نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 337727
خطر «آفلاتوکسین» در آجیل‌های کهنه
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۳۰
مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو گفت: بهتر است مردم آجیل را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند؛ چراکه متاسفانه در برخی فروشگاه‌ها آجیل‌هایی که از سال‌های قبل در انبارهای خود نگهداری کرده‌اند را با زدن رنگ‌های غیرمجاز مضر، به صورت شکل‌های درخشنده، ارائه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین رستگار در این باره افزود: آجیل‌هایی که تاریخ گذشته و مانده باشند احتمال رشد قارچ و افزایش آفلاتوکسین دارند به ویژه اگر در مکان مرطوب نگهداری شوند، یکی از سم های مضر به نام آفلاتوکسین، افزایش و رشد پیدا می‌کند که برای سلامتی بسیار مضر هستند که به کبد صدمه می‌زند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو در ادامه افزود: البته این تقلبات معدود است و از طرف برخی سودجویان انجام می‌شود که امیدواریم مصرف کنندگان هنگام خرید با دقت خود با این تقلبات برخورد کنند و اگر هم تخلفی را مشاهده می‌کنند حتما آن را به مسولین مربوطه گزارش دهند.
 
کلمات کلیدی : قیمت آجیل
 
United States
۱۳۹۴-۱۲-۱۹ ۱۶:۴۶:۲۷
آیا مشکل آفلاتوکسین در آجیل های تازه وجود ندارد!؟ (3596116) (alef-11)
 
نميني
Germany
۱۳۹۴-۱۲-۱۹ ۱۷:۴۵:۱۰
افلاتوكسين باعث سرطان كبد (3596201) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۹ ۱۸:۲۱:۳۵
با شستن برطرف می شود ؟ چون حتی پسته های صادراتی به اروپا هم افلاتوکسین داشتند . (3596248) (alef-11)
 
K
Romania
۱۳۹۴-۱۲-۱۹ ۲۰:۲۵:۱۳
والا معلوم نیست ما باید با خارج بجنگیم یا داخل ،ظاهرا برخی هموطنان بدنبال سودجویی کمر به قتل بقیه بسته اند پالم تو شیر،وایتکس تو نان،جیوه در خوراک مرغ،...والا ادم چه بگوید (3596406) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.