کد مطلب: 486914
راه تشخيص عسل اصل و تقلبی
بخش سلامت الف، 7 تیر 96
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۲۴
کلمات کلیدی : عسل
رضاعلی
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۰۵:۰۱:۲۳
فقط در آزمایشگاه میتوان عسل اصل و تقلبی را تشخیص داد (4448824) (alef-13)
ویسکوزیته تنها یکی از راه های تشخیص است که همیشه نمتونه درست باشه
مثلا در مورد عسل های بهاره این آزمایش اشتباهه (4449272) (alef-13)
الف عزیز در دنیای امروزی هر فرآیندی بسرعت در ال تغییر است، اگر تا امروز متقلبان این موضوع را در نظر نگرفته باشند از امروز مقداری مواد شیمیائی دیگری اضافه میکنند تا این خاصیت پخش شدن توی ظرف هم مثل عسل طبیعی باشد!!!!! این خبر مال 10 سال قبل است یعنی ابتدای شروع تولید عسل تقلبی!!! هر ویروسی برایش آنتی ویروسی هست و ممتد تا بی نهایت تز و سنتز. (4449317) (alef-13)
همه اینها را با تقلب می شود درست کرد تنها راهش آزمایشگاه است. (4449369) (alef-13)
عسل طبیعی اگر با قاشق ریخته شود به اندازه یک تار مو نازک میشود اما بریده نمیشود. در حالیکه عسل تقلبی قطره قطره بریده میشود. (4449436) (alef-13)
امن خودم زنبوردارم
ینا هیچکدومش راه تشخیص نسیت!
فقط آزمایش. (4449485) (alef-13)
نادرسته، خود تولید کنندگان حرفه ای عسل هم اعتقاد دارند جز بوسیله آزمایشگاه به راحتی امکان تفکیک اینها نیست. کما اینکه اگر یکبار در طبیعت کندو طبیعی دیده باشید، گاهاً عسل طبیعی از شکاف کوه مثل مایع جاری میشه و به این شکل چسبنده ذکر شده هم نیست. در بهترین حالت، مقداری از روی طعم شاید بشه تشخیص داد، اون هم نه همیشه (4449493) (alef-13)