نظر منتشر شده
۳۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 414016
تبعات منفی انتقال بیمه های درمانی به وزارت بهداشت به زبان ساده
حسن شرقی، 25 آبان 95
در صورت تصویب پیشنهاد الزام دولت به تجمیع بیمه‌ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت در برنامه ششم توسعه، وزارت بهداشت خریدار خدمتی خواهد بود که خودش ارائه‌کننده آن است و بر کیفیت آن نظارت می‌کند و گیرنده خدمت (مردم) بازنده اصلی این فرآیند خواهد بود.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۶
متن زیر بیانی کوتاه و ساده از اتفاقی است که در صورت تصویب پیشنهاد الزام دولت به تجمیع بیمه های درمانی و انتقال آنها به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کمیسیون تلفیق مجلس، تا پایان برنامه ششم توسعه به وقوع می پیوندد.
 
«تولیت»، «ارائه خدمت» و «خرید خدمت» سه بخش اصلی نظام سلامت را تشکیل می‌دهند. تولیت، به معنی سیاست‌گذاری و نظارت، جزء وظایف حاکمیتی و به عهده وزارت بهداشت است. ارائه خدمت در مراکزی از قبیل بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و مطب‌ها انجام می‌شود. بیمه‌ها نیز به‌عنوان خریدار آگاه و به نمایندگی از بیماران، خدمات پزشکی را از ارائه‌دهندگانِ خدمت خریداری می‌کنند.
 
 در یک ساختار مطلوب سه بخش مذکور مستقل و مجزای از یکدیگر هستند و این اصل بنیادین نظام سلامت در بسیاری از کشورهای موفق در حوزه سلامت مانند انگلستان، کانادا، استرالیا، آلمان، فرانسه و ایتالیا است. اثبات ضرورت این موضوع که جزو اصول بدیهی و بنیادین سیاست گذاری سلامت محسوب می شود، بسیار ساده است.
 
به عنوان مثال، درحالی‌که ارائه‌دهنده خدمت (همان فروشنده) از مصرف هرچه بیشتر خدمات و افزایش هزینه‌های سلامت منتفع می‌شود، منفعت بیمه‌ها (همان خریدار) به‌عنوان وکیل بیمار، در افزایش کیفیت و کاهش هزینه‌ها از طریق نظارت بر عملکرد ارائه‌دهنده خدمت است.            به عبارت ساده تر، فروشنده به دنبال فروش حداکثری خدمات خود با بالاترین قیمت است و خریدار به دنبال خرید بهترین خدمات با کمترین هزینه است. بنابراین در ساختار مطلوب نظام سلامت، ارائه‌دهنده و خریدار خدمت باید مستقل و جدای از یکدیگر باشند و در صورت بی توجهی به این موضوع و یکی شدن نهاد ارائه‌دهنده و خریدار خدمت، بیمه‌ها کارکرد نظارتی خود را از دست می‌دهند و در نتیجه، افزایش هزینه‌ها و کاهش کیفیت خدمات امری قطعی خواهد بود.
 
 در ایران، تولیت حوزه سلامت در اختیار وزارت بهداشت است و این وزارتخانه همزمان بخش قابل توجهی از خدمات سلامت را نیز ارائه می‌د‌هد. با این وجود، بیمه‌های درمانی مانند سازمان تامین اجتماعی خریدار خدمت هستند و تحت نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت می‌کنند. در صورت تصویب پیشنهاد الزام دولت به تجمیع بیمه‌ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت در برنامه ششم توسعه، بیمه‌های پایه درمان به این وزارتخانه منتقل می شود و وزارت بهداشت در جایگاه خریدار خدمت قرار می گیرد. در نتیجه، وزارت بهداشت خریدار خدمتی خواهد بود که خودش ارائه‌کننده آن است و بر کیفیت آن نظارت می‌کند. به عبارت دیگر، ارائه‌دهنده، خریدار، سیاست‌گذار و ناظر یکی خواهد شد.
 
