نظر منتشر شده
۲۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 453661
معاون اول رییس جمهور مطرح کرد:
وقتی می‌گویند دولت مقابل رهبری ایستاده غصه‌دار می‌شوم/ بهترین رابطه میان رهبری و دولت
بخش سیاسی الف،‌ ۲۳ اسفند ۹۵
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۰۱
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه عبور از چالش ها و مشکلات بزرگ پیش روی کشور جز با انسجام و حرکت تحت فرامین رهبر معظم انقلاب امکانپذیر نیست، گفت: ما برای گذر از این چالش ها به لحاظ عقلی، شرعی، منطقی واخلاقی راهی جز انسجام و عزم ملی و حرکت در چارچوب فرامین رهبر معظم انقلاب نداریم.

به گزارش الف به نقل از خبرگزاریها،اسحاق جهانگیری صبح امروز (دوشنبه) در همایش ملی مشاوران ایثارگران با اشاره به اینکه موضوع شهید، ایثار و ایثارگری برای ملت ما موضوعی آشنا و پراهمیت است، گفت: آحاد ملت ایران با این مفاهیم به طور عملی و واقعی آشنا هستند و همه ما در خانواده و یا در جمع دوستان، محله و شهرمان شاهد حضور انسان هایی بوده ایم که برای اهداف و آرمان های انقلاب و نظام اسلامی از خودگذشتگی و ایثار کرده اند.

وی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی در غلبه بر حاکمیت ظلم وابسته به قدرت های استکباری دنیا با تکیه بر راه امام حسین(ع) که راه ایثار و شهادت و پیروزی خون بر شمشیر بود میسر شد، گفت: بعد از انقلاب اسلامی و در همه دوره های سخت و دشوار عامل اصلی عبور انقلاب از این مراحل روحیه فداکاری و ایثار ملت ایران بود که نمونه بارز آن در دفاع مقدس تبلور یافت.

جهانگیری با اشاره به اینکه ملت ایران برای آرمان های خود از جان، مال و هستی خود گذشت کردند، اظهار داشت: امروز وقتی با خانواده های شهدایی که تنها فرزند خود را در راه نظام اسلامی و آرمان های امام (ره) فدا کرده اند روبرو می شویم می بینیم که آنها دارای روحیه ای بسیار قوی و قابل ستایش هستند که در دنیای امروز بی نظیر است.

معاون اول رییس جمهور جنگ تحمیلی را حادثه ای استثنایی در تاریخ معاصر توصیف کرد و با اشاره به حمایت همه دنیا از رژیم بعث عراق اظهار داشت: ملت بزرگ ایران با فرهنگ مقاومت و ایثار در برابر نظام سلطه ایستاد و پیروز شد زیرا ما آموختیم برای حفظ دستاوردهای خود باید در برابر زور و استکبار ایستادگی و ایثار کنیم.

وی با اشاره به اینکه امروز برخی از کشورها فکر می کنند که جمهوری اسلامی برای صدور انقلاب و ارزشهای آن کار ویژه ای انجام می دهد، تاکید کرد: اگر ملتی می خواهد بر آرمان ها و اهداف خود پابرجا بماند و روی پای خود بایستد باید فرهنگ ایثار و شهادت را در پیش بگیرد و این گونه است که مکتب ملت ایران به عنوان یک فرهنگ صادر شده است.

دکتر جهانگیری افزود: روحیه ایثارگری و جانفشانی ملت ایران بی نظیر است که نمونه اخیر آن در حادثه اخیر پلاسکو نمایان شد. آنجا جوانان آتش نشان برای نجات جان دیگران از خود گذشتگی کردند.

وی با تاکید براینکه این فرهنگ و روحیه سرمایه بزرگ معنوی است که در اختیار نظام جمهوری اسلامی قرار دارد، گفت: مهمترین سرمایه کشور نه چاه های نفت و تجربه های مدیریتی که فرهنگ ایثار و شهادت است زیرا ما می توانیم با اتکای بر این فرهنگ، راه بنیان گذار انقلاب اسلامی که امروز نیز توسط رهبر معظم انقلاب تبیین می شود، ادامه دهیم.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه امروز ترویج فرهنگ و روحیه شهادت و ایثار مسئولیت سنگینی است که روی دوش همه مسئولان قرار دارد، گفت: دولت در این زمینه باید تمام مساعی خود را بکار ببندد و بار اصلی این مسئولیت بر دوش بنیاد شهید و مشاوران ایثارگری دستگاه های اجرایی است.

