نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 295628
قرائتی: نظام آموزشی وقت جوانان را تلف می‌کند
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۴۰
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه مشکل نظام آموزشی کشور با طرح تحول وزارت آموزش و پرورش در تغییر محتوای کتب درسی حل نمی شود گفت: حل مشکل نظام آموزشی کشور نیازمند تحول در نیروی انسانی است.

به گزارش مهر حجت‌الاسلام محسن قرائتی ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه کنگره ملی فرهنگ و هنر روستاها و عشایر کشور، با اشاره به اینکه مشکلی که در نظام آموزشی کشور است با طرح تحول وزارت آموزش‌وپرورش حل نمی‌شود بلکه این مشکل نیروی متحول نیاز دارد، اظهار کرد: وقتی معلمان و اساتید دانشگاه‌ها بی‌دلیل کلاس‌های درس را تعطیل می‌کنند و یا وقت کلاس درس را به بطالتمی گذارند این مشکل با تغییر محتوای کتاب‌های درسی حل نمی‌شود.

وی بابیان اینکه در قرآن ۳۵۰ واژه «اعوذبالله» به معنای «پناه می‌برم» وجود دارد، تصریح کرد: یکی از موارد استفاده آن در مورد علوم بی‌فایده و بی‌نتیجه است.

وی با اشاره به اینکه نظام آموزشی کشور ما در طول دوران آموزشی به جوانان و فرزندان این مرزوبوم حرفه و مهارتی را آموزش نمی‌دهد و تنها برای چند سال زمان این جوانان را تلف می‌کند و در پایان مدرکی به آن‌ها می‌دهد و خروجی مدارس و دانشگاه‌های ما تحصیل‌کرده‌های بیکار هستند، گفت: مشکل مدرک نداشتن و یا پایین بودن مدرک تحصیلی گاهی مانع ازدواج جوانان می‌شود که عدم ازدواج جوانان در ادامه سایر مشکلات اجتماعی را نیز در جامعه شکل می‌دهد.

وی با تأکید بر عدم اطمینان و اعتماد نسبت به دشمنان، خاطرنشان کرد: تصور نکنید مطالبی که در سراچه‌ها و رسانه‌های غربی به خورد ما داده می‌شود مفید است چراکه اگر آن‌ها در کارشان صداقت داشتند چرا فرمول‌های علمی خودشان را در اختیار دیگر کشورها و بخصوص کشورهای اسلامی نمی‌گذارند و تنها مطالب بی‌فایده و مستهجن خود را وارد سراچه‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای می‌کنند.

وی برگزاری چنین همایش‌ها و کنگره‌هایی را در استمرار و ادامه یافتن مسیر آموزش‌های آن مؤثر دانست و تأکید کرد: برگزاری چنین کنگره‌هایی همچون چوب‌کبریت می‌ماند، اگر این چوب‌کبریت به گاز و درنهایت تبدیل به غذا شد و در اختیار انسان قرار گرفت و انسان نیز وصل به خدا شد، آن موقع این چوب‌کبریت ارزش دارد.

وی خطاب به جوانان حاضر در جلسه گفت: از این اردو و سفر زیارتی به مشهد تصمیم بگیرید ادامه‌دهنده راه اهداف این کنگره باشید و مطالعات مفید خود را افزایش دهید.

وی با ارج نهادن به زحمات صادقانه و مخلصانه روستاییان در کل کشور، تأکید کرد: روستاییان باید بدانند که چه نقش مهمی را در این جامعه ایفا می‌کنند چراکه بسیاری از مواد اولیه مردم شهرها به فعالیت و شغل آن‌ها بستگی دارد و مردم شهرها با گذاشتن پا بر روی دوش مردم روستاست که به‌جایی رسیده‌اند.

وی با توصیه به جوانان در ورزش کردن و تماشا نکردن ورزش، گفت: تماشا کردن ورزش هیچ فایده‌ای برای شما ندارد و این کار تنها عمری از شمارا تلف می‌کند اگر می‌توانید خودتان ورزش کنید تا در سلامت جسمی‌تان نیز تأثیر داشته باشد.

وی ادامه داد: ورزش‌ها نیز اسلامی و غیر اسلامی دارد، ورزشی‌هایی همچون اسب‌سواری، شنا و تیراندازی علاوه بااینکه برای افراد لذت‌بخش است در آینده نیز می‌توان خدمتی از این راه داشت، اما ورزش‌های وارداتی همچون فوتبال و والیبال برای بانشاط شدن خوب است اما از این ورزش نمی‌توان در آینده مشکلی از مشکلات جامعه را حل کرد.
 
