کد مطلب: 429980
نامه اي به آقاي محمدمهدي مفتح
به اين يك دليل هم كه شده، هم سامانه دريافتي ها و هم سامانه دارايي ها بايد عمومي باشد
حسين كرمي/ 11دیماه95
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۵۶
سلام
جناب آقاي محمدمهدي مفتح، سلام و خداقوت،
جنابعالي به عنوان نماينده مردم در مجلس، با عمومي شدن سامانه حقوق و دستمزد بخش عمومي مخالفت كرديد. خوشبختانه پيشنهاد شما مبني بر حذف عبارت " و عموم مردم" با اختلاف چندراي در مجلس راي نياورد. جنابعالي پس از راي مجلس باز هم با خبرگزاري مجلس (
لينك) وسايت هاي ديگر (
لينك) مصاحبه كرده و به پنهان ماندن اين سامانه از انظار عموم اصرار كرده و آن را بي فايده و مشكل زا دانستيد.
در اين يادداشت يا نامه قصد ندارم به بحث نظري و استدلال در مورد ضرورت عمومي يا خصوصي بودن چنين سامانه هايي بپردازم. صرفا به عنوان يك مورد ملموس، مثال ذيل را با جنابعالي طرح و درخواست ميكنم خودتان قضاوت كنيد.
منبع تمام اطلاعات، سايت روزنامه رسمي (
لينك جستجو) و سايت اطلاعات بورسي كدال
(لينك جستجو) و محدوده زماني جستجو، سال هاي اخير بوده است:
- به استناد صورتجلسه مورخه 23/1/1394 آقاي محمدمهدي مفتح به عنوان عضو هيات مديره شركت موسسه اندوخته شاهد انتخاب گرديده ايد. (لينك)
به استناد صورتجلسه مورخه 4/6/1394 آقاي محمد مهدي مفتح به نمايندگي شركت هلال گستر به سمت رييس هيات مديره شركت سرمايه گذاري هلال احمر انتخاب شده است. (لينك)
به استناد صورتجلسه منتشر در تاريخ 22/2/1394، نام آقاي مفتح در ليست اعضاي هيات مديره شركت گروه دارويي البرز به نمايندگي از سرمايه گذاري ملي ايران ديده مي شود. (لينك)
به استناد صورتجلسه مورخه 11/11/1393 آقاي محمدمهدي مفتح به نمايندگي از شركت بازرگاني شاهد به سمت عضو هيات مديره شركت شاهد انتخاب شده اند. (لينك)
به استناد صورتجلسه هيات مديره مورخه 21/03/1393 آقاي محمد مهدي مفتح به نمايندگي از از شركت سرمايه گذاري ملي ايران به عنوان عضو هيات مديره شركت گروه سرمايه گذاري البرز انتخاب شده است. (لينك)
به استناد صورت جلسه مورخه 1/10/92 آقاي محمد مهدي مفتح به نمايندگي از شركت حمل و نقل توكا به عنوان عضو هيات مديره شركت سرمايه گذاري توكا فولاد انتخاب شده است. (لينك)
به استناد صورتجلسه مورخه 17/10/91 آقاي محمد مهدي مفتح به نمايندگي از شركت سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات، به عنوان عضو هيات مديره شركت فولاد اميركبير كاشان انتخاب شده است. (لينك)
به استناد صورتجلسه مورخه 19/11/90 آقاي محمد مهدي مفتح به عنوان عضو هيات مديره شركت صنايع نساجي هلال ايران انتخاب شده است. (لينك)
از طرفي جنابعالي در دوره هاي مختلف قانونگذاري و در مسئوليت هاي مختلف مرتبط با امور مالي و اقتصادي خدمت كرده ايد (
لينك سايت خودتان). برخي از اين مسئوليت ها عبارتند از:
مخبر کمیسیون برنامه بودجهٔ مجلس شورای اسلامی ایران - مخبر کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی ایران(دوره هفتم و هشتم) - عضو کمیسیون ویژهٔ اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی ایران(دوره هفتم) - عضو کمیسیون ویژهٔ تحول اقتصادی مجلس شورای اسلامی ایران(دوره هشتم) - عضو شورای پول و اعتبار - ناظر مجلس شورای اسلامی ایران در کمیسیون تخصیص اعتبار و ...