جهانگیری با قدردانی از حجت الاسلام شهیدی و همکارانشان در بنیاد شهید اظهار داشت: باید فعالیت های ترویجی و تبلیغی در همه جای کشور انجام شود چرا که از سیستان تا قلب پایتخت و از جای جای کشور، ما شاهد حضور خانواده شهدا، رزمندگان، جانبازان و آزادگان هستیم.

معاون اول رییس جمهور رسالت دیگر دولت را توجه به امور ایثارگران، خانواده شهدا و جانبازان و آزادگان دانست و گفت: با وجود همه محدودیت های مالی در سه سال اخیر رسیدگی به امور این قشر عزیز از اولویت های دولت بوده است.

وی با اشاره به تخصیص منابع برای حل مشکلات این قشر از جامعه گفت: باید همه ما به نحوی عمل کنیم تا خانواده های عزیز شهدا و ایثارگران به قول حضرت امام خمینی (ره) در پیچ و خم ادارات گرفتار نیایند.

جهانگیری سپس با اشاره به دیدار هفتگی رییس جمهور با خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران، گفت: رییس جمهور عزیز از ابتدای مسئولیت، این سیره خوب را بدون وقفه ادامه داند و پیامشان از این حرکت این است که مسئولان و خادمان کشور دست بوس خانواده های شهدا و ایثارگران هستند و از آنها برای ادامه راه روحیه بگیرند.

معاون اول رییس جمهور سپس به برخی چالش های مهم پیش روی کشور نظیر بیکاری، محیط زیست، نظام بانکی، بودجه دولت و منابع آب اشاره کرد و گفت: حل این مشکلات بزرگ نیازمند انسجام و عزم ملی است و همه باید در سطوح مختلف کشور در یک جهت برای حل این مسائل قرار بگیریم.

وی تاکید کرد: بهترین ارتباط و تعامل میان رهبر معظم انقلاب و دولت وجود داشته و دارد ، گفت: دولت معتقد است جز با عزم ملی و تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری امکانی برای عبور از این چالش ها وجود ندارد.

جهانگیری اضافه کرد: برای حل این چالش ها برنامه و طرح وجود دارد و نظام مدیریتی کشور برنامه های مستحکمی تدبیر کرده که پیش نیاز آن انسجام ملی است.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه وقتی جایی می شنوم که می گویند دولت یا رییس جمهور مقابل فرمان رهبر معظم انقلاب ایستادگی کرده‌اند، بعنوان یک انسان غصه دار می‌شوم، گفت:  راهی جز انسجام و تبعیت از رهبر معظم انقلاب برای عبور از مشکلات وجود ندارد و همه جریان های سیاسی کشور، مسئولین و نیروهای مسلح باید در کنار هم قرار گیرند تا بتوانیم از این معضلات عبور کنیم.

وی در ابتدای سخنان خود پیشاپیش حلول سال نو را به خانواده معظم شهدا و ایثارگران و نیز حاضران در جلسه تبریک گفت.

همچنین حجت الاسلام شهیدی رییس بنیاد شهید در این همایش گزارشی از عملکرد بنیاد شهید در توسعه فرهنگ ایثار و شهادت ارائه کرد و گفت: در دولت یازدهم تلاش شد تا روز 22 اسفند که از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی بعنوان روز شهید نامگذاری شده در جامعه شناسانده شود.

وی با بیان اینکه  برنامه های متنوعی برای ایجاد ارتباط و شناخت میان نسل جدید با ارزش های شهدا و انقلاب تدارک شده است، گفت: فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت تنها راه نجات و دوام انقلاب اسلامی و باید در بخش های مختلف جامعه ساری و جاری شود.