در چنین شرایطی، به‌طور طبیعی وزارت بهداشت در جهت حداکثر کردن منافع ارائه‌دهنده خدمت و نه هزینه‌کرد بهینه منابع و تأمین سلامتی مردم پیش خواهد رفت و در این راه با هیچ مقاومتی از سوی سیاست‌گذار، ناظر، خریدار خدمت و هر بازیگر دیگری در نظام سلامت روبرو نخواهد شد. تحقق و تداوم چنین فرآیندی، افزایش افسار گسیخته هزینه‌ها و کاهش کیفیت خدمات را به دنبال خواهد داشت. قطعا گیرنده خدمت (مردم) بزرگترین بازنده این اصلاح ساختاری نظام سلامت خواهد بود.
 
البته خوشبختانه این پیشنهاد کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جلسه 23 آبان ماه کمیسیون تلفیق مجلس به تصویب نرسید ولی به احتمال فراوان، این پیشنهاد بار دیگر در صحن علنی خانه ملت مطرح خواهد شد و همچنان احتمال الحاق آن به برنامه ششم توسعه وجود دارد.
 
کلمات کلیدی : بیمه درمانی، وزارت بهداشت
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۰۹:۵۷:۴۵
من به عنوان شخصی که ماهیانه به تامین اجتماعی پول می پردازم راضی به این ادغام نیستم و دولت نباید دخالتی در انتصابات سازمان تامین اجتماعی داشته باشد. (4017161) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۰:۰۲:۱۷
هدف وزارت بهداشت از تجمیع بیمه ها دسترسی به منابع مالی بیمه ها برای پرداخت حقوق و کارانه های نجومی پزشکان می باشد، کمیسیون بهداشت مجلس که همگی پزشک هستند و به جای این که به فکر منافع ملی و مردم باشند، فقط و فقط دید صنفی دارند و با طرح این موضوع می خواهند برای خود و هم صنفی های پزشک خویش یک حاشیه امن مالی بسازند. این عززان قصد دارند طرح شکست خورده تحول سلامت را با سرمایه کارگران و ملت بیچاره زنده نگهدارند تا بتوانند با دست اندازی به اموال ضعیف ترین قشر جامعه یعنی کارگران حقوق و کارانه نجومی پزشکان را تامین کنند. هر موقع دیدید یک پزشک صحبت از مافع مردم کرد شک کنید. (4017173) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۰:۰۹:۳۶
بیمه ها تا وقتی نرخشون واقعی نشه یعنی بودن و نبودنشون فرقی نداره.
روز اول که مشغول کار شدم دندون عقل میکشیدم با ۸.۵۰۰و دندونای دیگه ۷۵۰۰ و ۶۰۰۰الان تاندون دستم کش اومده.ساییدگی مهره گردن هم دارم در ۲۵ سالگی.هر چی میخواید بنویسید بیمه ها بی پول شدن و ....تقصیر من پزشک نیست و همش تبلیغات هست.الان هر چی بهم بدن حاضر به کشیدن دندون سخت نیستم (4017187) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۰:۵۵:۲۱
تا وقتي دستمزد شما هم مطابق با درامد كشور و مردمش و كارگران نشه كاري نميشه كرد
آقاي دكتر ويزيت 3 دقيقه اي يك پزشك عمومي به اندازه يك روز حقوق كارگر است تازه اين ويزيتها كافي نيست و مريض درمان نمي شود و بارها بايد به پزشكان متعدد مراجعه و داروهاي زيادي هم مصرف كند
هيچ نمهادي هم اراده اي براي رسيدگي به تخلفات ندارد همانطور كه در پرونده كيارستمي ديديم كه كل ايران متوجه موضوع شد كه هيچگاه نظام پزشكي از پزشكان ايران به علت تخلف و قصور بازخواست نمي نمايد (4017237) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۱:۱۲:۵۸
