نظر منتشر شده
۲۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 464895
وزیر علوم: ۶۰۰ هزار صندلی خالی در دانشگاه‌ها داریم/جذب دانشجوی خارجی‌ دو برابر می‌شود
تاریخ انتشار : شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۳۷
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در حال حاضر ۶۰۰ هزار صندلی خالی در دانشگاه‌های کشور وجود دارد که توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و جذب دانشجوی خارجی ‌مهمترین راهبرد وزارت علوم برای پر کردن این صندلی‌هاست.

به گزارش تسنیم، محمد فرهادی عصر امروز در  حاشیه نشست با اساتید و کارکنان دانشگاه سید جمال‌الدین اسدآبادی اظهار داشت: جذب دانشجوی خارجی و هدایت تحصیلی به رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کیفیت بخشی آموزشی در راستای پرکردن 600 هزار صندلی خالی دانشگاه‌ها در اولویت قرار دارد.

وی افزود: در این زمینه بر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کیفیت بخشی و توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای تاکید داریم و این حرکت جزو سیاست راهبردی وزارت علوم است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین از افزایش ظرفیت دوره‌های عملی و کارورزی از دو واحد به شش واحد در سال 96 خبر داد و گفت: این حرکت به تشویق دانشجویان و رسیدن به شغل مورد نظر کمک می‌کند.

وی همچنین جذب دانشجوی خارجی را یکی دیگر از اولویت‌های وزارت علوم عنوان کرد و افزود: تعداد دانشجویانی که در دانشگاه‌های ایران در حال تحصیل هستند هم اکنون 52 هزار دانشجو است که هدفگذاری ما افزایش دو برابری است.

فرهادی همچنین از ساخت و راه‌اندازی 100 اتاق سلامت و ورزش در خوابگاه‌های دانشجویی در کشور خبر داد و گفت: از این تعداد 50 اتاق سلامت راه‌اندازی شده و مابقی در حال تکمیل است.

جذب دانشجویان خارجی در اولویت دانشگاه سیدجمال قرار گیرد

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی بزرگترین مجموعه دانشگاهی شهرستان اسدآباد است که در 12 هکتار ساخته شده و باید جذب دانشجو از کشورهای همسایه همچون عراق در اولویت قرار گیرد.

اکبر رنجبرزاده افزود: عملیات ساخت دانشگاه سیدجمال در اسدآباد در سال 90 مصوب دریافت کرد و بر این اساس با تصویب مجلس شورای اسلامی ردیف بودجه مستقل به این دانشگاه اختصاص یافت.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: یکی از اقداماتی که در دستور کار ریاست دانشگاه سید جمال در راستای توسعه و رشد این مرکز دانشگاهی باید قرار بگیرد جذب دانشجویان خارجی از کشورهایی همچون عراق است.

وی گفت: در سفر نوبخت معاون رئیس جمهور به اسدآباد قول مساعدت سه میلیارد تومان برای تقویت و محوطه‌سازی دانشگاه سیدجمال داده شد که تاکنون اقدامی انجام نگرفته است.رنجبرزاده با بیان اینکه عملیات اجرایی دانشکده فنی و حرفه‌ای اسدآباد از سال 88 آغاز شده است، عنوان کرد: ردیف بودجه اختصاص یافته به این دانشکده توسط مجلس تنها صرف ساخت خوابگاه دانشجویی شده است بنابراین توسعه دانشگاهی این شهر نیازمند مساعدت مسئولان استانی و کشوری است.
 
