توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 488649
افزایش حدود 70 درصدی جمعیت فارسی زبان استرالیا
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۵۷
اطلاعات سرشماری اداره آمار استرالیا نشان می دهد جمعیت فارسی زبانان این کشور در مقایسه با سرشماری سال 2011 میلادی 70 درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا، اداره آمار استرالیا به تازگی اطلاعات جامعی در باره نتایج سرشماری سراسری سال گذشته در این کشور منتشر کرد که نشان می دهد جمعیت فارسی زبانان در مقایسه با سرشماری سال 2011 افزایش قابل توجهی داشته است.

به نوشته تارنمای شبکه 'اس.بی.اس'، در آمار و ارقام تازه منتشر شده اداره آمار استرالیا به وضوح می توان گوناگونی جوامع در استرالیا را مشاهده کرد. تنوع زبان هایی که ساکنان استرالیا در خانه های خود به آن صحبت می کنند، گواهی بر این مدعا است.

براساس نتایج منتشر شده اداره آمار استرالیا از سرشماری سال 2016، زبان چینی همچنان پس از انگلیسی جایگاه خود به عنوان دومین زبان مطرح در استرالیا را حفظ کرده است و این در حالی است که زبان عربی در رتبه سوم از این حیث قرار دارد.

در سرشماری سال 2016 استرالیا، 56 هزار و 313 نفر در فرم های سرشماری اعلام کردند در خانه های خود به زبان فارسی صحبت می کنند.

این تعداد در مقایسه با تعداد مشابه در سرشماری سال 2011 افزایشی نزدیک به 69 درصد را تجربه می کند.

در سرشماری سال 2011 استرالیا، تعداد 34 هزار و 561 نفر در فرم های سرشماری اعلام کردند در خانه های خود به زبان فارسی صحبت می کنند.

به نوشته تارنمای 'اس.بی.اس'، بدین ترتیب باید گفت جامعه فارسی زبان استرالیا از سال 2006 تا سرشماری سال 2011 ، رشدی بالغ بر 51 درصد و در فاصله بین سرشماری سال 2011 تا سرشماری سال 2016 ، رشدی نزدیک به 69 درصد را تجربه کرده است.

نتایج این اطلاعات سرشماری سال 2016 استرالیا نشانگر آن است که یک نفر از هر سه نفر استرالیایی خود را 'بدون مذهب' معرفی کرده است. به زبان دیگر 30 درصد جمعیت استرالیا در سرشماری سال گذشته خود را فاقد مذهب خوانده اند.

اعداد منتشر شده توسط این اداره نشانگر آن است که با آنکه ارقام مربوط به افرادی که مذهب خود را مسیحیت عنوان کرده اند به صورتی کلی کاهش داشته اما این دین همچنان در رتبه نخست ادیان در استرالیا قرار دارد.

بنا به آمار جدید منتشر شده توسط اداره آمار استرالیا، بیش از نیمی از جمعیت استرالیا خود را به عنوان یک مسیحی معرفی کرده اند.
پس از دین مسیحی، اسلام طی 10 سال گذشته و در جدیدترین آمار منتشر شده توسط اداره آمار استرالیا از 2.1 به 2.6 درصد جمعیت استرالیا افزایش یافته است.

جمعیت پیرو بودیسم نیز از 2.1 به 2.4 درصد افزایش یافته است و این در حالی است که پیروان هندوئیسم از هفت دهم درصد به 1.9 درصد جمعیت استرالیا افزایش پیدا کرده اند.

اداره آمار استرالیا همچنین اعلام کرد به رغم نگرانی های مطرح شده پیرامون موضوع حریم خصوصی و اختلال عمده در سیستم آنلاین خدمات سرشماری سال گذشته، 95 درصد از خانواده های استرالیایی در سرشماری شرکت کرده اند.

براساس آمار منتشر شده این اداره، جمعیت استرالیا از مرز 24.4 میلیون نفر گذشته است.

این در حالی است که تعداد 1.3 میلیون نفر مهاجر جدید در فاصله بین دو سرشماری سال 2011 و 2016 وارد استرالیا شده اند.

براساس تازه ترین اعداد و ارقام، اکنون بیش از یک نفر از هر چهار استرالیایی از خارج از استرالیا به این کشور مهاجرت کرده است.

دو سوم از استرالیایی ها نیز در شهرهای بزرگ این کشور زندگی می کنند. این در حالی است که سیدنی جایگاه خود را به عنوان بزرگ ترین کلان شهر استرالیا حفظ کرده است.

ملبورن نیز به عنوان دومین کلان شهر استرالیا با فاصله ای اندک نسبت به سیدنی در رتبه دوم قرار دارد. ملبورن با نرخی به مراتب سریع تر در حال پر کردن این شکاف است.

از سوی دیگر، آنچه در اطلاعات جدید اداره آمار استرالیا مشاهده می شود آن است که الگوهای مهاجرتی در استرالیا در حال تغییر است.
برای نخستین بار، اکثریت استرالیایی هایی که در خارج از استرالیا به دنیا آمده اند آسیایی هستند و از اروپایی ها پیشی گرفته اند . این تغییر به میزان بالایی نتیجه مهاجرت گسترده از کشورهای هندوستان و چین به استرالیا است.

از سوی دیگر، براساس آمار و ارقام جدید، استرالیایی ها اکنون بیشتر از گذشته عمر می کنند و یک نفر از هر 6 استرالیایی اکنون بیش از 65 سال سن دارد.

اداره آمار استرالیا با اعلام اینکه بیش از 95 درصد از خانواده های استرالیایی فرم های سرشماری را پر کرده اند، این نتیجه را نتیجه ای موفقیت آمیز خوانده است.
 
کلمات کلیدی : جمعیت فارسی زبان + استرالیا
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.