در ابتدای این مراسم فرزندان دو شهید دفاع مقدس قطعات هنری در مدح و عظمت شهدا و مادران و همسران آنان اجرا کردند.
۱۳۹۶/۰۵/۱۱ ۰۹:۵۱
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۱ ۰۶:۳۰
 
۱۳۹۶/۰۵/۰۷ ۱۲:۱۲
 
۱۳۹۶/۰۲/۰۹ ۱۳:۲۵
 
۱۳۹۶/۰۱/۳۰ ۰۶:۲۱
 
۱۳۹۶/۰۱/۲۹ ۰۸:۵۷
 
۱۳۹۶/۰۱/۲۸ ۰۹:۵۰
 
۱۳۹۶/۰۱/۲۷ ۰۹:۰۴
 
۱۳۹۶/۰۱/۲۶ ۱۰:۱۰
 
۱۳۹۵/۱۲/۱۵ ۱۴:۳۰
 
 
کلمات کلیدی : اسحاق جهانگیری + روحانی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۱:۴۱:۰۴
به آقاي جهانگيري بگوييد ما خودمان داريم مي بينيم اين روابط حسنه را! (4201279) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۳:۰۱:۴۲
آنچه در ادامه می‌آید گوشه ای از اظهار نظر های متناقض حسن روحانی در برابر بیانات مقام معظم رهبری در سه سال گذشته است:

۱٫ مقام معظم رهبری در ۱۹ دی ۹۲ و در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به این که میان دولت دینی و دین دولتی تفاوتی وجود ندارد فرمودند:

«در بعضی از مطبوعات، نوشته‌ها، گفته‌ها، بعضی‌ها با عنوان [کردن] “دین دولتی” و “فرهنگ دولتی” میخواهند نظارت دولت را محدود کنند و تخریب کنند و به‌اصطلاح یک اَنگ غلطی و مخالفتی به آن بزنند که آقا، اینها میخواهند دین را دولتی کنند، فرهنگ را دولتی کنند! این حرفها یعنی چه؟ دولت دینی با دین دولتی هیچ فرقی ندارد. دولت جزو مردم است؛ دین دولتی یعنی دین مردمی؛ همان دینی که مردم دارند، دولت هم همان دین را دارد. دولت، وظیفه برای ترویجِ بیشتر [دین] دارد».

با این وجود حسن روحانی در ۱۰ خرداد ۹۳ و در جمع در جمع کارکنان حفاظت محیط‌زیست گفت:

«دولت دینی خیلی خوب است ولی دین دولتی را نمی‌دانم، دین را نباید دست دولت بدهیم،»

۲٫ مقام معظم رهبری در ۳۰ فروردین ۱۳۹۳ در دیدار جمعی از بانوان برگزیده کشوربا اشاره به تفاوت در دو واژه عدالت و برابری فرمودند:

«یکی از بزرگ‌ترین خطاهای تفکّر غربی در مورد مسئله‌ی زن، همین عنوان «برابری جنسی» است. عدالت یک حق است؛ برابری گاهی حق است، گاهی باطل است؛ چرا باید انسانی را که از لحاظ ساخت طبیعی – چه از لحاظ جسمی، چه از لحاظ عاطفی – برای یک منطقه‌ی ویژه‌ای از زندگی بشر ساخته شده، از آن منطقه‌ی ویژه جدا کنیم، به منطقه‌ی ویژه‌ی دیگری که برای یک ساخت دیگر، برای یک ترکیب دیگری خدای متعال آماده کرده بکشانیم؟ چرا؟ این چه منطق عقلایی دارد، چه دلسوزی‌ای در این هست؟ چرا باید کاری که مردانه است به زن داده بشود؟ این چه افتخاری است برای زن، که کاری را انجام بدهد که مردانه است؟».

با این وجود یک روز بعد از سخنان مقام معظم رهبری در باره تفاوت میان عدالت و برابری، حسن روحانی گفت:

«زن و مرد، مسلمان زن ، مسلمان مرد، مسلمان با ایمان، مرد با ایمان، زن با ایمان، زنی که استقامت می‌کند مردی که استقامت می‌کند عبادتش، قنوتش، اطاعتش و خشوعش، همه را قرآن در کنار یکدیگر قرار می‌دهد. پس آنهایی که از آزادی زن به معنای مشروع اسلامی‌اش و از حضور زن و از تعالی زن می‌ترسند یا ایده و اعتقادی دارند لطفا این اعتقاد غلط را پای دین و اسلام ننویسند».