کلمات کلیدی : قرائتی+نظام آموزشی
 
علی
۱۳۹۴-۰۶-۲۶ ۲۲:۵۶:۱۸
من که درس خوندم مثل ... پشیمونم (3195529) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۰۰:۲۵:۱۵
بی دلیل کلاس های درس را تعطیل می کنند؟ !!!!!شما امکانات و حقوق ارگانهایی که حتی یک دهم آموزش و پرورش کار نمی کنند به ما بدهید بعد انتظار داشته باشید ! مثلا در جاهای دیگر چه چیز باارزشی یاد می دهند ؟ راستی چرا شما روحانیون عزیز با این شرایط و حقوق فعلی حاضر به خدمت به مردم در آموزش و پرورش نیستید؟ (3195607) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۱۰:۵۲:۳۸
جناب آقای قرائتی وقتی که یک پزشک نمی تواند در خصوص مسائل فنی تولید قطعه یدکی اتومبیل صاحب نظر باشد و یک مهندس ساختمان حق ندارد در امور اقتصاد کلان کشور دخالت نماید ، شما چگونه به خود اجازه می دهید در مورد مسائلی صحبت کنید که در بسیاری از کشورها سالها بر روی آن تحقیق می کنند و کارشناسان مختلف این مسائل را از جوانب مختلف بررسی و نظریه های متفاوت ارایه می کنند. چرا در این مملکت هر کس عمامه به سر دارد به خود اجازه می دهد در تمامی مسائل اظهار نظر کند. وقتی در صدر اسلام مسابقات اسبدوانی که پیامبر به آن توصیه کرده است و حتی شرط بندی در آن حلال است، حتما یک عده ای به عنوان تماشاگر حضور داشتند، حالا شما چگونه می فرمایید تماشای ورزش بی فایده است. تماشای ورزش اگر صحیح باشد منجر به الگوی سازی قهرمانی و ورزشی صحیح می شود و سبب کشانده شدن جوانان به ورزش . جناب آقای قرائتی شما امکانات ورزش را فراهم نمایید بعد به جوانان بفرمایید به ورزش بپردازند.
آقای قرائتی بعد از 30 و اندی حرف زدن کمی عمل فرمایید (3195899) (alef-13)
 
سعیدروشن
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۱۳:۴۱:۲۵
حاج اقاقرائتی همان گلی که به سر اقامه نماز مملکت با ساختن مساجد بسیاربی نماز خوانزد کافیه بنا براماررسمی فقط 30درصد نمازخانه ها و مساجد مورد تایید ودارای امام جماعت و جمعیت ماموم است ...ماشاالله حاج اقا به خودشان اجازه می دهند درهرموردی اظهار نظر قطعی کنند و تجویز نسخه می فرمایند یه روز نماز ..یهروز راجع به ازدواج یه روز راجع به اقتصادو.. (3196096) (alef-13)
 
فرهنگی با سابقه
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۱۹:۰۴:۴۴
جناب قرائتی درست فرموده اند : «حل مشکل نظام آموزشی کشور نیازمند تحول در نیروی انسانی است.»

البته این را هم بدانند یکی از کانون های مشکل در نیروی انسانی ان بخشی است که از نهضت سواد اموزی به اموزش و پرورش تزریق شده است (3196460) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۱۹:۱۰:۳۰
" اظهار کرد: وقتی معلمان و اساتید دانشگاه‌ها بی‌دلیل کلاس‌های درس را تعطیل می‌کنند و یا وقت کلاس درس را به بطالتمی گذارند این مشکل با تغییر محتوای کتاب‌های درسی حل نمی‌شود."

والا اگه من معلمم که اجازه ی تعطیلی کلاس دست من نیست؛ مدرسه مدیر و معاون داره که اونا هم چنین اختیاری ندارند و فقط اداره است که حق تعطیل کردن مدارس رو داره.
خدا شاهده دقیقه ای رو هم به بطالت نگذروندم. یعنی حتی اگه وجدان و خدای بالا سرم هم اجازه بده نمی تونم به بطالت بگذرونم. چون شما تصور کنید با 20 نفر بچه ی پرانرژی تو یک کلاسید. آیا می تونید سرتون رو بذارید روی میز و بخوابید و بچه ها هم صداشون درنیاد؟ نه! یک دقیقه بیکار و ساکت ماندن معلم در کلاس باعث ایجاد سروصدا و همهمه ای میشه که اعصابش رو منفجر می کنه. شکر خدا همه یه روزی دانش آموز بودن و می فهمن چی میگم. یکی از دلایلی هم که میگیم معلم با وجود تعطیلی های فراوان کارش به هیچ وجه آسون تر از دیگر کارمندان نیست همینه که تمام ساعات کارش خالص و بی غل و غشه؛ چه بخواد و چه نخواد.

لطفا منتشر کنید. نه پیامم تکراریه نه حاوی توهین و افتراست. (3196470) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.