توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 315757
سفر به ایران، سوریه، عراق و سودان ورود به خاک آمریکا را دشوار می‌کند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۶:۱۲
کاخ سفید و رهبران کنگره در حال توافق بر سر طرحی قانونی، اصطلاحاً برای «مبارزه با تروریسم» هستند که محدودیت‌های تازه‌ای علیه کسانی وضع می‌کند که به تازگی به یکی از چهار کشور ایران، سوریه، عراق یا سودان سفر کرده باشند.

به گزارش فارس، کاخ سفید و کنگره در حال رسیدن به توافقی نادر بر سر یک طرح قانونی هستند که ورود کسانی که به تازگی به کشورهای سوریه، عراق، ایران یا سودان سفر کرده باشند را با محدودیت‌های تازه‌ای مواجه می‌کند.

مجلس نمایندگان آمریکا این هفته به لایحه‌ای رای می‌دهد که در صورت تصویب، ورود به آمریکا برای شهروندان این کشور و سایر کشورها را برای بازدیدکنندگان از این چهار کشور، سخت‌تر می کند. مطابق گزارش روزنامه آمریکایی «لس‌آنجس‌تایمز»، طرح مجلس نمایندگان بعد از گفت‌وگوهای مخفیانه میان مقامات کاخ سفید و رهبران کنگره تهیه شده است.

شهروندان ۳۸ کشور «دوست آمریکا» که مطابق قوانین این کشور در حال حاضر بدون اخذ روادید تا سقف ۹۰ روز می‌توانستند وارد خاک آمریکا می‌شوند، در صورتی که از سال ۲۰۱۱ به ایران، سوریه، عراق یا سودان سفر کرده باشند، بایستی مورد بررسی قرار گیرند.

قوانین جدید آمریکا در زمینه ویزا، همچنین از تمامی این ۳۸ کشور می‌خواهد اطلاعات مربوط به مسافران به خاک آمریکا را در اختیار کاخ سفید قرار دهد. کشورهایی که در همکاری در این زمینه قصور به خرج دهند، از برنامه سفر بدون روادید به آمریکا اخراج خواهند شد.

«باراک اوباما»، رئیس جمهوری آمریکا در سخنرانی روز یکشنبه خود خواستار بررسی دقیق‌تر کسانی شده بود که از طریق برنامه مذکور به این کشور سفر می‌کنند. واشنگتن تغییرات جدید در برنامه معافیت از روادید را به بهانه حملات تروریستی پاریس و همچنین تیراندازی‌های «سن‌برناردینو» در ایالت کالیفرنیا اعمال کرده است.

مجلس نمایندگان آمریکا قرار است روز سه‌شنبه درباره این طرح رأی‌گیری کند. انتظار می‌رود قانونگذاران هر دو حزب به آن رأی مثبت بدهند. اما تصویب آن در مجلس سنا، با یک مشکل احتمالی مواجه است: سناتور پرنفود کالیفرنیا، دیان فاینشتاین، خواستار وضع محدودیت‌هایی بسیار سخت‌‌گیرانه‌تر است.
 
کلمات کلیدی : آمریکا، سودان، سوریه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.