کلمات کلیدی : وزیر علوم+صندلی خالی دانشگاه
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۲-۰۲ ۲۱:۵۱:۵۱
آقا وزیر علوم لطفا" جواب بدین
شهریه دانشگاه بین الملل پیام نور شما که همشون ایرانی هستن و خارج از کشور
با نرخ ارز دولتی باید شهریه بدن یا آزاد؟؟؟ (4277440) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۲-۰۲ ۲۱:۵۳:۰۶
دانشجویان خارجی نمیان
همین بخشو بخشش که به خارجی ها میدین رو بدین به خود ایرانیها صندلی هاتون پر میشه (4277443) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۲-۰۲ ۲۱:۵۵:۵۱
دانشگاه ها کلید جواب رو میزاره توی سایت متاسفانه وقتی سوال و جواب رو با کلید تست مقایسه میکنی میبینی حداقل 8الی10تا اشتباه زدن بعد اعتراض میکنی میگن استاد قبول نکرده!!!! (4277448) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۲ ۲۲:۰۵:۵۸
کسی دیگه وارد دانشگاه نمیشه اتلاف وقت و عمره (4277488) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۰۲ ۲۲:۰۷:۴۰
بجای این کارها کیفیت رو بالا ببرین. (4277495) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۰۲ ۲۳:۰۴:۰۱
دانشجویان خارجی که معمولا از میان مستمندان کشورهای جهان دوم و سوم به ایران میان وقت فارغ التحصیلی و آشنایی کامل با ایران مشکلات امنیتی جدی ایجاد می کنن. (4277617) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۲ ۲۳:۴۲:۰۷
به ایرانیانی که برای ارشدودکترا به کشورهای دیگرمیروندبدهید خداراشکرهمه پردیس وشبانه است ودانشگاه آزادکه پردیس ها هم قیمت دانشگاه آزاداست شهریه هاش بازهم بهتراست که بروند به کشورهای دیگراگرهمت کنیدوبه ایرانیان بدهیدشمامطمئن باشیدصندلی خالی نمی ماند. (4277676) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۰۰:۰۸:۲۴
این پولا رو بدید به دانشجوی داخلی که فکرش پای درسش باشه مجبور نباشه بره کار کنه (4277728) (alef-3)
 
mohsen
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۰۰:۳۹:۰۳
ببخشید،من دانشگاه نرفتم و اصلا کم سواد هستم.یک سوال فتی داشتم:فرض محال،اگر تعداد واحدهای مسکونی در کشور،از تعداد خانواده های ایرانی بیشتر شود ایا برای پر کردن ان واحدها،از خارج از کشور،متقاضی مسکن وارد میکنید؟!!!! خوب مرد حسابی تغییر کاربری یا واگذاری یا..... . حتما باید مرتب این سازمانها عریض و طویل تر شوند تا بیشتر،بودجه را ببلعند!!! (4277776) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۰۰:۵۹:۴۸
"کیفیت بخشی آموزشی در راستای پرکردن 600 هزار صندلی خالی دانشگاه‌ها در اولویت قرار دارد."
یکی بگه این یعنی چی
از طرفی ملت خدارو شکر هم کم شدن هم آگاه شدن و وقتشونو تو دانشگاه تلف نمیکنن
آقای دکتر فرهادی که پزشک هستند بهتره برن دنبال افزایش ظرفیت پزشکی نه بیاد اینجا اظهار فضل کنند
از طرفی من پیشنهاد میدم که این ظرفبت خالی را کلا دکتری بگیرین تا بلکه ان شاا... همه ملت ایران دکتر شن (4277819) (alef-11)
 
Norway
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۰۱:۴۹:۳۸
ظرفیت دانشگاه ها رو با صندلی خالی نمی سنجند با تعداد اساتید و امکانات و گرنت های پژوهشی می سنجند! (4277851) (alef-3)
 
