نظر منتشر شده
۳۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 229161
زدی ضربتی ضربتی نوش کن؛
وقتی هکرهای ایرانی دست بکار می شوند
بخش خارجی الف، 13 خرداد 93
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۲۵
انتشار گزارش نفود هکرهای ایرانی به رایانه های مقامات آمریکایی، انگلیسی و صهیونیستی و تائید آن از سوی مقامات ایالات متحده موجب شد تا حدودی هیاهوی ایجاد شده در مورد برتر بودن آمریکائی ها در انجام عملیات های سایبر فروکش کند.

گزارش منتشر شده از این قرار بود که موسسه امنیتی "آیسایت پارتنرز" اعلام کرد هکرهای ایرانی در سالهای اخیر با کمک حسابهای کاربری جعلی در شبکه های اجتماعی و وب سایتهای خبری جعلی٬ از مقامات نظامی و سیاسی اسرائیل، آمریکا و سایر کشورها جاسوسی کرده اند.

بر اساس اعلام این شرکت امنیتی، یکی از فرماندهان نیروی دریایی آمریکا٬ قانون گذاران و سفرای ایالات متحده٬ اعضای لابی آمریکا-اسرائیل (آیپک) و برخی شخصیتهای بریتانیایی، سعودی٬ سوری٬ عراقی و افغان از جمله افرادی هستند که از سوی هکرهای ایرانی هدف قرار گرفته اند.

این موسسه امنیتی نام افرادی را که هدف هکرها قرار گرفته اند منتشر نکرده و درباره اینکه چه نوع اطلاعاتی از این افراد ربوده شده نیز توضیحی نداده، اما عنوان داشته که هکرهای ایرانی به دنبال نفوذ به شبکه های دولتی و شرکتها و آلوده کردن برخی شبکه ها به بدافزار بوده اند.

بر اساس اعلام آیسایت پارتنرز، که مقر آن در شهر دالاس تگزاس است٬ این عملیات از سال ۲۰۱۱ میلادی آغاز شده و این هکرها در این مدت توانسته اند با استفاده از ۱۴ شخصیت جعلی خود با بیش از دو هزار نفر در فضای مجازی ارتباط برقرار کنند.

برخی کارشناسان آمریکایی در این میان اعلام می کنند که ایران برای گرفتن انتقام ماجرای استاکس نت دست به این عملیات زده است.

استاکس نام یک کرم رایانه ای بود که در سال ۱۳۸۹ پس از نفوذ به سیستم های ایران موجب بروز مشکلاتی گردید. در آن زمان اعللام شد که این کرم با همکاری آمریکا و اسرائیل تولید شده و هدف آن ایجاد اخلال در برنامه هسته ای صلح آمیز ایران بوده است.

البته در آن زمان شرکت آلمانی "رالف لانگر" فرضیه دیگری را مطرح کرده و عنوان داشت که ممکن است این ویروس توسط دانشمندان روسی فعال در نیروگاه بوشهر وارد رایانه های ایران شده باشد تا در راه اندازی این نیروگاه خلل ایجاد شده، حضور روس ها در بوشهر تمدید شده و به این ترتیب روس ها سود بیشتری عایدشان شود.

در این میان اما گزارش نفوذ هکرهای ایرانی به رایانه های رژیم صهیونیستی و انگلیس در حالی منتشر شد که از یک سال قبل و بواسطه افشاگری های "ادوارد اسنودن" از ماموران سابق آژانس امنیت ملی آمریکا (نهادی که ۱۶ سازمان اطلاعاتی ایالات متحده را در بر می گیرد) اغلب مردم جهان فکر می کردند در عملیات های سایبری و نفوذ به رایانه ها و جمع آوری اطلاعات این آمریکاست که حرف اول را در دنیا می زند.

نحوه پوشش افشاگری های اسنودن از سوی رسانه های غربی به گونه ای بود که این طرز فکر به خوانندگان و شنوندگان منتقل می گردید که آمریکا می تواند به راحتی و بدون اینکه کسی مزاحم جاسوسان آن شود به هر تلفن همراه و یا رایانه ای در جهان سرک بکشد و از اطلاعات موجود در وسایل کپی برداری کند.

البته گزارش هایی نیز در مورد جاسوسی سایبر چین و روسیه از آمریکا منتشر می شد، اما نحوه پوشش اخبار همواره به گونه ای بود که بازهم اینطور به نظر می رسید که قدرت و توانائی جاسوسان آمریکایی در این حوزه بیش از سایر کشورهاست.