۳٫ مقام معظم رهبری در دیدار مردم استان ایلام در ۲۳ اردیبهشت ۹۳ ضمن تشریح هدف حکوت اسلامی فرمودند:

«گاهى شنیده میشود کسانى در گوشه‌وکنار وقتى صحبت از هدایت و راهنمایى و بیان حقایق دینى و مانند اینها میشود، میگویند آقا، مگر ما موظّفیم مردم را به بهشت برسانیم؟ خب بله؛ بله، همین است. فرق حاکم اسلامى با حکّام دیگر در همین است: حاکم اسلامى میخواهد کارى کند که مردم به بهشت برسند؛ به سعادت حقیقى و اُخروى و عقبائى برسند؛ [لذا] راه‌ها را باید هموار کند. اینجا بحثِ زور و فشار و تحمیل نیست؛ بحثِ کمک کردن است. فطرت انسانها متمایل به سعادت است، ما باید راه را باز کنیم؛ ما باید کار را تسهیل کنیم براى مردم تا بتوانند خودشان را به بهشت برسانند؛ این وظیفه‌ى ما است، این کارى است که امیرالمؤمنین بار آن را بر دوش خود گرفته است و احساس وظیفه میکند که مردم را به بهشت برسان»..

با این وجود حسن روحانی در ۳ خرداد همان سال و در همایش بیمه سلامت همگانی که در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری برگزار شده بود گفت:

این قدر در زندگی مردم مداخله نکنیم، ولو به خاطر دلسوزی ؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان به زور و شلاق مردم را به بهشت برد.

۴٫ مساله دیگری که نشان دهنده تفاوت فکری میان رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور بود در ایام انتخابات مجلس دهم و در قضیه نقش شورای نگهبان خود را نمایان کرد. در همین خصوص ، حجت الاسلام حسن روحانی در نشست مشترک هیات دولت و استانداران سراسر کشور در ۲۸ مرداد ۹۴ با اشاره به این که وظیفه شورای نگهبان صرفا نظارت است گفت:

«آن جایی که باید بگوید فردی برای شرکت در انتخابات صالح است یا نه هیأت‌های اجرایی هستند و ما هیأت اجرایی نداریم که یک جناح را تأیید صلاحیت کند و یک جناح دیگر را تأیید صلاحیت نکند. شورای محترم نگهبان ناظر است نه مجری. مجری انتخابات دولت است. دولت مسئول برگزاری انتخابات است و دستگاهی هم پیش‌بینی شده که نظارت کند تا خلاف قانون صورت نگیرد. شورای نگهبان چشم است و چشم نمی‌تواند کار دست را بکند، نظارت و اجرا نباید مخلوط شوند باید به قانون اساسی کاملاً توجه کرده و عمل کنیم».

این در حالی است که مقام معظم رهبری شورای نگهبان را ناظری معرفی کردند که وظیفه آن اصلاح اشتباهات احتمالی و حفاظت از حق الناس دانستند و فرمودند:

« شورای نگهبان، چشم بینای نظام برای انتخابات است؛ در همه‌ی دنیا هم یک چنین چیزی وجود دارد -حالا اسمش چیز دیگر است؛ اینجا اسمش شورای نگهبان است- مراقبند، ببینند آن کسی که وارد میدان انتخابات میشود، نامزد انتخابات میشود، آیا صلاحیّت دارد یا نه؛ و باید احراز کنند صلاحیّت را؛ اگر دیدند که کوتاهی شده است و آدمی که صلاحیّت ندارد وارد شده، جلویش را میگیرند؛ این حقّ آنها است، حقّ قانونی آنها است، حقّ عقلی و منطقی آنها است؛ بعضی بیخود ایراد میکنند. بخشی از این حقّ‌النّاس، همین حقّ رأی شورای نگهبان است؛ همین حقّ نظارت استصوابی و مؤثّر شورای نگهبان است؛ این جزو حق‌النّاس است، این را باید رعایت کرد، این را باید حفظ کرد. انتخابات مهم است. این عرض فعلی ما درباره‌ی انتخابات است.»