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۱۰:۴۵:۴۲
عالی گفتی (4278305) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۰۳:۴۳:۲۵
اول: در کدام دانشگاه صندلی خالی داریم آزاد !؟ این که تازه نیست. دوم: کدام رشته ها؟ سوم: اگر اینطوره چرا کنکور برگذار میکنید!؟ (4277890) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۰۵:۴۳:۳۳
1- با این کیفیت پایین و افت شدید علمی و مدرک فروشی، همان بهتر که خالی باشد.
2- بی مدرک باسواد اندک هزار بار شرف دارد به مدرک دار بی سواد.
3- این ظرفیت را به دوره های کاربری کوتاه اختصاد دهید که برای پیشرفت و توسعه بسی ضروری تراست.
3- دوره های کارشناسی ارشد و دکترا تنها کاربردی که دارند، افزایش حقوق در دستگاه های دولتی است و کاربرد دیگری برای کشور نداشته. (4277923) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۰۸:۰۹:۱۴
دیگه بچه های 18 ساله برای کنکور نمیخونند! دور و بر من که پسرها دارند میرند سراغ کارهای فنی. بازگشت به دوره استاد و شاگردی کردند. بعد از مدرسه میرن مکانیکی، بنایی، تراشکاری و لوله کشی یا کاشیکاری..... .یه عده هم علاقه به ای تی دارند مستقیم میرن ور دست برنامه نویس و شبگه کارها شاگردی . میگن لااقل چهار سال وقت صرف میکنیم هم درامد داریم هم بعدش خودمون استاد میشیم کم کم. والا این دهه هفتادیها مغز دارند. من که همشونو تشویق میکنم. (4278023) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۰۸:۱۰:۰۵
مثلا الان خیلی کیفیت آموزشی بالایی داریم که دانشجوی خارجی با این سیلابس های قرون وسطیی می خواهید جذب کنید!
به جای این حرف های الکی و پر کردن جیبتون با این حرف ها، ظرفیت دکترا را ببرید بالا که ارز از کشور خارج نشه الکی (4278025) (alef-11)
 
محمد مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۰۸:۲۴:۳۵
مشکل بزرگ دانشگاه های ما کیفیته (4278059) (alef-11)
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۱۰:۴۶:۴۵
"حلقۀ مفقوده " در آموزش عالی ما متأسفانه اینه که برخلاف هدفگذاری های "توسعۀ پایدار" هنوز هم دنبال "مدرک-فروشی" در سطح دکترا و فوق دکترا هستند (که البته بعدا هم دادشون در میاد از بیکاری قشر تحصیلکرده !!!!) ؛
درحالیکه آموزش عالی ما باید صد در صد در فکر تربیت "تکنسین" (فوق دیپلم) و البته ایجاد شرایط لازم برای پرداخت حقوق و دستمزد های مناسب به این طبقه از تحصیلات عالی باشد که درکشور های جهان اولی و پیشرفته ، بدرستی شالوده و پیچ و مهره ها و ابزار توسعه محسوب میشوند ؛
یعنی همون مشکلی که بدلیل وجود تفاوت های سرسام-آور غیر منطقی و شگفتی-آور در میزان دستمزد ها ، کشور ما را با کمبود سهمگین "پرستار" و یا در سطح بالاتر ، در اشتیاق و وادادگی همۀ پزشگان عمومی برای جهش !!!!! به مقطع تخصصی و فوق تخصصی روبرو کرده ، درحالیکه از کمبود پزشگ عمومی حاذق و با تجربه شدیدا در رنجیم !!!! ؛ (4278309) (alef-11)
 
جعفر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۱۱:۲۲:۱۶
نمیدونم وزیر علوم را چرا از پزشکان انتخاب میکنند. این یه خیانت بزرگ به سایر رشه هاست. (4278373) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۱۲:۲۲:۳۵
من بعید می دانم این تعداد صندلی در دانشگاه ها داشته باشیم میکید نه بریم بشماریم
این ها که دانشگاه نیستند امکانات مدارس از این بیغوله های مثلا دانشگاه بیشتر است
ایشان بر روی کیفیت متمرکز بشوند
ایشان ببینند چه مقدار کار برای دانش آموختگان است و بر اساس آن برنامه ریزی بنمایند
ایشان ببینند چه تعداد استاد با کیفیت، آزمایشگاه، کتابخانه و ........... دارند بعد پذیرش بدهند
ایشان چرا وضعیت دانشگاه های ایران بر اساس نظام استاندارد ارزیابی دانشگاه ها را بررسی و اعلام نمی نمایند تا مشخص شود چه سیستم فشلی در دانشگاه ها است (4278492) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.