حالا سوال: حضور شما در شركت هاي مختلف عمومي يا خصوصي، قبل يا در حين نمايندگي قانوني بوده است؟ نهادهاي نظارتي به اين حضور و همچنين دريافتي هاي شما از اين محل ها اشكالي گرفته اند؟ به عنوان مثال، براساس اطلاع منتشر شده، جنابعالي در مديريت شركت اندوخته شاهد (شكل زير) از زيرمجموعه هاي بنياد شهيد كه نهادي عمومي است فعاليت داريد و قاعدتا ميزان دريافتي شما از اين شركت نيز در سامانه مصوب مجلس به نمايش درخواهد آمد.
سوال اين است كه آيا نهادهاي نظارتي مي توانند و اساسا در ظرفيت نيروي انساني آنها اين امكان هست كه تك تك اعلام مواضع، همراهي ها، مخالفت ها يا تصميمات شما طي دوره نمايندگي را در موارد مختلف پيگيري كنند تا ميزان تخطي يا تطابق رفتار جنابعالي از قواعدي مانند اصل عدم دخالت ذينفع در تصميم گيري براي خود، قواعد مرتبط با درب هاي چرخان و ... را پيگيري كنند.
خاصه آنكه چنين مواردي جرم انگاري نيز نشده و كاملا قانوني هست، اما اگر براي مردم عيان شود، فرد، مرتكب آن نخواهد شد چرا كه احتمالا خود راي دهندگان وي را كنار خواهند گذاشت، چرا كه آنكس كه در بخش عمومي و مخصوصا به وكالت از عده اي فعاليت مي كند، حق ندارد تصميمي بگيرد يا بسيار پرخطر است در معرض تصميماتي باشد كه در جهت منافع خاص مرتبط با خود، مثلا افزايش سودآوري يا بهره مندي شركت يا شركت هايي كه در آن فعاليت دارد، باشد.
به فهرست صورتجلسات شركت هايي كه در آنها عضويت داشته يا داريد و لينك آنها در اين نامه آمده است دقت كنيد. مطمئنا نام هاي سياسي متعددي را مشاهده خواهيد كرد. افرادي كه مرتب ميان مناصب عمومي و غيرعمومي در حركتند يا در بخش عمومي چندين مسئوليت دارند.
آقاي مفتح، فکر نمی کنید به اين يك دليل هم كه شده، نه تنها سامانه دريافتي ها كه سامانه دارايي ها هم بايد عمومي باشد؟
کلمات کلیدی : سامانه حقوق و دستمزد+مفتح+سامانه دارايي ها
جای نمایندگانی مثل الیاس نادران و بذرپاش و نوباوه که دنبال منویات مردم بودند در مجلس خالیست..حیف وصوحیف که با رای چشم بسته به لیست امید فرصت داشتم همچین نمایندگانی را در مجلس از دست دادیم..چند روز چیش از شبکه خبر یک گفتگوی ویژه درباره مالیات دیدم که جناب تقوی نژاد و یک نماینده به نام شکری با مجری گری جناب فلاح در آن حضور داشتند..صحبتهای جناب شکری را که گوش میدادی کمترین دغدغه و طرفداری از ملت در سخنان ایشان بنده شخصا ندیدم..واقعا انسان دردهایش را کجاببره و به کی شکایت کنه؟در ذهن بعضی مسولین ما درباره مردم چی میگذره؟ (4092792) (alef-13)
سید میثم
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۱۰:۳۱
به نظر من هر کسی در این مملکت پست و مقامی میگیره که محل درآمد شخص بیت المال میشه باید میزان حقوق و لیست اموالش کاملا شفاف و عمومی باشه. (4092801) (alef-13)
تازه مردم دارن میفهمن چه سفره چرب و شیرینیه !!! (4092809) (alef-13)
پیمان
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۱۴:۲۸
هزار لایک
معلومه که فقط بابت مناصبی که داره عضو هیات مدیره میشه. (4092816) (alef-3)
خدا وکیلی دریافت کنندگان حقوقهای دولتی در حلال بودن این پولها شک کنند
دستمزد در برابر هیچ کاری نکردن تو ادارات (4092817) (alef-3)
طرف با پارتی استخدام شده بعد 3میلیونم حقوق میگیره (کمه کمش)
کارشم اینه صبح بیاد تا ظهر بشینه جوک بگه و اینرنت بازی
جالبه میگه کمه!!! (4092820) (alef-3)
در ایران هر کی کمتر کار میکنه حقوقش بیشتره (4092824) (alef-3)
این کارمندا ومدیرا چقدر می گیرن که از افشا شدنش میترسن؟؟؟ (4092830) (alef-3)
دوست عزیز ، بنده خودم کارمندم و هیچ مشکلی هم با عمومی شدن حقوقم ندارم. به نظر من اکثریت قریب به اتفاق کارمندان و مدیران سطوح پایین مشکلی با این مسئله ندارند ...