پزشكان ايران مي خواهند بالاتر از پزشكان دنيا درآمد داشته باشند كه اين با منطق اقتصادي سازگار نيست
راه حل اين موضوع ده برابر كردن ظرفيت پذيرش در رشته هاي پزشكي و پرستاري و افزايش زياد ظرفيت دستياري است تا از انحصار كشور خارج شود .
ويزيت پزشك عمومي ساده 25000 تومان است كه بيش از درآمد یك ساعت يك استاد دانشگاه نخبه دانشگاه صنعتي شريف است كه بايد اين وضعيت اصلاح شود
آقاي دكتر الان تعرفه كشيدن دندان عقل در حدود 50 هزار تومان است ولي هم صنفان شما از مردم بيش از 200 هزار تومان و بيش از قانوني مي گيرند .
تنها قشري كه با افتخار زير ميزي و دريافت خارج از قانون دارند پزشكان هستند
و هيچ نظارتي هم نيست
در ضمن پزشكان اگر بيمار دچار مشكل شود با دريافت دوباره پول بيمار را مداوا مي كنند حتي اگر مريض بميرد هم پول مي گيرند .ولي آيا در مشاغل ديگر اينگونه است ؟!!! (4017258) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۶:۴۳:۵۳
در مورد تمام موضوعاتی که گفتید فقط میگم برید به تعرفه های درمانی و میزان درامد مردم نگاه کنید.در امریکا تعرفه ویزیت دندانپزشکی ۲۵۰ دلار است.که میشود ۲ تا ۲.۵ برابر حقوق روزانه یک کارگر.در ایران ۲۲هزترتومان که میشود حدود ۴۰ درصد درامد یک کارگر که امسال بنده و ۸۰ درصد دندانپزشکان نمیگیرند و در بخش دولتی ۳۲۰۰.
شما از عدد تعرفه خبر ندارید و تهمت میزنید.اونهم به راحتی و با ستبر کردن سینه.تعرفه کشیدن دندان عقل نهفته ۱۸۰ برای عمومی و ۲۵۰ برای متخصص.که اگر اون دکتر ویزیت رو هم بگیره میشه ۲۰۲ برای عمومی و ۲۸۰ برای متخصص که پس خلافی رخ نداده.مشگل ما اینه با اطلاعات اندک سریع با اطمینان قضاوت میکنیم و سپس با همون قضاوت راه حل میدیم. (4017761) (alef-11)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۱:۱۶:۵۶
دندان نکش جناب پزشک... علتش نه بیمه است و نه بیمارستان و نه مردم. علت کمر درد شما وزارت بهداشتی است که با وجود این همه جوان نخبه ، از بین حدودا ششصد هزار متقاضی رشته پزشکی و دندانپزشکی فقط حدود دوهزار نفر پذیرش می کند تا این همه فشار شغلی بر شما و همکاران زحمت کشتان باشد .و بقیه دانش آموزان را راهی رشته هایی می کنند که فقط یدرد لای جرز و بیکاری وخانه نشینی می خورد و متاسفانهشما و همکارانتان صاحب درآمدهای چند صد میلیونی باشید. سیستم آموزش عالی کشور باید در برابر این رانت پزشک سالار، وزارت پزشکان قیام کند. (4017262) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۱:۲۷:۲۱
خوش به حال این بابا که در سن 25 سالگی داره کلی پول در می آره. حتی بیشتر از یک استاد دانشگاه که تا سن 30 سالگی درس خونده تا دکترا بگیره و بعد از کلی پروسه تونسته تازه استادیار بشه و ماهیانه 3 میلیون و 300 هزار تومان میگیره!!!
فکر نمیکنم این جوون 25 ساله بیشتر از یک استاد دانشگاه درس خونده باشه؟!!!! (4017280) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۳:۴۷:۵۹
دقیقا حقوق ما هم با کشیدن چندین دندان و ترمیم و....در بخش معظم دولتی میشه ۳ ملیون.با افزایش پذیرش و کاهش عملکرد و تنظیم اون براساس سلامت کارکنان و واقعی شدن نرخ که در صحبت های دوستان هم هست بسیار موافقم