۵٫ یکی دیگر از این مسائل مساله مذاکره با امریکا بود. در حالی که روحانی در ۳۰ مهر ۹۳ در سخنانی تعجب برانگیز پیام عاشورا را مذاکره معرفی کرده بود، بازهم در ۴ مرداد ۹۴ در اظهار نظری با تجویز مذاکره برای سایر مسائل منطقه گفت:

«ماملت بزرگی هستیم که نشان دادیم پیچیده‌ترین و مهمترین مساله سیاسی جهان یعنی موضوع هسته‌ای را پای میز مذاکره حل و فصل کرده‌ایم. بنابراین قادریم سایر مسائل را هم در منطقه وجهان پای میز مذاکره حل و فصل کنیم.».

این در حالی است که مقام معظم رهبری ضمن سخنانی با تاکید بر ضررهای بی شمار مذاکره با امریکا فرمودند:

«یک عدّه‌ای در قضیّه‌ی مذاکره و مسئله‌ی مذاکره سهل‌انگاری میکنند، سهل‌اندیشی میکنند، مطلب را درست نمیفهمند. حالا بعضی‌ها بی‌خیالند –بی‌خیالان جامعه، که هرچه پیش بیاید برایشان اهمّیّتی ندارد، مصالح کشور از بین برود، منافع ملّی نابود بشود- که حالا با آنها کاری نداریم امّا بعضی بی‌خیال هم نیستند لکن سهل‌اندیشند، عمق مسائل را نمیفهند. وقتی صحبت مذاکره میشود، میگویند آقا شما چرا با مذاکره‌ی با آمریکا مخالفت میکنید؟ خب امیرالمؤمنین هم مذاکره کرد با فلان‌کس، امام حسین هم مذاکره [کرد]. خب اینها نشان‌دهنده‌ی سهل‌اندیشی است، نشان‌دهنده‌ی نرسیدن به عمق مسئله است. این‌جور نمیشود مسائل کشور را تحلیل کرد؛ با این نگاه عامیانه و ساده‌اندیشانه نمیشود به مصالح کشور رسید».

۶٫ یکی از چالش برانگیز ترین سخنان رئیس جمهور مساله ی کاربرد زبان انگلیسی بود. در همین راستا علی رغم این که مقام معظم رهبری نسبت به انحصار آموزش زبان انگلیسی در کشور هشدار داده بودند، با این وجود حسن روحانی یک روز بعد از این تذکر در سخنانی مدعی شد که علت پیشرفت کشور هند در IT ریشه در آموزش زبان انگلیسی دارد. روحانی در این باره گفت:

«اینکه کدام زبان و چه تعداد زبان خارجی بیاموزیم هم به امکانات ما و هم به تعداد معلمین آشنای ما به زبان‌های خارجی ارتباط دارد و البته هم به خواست مردم مرتبط است. مردم خودشان باید بخواهند و دانش‌آموز هم باید خودش بخواهد و باید بتواند انتخاب کند چند زبان می‌خواهد بیاموزد. شما ببینید در شبه قاره هند به خاطر اینکه این جمعیت عظیم به زبان انگلیسی تقریبا مسلط هستند شما ببینید که در فناوری اطلاعات چه کارهایی انجام داده‌اند و چه شغل بزرگی را این شبه قاره به دست آورده است.» (4201401) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۳:۱۲:۱۲
بسیار متین و مستند بود احسنت برشما (4201421) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۴:۲۴:۳۱
11 روز خانه نشینی نداشته؟ (4201524) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۴ ۰۰:۲۵:۱۹
خواهشا اینقدر سیاسی با موضاعات رفتار نکنید....سیاست زدگی هم حدی دارد (4202669) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۶:۳۱:۲۶
سلام
اخوي، جهانگيري گفته دولت در مقابل فرامين رهبري نمي ايستد، نگفته هيچ فردي در دولت در هيچ موضوعي با رهبري اختلاف نظر ندارد. بله ممكن است دولت در قضيه "دين دولتي" يا "به زور بردن مردم به بهشت" با رهبري اختلاف نظر داشته باشد (كه به نظر من ندارد و اين تفسير شماست) خب اين فقط ميشه اختلاف نظر كه رهبري فرمودند هيچ اشكالي ندارد. مقابله با رهبري يعني رهبر دستور دهند كه فلاني معاون اول رييس جمهور نباشد و خداي ناكرده آقاي روحاني آنقدر با اين راي مقابله كند تا رهبري ناچار شود حكم را از طريق صداو سيما علني كند. يا رهبري دستور دهد كه وزير اطلاعات بركنار نشود و آقاي روحاني قهر كند و برود 11 روز توي خانه اش بنشيند و ... به اين مي گويند "ايستادگي در برابر فرامين رهبري" وگرنه اختلاف نظر كه هيچ اشكالي ندارد. (4201802) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۱:۱۶:۳۱
شما فرق اختلاف نظر و ایستادن مقابل رهبری رو میدانید؟ طبیعیه که در جامعه شاید هیچ دونفری نباشن که نظرشون کاملا یکی باشه. بیان نظری متفاوت با رهبری هم هیچ اشکالی نداره که حتی خود رهبری فرمودن مردم میتونن از ایشون انتقاد هم بکنند. اما مساله اینه که وقتی رهبری فرمانی میدهند اونوقت نباید در مقابل ایشان ایستاد وگرنه کشور دچار مشکل و بحران میشه. (4202354) (alef-3)
 
