیتون به چهار دسته فرابکر (extra virgin)، بکر (virgin) ، تصفیه شده (refined) و پومس (pomace) تقسیم بندی می‌شود که سه نوع اول آن دارای مصارف خوراکی است و نوع pomace به هیچ عنوان قابلیت مصرف خوراکی ندارد.

باقرزاده همایی افزود: از مصرف کنندگان عزیز درخواست می‌شود در هنگام خرید روغن زیتون به نشانه‌گذاری مندرج بر روی کالا دقت کنند و درصورتی که روغن زیتون از نوع pomace است از خرید آن برای مصارف خوراکی خودداری کنند.

مدیرکل استاندارد هرمزگان با اشاره به ماده 9 قانون سازمان ملی استاندارد روغن زیتون را مشمول مقررات استاندارد اجباری دانست و تصریح‌کرد: باید این محصول مطابق با استاندارد ملی ایران  به شماره 1446 تولید و با نشان استاندارد عرضه شود.
 
کلمات کلیدی : روغن زیتون
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۴ ۰۳:۴۶:۴۷
نمیدانم فلان چیز مصرف خوراکی است و مصرف ارایشی چقدر معقول است!
اگر صرفا باری مو ناخن است که میگویند زنده نیستند و تضمین اینکه به پوشت و مخاط چشم و ورودهای بدن مثل سوراخ بینی و دهان نرسند، میشود گفت احتمالا مصرفش با خوراکی متفاوت است. چرا نهایت خوراکی موادی وارد خون و در سراسر بدن پخش میشود بویژه اعضای حیاتی مانند مغز، قلب، کلیه، کبد...
پوست خودش جاذب است و مواد را از طریق پوست جذب خون میشود. اخیرا یکی پیشرفتهای مهم جایگزینی ارسال مواد دارویی از راه پوست به خون است. تا هم ضایعات تزریق و یا عوارض دارو روی سیستم گوارش کم شود و هم سرعت و دقت افازیش و دز مصرف کم شود که علاوه بر کاهش عوارض موجب کاهش مصرف دارو و ارزان شدن و دسترسی بیشتر برای افارد فقیر میشود!
حال این زیتونی که مدعی اند خوراکی ینست به پوست برسد حکم ان عوارض دارد برای بدن چون وارد سیستم گردش خون احتمالا خواهد شد! (4029867) (alef-13)
 
بیگی29
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۴ ۰۷:۵۹:۵۵
چرا وارد میشود؟ کی وارد میکند؟کی مسئول جلو گیری از ورود و پخش آن است؟ کی زیر سبیلی میگیرد تا موی دماغ وارد کننده نشود؟ (4029932) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۴ ۰۸:۱۵:۵۹
سودجویان ملعون رو چرا بازخواست و محاکمه نمی کنند که سلامت مردم رو به این طرز فجیع به خطر می اندازند. وزارت بهداشت و دستگاه قضا واقعا کجاست؟ (4029941) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.