نفوذ هکرهای ایرانی به رایانه های مقامات و برخی از نهادهای آمریکایی در حالی انجام گرفت که واشنگتن در سال ۲۰۱۰ میلادی با صرف هزینه ای گزاف واحد جلوگیری از عملیات های سایبری را راه اندازی کرده است.
انجام چنین عملیات هایی از سوی کشورهایی همانند ایران که همواره تلاش می شود از آنها به عنوان کشورهایی عقب افتاده در غرب یاد شود نشان می دهد که سیاست گذاران غربی در استراتژی های خود دچار اشتباهاتی شده اند.

هنگامی که استاکس نت به رایانه ها ایران نفوذ کرد، پس از مدتی اعلام شد که مهندسین ایرانی توانسته اند این کرم را مهار کنند و آسیب هایی که از طریق این ویروس به جمهوری اسلامی وارد شده چندان چشمگیر نیستند که البته این موضوع نیز حکایت از توان بالای دانشمندان کشورمان داشت.

در همین رابطه در سال ۱۳۹۱ رویترز در گزارشی نوشت: دو سال پس از حمله ویروس استاکس نت به تاسیسات هسته ای ایران، حملات سایبری این کشور برای مقابله با دشمنان خود افزایش چشمگیری داشته است و با وجود آنکه اثبات قطعی حمله سایبری به یک کشور کار دشواری است، اما مقامات امنیتی غیردولتی و دولتی غربی ادعا کردند که مدارکی دال بر افزایش چنین حملاتی از سوی جمهوری اسلامی ایران دارند.

رویترز در ادامه بدون ارائه دلایل قابل قبولی مدعی شده بود: حمله سایبری به وب سایت چند بانک آمریکایی و حمله به شرکت نفتی سعودی "آرامکو" که ۳۰ هزار کامپیوتر را دچار مشکل کرد، از جمله دلایل محکم برای اثبات افزایش حملات سایبری ایران است.
 
مهران تالش
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۴:۴۴:۱۱
بامشت نزن درب کسی باسنگ زنند درب تورا این به اون در درود بر هکرهای ایرانی (2182075) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۹:۲۴:۴۳
با سلام بابا انها سایت های ما راهک میکند ویروس برای سایت هسته ای می فرستند ایرادی ندارد اما اگر یک عده دانشجو حویا نام که درس خوانند و یو اشکی و قاچاقی انها را هک میکنند ایراد دارد تازه ما پلیس فتا داریم نترس شیطان درس خود را خود بلد است و استاد هست انها میتواند از ما پیگیری کنند دمت گرم دانشجویان با استعداد ایرانی انها خیلی مدعی هستند و انواع برنامه های دیوار اتش و ......دارند که میلیون دلار کشو.رهای دیگر از انها میخرند تا نفوذ هکرها را بگیرند و حال خود نمی تواند جلوی شما دانشجویان گمنام ایرانی عرضه اندام کنند یاد شهدا هسته ای که بومی کردند بخیر انها هنوز گیح هستند دمت گرم هکر ایرانی دمت گرم موشک ساران ایرانی دمت گرم دانشمند جوان ایرانی که نانو را بومی کرذی دمت گرم پزشک ایرانی که دارو ضد سزطانتحقیق میکنی دمت گرم کاربر سایت الف که از انها را حمایت میکنی (2182744) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۴:۴۶:۴۳
میخوان با این اخبار زمینه تحریم اینترنت ایران را برای کشورهای دیگر چیده و با عملیاتی کردن بزودی آن برای ایران و ایرانی توجیه داشته باشند
شما هم با کیف و کیفیت با این انتشارات کمک آنان میکنید
ما منکر هرگونه از این تهمت ها که تحت شرایط قوانین بین المللی هست بوده و تهمتی و آن را سیاه نمایی و تهمت میدانیم (2182086) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۶:۲۳:۰۷
عالی گفتی ... (2182344) (alef-13)
 