دوستدار روحانی
United States
۱۳۹۵-۱۲-۲۴ ۰۰:۲۰:۰۰
تا الان به روحانی نمیخواستم رای بدم متنتو که خوندم نظرم برگشت صد در صد رای من به روحانیه .درود بر روحانی (4202661) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۱۲-۲۴ ۰۳:۵۳:۴۷
شما و هر کس دیگر در اینکه به چه کسی رای بدهید آزاد هستید
اما مسئول هم هستید.
موفق باشید. (4202749) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۳:۴۸:۵۹
اقای جهانگیری اون موقع که برخلاف نهی رهبری معظم به جای تکیه بر توان داخلی داشتید رویای برجام و ایرباس میپروروندید، به فکر این روزها باید می بودید که دستتون خالیه و دیگه حنا هم متاسفانه رنگی نداره (4202619) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۲:۰۸:۴۱
یعنی 80 نماینده که همشون نماینده ملت هستند اشتباه می گویند (4201320) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۲:۱۶:۰۴
رهبری فریاد می زند که اقتصاد مقاومتی ، شما دنبال اقتصاد مذاکراتی هستید. رهبری می گوید اولویت اشتغال و معیشت است. شما دنبال بویینگ و نمایش انتخاباتی هستید. (4201329) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۴:۵۴:۵۷
چه برخوردی با مدیران نجومی و مدیران عامل بانک های زیان ده که پاداشدهای کلان از محل سود های موهومی گرفته اند کردید (4201593) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۲:۲۲:۵۱
این یک مسئله کاملا طبیعی است که ولی فقیه با نظارت عادلانه و حکیمانه ای که بر عملکرد قوای سه گانه دارند نظرات مثبت و منفی خود و مردم و دستورات خود را بنحوی مردم سالار در محیطی آرام و خرد گرا و صمیمانه و قانون مند و ضابطه مند به سمع و نظر رؤسای این قوا برسانند و توصیه های اجرایی را به این رؤسا گوشزد نمایند. (4201338) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۲:۳۲:۱۱
کسانی که تلاش میکنند بین رهبری و دو لت فاصله بیاندازند افراد خائن به کشور هستند. تنها دولتی که در مقابل رهبری ایستاذ احمدی نژاد بود که بسیار هم مورد حمایت همین تفرقه افکنان بود. نباید اجازه داد تا خناسان بین ارکان اصلی نظام تفرقه افکنی کنند که راه سعادت کشور و مردم همین است و بس. (4201352) (alef-13)
 
مرتضی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۱:۳۱:۵۸
دروغ چرا میگویی
تنها دولت مخالف رهبری احمدی نژاد بود غیر از 11 روز خانه نشینی که بعدش سر افکندی به خط رهبری برگشت یک مورد نام ببرید (هر آدم مومنی ممکن است اشتباه کند مهم این است به راه راست برگردد که برگشت)
اما امان از آنهایی که مخالفت در رفتار و گفتار دارند و همچنان بر آن اصرار میکنند (4202393) (alef-3)
 
Lao People
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۲:۳۵:۱۵
اره ما هم باور کردیم!!!!! (4201360) (alef-13)
 