درامد کارمندان بانک و شرکت نفتی ها هم همینقدر و بیشتره.درامد مغازه داران و و....بیشتره.دوستان میدان تره بار با یک صدم تحصیلات چقدر درامد دارن؟یا دوستان راننده کامیون؟شرکت های هواپیمایی؟
میشه بگید کدام استادیار دانشگاهی درامد ۳۳۰۰ داره؟ (4017511) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۴:۳۸:۳۹
به جهنم دندون نکش. فکر کردی مردم عاشق چشم و ابروت هستند که میان پیش امثال شما؟ نه برای اینکه چاره ای ندارند. به نظرم تامین اجتماعی اگر بره از هندو بنگلادش و پاکستان پزشک وارد کنه کلی سود می کنه و مردم ار از شر یه عده از خدا بی خبر آزاد می کنه (4017585) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۲۲:۴۷:۱۷
شما الان 25 سالت هست و روز اول نرخ کشیدن دندون عقل 8500 بوده. میشه بگی شما از چند سالگی دندون میکشیدی!! چون هر جور حساب میکنم شما باید از 15 ساگی دندون پزشک بوده باشی!! (4018127) (alef-13)
 
Denmark
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۲۳:۴۶:۵۶
خیلی جالب بود.
مردم با چه اطلاعاتی کامنت میزارن.و اون اقایی که نظرات رو هم تایید میکنه علاوه بر اینکه نظرات مطلوبش رو تایید میکنه و یا یک نظر رو چند روز بعد تایید میکنه خودش حتی نمیدونه دوره های پزشکی و دندانپزشکی چند ساله هست.فکر میکنم دعوت شما به مطالعات اولیه در مورد هر موضوعی که میخواید چیزای تخصصی راجع بهش بخونید و بعد نظر هم بدی کافی باشه (4018177) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۷ ۰۰:۱۱:۵۷
دوست عزیز اول کمی دقت کن بعد کامنت بزار. استدلال کامنتی گه شما جوابش رو دادی بر اساس قیمت تعرفه ای بود کهدگفته شده نه طول دوره آموزش دندان پزشکی (4019536) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۰:۵۲:۲۴
به زبان ساده تر
با افزايش بيش از 300 درصدي تعرفه ها در سال 93 توسط وزير محترم بهداشت و كمبود منابع بودجه اي نياز به پول هست و چه محلي بهتر از تامين اجتماعي
خسته نباشيد (4017232) (alef-11)
 
سهیل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۲:۱۵:۳۳
آقا آخرش چند درصد بالا رفته. وزارت بهداشت میگه 40درصد. مجلس میگه 80درصد دبیر کل خانه کارگر میگه 180درصد شما ام ميگي 300درصد. منم ميگم 500 درصد کی به کیه. (4017341) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۵:۳۱:۲۰
مختلف بوده تا 400 درصد هم در جدول سال 92 اومده بود توی اینترنت هست هنوز جدولش. بعدش هم هر سال بالاتر بردن یادتون باشه بهانه هم زیر میزی گرفتن بود میگفتن زیرمیزی رو برمیداریم ولی هم گرون شد و هم زیر میزی ادامه داره و هم بیمه ها دارن ورشکست میشن علتش هم اینه که هر کشوری یک توانی داره (4017674) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۸:۴۳:۳۵
دوست پزشک منظور ضریب k جراحی است که در سال 93 برای پیشگیری از گرفتن زیر میزی توسط پزشکان محترمی مثل شما حداقل 300 درصد افزایش داشت و در مواردی تا 500 درصدی که فرمودید رسید (4017909) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۱:۱۱:۵۳
من به عنوان یه کارگر که دارم ماهانه حق بیمه میدم واقعا نگرانم از اینکه همه پس اندازم که برای دوران بازنشستگی در صندوق‌های بیمه جمع شده بره تحت نظارت وزارت‌خونه‌ای که پزشکانش حتی به آدمهای با پشتوانه‌ای مثل کیارستمی پاسخگو نبودن، چه برسه به یک عده کارگر بدون حامی مثل ما. (4017254) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۱:۴۱:۳۹
اصلا هیچ بحثی از انتقال بیمه به وزارت بهداشت مطرح نیست. 2 تا نکته است من یکیش رو به زبون ساده! می گم:
الان بیمه ها می گن پول نداریم وزارت بهداشت می گه سهم بیمه ی درمانی که از مردم می گیری رو تو یه حسابی بذار و حساب هم دست خودت باشه ولی معلوم باشه کجا خرج می شه. همین. حالا این مشکلش چیه و به ضرر کیه؟؟؟؟ (4017289) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۸:۴۴:۰۶
بحث این نیست (4017911) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۸:۴۴:۵۴
دولت هم بیاد اول بدهیش رو به سازمان تامین اجتماعی بده بعد از کیسه خلیفه خرج کنه (4017914) (alef-11)
 
