توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 508162
بنیاد برکت به دنبال توسعه کسب‌وکارهای خانگی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۰
رییس هیأت مدیره‌ی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: مشارکت بنیاد برکت در پروژه‌های اقتصادی مناطق محروم، صد درصد سرمایه‌گذاری اسلامی است و براساس مبانی دینی و اسلامی تلاش می‌کند تا توانمندسازی اقتصادی و معیشت مردم مناطق محروم به شکل پایدار تحقق یابد.

دکتر عسکری آزاد در نشستی با حضور استاندار، مدیران کل ادارات و جوامع محلی استان کردستان، اظهار کرد: در کل کشور کارهای زیادی در حوزه‌ی زیرساخت‌ها و فعالیت‌های اقتصادی انجام شده اما تعاملاتی که امکان توسعه‌ی اشتغال و استفاده‌ی همه‌ی ظرفیت‌ها را داشته باشد، به‌طور کامل انجام نگرفته است.

وی با اشاره به این‌که بعد از تأسیس بنیاد برکت، توسعه‌ی اشتغال و توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم به عنوان یکی از مأموریت‌های بنیاد مطرح شد، افزود: در ابتدای تأسیس بنیاد برکت، سعی شد از طریق مشارکت با کارآفرینان، فعالیت‌های اقتصادی در کشور را توسعه دهیم.

وی خاطر نشان کرد: بنیاد برکت تاکنون با کارآفرینان در 18 طرح توانمندسازی اقتصادی استان کردستان مشارکت داشته که از 13 مورد این طرح‌ها خارج‌ شده و سهام خود را به کارآفرین شریک واگذار کرده است.

رییس هیأت مدیره‌ی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) یادآور شد: اعتبارات قابل‌توجهی از سوی بنیاد برکت برای محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در استان کردستان تخصیص یافته و اقدامات متعددی از جمله انجام امور زیربنایی، مدرسه‌سازی، ساخت مسجد، مراکز فرهنگی و مراکز بهداشت و درمان نیز انجام شده است.

وی افزود: علاوه بر مشارکت‌های بنگاه‌محور، فعالیت‌های دیگر اجتماع‌محور و برای زنجیره‌ای از تولید نیز شکل گرفته و در بنیاد برکت دو طرح «آفتاب» و «آسمان» را طراحی و آماده‌ی اجرا کرده‌ایم که برای استفاده‌ی بهتر از ظرفیت‌هایی است که به‌طور کامل در کشور به‌کار گرفته نشده‌اند.

وی بیان کرد: در راستای استفاده از ظرفیت‌های موجود، مشارکت جمعی را خواهیم داشت و آن‌چه که اخیرا در کردستان مورد توجه گرفت، تولید عسل با مشارکت زنبورداران و حمایت و کمک بنیاد برکت است.

رییس هیأت مدیره‌ی بنیاد برکت تصریح کرد: در راستای طرح تولید عسل، کارخانه‌ای در استان کردستان ایجاد می‌شود که باید به اطمینان مصرف‌کننده، بازاریابی و تولید با کیفیت بیندیشد.

دکتر عسکری آزاد با بیان این‌که بسیاری از مردم از کیفی بودن تولید عسل کردستان اطلاع ندارند، گفت: باید با فرآیند صحیح و برندسازی تولید عسل خوب را به جامعه بشناسانیم و مهم‌ترین اصل در این راستا شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌هاست.

وی قرار گرفتن در فضای کسب‌وکار را یک موفقیت برشمرد و افزود: باید تولیدکنندگان به‌ویژه روستاییان را با این فضا آشنا کرد چرا که تعاملات با مردم حس جدیدی ایجاد می‌کند که توانمندی و تسلط بر کار را بیش‌تر می‌کند.

وی ابراز امیدواری کرد کارخانه‌ی‌ تولید عسل در کردستان بتواند استانداردهای تولید عسل برای کل کشور را تعیین و آن‌چه که به مردم عرضه می‌کند به گسترش کار بیانجامد.

دکتر عسکری آزاد اضافه کرد: حضور بنیاد برکت در راستای طرح ایجاد کارخانه‌ی عسل کردستان، کمک به شکل‌گیری و اجرای طرح است و این بنیاد به هیچ‌وجه دنبال کسب سود نیست، چرا که ما سهام خود را واگذار می‌کنیم و به عنوان حامی در کنار تولیدکنندگان عسل و زنبورداران استان هستیم.

وی اظهار کرد: کار بنیاد برکت صد درصد سرمایه‌گذاری اسلامی است و براساس مبانی دینی و اسلامی تلاش می‌کند تا توانمندسازی اقتصادی مردم مناطق محروم تحقق یابد.

وی هم‌چنین به طرح‌هایی که در حوزه‌ی اشتغال خانگی می‌تواند کسب‌وکار ایجاد کند، پرداخت و افزود: در این راستا نیز طرح آسمان را اجرا می‌کنیم تا با سرمایه‌ی کم، اشتغال ایجاد کنیم.
۱۳۹۶/۰۶/۱۴ ۱۲:۲۰
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۱ ۰۸:۵۴
 
۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۱۰:۳۸
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۵ ۱۳:۰۱
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۱ ۱۱:۳۳
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۲ ۱۰:۱۳
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۱ ۱۷:۴۴
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۱ ۱۱:۵۶
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۱ ۱۱:۳۶
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۰ ۱۵:۱۷
 
 
کلمات کلیدی : بنیاد برکت + ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) + محرومیت زدایی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.