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۲:۴۸:۰۱
جمع کنین بابا...کدوم وزیرتون بدرد مردم خورده؟؟به روحانی رای دادیم وضعمون بهتر شده ندونستیم ایشون با پنبه سر میبرن..وزیر ارتباطات گند زده به مخابرات هر روز یه قیمت جدید وزیر اقتصاد که تورمو با رکود نگه داشتن خوشحالن..وزیر راه و شهرسازی که جنس تقلبی قالب کردن بهش 40نفرو به کام مرگ کشوند.و...خودم کردم که لعنت برخودم باد...اینو میدونم هرکی بیاد فرقی نمیکنه وضع ما بدتر میشه فقط انتخاب میکنیم گول کیو بخوریم... (4201384) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۱۲-۲۴ ۰۳:۵۶:۱۶
شما در رای به روحانی افراط کردی و پشیمان شدی الان هم که می گویی به هر کسی رای بدهیم همی وضعه باز هم داریم افراط می کنی و پشیمان می شوی. (4202751) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۲:۵۴:۵۸
متاسفانه این تاکتیک نخ‌نمای برخی است که هنگامی که دولت خودشان سرکار باشد از چماق دمکراسی و آرای عمومی استفاده می‌کنند و هنگامی که دولت رقیب سرکار باشد، از انگ مخالفت با رهبری بهره می‌برند. (4201391) (alef-13)
 
ismaiel
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۲:۵۹:۲۸
خود تعریفی‌ دولت حد و حساب ندارد

در خود گوییم و خود خندیم، به‌‌‌ به‌‌‌ چه هنرمندیم! (4201395) (alef-13)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۳:۰۰:۵۳
دولت حرف!

دو صد گفته چو نیم کردار نیست. (4201398) (alef-13)
 
میرمحسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۴:۲۶:۱۲
درود بر جهانگیری (4201530) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۵:۳۸:۳۹
یا شما رفتار و گفتار مخالفت را نفهمیده اید یا در کوچه علی چپ هستید! دیگه رهبری چطوری سخن بگوید که شما بفهمید. مردم که خیلی وقت است می دانند رهبری چه جناحی را دوست دارد روی کار باشد. (4201692) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۵:۴۰:۳۰
شما گفنین ذخیره نظام، رهبر فرمود مایه ننگ نظام. نظرات دولت و رهبری خیلی نزدیکن؟ (4201695) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۶:۳۴:۳۵
آقای جهانگیری!ما هم خوشحال نمی شویم اما متاسفانه واقعیتی انکار ناپذیر است. هماهنگی و اجرای نظرات رهبری اولا قانونی است و ثانیا نظرات ایشان از پشتوانه تجربه و کار کارشناسی برخوردار است. افرادی که تا حدودی مسایل سیاسی را دنبال میکنند هم می بینند که متاسفانه رییس جمهور فقط عبارت«مقام معظم رهبری»را تکرار می کند و در عمل«تقریبا هیچ». (4201808) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۰:۰۰:۱۵
آقای جهانگیری.اینکه مرتب شعار بدهیم که ایثارگران سر ما هستند ولی در عمل به مشکلاتشان بی اهمیت باشیم و در معیشت خود دچار سختی باشند کار شاقی نکرده اید.چرا به رزمندگان با 6 ماه جبهه که طبق مصوبه مجلس که دارای درآمد و معیشتی نیستند به بهانه عدم بودجه ماهانه حقوق پرداخت نمی شود؟جطور برای برخی آقایان بودچه دارید آنهم بالای 50 میلیون ولی برای این قشر 1 میلیون هم ندارید؟ دم خروس را قبول کنیم یا قسم حضرت عباس را؟ (4202188) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۲۰:۱۸:۰۶
روحانی یکی به میخ می زند و یکی به نعل! هرجا مشکلی هست از نام رهبری بعنوان سپر دفاعی خود استفاده میکند. پس از تحریمهای جدید آمریکا:

- همه مراحل مذاکرات زیر نظر رهبر معظم بوده است!

در حالی که حضرت آقا فرمودند که من در جزییات مذاکرات نبودم. (4202218) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۵ ۱۹:۵۶:۰۶
واقعا شما و این حرفا چه فکر می کنید فقط بدانید ملت خیلی چیزها را می فهمند
اگر چیزی نمی گویند. جناب جهانگیری رنگ و رخسار نشان می دهد از سر درون. و ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (4205976) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.