مشکل درصدی هر چند کم از مدیران میانی و رده بالاتر و ارشد اما بسیار چاق و فربه شده از سفره انقلاب هستند که هم صدها برابر کار و تلاش و ارزش خدماتشان میخورند و هم به دلیل قرار گرفتن در مناصب حساس و قدرتمند میتوانند اینچنین اعمال نفوذ کنند... (4094452) (alef-11)
کامیاب
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۲۱:۲۹
از اینگونه افراد و نمایندگان و وزرا در این کشور بسیار داریم. مشکل ما این است که اینگونه افراد برای 80 میلیون جمعیت کشور تصمیم می گیرند و نتیجه اینگونه تصمیم گیری ها و مصوبات همین می شود که اکنون در کشور شاهد هستیم. (4092833) (alef-3)
در ایران حقوق در ازای کار داده نمیشود
در ازای بیکاری داده میشود
هرچه کار کمتر و بیکاری بیشتر(نهایتش مدیر) حقوقش بیشتر (4092834) (alef-3)
نه تنها این سامانه باید عمومی شود . که سامانه مشاغل دولتی و عموی و خصوصی هم باید عمومی شود .
که سامانه استخدام هم عمومی شود که استخدام ها چگونه صورت میگیرد.
که سامانه سذمایه گذاری و دارائی بانک ها در بدو و تاسیس و موجودی آنها در سالهای متمادی .
که سامانه یارانه بگیران . و آنان که یارانه نمیگیرند . با محل سکونت و اشتغال و تعداد خودرو و خانه - راحت ترین سامانه ای که نیاز به جمع آوری اطلاعات نیست و همین فردا امکان انعکاس آن هست تا مردم محل سکونتش به بینند اینان کیستند که محق اند و آنان کیستند که نا محق .
سایت محترم الف - این مورد اخیر را فقط شهامت آقای توکلی میتواند پی گیری کند .
دانستن اینکه چه کسی یارانه میگیرد را بمراتب مردم بهتر استقبال خواهند کرد تا اینکه فلان مدیر چقدر حقوق خواهد گرفت .
با آبروی کسی هم بازی نمیشود .
دائمان هم که گفته میشود 77 ملیون میگیرند و 3 ملیون حذف شده است .
بسیار هم مورد استقبال عام و خاص قرار خواهد گرفت. (4092836) (alef-13)
درود بر خادمان ملت ایران. (4092857) (alef-3)
حقیقت جو
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۵۶:۴۰
اطلاع داشتن مردم از میزان حقوق مسئولان بسیار عالی است بشرطیکه
هیچ کس از مقامات کشور از این قائده مستثنی نباشد (4092925) (alef-13)
مرسی از سایت الف
با اینکه دوست چند صد شغلی اصولگراست ولی سایت الف اصولگرا خوب از خجالتش دراومده
سایتهای اصلاح طلب یاد بگیرن از خودشون شروع کنن کسی هم کاری باهاشون نداره
یکبار پیشنهاد دادم یه سازمان شبیه سازمان اقای توکلی اصلاح طلبها هم تشکیل بدن و به فساد اصلاح طلبها برسن سازمان اقای توکلی هم اصولگراها رو رصد کنه که حساسیت روی ایشون نیست و در یه بازه زمانی یکی بشن
فساد داره بنیان کن میشه که شده
لطفا اصلا تبعیض قایل نشید هرکس در هر سمت نباید احساس امنیت کنه (4092977) (alef-13)
لایک داره!
اما میزان حقوق+مزایا+اضافه کاری!+حق ماموریت+حق هیاتمدیریتهای حضوری و غیر حضوری+خودرو+خانه=دریافتی
+ باقی مواردی که میتوان اضافه به بالا نمود مانند رانتهای مختلف!
