نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 393916
آزمون جامع خط پایان ورود به شغل معلمی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۴۸
معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اعلام نتایج آزمون پایانی برای ورود پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی به شغل معلمی گفت: ۵۳ درصد افراد صاحب صلاحیت قطعی و ۳۵ درصد صاحب صلاحیت مشروط شدند.

به گزارش تسنیم، پذیرفته شدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش‌وپرورش با شرکت در آزمون پایانی آخرین مرحله از مراحل مختلف ورود به شغل معلمی را پشت سرگذاشتند. افرادی که مرحله پایانی را نیز با موفقیت طی کردند از اول مهر به عنوان معلم وارد مدارس کشور می‌شوند.

۱۷۸ هزار نفر در تاریخ ۲۷ شهریور سال ۹۴ برای جذب ۳۷۰۰ نفر در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش شرکت کردند. آموزش‌وپرورش از همان ابتدا اعلام کرد: «قبولی در این آزمون به منزله راهیابی به آموزش‌ و پرورش نیست و پذیرفته شدگان باید دوره آموزشی یک ساله را طی کنند تا از مهر ۹۵ شروع به فعالیت کنند.»

هم‌اکنون برخی از پذیرفته‌شدگان در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش نسبت به عدم قبولی یا قبولی مشروط در آزمون پایانی معترض هستند.

این افراد چنین توصیفی را از آزمون پایانی دارند: «آزمونی که بیش از ۵۰ درصد افراد وقت جواب دادن و یا حتی درست خواندن سوالاتش را هم پیدا نکردند و برگه‌ها از زیر دستشان کشیده شد؟ سوالات چالش برانگیز و زمان ۱ دقیقه‌ای؟
اکثریت دوستان در بخش‌های عملکردی با موفقیت عمل کردند اما ما ماندیم و تست‌های چالش برانگیز.»

برای بررسی وضعیت این افراد با نعمت الله موسی پور معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان به گفت‌وگو نشستیم.

نعمت الله موسی پور در گفت‌وگو با خبرنگار اتمام پذیرفته شدگان دوره مهارت آموزشی سه مرحله را با موفقیت

نعمت الله موسی پور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: پذیرفته شدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش‌وپرورش که دوره‌های آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کردند باید سه مرحله را با موفقیت طی می‌کردند.مرحله نخست مربوط به دروس است و افراد باید در تمام دروس نمره ۱۲ را کسب می‌کردند.

وی افزود: مرحله دوم مربوط به مجموع نمرات است که براین اساس هر فرد باید معدل ۱۴ را کسب کرده باشد و مرحله سوم شرکت در آزمون ارزشیابی صلاحیت حرفه‌ای یا آزمون جامع بود که افراد باید از مجموع یک هزار امتیاز ۶۵۰ امتیاز که همان نمره ۱۳ است را کسب می‌کردند.

معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان گفت: به افرادی که در آزمون درسی نمره لازم را کسب نکرده و معدل آنها کمتر از ۱۴ بود فرصت مجدد برای شرکت در آزمون جبرانی داده شد و از آنجایی که نمرات آزمون جبرانی دیر اعلام شد به تمام افرادی که تصور می‌کردند معدل ۱۴ را کسب کنند اجازه شرکت در آزمون جامع یا پایانی را دادیم.

موسی پور بیان کرد:‌ آزمون جامع شامل سه بخش آزمون کتبی متمرکز، آزمون فرهنگی و توان معلمی بود که در بخش سوم دو نفر از اساتید به عنوان داور نحوه تدریس فرد را مشاهده و به او امتیاز می‌دادند.

وی افزود: مرحله تدریس ۳۵۰ امتیاز،آزمون فرهنگی ۲۰۰ و آزمون‌های کتبی ۴۵۰ امتیاز داشت.آزمون کتبی نیز شامل دو بخش سوالات گزینه‌ای و عملکردی بود که بخش عملکردی برای نخستین بار در نظام آموزشی دانشگاه‌‌های ایران برگزار می‌شد و براین اساس فرد باید تمام آنچه را آموخته در فرآیند تولید فعالیت‌های آموزشی به کار می‌گرفت یعنی معیاری برای تلفیق دانش تخصصی و دانش حرفه‌ای معلمی بود.

معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان افزود:‌ مجموع امتیازات افراد محاسبه و به سه گروه تقسیم شدند، گروهی که صلاحیت آنها به طور قطعی احراز شد،‌گروهی که صلاحیت آنها قطعی نیست اما میزانی از صلاحیت‌ها را برای کار تدریس دارند بنابراین به آنها صلاحیت مشروط اعطا شد و گروه سوم افرادی بودند که صلاحیت لازم را کسب نکردند.

موسی پور تصریح کرد: افرادی که از نمره ۱۲ را در تمام دروس کسب و معدل آنها ۱۴ شده است همچین ۲۵ درصد نمره آزمون کتبی و در مجموع ۶۵۰ امتیاز را کسب کردند،‌صاحب صلاحیت قطعی شناخته شدند که سهم آنها ۵۳ درصد بود.

وی گفت:‌ افرادی که نمره کل آزمون جامع آنها ۵۰۰ تا ۶۵۰ امتیاز بود و ۲۵ درصد آزمون کتبی را هم کسب کرده‌اند صاحب صلاحیت مشروط شدند و برای استمرار فعالیت در شغل معلمی باید مجدد در آزمون جامع شرکت کنند که سهم آنها ۳۵ درصد است.

معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان ادامه داد:‌ گروه سوم که صلاحیت آنها تایید نشده است، نمره کل کمتر از ۵۰۰ امتیاز را کسب کرده‌اند که سهم آنها ۱۱ درصد است همچنین تعدادی که آمار آنها کمتر از ۱۰۰ نفر است،‌پرونده‌شان در حال بررسی است و شامل دو گروه هستند، عده‌ای که غیبت غیرمجاز دارند و عده‌ای که در هیچ یک از مراحل آموزشی شرکت نکردند.

موسی پور بیان کرد:‌ براساس مجوز سازمان مدیریت افرادی که دوره آموزشی دانشگاه فرهنگیان را با موفقیت طی کنند مجاز به شروع کار معلمی هستند و افرادی که احراز صلاحیت نشده‌اند مجدد می‌توانند در دوره شرکت کنند.
 
کلمات کلیدی : معلم، فرهنگیان
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۳۰ ۱۳:۲۶:۰۷
من در تعجبم که چرا وزارت آموزش و پرورش الان به حق اینگونه سختگیری برای فرستادن معلمان به کلاسهای درس به خرج می دهد ولی چند سال پیش به راحتی خیل عظیمی از خدمتگزاران شرکتی و سایر نیروهای شرکتی و آموزشیاران نهضت سوتد آموزی را را بدون هیچ آزمون علمی و معاینات پزشکی و روانشناختی و یا آموزش کافی به کلاسها ی درس فرستاد. این همه تفاوت در سیاستها و برنامه ها جای تاسف دارد. (3942210) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.