دانشجو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۶ ۱۵:۲۵:۳۹
نه خیر برادر. اتفاقا وزارت بهداشت میگه 9 بیست و هفتم حق بیمه را در صندوق بیمه سلامتایران ادغام کنید و بدید به ما.
اگه صرفا شفاف شدن حساب بود که کسی مشکلی نداشت. خیلی هم خوب است (4018972) (alef-13)
 
انصاری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۲:۲۷:۳۲
همین حالا هم با وضعیت فعلی ، دولت تصمیم گیرنده اصلی تقریبا همه بیمه هاست ، تامین اجتماعی هم جدا از این امر نیست ، همین حالا هم تامین راسا اقدام به ارایه و خرید خدمت می کند و چندان توجهی به بعد نظارتی ندارد ، داستان تامین اجتماعی این است که این دوستان حاضر نیستند پول درمان را در همین حوزه خرج کنند و در یکسال اخیر از ۱۲۰۰۰ ملیارد تومانی که بابت ۹ درصد هزینه درمان از بیمه شدگان دریافت نقدا کرده اند تنها ۳۵۰ ملیارد آنرا در این حوزه هزینه کرده اند ، همه این قصه و مخالفت ها هم برای از دست ندادن این گاو پروار شیری است (4017363) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۲:۲۹:۲۹
دولت به تامین اجتماعی بدهکار است و با این کار می خواهند اصل بدهی را منکر شوند تنها قشری که در این میان آسیب خواهند دید قشر کارگر است مردم باید هشیار باشند (4017364) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۲:۳۰:۰۹
چنانچه بیمه ها درمانی در نظام سلامت ادغام شد کسر بیمه از حقوق و دستمزد چه کارگری و چه دولتی باید یکسان شود. (4017369) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۴:۰۰:۱۳
وزارت پزشکان حتی میخاد عطاری ها رو هم بیاره زیر نظر خودش و احتمالا چند تا وزارتخانه دیگه رو هم زیر مجموعه وزارت پزشکان کنه (4017534) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۴:۰۶:۴۶
تجربه آمريكا نشان داد كه سيستم درمان هرچه پول بيشتري ببيند قيمت خدماتش را بيشتر مي كند .
يكي از علل افزايش قيمت خدمات درماني در آمريكا شركتهاي بزرگي مثل فورد و جنرال موتورز بودند كه بيمه هاي سخاوتمندانه و بدون نظارتي براي كارمندانشان گرفتند بيمارستانها هم هر روز پول بيشتري طلب كردند و اين امر گسترش پيدا كرد بطوريكه از كنترل خارج شد .
همين امر در مورد بيمه ها هم پيش آمده كه الان جاي بحثش نيست . (4017544) (alef-2)
 
آشنا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۵:۵۰:۴۳
«باید بیمه را رقابتی کنیم و از انحصار چند سازمان دربیاوریم.»
وعده انتخاباتی رئیس جمهور در مناظره ها

قرار بود رقابتی باشد نمیدونم چرا وزیر بهداشت اصرار به انجام کاری که دولت دوست نداره داره.
ظاهرا میخوان با آوردن منابع بیمه ها به وزارت بهداشت و تجمیع آنها بر مشکلات طرح تحول سرپوش بزارن... (4017695) (alef-11)
 