سید
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۶:۴۹:۴۱
مطمئنی چیزی که گفتی درسته!؟ اینا دربدر دنبالِ راهی برای افزایش دسترسی ایرانیهابه اینترنتن (برای اهداف خودشون البته) شُما میگی میخوان اینترنتو تحریم کنن و دنبال جور کردن بهونه میگردن...!!! (2182394) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۶:۵۵:۱۰
پس از مدتی اعلام شد که مهندسین ایرانی توانسته اند این کرم را مهار کنند و آسیب هایی کهوارد شده چندان چشمگیر نیستند که البته این موضوع نیز حکایت از توان بالای دانشمندان کشورمان داشت!
دقیقا خاطرم هست که شرکت روسی و نوپایی بنام VBA32 از وجود این ویروس پرده برداشت که بعد از کشف کار خارق العاده ای برای خنثی سازی ویروس وکرم لازم نیست، البته که دانشمندان ما تواناییهای بالایی دارند، امّا چرا آنجا که توان بالایی نمیخواهد دوست داریم بیخودی افتخارِ کار نکرده را به آنان نسبت دهیم؟
بزرگترین عیب این کار بالابردن انتظارات از آنهاست که ممکن است باعث شود در کاری که بلد نیستند ورود کنند و نتایج فاجعه بار بوجود آید... فاجعۀ کرج و شهید تهرانی مقدّم را از یاد نبریم... (2182408) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۵ ۱۰:۵۳:۰۱
اينترنت رو هيچوقت تحريم نميکنند... چون از اين راه کلي اطلاعات گيرشون مياد.

نمونش شما جديدا بدون فعال کردن GPS رو گوشيت برو گوگل مپ، جاتو رو نقشه بهت نشون ميده!
و اينکه نرم افزارهايي مثل وايبر و لاين و واتس آپ و غيره علاوه بر اينکه ميتونه شماره هاتو، عکساتو، پيغاماتو و همه چيزتو ببره، ميتونه هر وقت بخواد دوربينتو و ميکروفونتو هم يواشکي فعال کنه!
تازه
از کجا معلوم بازي پو نتونه ؟!؟ (2184241) (alef-10)
 
محسنی
۱۳۹۳-۰۳-۱۶ ۱۰:۵۱:۴۸
با شما موافقم (2185459) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۵:۲۷:۲۹
توی متن نوشته :
""انجام چنین عملیات هایی از سوی کشورهایی همانند ایران که همواره تلاش می شود از آنها به عنوان کشورهایی عقب افتاده در غرب یاد شود نشان می دهد که سیاست گذاران غربی در استراتژی های خود دچار اشتباهاتی شده اند. """"

تفسیر:
یعنی واقعا هک کردن برابر است با پیشرفت و صنعت؟ اینو کی به این نویسنده گفته؟
کی میخواهید متوجه بشوید که آمریکا قدرتمندترین کشور دنیا در همه زمینه هاست و در ضمن اقتصاد است که حرف اول رو میزند نه هک و هسته ای و اینجور چیزها!اگ اینجور چیزها ملاک باشه کره شمالی و هند و پاکستان قوی ترین کشورهیا دنیان! (2182188) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۲۳:۰۴:۰۹
البته باید بگم که این هک ها و این چیزها هم همه اش با نرم افزاریی انجام میشه که اونم باز ساخته خود آمریکاست نه ایرانی ها! پس به خودمون افتخار نکنیم (2183032) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۴:۰۴:۲۹
خیر... هک ها معمولا با نرم افزار های بسیار کوچک که خود ساخته است انجام می شود. یعنی معمولا هکر ها متناسب با اهداف خودشون نرم افزار هایی که معمولا خیلی کوچک هستند تولید میکنند و با اونها هک میکنند (2183547) (alef-10)
 
روحی
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۵:۲۲:۵۲
آقا مصطفی اینقدر از خودت نا امید نباش یک جو حمیت و خود باوری و تعصب به مملکت هم بد چیزی نیست یک روزی بدردت میخوره . (2183591) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۲۱:۱۶:۲۵
زیادی فیلم های آمریکایی را نبین که باورت میشه! کجا اونا توی هک پیش قدم اند. مهمترین هکرهای دنیا در روسیه، چین، برزیل و ایران هستند. (2183903) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۹ ۰۹:۰۵:۲۱
نشان می دهد اطلاعاتتان در زمینه ی هک و بد افزار ها کم است سری به سایت های ضد ویروس و دایره المعارف آ نها در مورد ویروس و بد افزار ها و مانند اینها بزنید تا متوجه شوید که دهها مورد ویروس و بد افزار و ابزار هک توسط ایرانی ها نوشته شده است (2190542) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۱:۴۲:۳۶
بقول اقبال : برای غرب زده ها
از خواب گران، خواب گران، خواب گران خیز از خواب گران خیز (2183438) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۷ ۰۹:۰۴:۰۸
اگه اقتصاد حرف اول رو میزنه که آمریکا عقب مانده ترین کشور است چون مقروض ترین کشور است. (2186592) (alef-10)
 
سامان
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۸:۲۲:۵۵
"آمریکا قدرتمندترین کشور دنیا در همه زمینه هاست"