«انّ الله لا يُغيِّرُ ما بقوم حتّي يغيّرو ما بانفسهم» (4093085) (alef-2)
ایرانی
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۴:۱۱:۴۱
بخدا فرزندان ما با داشتن مدارک مهندسی کارشناسی ارشد از دانشگاههای بنام دولتی با گذراندن خدمت سربازی بیکار وسرگردان دارند دق میکنند وهیچ کس بداد ما نمیرسد ولی بعضی از ما بهتران دارای 60تا شغل ودرامد هستند مسولین نیز با شعار های گمراه کننده مردم فقیر را سر کار گذاشته اند (4093154) (alef-2)
از قدیم گفته اند :آنرا که حساب پاکه از محاسبه چه باکه؟
قطعا هرکسی مخالف سامانه شفاف سازی حقوق در انظار عمومی باشه و بخواد در امور کشوری واداری مسئولیت داشته باشده ریگی تو کفشش هست که نمیخواد مردم بدانند (4093183) (alef-2)
کارانه پزشکان هم خوب است در سایت عمومی شود. (4093205) (alef-3)
همانطور که گفتید اسم ان کارانه است
یعنی الکی و بدون کار به کسی داده نمی شود
یعنی از هر 100 تومان درامدی که برای سازمانشان ایجاد میکنند 30 تومان انرا دریافت میکنند و کسی که کار نکند رانتی درامدی نخواهد داشت
چرا شما مردم و رسانه ها واقعیت را نمی بینید (4094490) (alef-3)
با این سامانه دیگر دولت بهانه ندارد که نمیداند چه کسی محق یارانه است چه کسی نه. از نظارت مردمی کمک بخواهد . حقوق شهروندی این را هم اقتضاء میکند که مردم نظارت کنند .
کسی هم خجالت نمیکشد که چرا اسمش در لیست یارانه است . حتما حق خود میدانند و دیگران هم محق به این حق که چرا نمیگیرند .
شفاف هم مشخص خواهد شد با چه آیتمهائی به فلانکس داده شده و چرا به دیگری نه .
نمایندگان هم در کنار مردم مطلع خواهند شد.
اگر این سامانه را راه نیاندازند - حق هم ندارند گله کنند . که اطلاعات ندارند .
شاید دست اندر کاران قطع یارانه - خودشان هم به هنگام وارد کردن آیتمهائی که مقابل هرکس وارد کرده اند به تحلیلی دست یابند .
و در یک مقایسه متوجه اشتباهشان بشوند . که این فرد با آن فرد چه فرقی داشته که به یکی داده میشود و به دیگری داده نمیشود . (4093225) (alef-2)
جای آقای توکلی بدون گرایش و عنوان سیاسی اش در مجلس خالی. (4093229) (alef-2)
عالی بود (4093297) (alef-3)
احسنت. چند روز فکرم درگیر بود که چرا ایشان باید اینطوری خودش را درگیر موضوع نماید.
الان موضوع شفاف شد.
شفافیت بهترین چیز است. (4093300) (alef-3)
حداقل کار مثبت دولت در خصوص حقوقهای نجومی همین راه اندازی دقیق همین سایت باشه بازم عالیه
باید یه سایت اینطوری هم راجع به نمونه های املاک کهکشانی هم راه بیوفته هرکسی از هر نهاد عمومی و دولتی کوچکترین چیزی میگیره معلوم باشه
.....
فقط باید شایسته سالاری باشه و شفافیت مطلق همه افراد که به هر نوعی کوچکترین ارتباطی با اموال عمومی دارن و در کنارش ازادی رسانه وگرنه کشور سقوط میکنه شک نکنید
حتی باید استخدامها و معافیتها و مجوزها هم معلوم باشه
اقای توکلی خوب پاشنه اشیل حکومت رو فهمیدن .
فقر داره بیداد میکنه که یکی از عواملش فساد سیستماتیک هست اگه روزی کشور بهم بخوره هیچکی نمیتونه جلوش رو بگیره همه نابود میشیم خداوند حافظ ایران باشه (4093363) (alef-2)
رضا کرمی
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۶:۲۸:۰۹
سایت الف از روشن گری شما بسیار سپاسگزارم مشخص است دکتر توکلی وام دار هیچ حزب و جناحی نمی باشد (4093423) (alef-3)
با سلام آقای توکلی
فساد در مملکت ما دلایل زیادی داره:
1.اکثر مسئولین و آقا زاده های آنها باور دارند که این مملکت یک لقمه چرم و نرمی و باید تا میتوانند سهم خود را از آن بردارند . در خرداد ماه یک بزرگ زاده ای در مصاحبه با صدا و سیما اعلام کرد که پدر من می داانست که چه کسانی اول نهضت (انقلاب) بودند و چه کسانی آخر آمدند(و بعد از پیروزی نهضت آمدند) حالا که یک لقمه چرم و نرم شده مدعی شده و (سهم می خواهند) ... در اکثر آقازاده ها این طرز تفکر متاسفانه وجود دارد که نمونه آن را در رانتهای بسیار زیاد(وامهای قرض الپس نده ، رانت انحصاری واردات در اکثر کالاهای ضروروی و یا لوکس و ...)وجود دارد.
