نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 269715
شرایط پرداخت مستمری تامین اجتماعی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۲۴
بر اساس قوانین و مقررات سازمان تأمین اجتماعی، بیمه شده فوت شده ای که در ۱۰ سال آخر حیات خود حداقل حق بیمه یک سال خود را پرداخت کرده باشد، مشروط به آنکه ۹۰ روز حق بیمه در آخرین سال حیات او پرداخت شده باشد، بازماندگان این بیمه شده مشمول دریافت مستمری می شوند.

به گزارش ایرنا؛بر این اساس در صورتی که بیمه شده متوفی بیش از ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد بازماندگانش مشمول دریافت مستمری قرار می گیرند.

براساس ضوابط سازمان تأمین اجتماعی در صورتی که سابقه پرداخت حق بیمه بین ۱۰ تا ۲۰ سال باشد، مستمری به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه به بازماندگان بیمه شده پرداخت می شود.

در صورتی که سابقه پرداخت حق بیمه یک تا ۱۰ سال و فوت بیمه شده بعد از ۲۷/۷/۷۶ رخ داده باشد، بازماندگان واجد شرایط وی مشمول دریافت مستمری به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه می شوند.

بر این اساس همسر بیمه شده متوفی و فرزندان وی که سن آنان کمتر از ۱۸ سال بوده یا منحصراً به تحصیل اشتغال داشته و یا به علت بیماری یا نقص عضو طبق نظریه کمیسیون های پزشکی مربوطه از کار افتاده باشند و فرزندان آنان نیز به شرط عدم ازدواج و اشتغال به کار، مستمری بازماندگان دریافت خواهند کرد.

لازم به ذکر است، پدر و مادر متوفی در صورتی که تحت تکفل وی بوده و سن پدر بیش از ۶۰ سال و مادر بیش از ۵۵ سال باشد و یا به تشخیص کمیسیون پزشکی از کارافتاده بوده و در هر حال از سازمان مستمری دریافت نکنند مشمول دریافت مستمری خواهند بود.

براساس ضوابط و مقرات سازمان تأمین اجتماعی، سهم همسر متوفی معادل ۵۰ درصد کل مستمری استحقاقی بیمه شده است و چنانچه بیمه شده یا مستمری بگیر متوفی داری چند همسر دایم باشد، ۵۰ درصد سهم همسر به تساوی بین آنان تقسیم می شود.
 
زخرا اشرفی
۱۳۹۴-۰۲-۱۵ ۱۵:۴۶:۱۱
با سلام سئوالی که برایم مطرح این است که پس آنهایی که در سالن 60 به رحمت خدا رفته اند و بازماندگان آنها مستمری دریافت می کنند چی آیا آنها هم شامل این قانون می شوند یا خیر؟ لطفا پاسخ دهید . با تشکر (2869775) (alef-10)
 
کارون
۱۳۹۴-۰۲-۱۵ ۱۷:۰۵:۳۴
دو کلمه هم در باره فوت ناشی از کار می نوشتید بد نبود.این مورد چقدر سابقه می خواد؟ (2870022) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.