حسین سنجری
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۸:۲۰:۱۳
ادغام بیمه ها به معنی واگذاری ان به وزارت بهداشت نیست بلکه رویه و سیاست ها و منابع یکپارچه خواهد شد. هم اینک ده ها نوع قرار اد بیمه ای وجود دارد . بیمه بانک ها، شرکت نفت ، صدا وسیما و..... تمام دارو وخدمات حتی مکمل ها و ویتامین ها را پوشش می دهند یعنی چک سفید امضا
درصورتیکه بیمه تامین اجتماعی را کمتر جایی می پذیرد. در واقع یک بام وچند هوا در برخی از صندوق های بیمه ای نیز منابع صرف وام وپاداش به مدیران اجرائی و حتی اختلاس می شود. لذا چاره یکپارچگی سیاست گذاری و منابع است. (4017869) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۸:۴۲:۰۲
این ایده غیر منطقی و غیر قابل اجرا، بارها داده شده است. هر صندوق بیمه ای صاحبان خاص خود را دارد و قابل ادغام نیست. مثل اینکه بگویند حساب بانکی بنده با حساب همسایه ها ادغام شود!!!1 (4017907) (alef-11)
 
یوسفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۲۱:۴۱:۲۵
من کارمند بازنشته یکی از بانکها هستم و از خدمات بیمه درمانی خود کمال رضایت را دارم با تجمیع بیمه ها بیمه ما هم خراب خواهد شد (4018085) (alef-13)
 
جامعه خموش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۶ ۰۸:۴۱:۱۱
امیدوارم وزیر بماند تا "تحول" آسیب نبیند
رییس سازمان غذا و دارو در پاسخ به اینکه آیا حاضر است دوباره مسوولیت این سازمان را در دوره‌های بعد قبول کند؟ گفت: هنوز زود است که بخواهیم درباره دوره بعد نظر دهیم و بهتر است بگوییم آیا این دولت در دوره بعد می‌ماند یا خیر؟. البته امیدواریم که این دولت در دوره بعد هم روی کار بیاید و آقای رییس جمهور رای بیاورند و دولت به فعالیتش ادامه دهد. در عین حال امیدوارم دکتر هاشمی هم بپذیرند و به فعالیت‌شان در حوزه سلامت ادامه دهند تا طرح تحول سلامت آسیب نبیند.
دکتر دیناروند همچنین اظهار کرد: بنابراین تصور می‌کنم که فکر کردن به این موضوع زود است و هنوز هشت یا ۹ ماه زمان داریم تا تصمیم بگیریم.

کلام تملق و چاپلوسانه رییس سازمان غذا و دارو وزیر بهداشت

http://www.behdasht.gov.ir/index.jsp?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=54782&newsview=153875

انگار وزیر کوه رو جابجا کرده (4018350) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۶ ۰۸:۵۳:۱۵
به نام خدا
اولا سلامت شامل دو جز بهداشت و پیشگیری - درمان می باشد که جز اول مهمتر است اما عملا در کشور ما جز پیشگیری (چون درامدزا نیست و پزشکی از حالت تقدس خارج شده است و حرفه تجاری شده است)حذف شده است.بهتر است معاونت بهداشتی به وزارت رفاه منتقل شود زیرا رفاه مردم در تغالی بهداشت است.

دوما آموزش پزشکی فرع بر درمان شده است و ریسک خطاهای پزشکی و جراحی بالا رفته است.ارجح است آموزش پزشکی به وزارت علوم واگذار گردد.

سوما تولیت بهداشت با وزارت رفاه آموزش با وزارت علوم و درمان با وزارت بهداری باشد.یعنی اسم طویل وزارت بهداشت درمان آموزش پرشکی خود ایجاد پیچیدگی و خلط وظایف و ریسک عدم نظارت صحیح بر وظایف مربوطه می کند.از قدیم گفته اند با یک دست نمی توان چند هندوانه برداشت.ارائه وانجام خدمت درمانی وظیفه وزارت بهداری می باشد و خرید خدمت توسط بیمه های مستقل (با مشارکت سرمای گذار خصوصی به جهت نظارت موثر بر عملکرد بیمارستان ها و جلوگیری از حیف ومیل سرمایه ها و ممانعت از شرح عمل های جعلی و صورت حساب های کذایی که پول ها مردم را به تاراج می برد)صورت گیرد.یعنی نظارت بر درمان وظیفه بیمه ای توانمند مستقل باشد. با ورود بخش خصوصی و عرضه سهام بیمه به مردم هم زمینه اشتغال جوانان فراهم می شود و هم دغدغه سلامت در حوزه درمان رفع می شود.به همین سادگی (4018361) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.