توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 362747
فرار نیروهای ابوبکر البغدادی از فلوجه
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۰۴
نیوزویک نوشت: به گفته نیروهای عراقی شبه نظامیان داعشی تلاش می کنند خود را در میان شهروندانی که از فلوجه فرار می کنند جا دهند تا بتوانند از این شهر فرار کنند.

به گزارش «انتخاب»، نیروهای بغدادی بیش از ۵۰۰ نفر از افراد مظنون به عضویت در داعش را دستگیر کردند که تلاش داشتند ازحمله نظامی که تحت حمایت شبه نظامیان شیعه برای بازپسگیری فلوجه انجام شده فرار کنند. این شهر از ژانویه ۲۰۱۴ توسط داعش به اشغال درآمده بود.

هادی رضایی، رئیس پلیس بزرگترین استان عراق، انبار، در گفتگو با AFP گفت: « ما ۵۴۶ مظنون تروریستی را که قصد داشتند با سوءاستفاده از خروج خانواده های غیرنظامی در دو هفته گذشته از فلوجه خارج شوند را بازداشت کردیم».

او که از جنوب شرقی فلوجه خبر می داد گفت: «بسیاری از آن ها از اوراق هویت تقلبی استفاده می کردند».

نیروهای عراقی مردان جوان و نوجوان را که از شهر گریخته اند تحت نظارت قرار داده اند. آن ها در حال بازجویی از تمام افراد مضنون به عضویت در داعش هستند.

شبه نظامیان داعشی در شهر رمادی در غرب عراق هم از این تاکتیک استفاده کردند، که در ماه دسامبر به دست نیروهای عراقی و با حمایت نیروهای اوتلاف آزاد شد. و در شهر سیرت در لیبی هم اعضای این گروه ریش و موهای بلند خود را می تراشند تا بتوانند بدون شناسایی شدن از این شهر فرار کنند.

هزاران غیرنظامی از فلوجه خارج شده اند و نیروهای عراقی گفته اند بعضی از شبه نظامیان مضنون به اقدامات ناقض حقوق بشر در بازپس گیری این شهر هستند. بغداد روز دوشنبه اعلام کرد تحقیقاتی در احتمال سوء استفاده و آزار شهروندانی که از شهر تحت اشغال داعش فرار می کنند را آغاز کرده است.

لیزا گراند، هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در عراق می گوید، بیش از ۴۰,۰۰۰ نفر از این شهر فرار کرده اند، اما هنوز ۵۰,۰۰۰ نفر در این شهر باقی مانند و مورد تهدید حملات داعش قرار دارند.

فلوجه شهری در غرب عراق و تحت اشغال داعش است. اگر نبرد فلوجه با موفقیت نیروهای عراقی همراه شود، شهر بعدی برای تصرف مقر شمالی داعش در موصل است، که این گروه از ژوئن ۲۰۱۴ آن را در تصرف خود داشته و رهبر داعش، ابوبکر بغدادی اولین سخنرانی خود را در این شهر ایراد کرده بود.
 
کلمات کلیدی : ابوبکر البغدادی+فلوجه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.