کد مطلب: 433930
ورود تکنولوژی جدید به ورشکستگی کارخانههایمان منجر نشود!
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۸
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران میگوید: فضای کسب و کار ایران صد درصد آمادگی پذیرش سرمایههای خارجی را دارد به شرط آنکه به بخش خصوصی و تعاونی میدان داده شود و جریان کارآفرینی همراه با ورود سرمایههای خارجی گسترش یابد.
هادی ابوی ـ در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با وجود تاکید مسئولان برای سرمایهگذاری خارجی در بخشهای اقتصادی کارفرمایان همچنان از مشکلات خود و اوضاع اقتصادی مینالند در حالی که اگر به بخشهای غیردولتی، تعاونی و خصوصی در داخل میدان داده شود کارآفرینی رشد میکند و اشتغال مورد نظر در بخشهای مختلف ایجاد میشود.
وی افزود: متاسفانه به دلیل وجود برخی رانتها و لابیها سرمایهگذار خارجی با بخش خصوصی واقعی وارد مذاکره نمیشود و بعضا شاهد هستیم که تلاشهایی صورت میگیرد تا شرایط کار برای سرمایهگذار خارجی فراهم شود بدون آنکه از حضور نیروهای متخصص داخلی و ایدههای آنها استفاده شود به همین دلیل سرمایهگذار خارجی رغبتی به آوردن سرمایه ندارد چون با هدف مشارکت و توسعه وارد میشود و به دنبال انحصارطلبی یا انحصارگری نیست.
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران تاکید کرد: این در حالی است که کارآفرینان داخلی با بروکراسیهای اداری فراوان دست به گریبانند و از هرگونه حمایت مالی و معنوی و تامین شرایط کار محرومند.
وی همچنین از نحوه واگذاریهای اصل ۴۴ انتقاد و اظهار کرد: علیرغم تاکید قانون سیاستهای اصل ۴۴ بر واگذاری امور دولتی به مردم و بخشهای غیردولتی متاسفانه روند واگذاریها تاکنون مطلوب نبوده و مردم متنفع نشدهاند که لازم است در جهت اجرای قانون تدبیر و تمهید شایسته صورت گیرد.
ابوی در پایان با تاکید بر حفظ مشاغل موجود گفت: باید فرصتهای شغلی جدید هم در کنار حفظ اشتغال موجود ایجاد شود و به عنوان مثال اگر قرار است تکنولوژی بافت پتو وارد کنیم نباید کارخانههای بافت پتو در کشور ورشکسته شوند یا اگر شرکتهای خارجی تامین کننده قطعات جدید میشوند شرکتهای قطعه ساز داخلی به سمت تعطیلی و ورشکستگی بروند.
کلمات کلیدی : کارخانه + سرمایهگذاری خارجی +اقتصاد + کارفرمایان
ورود تکنولوژی جدید به ورشکستگی کارخانههایمان منجر نشود!
بدترین سخنی که می شه زد و آن ترس از ورود تکنلوژی برای مشاغل سنتی
این روزها معترض ورود تکنلوژی به سیستم قدیمی و ناکارمد جابجایی مسافرند وحالا معترض و نگران ورود تکنلوژی نو برای ضربه زدن به کارخانه ها
این مشکل سنتی ما ایرانیان است که بجای مطابقت خودمون باتکنلوژی جدید و بروز کردن و ارتقا و استفاده از همه مواهب تکنلوژی در جهت افزایش کمیت و کیفیت تولید و خدمات و کاهش هزینه و افزایش بهره وری و به طبع آن رونق کسب و کار و پیشرفت کشور ، زانوی عم بغل می کنیم و از وحشت این که قرار است بلند شویم و کاری کنیم به هر نحوی می خواهیم جلوی ورود روشهای نوین را بگیریم و نمی دانیم که در انتها بازنده خود ما ، مردم و کشور است (4110801) (alef-18)
تبریزی
۱۳۹۵-۱۰-۲۲ ۱۳:۲۳:۱۷
این مشکل که با ورود تکنولوژی جدید بسیاری از شاغلین در مشاغل سنتی بیکار می شن حتی تو کشور پیشرفته ای مثل امریکا هم وجود داره و یکی از دلایل نارضایتی بخشی از مردم از دولت امریکا بود منتها فرق کشور ما با کشور اونا در اینه که "مسئولین" اونا نمیان بگن "ورود تکنولوژی جدید به ورشکستگی کارخانههایمان منجر نشود!" خب چه اشکالی داره با ورود تکنولوژی جدید عده ای بیکار می شن ولی از طرف دیگه هم کلی شغل جدید که قبلا وجود نداشت برای افرادی که مهارت و سواد رو تواما دارن ایجاد می شه و هر کسی که سواد و مهارتش رو ارتقا نده از قافله عقب می مونه. شاید دیگه اون روز اینطور نباشه که برای کسی با مدرک سیکل کار پیدا بشه و کسی با مدرک فوق لسانس یا دکترا بیکار بمونه! (4111091) (alef-11)
بله نباید با علم روز جلو برویم و تکنولوژی جدید برای ارتقای مستمر کیفیت تولیدات داخل وارد کنیم. ما یک کارخانه و یک خط تولید که می زنیم تا 40سال بعد باید به همان روش تولید کند و مردم هم همان را بخرند. البته در این مسیر 40 ساله کیفیت مرتب کاهش و قیمت مرتب افزایش خواهد داشت!! (4110846) (alef-18)