فکر نمیکنم حتی یک شهروند امریکایی در مورد کشورش اینقدر یکطرفه مثبت فکر کنه! (2182620) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۵ ۲۳:۵۴:۵۵
مهم اینه که حقیقت داره (2185194) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۸:۴۱:۵۱
ما ملتى هستيم شريف و صلح جو و رو در رو مبارزه ميكنيم ! ما اهل قايم موشك نبوده و نيستيم ،
بايد نسبت به اين حرفهاى مقامات امريكايى و خارجى حساس بود و در جوابشان با فكر و منطق جواب داد. (2182661) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۸:۴۸:۴۳
کار بد، بد است. کار خوب، خوب است.
آیا اگر کسی به ما دشنام داد، ما هم باید به او دشنام دهیم؟
هر کس مطابق شئن و منزلت خود، رفتار می کند. مطمئنا اگر کسی در حق ما نامردی کرد، ما نامردی نمی کنیم. ما انسانیم و رفتار غیر انسانی دون شئن ماست. (2182677) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۱:۳۷:۲۶
خیلی عقب افتاده ایم
آیا اگر کسی به ما تیر زد، ما هم باید به او تیر بزنیم ؟ !!!! (2183435) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۱:۴۸:۰۲
واقعا عجب است
یعنی اگر در جنگ یکی بسوی شما آتش گشود، شما سکوت می کنید
یک زمان جنگ با نیزه و شمشیر بود
یک زمان جنگ با تیر و تفنگ و موشک بود
یک زمان جنگ در فضای مجازی است
وقتی تاسیسات شما را از بین می برند شما می نشینید و لبخند می زنید
یک زمان بصورت فیزیک تاسیسات را منفجر می کنند ، یک زمان کاری می کنند که کل تاسیسات شما از کار می افتد و در شرایط بد تر بعلت بد کارکردن منفجر هم می شود
یعنی دستگاه های مولد برق شما که شهروندان استفاده می کنند از بین می رود و منطقه را به خطر می اندازد ------ یعنی باید نشت و دست روی دست گذاشت---

شجاعت را از امام خمینی یاد بگیرد

هنوز لبخند ظریف از لباش پاک نشده بود که گفتند بعدش موضوع موشک بالسیتک و حقوق همجنس بازان و .... هم باید طبق نظر ما حل بشه

از خواب گران خواب گران خواب گران خیز از خواب گران خیز
  (2183443) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۵ ۲۳:۵۶:۴۵
کلید خواب گران کامپیوترت گیر کرده برادر.
واقعیت اینه که اون ها بسیار پیشرفته تر از ما هستن. با پر رو بازی و ادعا هم درست نمیشه. (2185196) (alef-13)
 
فريد
۱۳۹۳-۰۳-۱۷ ۱۳:۱۵:۵۱
سلام
با كل كل كردن ما مشكلات حل نميشه اگه مي خواهيم رشد كنيم بايد اختلافات را با يكديگر كنار گذاشته و با اتحاد باعث رشد علمي وفكري افراد جامعه بشويم تا بيشتر از اين عقب نمانيم در همه حال وهميشه غرور و .... باعث عقب ماندگي مي شود . چقدر از وقتي را كه مي توانيد آموزش ديده و يا به ديگري آموزش دهيد را براي اين حرف ها تلف كرده ايد كمي فكر كنيد . دشمنان هميشه دنبال نقاط ضعف ما هستند و اينگونه توانسته اند در برخي جاها به ما آسيب بزنند و مهمترين عامل نيز همين درگيري ها و......... است . براي تلافي كار آنها راههاي زيادي وجود دارد بابردن توان علمي و اقتصادي كشور ، تربيت و آموزش كودكان (آينده سازان فردا ) مثال ژاپن با اقتصاد و علم چه كرد وچه شد ؟ اگه ادعا داري چيزي حاليته و ... وقتتو و برنامتو رو اينا متمركز كن نه .............!!! (2186958) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۲۳:۵۱:۱۰
جگرم حال امد
دستتون درد نکنه
پدر این اغربی ها رو در بیارن
من که وارد نیستم اما اگر می شه تلاش کنید نفهمند از کجا خوردند (2183111) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۰۰:۰۳:۱۳
اگر واقعا چنین کاری کرده باشند باعث افتخار است.
اما به قول دوستان، زمانی می توانیم افتخار کنیم که در همه زمینه ها به شکل متعادل پیشرفت کنیم. وقتی بعد از سی و اندی سال هنوز یک اتومبیل بومی درست و حسابی نداریم و خیلی چیزها را وارد می کنیم و رشد بیکاری ...... نمی شه خیلی به هک و اینجور چیزا پز داد. (2183131) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۰۷:۴۸:۲۴
دوستان به این مورد توجه داشته باشید ک حمله سایبری معادل حمله به خاک آن کشور هست
تو این گزارش هم ب عراق سعودی و افغانستان اشاره شده
باید با احتیاط بررسی بشه (2183332) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۷:۱۵:۱۷
جای تعجب هست که نشریات ایرانی متوجه عمق تهمتی که زده میشود نیستند.
اگر امریکا بتواند ثابت کند این حملات توسط ایران بوده است، این قضیه کمتر از حمله پرل هاربر نیست. لذا اولا مسئولان باید در مقابل این هجمه رسانه ای وسیع سریعا واکنش نشان دهند و ثانیا نشریات نیز آگاه باشند که چنین عملیاتهایی حتی در صورت وقوع نباید در بوق و کرنا دمیده شود.
این قضیه به شدت مشکوک است و باید کارشناسان در مورد آن نظر دهند.
ارتش سایبری ایران همانند نیروی موشکی ، صرفا جنبه دفاعی دارد!!!
ما در دویست سال گذشته به هیچ کشوری حمله نکرده ایم. چه حمله نظامی چه سایبری.
مردم ایران متجاوز سایبری نیستند. (2183660) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۰۹:۲۱:۲۰
اگر مدىرىت صحىح و اصولى و علمى به دور از هرگونه سىاسى کارى در اىران و در تمام ابعاد حاکم شود جوانان نخبه اىرانى کشور را به بالاترىن سطح ممکن خواهند رساند. (2183355) (alef-10)
 
