نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 488178
آل اسحاق: تولید داخل فروش نمی‎رود/ رکود با حرف حل نمی‎شود عمل می‎طلبد
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۷
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران نبود بازار فروش را از جمله دلائل اصلی رکود واحدهای تولیدی در شهرک های صنعتی دانست و بر لزوم توجه جدی به این حوزه تاکید کرد.

به گزارش تسنیم، یحیی آل اسحاق در مصاحبه با رادیو ضمن اشاره به این جمله که عمده واحدهای مستقر در شهرک های صنعتی کشور کوچک و متوسط هستند، افزود: این شهرک ها در اشتغال افزایی، رشد اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری و مواردی از این دست بسیار نقش آفریند.

وی همچنین با اعلام اینکه کالا امروز با توجه به تنگناهای شدید مالی، بیمه ای، مالیاتی، صادراتی و غیره با سختی هرچه تمامتر در کشور تولید می شود، اظهار داشـت: نبود بازار فروش محصولات از دغدغه اساسی تولیدکنندگان و صنعتگران به ویژه در شهرک های صنعتی است.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگان تهران گفت: علاوه بر این محصولات تولیدی شهرک های صنعتی کشور با مشکل جدی در حوزه صادرات مواجه هستند.

وی در ادامه افزود: حضور موثر واحدهای تولیدی در بازارهای بین المللی ضمن جبران عدم وجود تقاضا در بازارهای داخلی می توانند قدرت ارزآوری و اشتغال زایی بالایی برای کشور داشته باشند.

آل اسحاق لازمه ورود کالاهای داخلی به بازارهای جهانی را آموزش، کیفیت، رقابت پذیری، قیمت مناسب، بازاریابی و غیره برشمرد و اظهارداشت: تقویت صادرات از جمله راه های نجات کشور از رکود اقتصادی است.

وی با بیان اینکه ماهیت صادرات ارز آوری و تولید ثروت برای کشور است، گفت: شکوفایی بیشتر این حوزه توجه و تلاش مضاعف بخش های دولتی و خصوصی را می طلبد.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگان تهران در ادامه قاچاق را از دیگر مشکلات بر سر راه تولید دانست و افزود: مبارزه قاطعانه و عملی با قاچاق در تقویت تولید داخلی بسیار اهمیت دارد و کلید رفع مشکلات اقتصادی مردم و همچنین رونق تولید وطنی است.

وی یادآورشد: مشکلات اقتصادی مردم و تولید کنندگان با حرف رفع نخواهد شد بلکه اقدام و ابتکار عمل جدی را می‌طلبد.
 
کلمات کلیدی : یحیی آل اسحاق + رشد اقتصادی + رکود اقتصادی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۱ ۱۰:۲۱:۲۹
تولید داخل باید رو به کیفیت باشد. و الا مردم باز کالای خارجی می خرند. باور کنید که مردم بی فرهنگ نیستند. یک مشکل دیگری در میان است.
بنده یک دانشجو هستم. پولی در حسابم نیست. در حد نهایت 300 هزار تومان. پارسال دم عید می خواستم کفش بخرم. گفتم تولید داخل بخرم. یک کفش خریدم تولید داخل. به ظاهر همه چی خوب بود. کفش های مدل های خارجی هم تقریبا در همان رنج قیمت بودند. یه کمی بالاتر. 100 هزار تومان دادم. ظاهر کفش بد نبود. بردم خانه و بعد که پوشیدم متوجه معضلات عجیب آن شدم که در صدر آن سنگینی زاید الوصفی است که دارد که پایم را خسته می کند. الان هم دورش انداختم و با همان کفش قبلی که داشتم می روم دانشگاه و اگر پولم جور شد این بار حتما یک کفش خارجی با مارک معروف خواهم خرید ان شاء الله. حداقل می دانم که روی آن کار شده است. تا وقتی که تولید داخل احترام به مصرف کننده در دستور کارش نباشد بهتر است از همان برندهای خارجی استفاده شود. مشکل از مصرف کننده نیست. یک بار هر کسی کالای ایرانی خریده است چند روز بعد ناامید و افسرده شده است. باید مشکل را ریشه ای حل کرد. (4454817) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.