کد مطلب: 268779
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۴۷
یک متخصص تغذیه گفت: خربزه مشهد غیرقابل مصرف است، زیرا سموم تا عمق آن نفوذ میکند.
به گزارش ایسنا، محمد صفریان امروز هفتم اردیبهشت ماه در همایش بزرگداشت هفته سلامت که در تالار ابن سینا مشهد برگزار شد، اظهار کرد: معمولا تاثیر سموم باید تا ۲۴ یا ۴۸ ساعت پس از ورود سم، از بین برود اما در کشور ما این سموم باقی میماند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه سموم در بافتهای حیوانی سریع وارد شده و به خوبی نیز جدا نمیشود، افزود: بخشی از شعار هفته سلامت یعنی «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» ناظر بر فرآیندهای طبخ غذاست.
صفریان خاطرنشان کرد: ادارات بازرگانی و صنعت و معدن همکاری خوبی ندارند، زیرا برخی از سمومی که استفاده از آن در کشورهای اروپایی ممنوع شده است، در کشور ما هنوز استفاده میشود.
کلمات کلیدی : خربزه مشهد
آخر مگر میشود خربزه مشهدی نخورد؟ من میمیرم ولی از خربزه مشهدی نخواهم گذشت . (2852209) (alef-10)
من با یک کشاورز صحبت میکردم میگفت که همه سم ها چینی است و چون اثر آنها کم است چندین بار استفاده میکنیم!!! این حرف چند تا غلط داره: 1. واردات سم بدون کیفیت 2. استفاده از سم بدون نظارت مهندسان کشاورزی و مهندسان بهداشت و غیره3. و دست آخر اینکه استفاده از سموم در دوز و حجم بالا که خیلی خیلی بد است. (2852273) (alef-10)
سم رو میدن دست یه کشاورز کم سواد در عرصه سموم ...اونم دیمی میزنه هرچه باداباد... اینجا اداره کشاورزی مقصر است که یا خودش انجام نمیده و نظارت نمیکنه یا توی روستاها با کمک دهیاری جلسات تشریع و نحوه سم زدن نوین رو به کشاورز یاد نمیدن (3207308) (alef-3)
خوب اجازه ورود و استفاده ازاين سموم را ندهيد (2852324) (alef-10)
متاسفانه با این رویه هیج غذا و میوه ایرانی را نمی توان خورد و سرطان در بین مردم و جامعه بی داد می کند (2853156) (alef-13)
سراج الدین
۱۳۹۴-۰۲-۰۸ ۰۸:۴۳:۵۰
مشکل سموم مصرفی در کشاورزی ایران 2 چیز است:1- استفاده از سموم غیر مجاز که بصورت قاچاق از کشورهای همسایه وارد میشود، این سموم منسوخ شده و برای انسان و محیط زیست خطرناک هستند ولی متاسفانه وارد میشوند و توسط کشاورزان ناآگاه مصرف میگردند. 2- مشکل بعدی مخلوط نمودن سموم توسط کشاورزان است که از ترکیب برخی سموم مجاز، سموم خطرناک با قابلیت پایداری بیشتری در محیط زیست بجود می اید لذا وظیفه وزارت کشاورزی آگاهی بخشی به کشاورزان مباشد. (2853379) (alef-13)
کل رحمت
۱۳۹۴-۰۲-۰۸ ۱۰:۲۳:۰۷
پس چی بخوریم ، گوشت قرمز وسفید و روغن جامد و اخیراً روغن های مایع ولبنیات و سوسیس و کالباس و تخم مرغ و قند و نمک و انواع سبزیجات ومیوه جات و ... هر بار یکی از اینها مورد تجزیه وتحلیل کارشناسی وسرطانزایی وبیماری زایی وعدم مصرف قرار میگیرد ، لطفاً یکی لیست اقلامی رو که ملت می توانند مصرف کنند تهیه وارائه کند. (2853578) (alef-13)
من خودم کشاورزم خربزه کاری توی تربت حیدریه دارم ماخودمون هربزه هارومیخوریم چیزیم نشدیم تازه پوستشم میریزیم براگوسفنداکه بخورن (3846619) (alef-11)