توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 483440
تومورهای سرطانی برای آزمایش به فضا فرستاده می‌شوند+ تصاویر
بخش دانش و فناوری الف،26 خرداد96
محققان در جدیدترین پژوهش‌های خود برای درمان سرطان ریه، تومورهای سرطانی عده‌ای از بیماران را به فضا ارسال کرده اند تا شرایط بی وزنی و اشعه‌های کیهانی امید تازه‌ای برای درمان این بیماری باشد.
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۱
باشگاه خبرنگاران جوان، متخصان ناسا در تلاش برای کشت دادن سلول‌های سرطان ریه انسان در ایستگاه فضایی بین المللی هستند تا بتوانند راه حل درمانی جدیدی برای مبارزه با این بیماری پیدا کنند.
 
تغییر شکل رشد سلول‌های سرطان ریه در فضا به شکل سه بعدی به سرطان شناسان اجازه تحقیقات بیشتر برروی نحوه شکل گیری آنها را می‌دهد.
 
در عین حال نگه داشتن سلول‌های سرطانی در شرایط آزمایش در حالی که در فضا بی وزنی وجود دارد یک چالش اصلی برای متخصصان بود که برای رفع آن دانشمندان، سلول‌های سرطان ریه را با فلز طلا کشت داده اند.
 
تومورهای سرطانی برای آزمایش به فضا فرستاده می‌شوند+ تصاویر
 
این کار باعث می‌شود تا دانشمندان بتوانند از آهن ربا برای تحقیقات آزمایشگاهی برروی سلول‌های سرطان ریه استفاده کنند.
 
اولین محموله سلول‌های سرطان ریه برای تحقیق راهی فضا شده است و کارشناسان تحقیقات گسترده‌ای بر روی نمونه‌ها انجام داده اند.
 
محققان اتم فلز طلا را به غشاء خارجی سلول‌های سرطان ریه متصل کرده اند و این به آنها اجازه می‌دهد در شرایط بی وزنی بتوانند سلول‌ها را در ظروف آزمایشگاهی و زیر میکروسکوپ بررسی و جا به جا کنند.
 
تومورهای سرطانی برای آزمایش به فضا فرستاده می‌شوند+ تصاویر
 
بر روی زمین کاشت سلول‌های سرطانی در فضای دو بعدی انجام می‌شود که از دقت کمتری به نسبت فضای سه بعدی برخوردار است.
 
توانایی اتصال اتم فلز طلا به غشاء سلول‌های سرطانی و رشد سه بعدی این سلول‌ها در شرایط بی وزنی حاصل تحقیقات چندین ساله محققان است.
 
کارشناسان امیدوار هستند با استفاده از این شیوه نوین راه حلی تازه برای درمان سرطان ریه در مبتلایان به دست آورند.
 
کار مطالعه و بررسی بر روی سلول‌های سه بعدی در ایستگاه فضایی توسط پیچیده‌ترین تجهیزات و با حمایت مرکز پیشرفت علم در فضا، CASIS انجام می‌شود.
 
منبع:Dailymail
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+تومورهای سرطانی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.