2. اکثر مسئولین اولیه ثروت مند نبوده و از جنس مردم بودند و به قول امام پا برهنه بودند و بر نصیحت امام مبنی بر حفظ همین وضعیت عمل نکرده و برای خود و فرزندانشان (و اطرافیانشان)ثروتهای زیادی (اکثر علی الظاهر قانونی) از طریق رانتهای انحصاری فراهم کردند چون اعتقاد داشتند که ثروتمندان آینده مملکت را رقم می زنند نه پابرهنه گان ....
3.بنا به دلایل فوق الاشاره این گروه از مسئولین از شفافیت در قوانین و امور واهمه داشته و هرگز اجازه به شفاف سازی در قوانین و مسائل اقتصادی نمی دهند .
4. باز هم بنا به دلایل فوق این گروه از مسئولین سعی در گسترش فساد و رانت در اقتصاد را دارند تا فساد خود را بخشی از فساد کلی بنامند ...(این گروه سعی در گسترش فساد در حوزه های غیر اقتصادی (آموزشی ،فرهنگی،بهداشتی و غیره )دارنند.)
5.این گروه از مسئولین سعی دارند تا در مسایل غیر اقتصادی مردم و نظام را مشغول نمایند تا سوپاپ اطمینانی برای فسادهای مالی خود باشند.
6.باید توجه داشت که فساد و عدم برخورد صحیح با آن برای انقلاب مثل سم میماند و بی تفاوتی در برخورد با آن باعث ویرانی نهضت،وطن و دین مردم میشود و هر کس در این زمینه سکوت کند ویا کوتاه بیاید در پیشگاه خداوند مسئول می باشد.و نیز مسئولینی که در حال چپاول به ظاهر قانونی بیت المال هستند بدانند با این کارها نتنها به آرمان خود و شهدا خیانت می کنند بلکه در روز جزا این اموال برای آنها سودی نخواهد داشت هرچند که با برخی از این ثروت کارها ی بظاهر خیریه و غیره انجام دهند.
7.رسیدگی صحیح به اموال کلیه مسولین،شفاف سازی در کلیه امور اقتصادی و غیره(برای تمام مسئولین سیاسی ،مذهبی و... )،اجرای صحیح مالیات بر ارزش افزوده (اگر این قانون به شکل صحیح یعنی مالیات بر سود خالص یا ارزه افزوده درست محاسبه شده تعیین گردد باعث شفافیت شده و از طرفی به دولت اجازه کنترل بالاتری و بهتری بر کلیه کارهای اقتصادی میدهد)،حذف قانون معاف از مالیات برای کلیه امور (در صورت لزوم مالیات نزدیک به صفر از برخی گروهایی که بنا به دلایل کلان اقتصادی نیاز به حمایت دارند گرفته شوند)،حذف کلیه رانتها اقتصادی به شکل دقیق،حذف کلیه قوانین مخالف اقتصاد مقاومتی (مانند افزایش چند برابری حقوق پزشکان در طرح به اصطلاح سلامت و...)،مستد سازی کلیه امور مالی ،باز پس گیری کلیه وامهای بانکی با ضرر و زیان آن بدون کوچکترین ملاحظه ای،بررسی و رسیدگی به فساد در بخشهای غیر اقتصادی و .... ازموارد رفع فساد می باشد . (4093432) (alef-2)
تحلیل خوب و جامعی است اما اراده محکم و قوی برای مقابله با فساد وجود ندارد (4094469) (alef-3)
در مورد چند نفر از مديران يك چنين مطالعه و تحقيقي شده است ؟ به نظر شما اگر اين شيوه در مورد همه مديران انجام شود تعداد سيصدو اندي حقوق نجومي از ٢٠٠٠٠ مدير به چه عددي خواهد رسيد ؟ (4095747) (alef-11)