کد مطلب: 479342
وقتی برانکو 2 بازیکن جوان تیمش را نمیخواهد/ پروفسور در نقلوانتقالات تیمش نقشی ندارد؟!
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۲۴
شایعات زیادی مطرح شده مبنی بر اینکه سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس مداخله چندانی در نقلوانتقالات تیمش ندارد.
به گزارش میزان، رضا کرملاچعب و حامد آقایی، دو بازیکن 19 ساله تیم فوتبال جوانان کشورمان بودند که در ابتدای لیگ برتر شانزدهم به تیم فوتبال پرسپولیس پیوستند.
اول فصل شایعاتی مطرح بود که این بازیکنان با نظر محمدعلی ترکاشوند، معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس به این تیم آمدهاند. آقایی با عنوان مدافع تیم فوتبال جوانان و کرملاچعب به نام کاپیتان این تیم به جمع شاگردان برانکو ایوانکوویچ اضافه شدند.
حامد آقایی که حتی یک دقیقه هم فرصت بازی پیدا نکرد. کرملاچعب هم به جز دیدار آخر فصل مقابل سیاهجامگان که هیچ یک از بازیکنان اصلی به میدان نرفتند، تنها 3 دقیقه شانس حضور در ترکیب را داشت.
البته برانکو اعلام کرده این بازیکنان به صورت قرضی راهی تیمهای دیگری میشوند ولی سؤال اینجاست که آیا او واقعا نقشی در جذب این بازیکنان داشته است یا خیر.
سرمربی پرسپولیس در جدیدترین اظهار نظر خود گفته نمیخواهد وارد ماجرای حضور 2 بازیکن اوکراینی در پرسپولیس شود. این صحبتها باعث شده شایعات زیادی مطرح شود مبنی بر اینکه برانکو مداخله چندانی در نقلوانتقالات تیمش ندارد و مدیران باشگاه تصمیم نهایی را درباره جذب بازیکن میگیرند.
کلمات کلیدی : پرسپولیس + نقل و انتقالات