دره چایی
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۱:۱۰:۲۱
با خواندن اظهار نظر بعضی از دوستان و دیدن میزان تایید بعضی از اظهار نظر ها متوجه این واقعیت میشوم که :
1) موافقان رودرویی با غرب و جهان تمایل زیادی به ثبت اظهارات خود دارند حتی شده با کلمه ای مثل "دمشان گرم"
2) در مقابل موافقان منطق و انسانهای معقول به انتخاب گزینه می پسندم در اظهر نظر دوستان همفکر خود اکتفا می کنند. (2183417) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۳:۴۰:۱۰
کاش یکم از این عجایب رو توی زمینه های اقتصادی و علمی می دیدیم
به جایی این کارا وضعیت اموزش مملکت اصلاح کنید
به جای این پولایی که توی جیب هکرهای ایرانی و خارجی میریزید تا این کارارو انجام بدن
یکم به فکر چیزای خیلی ساده مثل مسکن که حق هر انسانی
مثل آموزش و اینترنت ارزان و پرسرعت که حق هر انسانی
یا نه حتی چیزایی ساده تر مثل غذا بکنید
یادتون نره زمانی که شوروی تولید جنگنده های پیشرفتش از تولید اشیانه هواپیما پیشی گرفته بود و هواپیماهاش توی باد بارون میپوسید چون سرعت ساخت هواپیما از ساختن اشیانه هواپیما بیشتر بود
مردمش توی صف نون و غذا داشتن از گشنگی میمردند
من نه می خوام دولتم اپلو هوا کنه نه دوست دارم کشورم جنگ طلب معرفی بشه
من فقط یه زندگی ساده یعنی خونه و ... میخوام نه چیز دیگه
توی این شهر یعنی تهران برای من جوان از یه خونواده پایین تر از متوسط رویاست با دوشیفت کار فقط باید بشینم به گرونی نگاه کنم که همیشه ده قدم از خواستم که یه خونه کوچولو عقبم (2183530) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۲۱:۲۱:۳۰
آقای خوش خیال! همه زندگی ساده و روان میخواهند ولی مگر آمریکایی ها میگذازند؟
آپلو هوا کردن میشه همین GPS ای که دست شماست. خیال کردی اینترنت از کجا آمد؟ از دل صنایع نظامی. صنایع نظامی مادر سایر صنایع کشور است. (2183907) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۶ ۰۰:۰۰:۲۶
خیر برادر من کشاورزی مادر صنایع کشوره. آمریکا هم با زیرساخت های درست کشاورزی و دامپروری شروع کرده و الان در جاهای دیگه سرمایه گذاری میکنه. ضمنا اگر با دنیا سر جنگ نداشته باشی میتونی پیشرفت کنی و کسی به کارت کار نداره. نمونش زیاده مثلا مالزی (2185206) (alef-13)
 
عماد
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۹:۱۹:۱۷
یعنی حالا باید به هکرهامون افتخار کنیم ؟ (2183750) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.