کد مطلب: 338403
کلیه هایتان درد می کند؟ فلفل دلمه ای قرمز بخورید!
بخش دانش و فناوری الف،22 اسفند94
اگر از بیماری های مربوط به کلیه رنج میبرید یا میخواهید سلامتی آنها را حفظ کنید، فلفل دلمه ای قرمز را به رژیم غذاییتان اضافه کنید.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۳۲
رنگهای شفاف فلفل دلمهای سرشار از بهترین مواد مغذی است.فلفل دلمهای منبعی غنی از ویتامین آ و ویتامین سی است كه هر دوی آنها آنتیاكسیدانهایی قوی هستند.هر دوی این آنتیاكسیدانها بر روی رادیكالهای آزاد كه اثر تخریبی روی سلولها دارند،تاثیر میگذارند.
فلفل دلمه ای قرمز پتاسیم کمی دارد و یک منبع عالی از ویتامین ها C و A ، B6 ، اسیدفولیک و فیبر است، فلفل دلمه ای قرمز لیکوپین، آنتی اکسیدانی است که از شما در برابر سرطان های خاص محافظت می کند.
به علاوه این سبزی دارای خواص ضدعفونی کنندگی نیز هست. کپساسین موجود در فلفل، به خصوص در فلفل معمولی، ترکیب شیمیایی دارد که موجب تحریک سیستم ایمنی شده و به این سیستم در حمله به عوامل عفونی کمک میکند. به علاوه، این ترکیبات موجب تحریک معده برای ترشح اسید میشود، بنابراین افرادی که در برنامهٔ غذایی شان به طور مرتب از این سبزی استفاده میکنند، کمتر به بیماریهای عفونی مبتلا میشوند.
در بعضی موارد استفاده از مشتقات این سبزی بر روی پوست میتواند سبب عوارض و حساسیتهایی شود از این رو به افراد توصیه میشود که در مصرف اینگونه مشتقات بر روی پوست دقت بیشتری اعمال کنند.
کلمات کلیدی : دانش و فناوری-فلفل دلمه ای قرمز
ويتامين آ آنتي أكسيدان نيست
لطفا اطلاعات صحيح را منتشر كنيد (3601320) (alef-11)
فارغ التحصیل دکتری بیوشیمی
۱۳۹۴-۱۲-۲۳ ۰۶:۵۷:۱۱
,با سلام دوست محترم ویتامین آ و ای هر دو به دلیل غنی بودن از پیوندهای دوگانه غنی از الکترون هستند و انتی اکسيدانت های قوی می باشند این شما هستید که باید مطالعاتتون رو بیشتر کنید. (3601935) (alef-11)