توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 444214
وزیر راه و شهرسازی: با پدیده بد مسکنی مواجهیم
تاریخ انتشار : جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۵۷
وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که در برخی نقاط شهری کشور با پدیده "بد مسکنی" مواجهیم، گفت: باید به سمت ارتقاء کیفیت زندگی مردم حرکت کنیم.

به گزارش ایسنا، عباس آخوندی در جلسه بررسی مسائل حوزه راه و شهرسازی استان کرمانشاه، که عصر روز پنجشنبه (21 بهمن) در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه در بسیاری حوزه‌ها دچار عدم تعادل شده‌ایم، اظهار کرد: به‌عنوان نمونه 10 درصد جمعیت ایران در تهران زندگی می‌کنند و 50 درصد جمیعت کشور در کلان‌شهرها ساکنند که این یک عدم تعادل پیچیده جمعیتی است که منجر به معضلات زیستی، ترافیکی و ... شده است.

وی با بیان این‌که این عدم تعادل در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز دیده می‌شود، به دلایل آن پرداخت و گفت: در فرایند توسعه گرفتار فناوری و تکنولوژی شده و فکر کرده‌ایم تکنولوژی می‌تواند همه مشکلات ما را رفع کند. به نوعی اصالت خود را از دست داده‌ایم.

آخوندی با بیان این‌که باید به اندیشه ایران‌شهری خودمان برگردیم و بر مبنای عدل رفتار کنیم، گفت: باید یک بازآفرینی شهری صورت بگیرد و ارتقاء کیفیت زندگی شهری را داشته باشیم.

وی با ذکر آماری از واحدهای مسکونی خالی در کشور، گفت: سال 85 حدود 600 هزار و سال 90 حدود یک‌میلیون و 600 هزار واحد مسکونی خالی در کشور داشتیم و مطمئنا آمار سال 95 که ارائه شود، این تعداد بیشتر شده است. از سوی دیگر نرخ رشد جمعیت کشور کاهش یافته، لذا باید به‌جای کمیت تولید مسکن، به سمت ارتقاء کیفیت برویم.

وزیر راه و شهرسازی همچنین به وضعیت استان کرمانشاه اشاره کرد و سکونت نیمی از جمعیت این استان در مرکز استان را نامناسب دانست و گفت: باید تصمیمی برای پایان توسعه کمی شهر کرمانشاه گرفته شود و در مقابل آن ارتقاء کیفیت زندگی شهری دنبال شود.

وی افزود: باید شهرهای حومه کرمانشاه به یک سیستم حمل‌ونقل خوب مجهز شوند تا هم از ورود جمعیت جدید به مرکز استان جلوگیری شود و هم بخشی از جمعیت استان تشویق شده، در این شهرهای حومه‌ای سکنی گزینند. به واقع باید از تمام ظرفیت‌های سرزمینی استان استفاده شود.

آخوندی همچنین از کرمانشاه به‌عنوان یک ایران‌شهر واقعی نام برد که سهم برجسته‌ای در شکل‌گیری تمدن ایران داشته است.
 
کلمات کلیدی : مسکن، آخوندی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.