توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 301922
استفاده از اپلیکیشن تلفن همراه برای باز کردن در آپارتمان
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۰۷
سیستم موسوم به «کیوی کی» بر اساس همان فناوری ای کار می کند که امروز برای سوییچ خودروها به کار می رود. این سیستم به فناوری شناسایی فرکانس رادیویی مجهز است و هنگامی که به فاصله سه تا چهار متری درب خانه برسید، فرستنده خود به خود در آپارتمان را باز می کند. درنتیجه نیازی نیست کلید خانه را از جیب خود بیرون بیاورید.

سیستم “ کیوی کی” توسط شرکتی نوپا در برلین طراحی شده و تا کنون در۱۴۰۰ آپارتمان در برلین نصب شده است. این شرکت، اولین شرکتی است که از نرم افزار خاص گوشی های هوشمند برای باز کردن در از راه دور، استفاده کرده است. کلئودیا نیگل، یکی از طراحان “کیوی کی” می گوید: «ایده ساخت “کیوی کی” نوامبر ۸ سال پیش به ذهنم رسید. اولین پسرم تازه به دنیا آمده بود و در برابر مجتمعی آپارتمانی ایستاده بودم. نوزاد بغلم بود و با دست دیگر هم کیفم را گرفته بودم. باران می آمد و سرد بود و نمی توانستم کلیدم را پیدا کنم. همان موقع بود که فکر کردم باید راه ساده تری برای بازکردن درب آپارتمان وجود داشته باشد.»این فناوری فقط به درد ساکنان خانه های شخصی نمی خورد، بلکه کارگران بازیافت زباله ها می توانند با استفاده از آن به مجتمعهای تجاری و مسکونی وارد شوند، بدون اینکه لازم باشد کلید درست را از بین دهها کلید انتخاب کنند. این سیستم جدید چند ماه آزمایش خواهد شد تا پس از بررسی بازدهی کار مسئولان بازیافت زباله معلوم شود آیا در سرعت انجام کار آنها بهبود قابل ملاحظه ای دیده می شود یا نه. هانریک پلوتز، متخصص امنیت کلیدهای ساختمان می گوید: «امنیت این سیستم خیلی بیشتر از کلید معمولی است. از روی کلید معمولی می توان به سادگی کلید دوم ساخت. حتی برای این کار، گاهی کافی است عکس کلید را در اختیار داشته باشید. با این سیستم این کار شدنی نیست. البته برای همه کلیدهایی که بدون تماس با قفل، در را باز می کنند این نکته درست است، اما این سیستم خاص از تمام سیستم های بدون تماس دیگر امن تر است.» به گفته شرکت سازنده “کیوی کی” برای نصب این سیستم روی درهای استاندارد تنها به ۲۰ دقیقه زمان نیاز است و هزینه نصب آن از ۴۰۰ یورو هم کمتر است.
 
کلمات کلیدی : دانش و فناورری+اپلیکیشن
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.