توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 413000
یک نسخه روزانه برای شاد زیستن!
بخش سلامت الف، 22 آبان 95
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۰۷
برخورداری از احساس سلامت و شاد بودن در زندگیِ روزمره حق هر انسانی است و اغلب با رفتارهای ساده دست‌یافتنی است.

به گزارش ایسنا ، سایت مدیکال دیلی در مطلبی تازه و مفید به تعدادی از عادات و رفتارهای مطلوبی اشاره کرده که انجام دادن آنها می‌تواند وضعیت سلامت و میزان شادی را در افراد تقویت کند:

تایید و تصویرسازی اهداف و رویاها: روزی دو بار و هر نوبت به مدت پنج دقیقه برای خود وقت بگذارید تا اهداف، رویاها و خواست‌های خود را مجدد تایید و تصدیق کنید. بسیاری از افراد به اهداف خود دست پیدا نمی‌کنند که دلیل آن تنبلی نیست بلکه ممکن است آنها را فراموش کرده باشیم.

حضور در فضای آزاد: پیاده روی حتی برای مدت ۱۰ دقیقه در طول روز یا قرار گرفتن در مکانی که بتوان از فضای طبیعی لذت برد باعث می‌شود استرس روزانه از فرد دور شود.

ورزش کردن: انجام حرکات ورزشی، خوردن غذاهای سالم و مراقبت از بدن عوامل ضروری برای تقویت عملکرد اعضای بدن است.

مدیتیشن (مراقبه): برای رها شدن از باورهای محدود کننده و افکار مخرب انجام روزانه ۳۰ دقیقه مدیتیشن بهترین راهکار است.

لبخند زدن: لبخند می‌تواند جهان را تغییر دهد. لبخند زدن نه تنها برای خودتان بلکه حتی برای افرادی که با آنان ارتباط دارید دنیا را تغییر می‌دهد. لبخندی بخشنده داشته باشید و با لبخند زدن به تمام انسان‌های اطراف خود، بر جهان تاثیر بگذارید.

سلام و احوالپرسی کردن: روشی راحت‌تر و سریع‌تر برای افزایش اعتماد به نفس و بیرون آمدن از خلوت خود جز سلام و احوالپرسی کردن با تعدادی زیادی از افراد در طول روز نیست.

راستگو بودن: با دروغ گفتن فرد احساسات خود را فریب می‌دهد. هر احساسی بخشی از فرد است و هر تفکری برای بودن منطقی دارد و دروغ گفتن در مورد هر کدام از آنها باعث می‌شود فرد از درون تخریب شود.

بازی کردن و تفریح داشتن: برای تفریح کردن و شاد بودن روش‌های مختلفی را تجربه کنید. زندگی کاملا جدی و خشن نیست و می‌تواند مسیری هیجان‌انگیز از فراز و فرودها باشد. حتما روزی یک بار با صدای بلند بخندید و حتی از انجام کارهای بچه گانه و عجیب و غریب هم که باعث شادی‌تان می‌شود غفلت نکنید.
 
کلمات کلیدی : سلامتی+ شادی+ ورزش+غذای سالم+لبخند+تفریح
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.