توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 403202
مزایای استفاده از گوشت بلدرچین
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۷
یک کارشناس طب سنتی گفت: گوشت کبک و بلدرچین برای رفع ناراحتی‌های روانی مفید است و موجب تفریح قلب می‌شود و نیروی جنسی را افزایش می‌دهد.

به گزارش تسنیم, سید جواد علوی درباره خواص گوشت بلدرچین و کبک اظهار داشت: طبیعت گوشت کبک گرم و خشک است و خشکی آن زیادتر از گرمی آن است و بعضی حکما آن را معتدل می‌دانن.

به گفته وی گوشت کبک لطیف‌ترین گوشت‌هاست و سریع الهضم است, غذائیت آن زیاد است، خون زیادی تولید می‌کند و کباب آن چاق کننده است.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: مصرف زیاد گوشت کبک موجب یبوست می‌شود همچنین گوشت کبک برای رفع ناراحتی‌های روانی مفید است و موجب تفریح قلب می‌شود و نیروی جنسی را افزایش می‌دهد.

علوی اضافه کرد: بهتر است, گوشت تازه کبک استفاده نشود بلکه یک یا دو روز پس از شکار مصرف شود.

خواص بلدرچین

وی افزود: طبیعت بلدرچین گرم و خشک است، غذائیت زیادی دارد و چاق کننده بدن است, نرم کننده پوست بدن بوده و مصرف گوشت آن سبب تقویت و تحریک نیروی جنسی در زنان می‌شود.

این کارشناس طب سنتی بیان داشت: پخته بلدرچین بهتر از کباب آن است همچنین زیاده روی در مصرف آن موجب سردرد می‌کند. برای اصلاح ان بهتر است همراه ترشی و روغن و کمی شیرینی پخته شود.

علوی یاداور شد: گفته شده است اگر تخم بلدرچین را به اطفال داده شود, موجب فصاحت و تسریع سخن گفتن آنان می‌شود.
کلمات کلیدی : خواص بلدرچین
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.